2022 ikizler burcu anneleri

Canımcım gümüş kapak harika bir şey, onu taktığım içindir sanırım hiç acımıyor meme ucu ki minnoş baya da emcikliyor :) Başka krem vs. sürmedim henüz
Ben de takmayı arttırayım nemli bırakıyor ya daha hassaslaştırır mı dedim
Korseyi sordum bugun doktoruma takabilirsin dedi gelinlik korsemi takıyordum da owli mi alsam acaba diyorum kızlar memnun olduklarınızı yazsanız ya, sıcakta malum her şey giyilmiyor da hooof oluyor insan

İyi akşamlar kızlar. Son günlerde çok giremedim ama şimdi yazdıklarınızın hepsini okudum. Doğum yapanlara gözün aydın diyorum yeni doğan dönemi maratonundayız hepimiz, 1 2 saatlik uykuyla sürekli fiziksel olarak aktif olmak gerçekten çok yorucu. Bebekler olmasa hepimiz yatak döşek olurduk kesin emzir gaz çıkar altını değiştir emzir sonsuz döngüsü içerisinde hepinize sarılıyorum

Bende de avent var ama vakumlarken o sesi duydukça daha çok geriliyorum bir de acıtıyor gibi geldi. Bebeğim bir tarafı emerken diğer tarafa mochi taktım zaten vakumla mememde sabitliyorum hiç ellemeden o kendi kendine birikiyor birkaç seferden sonra da kaynamış suyla çalkalayıp arındırıyorum zaten kurumazsa süt kolay çıkıyor hamileyken çok daha özeniyordum şimdi kolay ne varsa valla
Geçecek canım inanıyorum buna biz bugunlerimizi özleyeceğiz. Ona bakıp şebeklikler yapıyorum uyansın diye malum zaten günlerdir uyku halinde bana da iyi geliyor. Ağlamak istiyorsam da ağlıyorum. İçime atmamaya çalışıyorum lohusayız sonuçta bir yavru dünyaya getirdik bu yaşadıklarımız çok normal sadece ağlarken emzirme denilir o yüzden minnoşumun yüzüne bakarak geçeceğini düşünüyorum

Kesinlikle manuel pompalar çok süt arttırıyor ve bende kaynaiyorum artık kaynamış su koydum bı termosa onla durulayıp devam ediyorum

Birde ben silikon ucu biraktirdim sabah yazmıştım hatta kafayı sıyırdım inat ettim ama ağladıkça sakinlestirdim çıplak bütün gün evde Ağzına teorim durdum 3 gün demişlerdi ama 1 günde hallettim İsallah geceyude atlatırız bu arada bu yarası olanlar tutturamayanlar direk silikon üç kullanabilirler ama aynı biberon gibi onlar için karnı doyuyor en azından diyebilcekseniz en mantıklı çözüm ama sonra biberon bıraktırma gibi 3 gün içinde biraktirmazsan meme reddi yapıyor

Allahım acil şifalar versin kuzum. Neden yatış vermedi acaba? Çok zor bir durum. 2 gün yattık bizde hastanede sınır değerle.. Bende topuktan kan aldıklarında içim sızlıyor. Ebe topuklarında sinir geçtiği için orayı elletmek istemezler aslında canı yanmıyor demişti.. Belki bunu düşünürsen rahatlarsın.. Memeyi tutturman gayet iyi, biberon yavaş çekimli olması önemli kolaylık olması açısından aklında olsun..

Bendende şu kaynatma işi çok yoruyor bu uykusuzlukta.. Ebe gün içerisinde 1 kere kaynat gerisinde sıcak sudan geçirt dedi. O yüzden sen çok iyi yapıyorsun şu termos işini.. Bende termos koyup sıcaklığı koruyayım olmadı..
inşallah hemencecik atlatırız şu lohusa yenidoğan dönemini

Ebe biberon verme dediği için cesaret edemiyorum. Kaşık biberon gibi bişi ile önden vermeye çalışıyorum. Aslında ağzını çok açsa güzel olucak minicik açıyor ya da kitliyor. Tutuşta dirseğimi geriyorum. İnşallah çabuk çözeriz..

İple bağladı canım ucunu eliyle sıkıştırdı biraz gerisini iple bağladı baya sancılı geçti ama iki üç gün sürmedi kızı alıştı ondan sonra iki doğum daha yaptı onları baglamadi heralde çok emilmekten birazda olsa üç cikikligi kaldi

Bende 6/7 takım almışım sürekli emzirmeye çalışınca kusmalari başladı günde iki üç kere değiştiriyorum yetmiyor 3/6 aya geçtim zibinlarda

Bilmiyorum. Kizlar diyordu seni de göreceğiz diye.
tutarsa duygusal tarafım zor.
Hemşireler gibi yapamıyoruz ya onlar nasıl vuruyorlar kızım zıplıyor yerinden kıyamıyorum valla bu aralar çok duygusaliz babamız yine Suriye'ye gidecek o ayrı ağlar ben ayrı

Mide yanması jilet gibi kesildi, hiç geçmeyecek sanıyordum karınlar zaten şuan löp löp. Kasistlerden geçerken bir sallanıyor of allahım of :)
Ay onu sorma Konya'da her yerde kasis var bide tepe gibi yüksek üstünden geçerken karnıma siper oluyor ellerim hopluyoz resmen korsem

Yok canım ben yürümeye başlamadan kompostom geldi surahiyle kalkmadan bı içtim bitirdim onu ameliyattan 6 saat geçmişti bide çorba getirdiler onuda yedim sonra o bitince yürüyüşe başladım bidaha çorba yoğurt verildi gazim çıktı akşam olmadan akşam yemeği vakti geçmişti tekrar akşam yemeği geldi eşimin yediğinden verdiler gaz çıktı normal yemeğe dönebilirsin dediler benim öncekilerde büyük WC çıkmadan yemek yedirmiyorlardi ilk kızımda 4 gün yemedim çıkmayınca bu hastane sadece gaz çıkınca başla dedi gece boyuda bı daha surahiyle komposto geldi içtim hepsini şükür ama bnm süt 3 gün sonra geldi herşeyi Yememe rağmen

Bu arada ben ne kadar doğru bilmiyorum ama uyandırmak için elini yüzünü yıkıyorum artık çünkü alt değiştirme dahil umrunda bile olmuyor
O bendede olmuyor artık uyanıyor altı açıkken bezi takip üstünü giydirmeden memeye alıyorum hop uyumuş memem hep biri dışarda dolanıyor her an ağzına vereyim diye

Negatifmi kanınız benim kızımda 0 pozitif bizimkide 10 buçuk çıktı ama sınır 17 demişti sizin yatış için erken mis şükür inmis inslalh bizimkide aynı kalır bugün kontrolümüz var bacaklarda var gibi bana göre ilerlemiş sanki çokta emzirdim ama inslalh yaniliyorumdur

Benim iki kizimdada olmuştu meme reddi ne zor süreç Allah'ım inslalh bunda olmaz şükür sen atlatmissin banyoya gelince ben yıkadım kuzum ya 3 gunluktu bebeğim hem onu hem kendim yikandik şimdi kulak testi için yikamiyorum kuruyken bakilcakmis önceki bebeklerimde hastaneden cikicam gün yapılmıştı bunda yapmadılar artık kulak kuru olması lazım diye bekliyom şimdiye iki kere daha yikamistim yoksa göbeği düşene kadar yavrumuz kurtlanir kız banyo iyidir kendine getirir çocuğu ama seninki artık bohem kordonu düşme safasina gelmiştir yumusama yapar yıkanmaz bende testten sonra bı yikayayyim göbeği düşene kadar duracak artık

Doktorum takip istedi 20ye çıkarsa gerek olur gibi konuştu bir de il dışına gidiyoruz iyi hastane diye Allah korusun hiç istemiyorum şimdi annem yanımda ama dönecek çalıştığı için zaten gurbetteyim çok zor
Yarın tekrar test vericez onun canı yandıkça benim canın yanıyor koldan aldılar sarılık için olanı onda da çok ağladı

Hayır negatiflikle alakalı değil 0 rh (+) kan grubum. RH uyuşmazlığı değil. Farklı bir şey dedi doktor. Bize 14 sınır dedi doktor. Yatmazsan yarın 15 olur dedi. İnşallah düşmüştür sizinde..

Üzme kendini onun iyiliği için oluyor. Bende ağlayınca kıyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…