2022 ikizler burcu anneleri

ben kullanıyorum yani şöyle aldım ama yatmıyo
hep koynumda temas halinde yatmak istiyo
yapışık ikiz gibiyiz
aldığım hiçbir yatağı kullanamıyorum
Ya bende anne yani ve reflü yatağı ikisini de kullanıyorum ama o kadar zor ki iyice derin uykuda günde 3-4 kere reddetmiyor bende o zamanlarda direk uyuyorum zaten bu arada kucakta sling falan kullandın mi annemler gidince nabarim bilmiyorum şuan hiç iş yapmıyorum sen nasıl idare ediyorsun

Her doktor başka bir şey söylüyor sanırsam :) Bana da önermiyorum dedi :) Yine de bir müddet sonra takarım belki. Önerin için sağol kuzucum...

Ay hadi İnşallah canım valla ameliyat ta kaburgamami bastılar ne nefes aldıkça batıyor sadece mide yanmam yok sanki hala bebek içimde gibi
Mide yanması jilet gibi kesildi, hiç geçmeyecek sanıyordum karınlar zaten şuan löp löp. Kasistlerden geçerken bir sallanıyor of allahım of :)

Bana yapmadılar hiç verdik dediler 4 saaatte bir verebiliriz diyorlar oda fayda etmedi şükür yürümeye başladım da gazim çıkınca azda olsa hafifledi
Bana da vermediler. Artık emzirsiğin için bebeği etkiliyor dediler. Bir de işin ilginç taradı 2 gün bıyunca resmen hiç bi şey yedirmediler. Sadece kompostu ve meyve suyu içtim. Çok ilginç değil mi o kadar kan kaybetmişiz emzirmemiz gerekiyor ama ne serum var ne yemek. Resmen 3. Günğ bir şeyler yedim... Senin de öyle mi olsu caniko

Canım tabiki mama ver. Takviye yap ki yedikçe o sarılığı atabilsin. rollercoaster tecrübelerini anlatmıştı burada emzirme yetersiz mama takviye ettik diye, ben de onun tavsiyesiyle mama eki yaptım ilk 3 gün. Sonra mamayı kestim sadece meme ben kaşık biberon almamıştım normal çay kaşığıyla verdim

Esracığım senin en son suni sancı aldığında kalmışım ben. Nasıl geçti süreç, suni sancı sonuç verdi mi?
Hayırlı uğurlu olsun, bebişin hoş geldi Korse olayına sanırım 15 gün sonra falan geçerim. Şuan korkumdan takamam bişi olur diye :)

Hayırlı olsun Elsa, minik kuzu hoş geldi. Sende 40 tan sonrayı bekliyordun değil mi :)

Gözün aydın Çilek
Minik kuş sefalar getirmiş

Tabiki sonuç vermedi ya şimdi yavaş yavaş algılıyorum dozu hiç arttirmadi sabit verdi ve açılma olmadı bebek te kordon dolanmış ondan inip kendi sancı yapamadı o yüzden sezeryana aldı yine de suniyi arttırmasını isterdim ama o an bebek strese girer Sezeryan yapalım dedi tamam dedim bende

Etkili oluyor mu eğitim? Bir tane ebeden uygulamalı hastanedeyken denedik ama başarılı çok olamadım. Kasıyorum kendimi. Şimdi ki aklım olsa önceden çok denerdim her şeyi..
Göğüs kalkan ve pedlerinin sıkıntısı aslında nemli tutmasıymış. Bakteri çok ürer dedi.

Yaşamayan yok sanırım kuzum çok geçmiş olsun. Bizde tedavi aldık. Emzirme ile uğraşmaya çalışıyoruz. Sanırım depresyona girdim emzirme saatleri yaklaşınca ağlayıp duruyorum. Bir yandan da süt kanalları tıkanmasın die uğraşıyorum.
Bebek bakmak gerçekten çok zormuş. Allahım herkese yardım etsin.

Bende de elektrikli var o olmasına rağmen taş gibi oluyor. Birde trile diye bir el pompası aldırdılar puarlı. Onlada arada sağmaya çalışıyorum yara yara çok acıyor göğüs ben beslemesinde yeterki katlanırım diyordum. Sarılık değerimiz sınır çıktı ondan sonra bende ipler koptu. Çok bunaldığımı hissediyorum. Nasıl atlatıcaz yeni doğan dönemi bilmiyorum uzunmuş gibi geliyor bana Mochiyide düşünüyorum. Temizliğini her seferinde nasıl yapıyorsun. Temizlikte yormaya başladı beni sürekli kaynatıyorum her şeyi..

Kızlar bebeğinizin sarılık oldugunu kendiniz anlayabildiniz mi benim bebeğim de gündüz derisinde sarılık var gibi yarın kontrolumuz var inşallah değeri normaldir biraz evhamlandım
Ben anlamadım. 3. Gün kontrolü vardı. İlk doğduğu gün doktor kan grubumu sordu. 0 rh kan grubu sarılığa yatkın oluyormuş, uyuşmazlık gibi bişi dedi. Benimde 0 bebeğinkini bilmiyorduk. Gerçi bebeğimde benimle aynı çıktı kan grubu.. hatta öğrenmeden önce doktor suratına baktı. Sarılık gibi durmuyor dedi. Testte 14.3 çıktı. Sınırmış yatış yaptık 2. Gün sonunda 11.7 ile taburcu olduk. Sararırsa getirirsiniz dedi. Bana sarı gibi geliyor ama ebe ablaya gösterdim. Bence iyi dedi.

Lansinoh krem direkt bana etki etmedi gibi ya da sürekli emzirmeye çalıştığım için yara devam ediyor gibi. Nasıl başardın doğru emzirmeyi çok üzülüp stres oluyorum ben. Ağzına tam yerleştiremiyorum. Bebeği doğru pozisyonda tutamıyorum. Elektrikli ile baya çekiyor ama şiş yerlerim oluyor hala göğsümde bebekte tam tutamadığı için boşaltmıyor korkuyorum biraz.

Kızlar hastaneden geldik de ancak kendime gelebildim bugun kontrollerimiz vardı.
Sarılık değeri sınırda çıktı 15 zaten doktor da anladı. Sütüm artsın diye neler neler yapıyorum zaten 2gün sonra ancak geldi
Doktor yarım saatte bir emzir dedi 2gün sonra gene kan verecek miniğim
Kan verirken çok ağladı ben de ağladım hala ağlıyorum aklıma geldikçe.
İnşallah iyileşir o haline çok üzüldüm hep uyku halindeydi zaten çok zor uyandırıyoruz hem meme hem biberon veriyorum şuan biberonu çok hızlı emiyor

Malesef tek çare emzirmek bol bol. Emzirdikçe sütün gelecek inşallah daha iyi olacak bebeğin. Benimki de sarılıktı saat başı emzirdim bir sonraki kontrolde iyileştiğini gördük. İnşallah iyileşecek senin bebeğin de.

İnşallah devamlı emziriyorum bir tarafımda bebek bir tarafımda pompa biraz meme biraz biberon süt üretim tesisi gibi hissediyorum kendimi :) inşallah da artar iyi olsun da
Yavrum iki gündür uyudu diyordum sarılıktanmış demek ki uyandıra uyandıra beslemeye calısıyorum 2 gün sonra kan alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…