2022 ikizler burcu anneleri

Ben memeyi emiyorken arada biberonu veriyorum. Lansinoh meme reddi yapmıyor denilmişti inşallah yapmaz bebeğim tam indiremiyor sütü kalanı biberona koyup bir sonrakine veriyorum mesela zaten sık emmesi gerek şuanda kaşık da denedim ama çok akıttı ya da ağzını açmak istemedi zorlandım o şekilde hastane de ilk gün mama hazırlamıştı ebe şırıngaya koymuştu memenin üzerinden damla demişti o şekilde de yapılabilir parmakla şırıngayla veren de var

Ay gerçekten 3 gün sürdü tek meme reddi ama çok zordu. Hala diğerine göre çok kısa alıyor ama alıyor ya buna da şükür
Bizim dr yıkamayın dediği için hiç riske atmadım, baya da karardı dibine kadar zaten bugün yarın düşer. Kafasını yıkadık 1 kere, vücudunu da 2 günde 1 sildik süngeriyle leğene su yapıp.
İşitme testi çok zorladı bizi, uyuyor ya da sakin olması gerekiyormuş, yüzüne bişeyler yapıştırdılar başladı huysuzluğa, bir kulağa bakıldı, diğerine 2 kere bakıldı Çok bağırdı, yapan kız da az acemiydi eli ayağına dolandı. Sonuç alamadı tek kulaktan. Çocuk doktoru baktı muayenede gwrek yok dedi, içinize sinmezse biraz daha büyünce tekrar yaptırın bunun süresi yok dedi öylece kaldı

Şırınga bizler için biraz tehlikeli kuzum. Ebeler, hemşireler deneyimli olduğun için şırıngaya uygulanan basıncı kontrol edebiliyorlar. Kaşığı çok ağza koymamak lazımmış ucundan ucundan.. Şırınga ile damlatma olur ama onuda başka biri yapması lazım..

Hastanede mecbur kalınca hipp 1 organik anne sütü diye sıvı hazır bir mama kullanıyorlardı.

Hayır negatiflikle alakalı değil 0 rh (+) kan grubum. RH uyuşmazlığı değil. Farklı bir şey dedi doktor. Bize 14 sınır dedi doktor. Yatmazsan yarın 15 olur dedi. İnşallah düşmüştür sizinde..
Ben negatifle alakalı sandım bizimki aynı duruyor çıkmamış inmemiste Dr emzirmeye devam et dedi kulak testinden kaldık malesef 2 hafta sonra tekrar gidicez

Benimkide sonuç çıkmadı ilkinde uyanikti emzirdim bidaha girdim odaya uyutup ama 2 hafta sonra tekrar gel dedi göz testinde daha girmedik onada kulakla beraber tekrar girecez

Benimkide sonuç çıkmadı ilkinde uyanikti emzirdim bidaha girdim odaya uyutup ama 2 hafta sonra tekrar gel dedi göz testinde daha girmedik onada kulakla beraber tekrar girecez
Göz testi mi o ne zaman yapılıyor? 35 gün sonra gelin dediler bize kalça ultrasyonu mu ne olucakmış.

Depresyon biraz bende de var canım hormonlardan mıdır bilmem ilk 4-5 gün sürekli ağladım. Allah hepimize yardım etsin hem çok güzel hem biraz zorlayıcı bi süreç

Ağzına değil canım aynen ben de çok ürke ürke yaptım göğsünün üstünden damlanın inmesini sağlayınca çok problem değil ama tazyik durumundan dolayı çok dikkatli olmak lazım gerçekten
Ben en çok biberonla rahat ettim

Göz testi mi o ne zaman yapılıyor? 35 gün sonra gelin dediler bize kalça ultrasyonu mu ne olucakmış.
Ay bize hiç bir şey demediler, ne göz testi ne de kalça. Baktı her şey yolunda dedi postaladı gönderdi. Zaten doktor doğum paketi içindeydi, ben en iyisi kendime iyi bir çocuk dr bulayım

Kızlar biberon kullanıyor musunuz?
Bir de sağdığınız sütleri stok mu yapıyorsunuz, içiriyor musunuz? İçirmeden ısıtma işlemini nasıl yapıyorsunuz?
Ay ne çok soruuuuuu
Ben ilk 6 gün kullanmadım kaşıkla devam ettim ama içirirken sürekli ağzının yanlarından akıyordu yakaya bez koymama rağmen ıslanıyordu hadiiii bir de üst değiştir. Zor geldi 4 gündür biberona geçtim oh be dedim. Beni de aynı istekle emiyor çok şükür. Chicco natural feeling almıştım ben, çekmeden akmıyor ucundan, yani biberonda da efor sarf ediyor
Sağdığım sütleri 3 gün içinde vermeye çalışıyorum, dolaptan çıkarıp benmari ısıtıyorum poşetiyle. Biraz ağız sütünden kalanlar oldu, ilk günler az içebildiği için. Onları buzluğa attım canım. 6 aya kadar dayanıyormuş.

Aynn kalça için kırkı çıksın gelin dediler göz içinde belli bir gün yokmus ne zamn istersen gel dedi onuda kulağa giderken yaptircam insallh

Ay bize hiç bir şey demediler, ne göz testi ne de kalça. Baktı her şey yolunda dedi postaladı gönderdi. Zaten doktor doğum paketi içindeydi, ben en iyisi kendime iyi bir çocuk dr bulayım
Bizimki doğum paketide değildi niye bakmamış bilmem kulak testi bile yapmadılar

a
40ı çıkınca çağırdı bizi doktor hem kalça için hem de göze bakacaklarmış işitme testini de doğumun ertesi günü yapmaya gelmişlerdi. Kulağında amniyon sıvısı tespit edince 5 gün sonra yapalım dedi o zaman yaptırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…