2022 ikizler burcu anneleri

Benimkide yara oldu uçları ama göğsüm bomboş ne zamn dolar bu iki gün kaldı doğuma lanson öneriyorlar uçları için bende almadım hastaneye giderken alicam insallh
Doğum öncesi benim bomboştu ve göğsüm küçücük zaten. Şimdiki haline inanamıyorum😅😅 ben ucu için öncesinde krem ve gümüş kapağa başlamama rağmen şu an acıyor kuzum. Bence hemen al sür. Lansinoh organic balm var bende de
Ben göğüs kalkanı kullanıyorum hiç çıkarmıyorum. Uçları şişkin hassaslaştı ama yine de koruyor. Sütyen kullanıyorum hem atlet tipi hem de emzirme sütyenini göğüs kalkanını içine koyuyorum rahat oluyor.
Benim de yara yok ama hassas, böyle bir yere değecek diye aklım çıkıyor. Gümüş kapaksın üzerime bir şey giyemiyorum. Bu kadar hassaslık normal midir ya😅 ya da ne zamana kadar sürecek ki bu? Memnun olduğun atlet ve sütyen markası söyler misin canım? Ben atleti pentiden almıştım sevmedim
Kızlar merhaba,
Bugğm 15:15 te sezeryana girdik 16:15 gibi çıktık. Çok şükür bebiş ve ben çok iyiyiz😍 Şu an düşünüyorum da snki bir rüyadayım. Yaşadığım diğer günlere hiç benzemiyor, benzemeyecekte🙏
İlk sesini duyuşum, yanağımdaki kokusu inanılmaz....
Bi de bişi diycem çok komik bir tane minik dişi vardı bebişin :)
Çok nadir rastlanıyormuş :) doktor şaka yapıyor sandım ama çekip kutuya koyup verdi 🤣🤣 sanırım 41. Haftada dişi çıktı :)
Ahh çok değişik duygular, nasıl unutulur ki🥰🥰 canını bu kadar yakan birine nasıl bu kadar mutlu olursun diyordum ben de😅 aaaa diş mii ne değişik ve anılarla dolu bir süreç yaşadın😅 çocuğum seni bekledim bekledim en son dişinle doğdun diye anlatılır😅😅😅 taburcu oldunuz mu canım? Nasılsın şimdi?
Kızlar doğumum oldu toparlanınca yazarım inşallah tek tek dönemedim Allah razı olsun güzel dualarınız için 🌼
Gözün aydın canım, ikiniz de iyisiniz ya çok şükür🌸 haberlerini bekliyoruz
Maasallh duymuştum dişle doğan bebekleri rabbim sağlık versin geldiya artık kokusu varlığı Rabbime şükür ne güzel duygu yarın da benim var Allah'ın izniyle bu heyecan ay gün hemen bitsin istiyorum
Sen nasıl oldun iyimisin
Canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🍀🍀🍀 iyi hissettiğinde bizi de habersiz bırakma. Hepimiz bebiklere kavuşuyoruz sırayla🥰Dualarımız seninle💓

Kızlar selam 🌼 tek tek alıntılayamadım güzel dualarınız için Allah razı olsun
Hepimizin yavruları sağlık sıhhatle büyüsün inşallah bekleyen kızlara yavrusunu kucağına sağlıkla almak nasip olsun
Vera kuşum da ben de iyiyiz çok şükür. Şimdi yoldayız evimize gidiyoruz kısmetse 🐣
Dün akşam suyum geldi valizi eşyalarıöalıp yola çıktık yolda da ufak ufak sancılar gelmeye başladı.
Devamlı su geliyordu bir yandan iyi ki depend giymişim.
5 cm kadar açıklığın var dedi ebe hemen giydirdiler suni sancı bağlanacaktı ki çok kuvvetli sancılar başladı sıra çıkarın şunu nolur diye bağırdığımı hatırlıyorum sancı vermedik daha bak gelmiyor dediler. Beni odaya yatırdılar ben çok sancı çekince ebe bir daha açıklığına bakayım dedi ki tam açıklık yıldırım doğum dedi doğuma gidiyoruz dedi ne olduğunu şaşırdım
doktor apar topar geldi bu kadar hızlı ben de beklemiyordum dedi ebe
Lavman falan da vermişlerdi hiçbir şeye gerek kalmadı. Meryem otu aldım onu da yapamadım hastaneye gittikten yarım saat sonra doğumum oldu yani. Bebek çıkarken yırtıklarım oldu dikişlerim acıyor kanamam fazla olduğundan halsizliğim var biraz inşallah onlar da geçer ona bakıp bakıp ağrımı dindiriyorum 🤲
Kokusu çok güzel pamuk gibi miniminnacık doğduğu an rüyadayım hayaldeyim sandım kucağıma verdiler hemen 2900 doğdu bu arada ilk kakasını da bu sabah yaptı 5 gün sonra kontrol istedi dr
Allahım herkese hayırla evladını kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin

Kızlar merhaba,
Bugğm 15:15 te sezeryana girdik 16:15 gibi çıktık. Çok şükür bebiş ve ben çok iyiyiz😍 Şu an düşünüyorum da snki bir rüyadayım. Yaşadığım diğer günlere hiç benzemiyor, benzemeyecekte🙏
İlk sesini duyuşum, yanağımdaki kokusu inanılmaz....
Bi de bişi diycem çok komik bir tane minik dişi vardı bebişin :)
Çok nadir rastlanıyormuş :) doktor şaka yapıyor sandım ama çekip kutuya koyup verdi 🤣🤣 sanırım 41. Haftada dişi çıktı :)
Çok geçmiş olsun canım 🙏🙏
Minnoşu bizim yerimize de öp kokla
Topiğin en heyecanlı doğumu seninki oldu arkadaşım 👌💗 dişte sürprizi nazarlığı olsun 🧿🧿

Hepimizin yavruları sağlık sıhhatle büyüsün inşallah bekleyen kızlara yavrusunu kucağına sağlıkla almak nasip olsun
Vera kuşum da ben de iyiyiz çok şükür. Şimdi yoldayız evimize gidiyoruz kısmetse 🐣
Dün akşam suyum geldi valizi eşyalarıöalıp yola çıktık yolda da ufak ufak sancılar gelmeye başladı.
5 cm kadar açıklığın var dedi ebe hemen giydirdiler suni sancı bağlanacaktı ki çok kuvvetli sancılar başladı sıra çıkarın şunu nolur diye bağırdığımı hatırlıyorum sancı vermedik daha bak gelmiyor dediler. Beni odaya yatırdılar ben çok sancı çekince ebe bir daha açıklığına bakayım dedi ki tam açıklık yıldırım doğum dedi doğuma gidiyoruz dedi ne olduğunu şaşırdım
Lavman falan da vermişlerdi hiçbir şeye gerek kalmadı. Meryem otu aldım onu da yapamadım hastaneye gittikten yarım saat sonra doğumum oldu yani. Bebek çıkarken yırtıklarım oldu dikişlerim acıyor kanamam fazla olduğundan halsizliğim var biraz inşallah onlar da geçer ona bakıp bakıp ağrımı dindiriyorum 🤲
Kokusu çok güzel pamuk gibi miniminnacık doğduğu an rüyadayım hayaldeyim sandım kucağıma verdiler hemen 2900 doğdu bu arada ilk kakasını da bu sabah yaptı 5 gün sonra kontrol istedi dr
Ayy gözün aydın gülüm maşallah 🧿 Sağlıkla büyüsün

Kızlar sudocrem aldım çok tavsiye etmişlerdi bunlar göğüs ucunda kullanılır mı aceba bilen kullanan var mı ?
Ben de tam buna benzer bir şey soracaktım, bebek için krem ve yağ ne kullanıyorsunuz?
Sudocrem çok övülüyor ama içeriği temiz değil, ben olsam göğsüme kullanmazdım canım, temizlemesi daha da tahriş yapabilir.

Benim de yara yok ama hassas, böyle bir yere değecek diye aklım çıkıyor. Gümüş kapaksın üzerime bir şey giyemiyorum. Bu kadar hassaslık normal midir ya😅 ya da ne zamana kadar sürecek ki bu? Memnun olduğun atlet ve sütyen markası söyler misin canım? Ben atleti pentiden almıştım sevmedim
Canım🥰 blackspade emzirme atletiçok beğendim ben penti gibi iki katlı değil ama iyice zamlanmış😞 Farklı bişi alıp memnun kalırsan bana da söyler misin💓

miya06 miya06 canım nasılsın bebiş nasıl gözünaydın😍😍

Gooseberry Gooseberry canım yaa hızlı hızlı olmuş doğum maşallah🙏🏻🙏🏻 Dikişlere de takılma hiç ilk doğumda daha duymadım dikişi olmayan🤷🏼‍♀️ Hemen toplarsın inşalalh🙏🏻🙏🏻

Kızlar sudocrem aldım çok tavsiye etmişlerdi bunlar göğüs ucunda kullanılır mı aceba bilen kullanan var mı ?
Canım onu pişik için de içerikten dolayı bazı drlar önermiyor bazıları sorun olmaz diyor. Göğüs ucunda emzirirken kullanılmaz her emzirmede yıkamak lazım pratik olmaz bence.
Lansinoh iyidir ben ikinci kutuya geçtim😁😁

Ben de tam buna benzer bir şey soracaktım, bebek için krem ve yağ ne kullanıyorsunuz?
Sudocrem çok övülüyor ama içeriği temiz değil, ben olsam göğsüme kullanmazdım canım, temizlemesi daha da tahriş yapabilir.
Incia aldım ben krem şampuan hepsini, vazelin benzeri bi kıvamı var bugün kremledim hatta❤️ yazın kremler dışarıda bozulacak gibime geliyor doğal içerik olunca uzun dayanır mı acaba

Maasallh duymuştum dişle doğan bebekleri rabbim sağlık versin geldiya artık kokusu varlığı Rabbime şükür ne güzel duygu yarın da benim var Allah'ın izniyle bu heyecan ay gün hemen bitsin istiyorum
Sen nasıl oldun iyimisin
Yarın mı😍😍😍 sağlıkla gelsin inşallah canım. Kaçta gireceksin ameliyata?

her miniğin geliş hikayesi apayrı kendine özel🙏

Vera kuşu sağlıkla anneciğinin koynunda büyüsün 🙏🧡 gerçekten öyle güzel kokuyolar ki insan banyo yaptırmak istemiyo🥺🧡

kilosu da gayet iyi maşallah 🧿🙏🧡

SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah
Bebişin keyfi yerinde olduğu belliydi😁 yalnız hep diyorlar ya anne karnında geçen zamanla dışarısı farklı diye, demek cidden biraz daha dursa konuşarak doğacak😀😀 ay hiç fena olmazdı yaa en azından açım veya aç değilim diyebilmelilerdi🥲🥲
off evet yaa en azından basic şeyleri söylese yeter✌️😂

pişik için ne kullanıcaz acaba ben bübchen kullanıyodum pişiğin önünü alamadım, sudocrem'e geçtim

X