Kızlar selam
tek tek alıntılayamadım güzel dualarınız için Allah razı olsun
Hepimizin yavruları sağlık sıhhatle büyüsün inşallah bekleyen kızlara yavrusunu kucağına sağlıkla almak nasip olsun
Vera kuşum da ben de iyiyiz çok şükür. Şimdi yoldayız evimize gidiyoruz kısmetse
Dün akşam suyum geldi valizi eşyalarıöalıp yola çıktık yolda da ufak ufak sancılar gelmeye başladı.
Devamlı su geliyordu bir yandan iyi ki depend giymişim.
5 cm kadar açıklığın var dedi ebe hemen giydirdiler suni sancı bağlanacaktı ki çok kuvvetli sancılar başladı sıra çıkarın şunu nolur diye bağırdığımı hatırlıyorum sancı vermedik daha bak gelmiyor dediler. Beni odaya yatırdılar ben çok sancı çekince ebe bir daha açıklığına bakayım dedi ki tam açıklık yıldırım doğum dedi doğuma gidiyoruz dedi ne olduğunu şaşırdım
doktor apar topar geldi bu kadar hızlı ben de beklemiyordum dedi ebe
Lavman falan da vermişlerdi hiçbir şeye gerek kalmadı. Meryem otu aldım onu da yapamadım hastaneye gittikten yarım saat sonra doğumum oldu yani. Bebek çıkarken yırtıklarım oldu dikişlerim acıyor kanamam fazla olduğundan halsizliğim var biraz inşallah onlar da geçer ona bakıp bakıp ağrımı dindiriyorum
Kokusu çok güzel pamuk gibi miniminnacık doğduğu an rüyadayım hayaldeyim sandım kucağıma verdiler hemen 2900 doğdu bu arada ilk kakasını da bu sabah yaptı 5 gün sonra kontrol istedi dr
Allahım herkese hayırla evladını kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin