2022 ikizler burcu anneleri

Ne
Ne Güzel yazmissin canım hayırlı uğurlu olsun evlatcigin iyice dinlenip beslenmene dikkat edersen çabuk toparlanır sin insallh bebiste pek minnak şimdi ne tatlıdır tam yemelik

Maşallah çok güzel ve hızlı bir doğum olmuş darısı bekleyen bizlere

Ben dalinin yağını aldım önceden kendim de kullanıyordum gayet memnunum. Ayrı bir krem almadım bebek için. Sudocrem bebek pişiklerine ya da pişik çıkmasını engellemede çok iyiymis arkadasım tavsiyesi üzerine aldım. Göğüs ucu için henüz bir sey almadım herkesinki aynı etki yaratmıyor duruma göre bir çaresine bakacağım umarım bebis tutar da çatlaklarla ugrasmayız.

Yarın mı sağlıkla gelsin inşallah canım. Kaçta gireceksin ameliyata?
Sbaah 7 de burda olun dedi artık kaçta alırlar bilmiyorum insallh çok bekletmezler bide kızlar şey soracam akşam kactan sonra yeme içme olmiycak yemeği yedim ama su çok içiyorum kaçta icmiycem üstünden çok zmaan geçti bide sormayı unuttum hemsireye

İyi akşamlar herkese uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir doğum yapanların bebişi hayırlı olsun. Doğum bekleyenlerin doğumu su gibi rahat geçsin inşallah.
Hayırlı akşamlar canım sen nasılsın iyimisin uzun zaman oldu görmeyeli iyiisndir inslalh

Çok şükür canım yeni yeni toparlandım oğlumla birbirimize alışıyoruz işte günüm onunla geçiyor çok şükür

Sen nasılsın doğum ne zaman inşallah
Çok sevindim canım yarı kırkı çıkmış artık tam sevilmelik olmuştur

Bende iyiyim şükür heyecan var biraz yarın sabah sezeryanim bende birazda korku var spinal olucam insallh heyecana kapılıp sakinleştirici vermezler ilk anlarını görmeyi istiyorum bklm yarın sabah giderken yazarım bide çıkarken yazarım

Ayy çok heycanlı sağlıcakla gelsin inşallah herşey cok güzel olacak bebişi düşün gerisi su gibi geçer güzel haberini bekliyoruz

Bizim 40'a az kaldı çok şükür sonrası kimse beni tutmasın

Evet minik bir sürpriz aniden giriverdi hayatımıza seninde gözün aydın cnm sağlıkla büyütelim bebişlerimizi
Hayırlı olsun canım bende cumartesi 38+3 oluyorum nasipse doğumum olucak inşallah rabbim sağlıcakla büyütsün kuzuşu
Çok teşekkür ederim cnm sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişin yrn haberini bekliyoruz
Gözün sydın canım Sağlıkla büyüsün ohh atlattınız
Darısı başına cnm çok teşekkür ederim kolay bi doğum dilerim sağlıkla gelsin bebişin

aaa gözün aydınn

hızlıca da çıkarmışlar iyi misiniz ikiniz de
İyiyiz cnm ama sarılık oldu hast yattık bugün başında bekliyorum . şuan mor ışık veriliyor sürekli hareket ediyor gözündeki maskeyi düzeltip duruyorum yrn çıkacaz inş. Bundan sonra da beslenmesine çok dikkat edicem mama meme ne varsa verip atlatıcaz inş

Benimki de olmuştu ben de mamaya ve süt sağmaya abanmıştım hızlıca toparladı

ilk başta bizim sütümüz az geliyo onlar emmeyi beceremiyo derken beslenemiyolar
hiç merak etme hızlıca toparlar

ben o süreçte süt yapan çaylara da yüklendim

O sütün az gelmesini bilmiyodum ben meğer çok normalmiş o süreçte sürekli emmeye devam ettirmek şartıyla mama vermek de çok normalmiş. Sonra mama kesip memeye devam edilebiliyor. Yeni doğum yapacaklara duyrulur

Senin bebeğin nasıl cnm 21 gündür anne olmak nasıl oluyor alıştınmı bebişe

Ben markasını hatırlamıyorum ama düz kapsız emzirme sütyeni almıştım. Bir giyim dükkanında. bu tarz. Hem pamuklu olduğu için çok rahat. Aslında belki şimdi emzirme atleti kullansak daha rahat ederiz ama ben almamıştım atlet normal zamanda da giymiyorum pek.

Süt yapan çaylar derken hangileri canım? Ben rezene içiyorum gün içinde.

Benim oğlumla aramda kan uyuşmazlığı var. Riskli gruptayız. O yüzden mama veriyorum bir gün yoğun bakımda yattı. Sonra bol emzirme yaptım sütüm hem biraz daha arttı hem iyi geldi değerleri dün kontrolde. İnşallah bir daha yaşamayız hiçbirmiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…