2022 ikizler burcu anneleri

Günaydın kızlar mesajlara tam bakamadım. Bir ara düzen oturtunca inşallah bir geçmişe dönük bakacağım. Kontrol için gelmiştik, yatış verdi doktorum. Doğum başlamış açıklık olarak dedi. Sonrası zaten bırakın telefonu elime almayı sancılardan zor nefes aldım 🙈 Baya bir süre telefona bakamadım. Bebişte bende iyiyiz. Valla yardım için yanımda eşim dahil 2 kişi daha vardı. Ama saolsunlar doğuma onlar girdiği için çok yorulmuşlar uyudular gece ben garibanda bebişle güreş tuttum 🤣 Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar yoğunluk içerisine giriş yapmış bulunmaktayım 🍀

Bana 39. haftada ve pzts günü olmak üzere iki kere çatı muayenesi yaptılar. Hiç uyarma falan olmadı :)
Demek ki o da ya kişiden kişiye göre değişiyor ya da dilden dile dolaşan efsane :)
Kağan hocanın dediğine göre tamamen efsane. Keşke doğum çatı muayenesinden sonra uyarılacak kadar kolay olsaydı diyor. Çatı dogumu tetiklemiyormuş 😁

Bana 39. haftada ve pzts günü olmak üzere iki kere çatı muayenesi yaptılar. Hiç uyarma falan olmadı :)
Demek ki o da ya kişiden kişiye göre değişiyor ya da dilden dile dolaşan efsane :)
Kişiden kişiye değişiyor da olabilir bilmiyorum 🤷‍♀️ arkadaşıma 38+5te çatı muayenesi yapıldı o gün nişanı geldi ertsei gün doğum yaptı 😊

Kişiden kişiye değişiyor da olabilir bilmiyorum 🤷‍♀️ arkadaşıma 38+5te çatı muayenesi yapıldı o gün nişanı geldi ertsei gün doğum yaptı 😊
Vallahi günü dolan geliyo canım 😁 benim de nisan muhabbeti vardı ama gelen giden yok. 😁

Günaydın kızlar mesajlara tam bakamadım. Bir ara düzen oturtunca inşallah bir geçmişe dönük bakacağım. Kontrol için gelmiştik, yatış verdi doktorum. Doğum başlamış açıklık olarak dedi. Sonrası zaten bırakın telefonu elime almayı sancılardan zor nefes aldım 🙈 Baya bir süre telefona bakamadım. Bebişte bende iyiyiz. Valla yardım için yanımda eşim dahil 2 kişi daha vardı. Ama saolsunlar doğuma onlar girdiği için çok yorulmuşlar uyudular gece ben garibanda bebişle güreş tuttum 🤣 Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar yoğunluk içerisine giriş yapmış bulunmaktayım 🍀
Ohh istediğin gibi bir doğum olmuş sanki canımm, çok sevindimm😍😍 bizim de 2. Günümüz ve sana kocaman sarılıyorum😇 ahududu çayları kaldı desene😅😅😂😂

Kızlar bebişler icin günes kremi alan ya da kullanan var mı avonun öneriyorlar yardım pleaseee
Ben olsam avon almam birçok kimyasal olduğunu düşünüyorum. minoris alsan daha iyi ama birde 6. Aydan itibaren güneş kremi kullanılıyor yanlış hatırlamıyorsam.

Kızlar merhaba,
Biz yarın 40+7 oluyoruz yani 41 diyelim...
Ve artık beklemek istemediğimden doğum olacak.
Normal doğum için bebek iri olduğu için, hiç açılma olmadığı için, suni sancıyla doğum zorlar seni dediler. Doktorun önerisi sezaryan oldu. Sabah 8 de hstaneye giriş yapacağım.
Çok tedirginim, korkuyorum sezeryandan😒
Dualarınıza talibiz🙏😍

Kızlar merhaba,
Normal doğum için bebek iri olduğu için, hiç açılma olmadığı için, suni sancıyla doğum zorlar seni dediler. Doktorun önerisi sezaryan oldu. Sabah 8 de hstaneye giriş yapacağım.
Dualarınıza talibiz🙏😍
Rabbim kolaylık versin çok kolay bir şekilde olsun inşallah doğumun 😍😊 bebiş kaç kg peki onu merak ettim 🤔

Kızlar merhaba,
Dualarınıza talibiz🙏😍
Hayırlı olsun canım şimdiden korkma iki genel sezeryan oldum çok rahat geçti ama şimdiki spinal bende biraz korkuyorum artık girip cikicaz inslah bebisi gordukmu tamamdır gerisini unuturuz

Kızlar merhaba,
Dualarınıza talibiz🙏😍
Ah yarın büyük kavuşma mıııı 😍Çook güzel bir doğum olsun canım duamız seninle toparlanınca nasıl geçtiğini yaz olur mu gerçi sen yazarsın mutlaka da çok merak ederiz, mis kokulunu doya doya kokla uzuuuun bir yoldan gelmiş olacak oy ana kuzusu oy tam bir ana kuzusu olacak 🥰🥰😍

Kızlar merhaba,
Dualarınıza talibiz🙏😍
Şimdi ne söylesem de tedirginliğin geçmeyecek, kendimdem biliyorum. Benim kadar canı tatlı, mız mız, bir kan aldırmak için bile ayılıp bayılan biri bile yaptıysa kuzum, düşündüğünden daha hızla ve kolay geçeceğine eminim.
Demek ki kısmet böyleymiş, sonuçta missss kokuya kavuşacaksın ya, sağlıklı olduğunu duyunca kendini unutuyorsun zaten. Ben bir de ameliyat geçirdim aynı anda biliyorsun. Daha önceki ameliyatımda 10 günde zor toparlandım, bu sefer hem Doğum hem aynı ameliyatla 2. Günde aynı seviyedeydim. Demek ki ona göre bir güç geliyor, yükleniyor😅 of ne konuştum gece gece. Çok güzel haberlerini dualarımızla ve 4 gözle bekliyoruz😍😍
Kızlar dün 38+3te de bi sürprizle doğum yaptım ben. Gündüz 2 de suyum geldi ve kısa sürede sancılarım başladı ve de kısa süre içinde de arttı. Epidural takıldı dayanılmaz sancılarda. Normal doğumla geldi kızım saat 21de. Hastaneden bugün çıktık evimizdeyiz şimdi. 🙏🙏🙏
Canımm bu ne de güzel bir sürpriz olmuş, hoş gelmiş minik kızın🥰🥰 gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyütün🍀

Kızlar dün 38+3te de bi sürprizle doğum yaptım ben. Gündüz 2 de suyum geldi ve kısa sürede sancılarım başladı ve de kısa süre içinde de arttı. Epidural takıldı dayanılmaz sancılarda. Normal doğumla geldi kızım saat 21de. Hastaneden bugün çıktık evimizdeyiz şimdi. 🙏🙏🙏
Hayırlı olsun canım bende cumartesi 38+3 oluyorum nasipse doğumum olucak inşallah 🤲🏻 rabbim sağlıcakla büyütsün kuzuşu

X