2022 ikizler burcu anneleri

kendi yazsın diye bekleyecektim ama bundan sonrası onun için epey yoğun olacak geç yazarsa merak etmeyin diye paylaşayım;
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah doğum yaptı, ikisi de iyilermiş çoook şükür 🙏🙏🙏 akşam üzeri yazışmıştık
detaylarını kendi paylaşır ama çok iyiydi🧡🧡🧡 merak etmeyin🙏🧡
ben de çok meşgul etmek istemedim
sağlıkla geldi dünyaya minik kuzu👶🎈🎈🎈

inşallah güzel haberler almaya devam ederiz 🙏🧡
Ay maşallah çok şükür onunki büyük dert olmuştu ona sağlıkla büyüsün inşallah. Ay çok az kişi kaldık galiba doğurmayan 🥹

rollercoaster rollercoaster bebisi odasına yatıramıyorsun dimi😁 ne telaşla yapmıştın. Yapısık ikiz gibisiniz herhalde😁😁
yaa bi şey diyeyim mi odasını geçtim o artık lüks yaniii beşiğine bile yatmıyo çok nadir beşiğinde uyuduğu🙈 ya benim kucağımda ya eşimin kucağında uyuyo🙈 öyle göğsümüzdeyken uyumaya çalışıyoruz😂😂

kendi yazsın diye bekleyecektim ama bundan sonrası onun için epey yoğun olacak geç yazarsa merak etmeyin diye paylaşayım;
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah doğum yaptı, ikisi de iyilermiş çoook şükür 🙏🙏🙏 akşam üzeri yazışmıştık
detaylarını kendi paylaşır ama çok iyiydi🧡🧡🧡 merak etmeyin🙏🧡
ben de çok meşgul etmek istemedim
sağlıkla geldi dünyaya minik kuzu👶🎈🎈🎈

inşallah güzel haberler almaya devam ederiz 🙏🧡
Ay hadi gözümüz aydin sonunda geldi paşa 😍

Kızlar merhaba,
Bugğm 15:15 te sezeryana girdik 16:15 gibi çıktık. Çok şükür bebiş ve ben çok iyiyiz😍 Şu an düşünüyorum da snki bir rüyadayım. Yaşadığım diğer günlere hiç benzemiyor, benzemeyecekte🙏
İlk sesini duyuşum, yanağımdaki kokusu inanılmaz....
Bi de bişi diycem çok komik bir tane minik dişi vardı bebişin :)
Çok nadir rastlanıyormuş :) doktor şaka yapıyor sandım ama çekip kutuya koyup verdi 🤣🤣 sanırım 41. Haftada dişi çıktı :)

Kızlar merhaba,
Bugğm 15:15 te sezeryana girdik 16:15 gibi çıktık. Çok şükür bebiş ve ben çok iyiyiz😍 Şu an düşünüyorum da snki bir rüyadayım. Yaşadığım diğer günlere hiç benzemiyor, benzemeyecekte🙏
Çok nadir rastlanıyormuş :) doktor şaka yapıyor sandım ama çekip kutuya koyup verdi 🤣🤣 sanırım 41. Haftada dişi çıktı :)
Maasallh duymuştum dişle doğan bebekleri rabbim sağlık versin geldiya artık kokusu varlığı Rabbime şükür ne güzel duygu yarın da benim var Allah'ın izniyle bu heyecan ay gün hemen bitsin istiyorum
Sen nasıl oldun iyimisin

Kızlar merhaba,
Çok sevindim canım gözüün aydın bekleyişin sona erdi kavuştun bebeğine 😘😘🧿

Kızlar merhaba,
Gözün aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı basımıza inss🥹😘

X