2022 ikizler burcu anneleri

Allah herkese dermanını versin zor valla..
Allah bünyeye göre veriyor herhalde ben o zamanlarda yapamazdım gercekten. Tam havalar ısınırken bebisler geliyor şükür rabbime en azından bebis üsür hasta olur derdi yok. Giydir sortunu ısır bacaklarını allahımmm aminnn

Ay Allah sana gerçekten kolaylık versin aslında iyi biri bulaşmaz etmez ama ilk torun diye çok heyecanlı sonuçta o melek bile olsa KV bana herşeyiyle batiyo yani zaten duygusal dönem tam neyse muhabbet arasında eşim açtı konuyu bende dedim sancım çok olunca haslarim hepinizi ona gore hazırlıklı olun yada çıkın gidin odadan diye dedim ablamda funda da sancida kufretmis bak ona göre

Saoalsın tatlım inşallah Allahım bana bol sabır verir aminnnn Bizimde ilk torun bir de ben tamamen eşimin akrabalarının dolu olduğu komşuların çekinmeden lafını diyebildiği bir yerdeyim

Çok geçmiş olsun şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz güle güle büyüt bebeğini
Bende ilk defa böyle birşey duydum neysek sıkıntı yaratmamış

Sağlıcakla gelsin inşallah kolaycacık doğum olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar kızlar
Ben doğuma gidiyorum tansiyonumda hiç düzelme yok
3 te yatışım yapılacak 7 8 arası sezeryana alınacam dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağ salim atlatırım
Sağlıcakla kavuşmışsunuzdur sanırım saat gelmiş güzel haberlerini alalım
İkiniz içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah canım kuvöze de girse gayet iyi bakılıyor belkide gerek kalmıcak Sağlıcakla kavuşun inşallah
Hiç takılma kv falan sen kendine bak canım kendine birde onu stres yapma bir an önce olsun bitsin inşallah

tabii canım lohusayız sonuçta bize her şey hak

Sorma summercığım millet iyice saçmalıyor, her gün arayıp "bugünde mi doğurmadın" diyorlar hangi bebiş içerde kalmışki benim ki kalsın. Saçma yorumlar işte....

Allah razı olsun arkadaşlar daha iyiyim şükür. Bugün kontrole diye gelmiştim gün verecekti doktor. Ama sancılar çıkınca nst de acile yönlendirdi. Acildeki doktor beklemeyelim alalım deyince tekrar nst çekildi. Dalgalı dalgalı sancılarım çıktı. 38+5 de gelmiş oldu oğlum. 3 kilo doğdu. Acele acele oldu hazırlıksızdım ama eşim çok şükür yanımdaydı. Hemen eşyaları getirmeye gitti ama beni daha erkene aldılar. Neyse ki bebişin eşyaları yetişti ameliyata biraz sütüm geldi emdikçe geliyor. İnşallah sorun olmaz da yarın çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…