2022 ikizler burcu anneleri

Allah herkese dermanını versin zor valla..
Allah bünyeye göre veriyor herhalde ben o zamanlarda yapamazdım gercekten. Tam havalar ısınırken bebisler geliyor şükür rabbime🤤 en azından bebis üsür hasta olur derdi yok. Giydir sortunu ısır bacaklarını😁 allahımmm aminnn

Valla kuzum heralde en çok laf dinlemeyen kesim kvler.. Sen çağırsan belki ortadan kaybolacak insanlar, çağırmadığında dibinde bitiyor 🙈 Valla ben bir de altlı üstlü oturuyorum bunu düşünerek kendini rahatlatabilirsin 😆
Ay Allah sana gerçekten kolaylık versin aslında iyi biri bulaşmaz etmez ama ilk torun diye çok heyecanlı sonuçta o melek bile olsa KV bana herşeyiyle batiyo yani zaten duygusal dönem tam😂 neyse muhabbet arasında eşim açtı konuyu bende dedim sancım çok olunca haslarim hepinizi ona gore hazırlıklı olun yada çıkın gidin odadan diye dedim ablamda funda da sancida kufretmis bak ona göre😁

Ay Allah sana gerçekten kolaylık versin aslında iyi biri bulaşmaz etmez ama ilk torun diye çok heyecanlı sonuçta o melek bile olsa KV bana herşeyiyle batiyo yani zaten duygusal dönem tam😂 neyse muhabbet arasında eşim açtı konuyu bende dedim sancım çok olunca haslarim hepinizi ona gore hazırlıklı olun yada çıkın gidin odadan diye dedim ablamda funda da sancida kufretmis bak ona göre😁
Saoalsın tatlım inşallah Allahım bana bol sabır verir aminnnn 🙏 Bizimde ilk torun bir de ben tamamen eşimin akrabalarının dolu olduğu komşuların çekinmeden lafını diyebildiği bir yerdeyim 😒

merhaba kızlar günaydın 🤗 tek tek etikleme yapamadım kusura bakmayın güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim 🤗😘 oğlumda bende çok iyiyiz şükür güzel geçti gerçekten kokusu muhteşem bişey bazen izlerken bile ağlayasım geliyor ☺️😍👶🏻 Benim sezeryanım biraz sıkıntılı geçti halen daha hastanedeyiz akşama çıkacağız inşallah 🤲🏻 Karnımın içindeki damarlar varis olmuş ve hiçbir belirtisi yada ultrasonda falan görüntüsü yoktu. Doktor karnını açınca şok oldum dedi bebeğe ulaşmak için damarları kesip sonrasında o damarları yine dikmiş o yüzden iç dikişim biraz fazla oldu iç kanama riskinden dolayıda çıkamadık ama şükür iyiyiz. Ben karın içi varisi ilk defa duydum inşallah sizin öyle bişey olmaz hepinizin doğumu çok güzel geçer🤲🏻 Ben hastaneye gelirken 3 paket takım ayarlamıştım ama size tavsiyem ne olacağı belli olmuyor bikaç fazla takım koyulabilir çantaya 🤗
Çok geçmiş olsun şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz 🙏güle güle büyüt bebeğini
Bende ilk defa böyle birşey duydum neysek sıkıntı yaratmamış🙏

Kızlar bugün bu gece benimde beebis geliyor hastane yatisim yapıldı suni sancıyla normal doğum baslaticakalr bebisimin suyu azaltmış sabahı beklerim dedi Dr. Ama riske atmak istemiyorum biterse suyu kordon dolanır vs dedi o yüzden bugün başlıyoruz dua edin 🙏🙏🙏
Sağlıcakla gelsin inşallah kolaycacık doğum olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🙏
Kızlar kızlar 🤪🤪
Ben doğuma gidiyorum tansiyonumda hiç düzelme yok
3 te yatışım yapılacak 7 8 arası sezeryana alınacam dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağ salim atlatırım 👶🏻👶🏻
Sağlıcakla kavuşmışsunuzdur sanırım saat gelmiş güzel haberlerini alalım🙏
Kızlar selam bugün randevum vardı. 1-2 gündür tansiyonum yüksek tansiyon problemim vardı zaten bahsetmiştim. İdrarda da protein çıktı. Preeklampsi olabilir diye yarın 4te doğuma giriyorum.36+4üm 2800gram şuan küçük bi bebek olursa kuvöze alınırsa diye çok üzülüyorum. Bebişime dualarınızı bekliyorum ♥️
İkiniz içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah canım kuvöze de girse gayet iyi bakılıyor belkide gerek kalmıcak Sağlıcakla kavuşun inşallah 🙏🙏🙏
Kızlar kayinvaldem gitmiyo kalcakmis bu gece de hastanede off valla ya tamam torunu da ben sancı çekerim bişey olur en istemediğim şey annem yolda Bursa'dan geliyor onun olma ihtimali yok eşime yüz kere istemiyorum bak kimseyi dedim gene ikna edemedi gitmem ben beklerim diyo haber veririz vs dedik yok ikna olmuyor zorla da kovamiyorum ama sancım çok yuksekken durursa odada eşimin benden çekeceği var 🥲😵
Hiç takılma kv falan sen kendine bak canım kendine birde onu stres yapma bir an önce olsun bitsin inşallah 🙏🙏

tabii canım lohusayız sonuçta bize her şey hak✌️😇

Canım 40+0 zaten normal doğum haftasıdır. Millete ne bakıyorsun sen boşversene. Herkes çok bilmiş. Geç falan değil 40 haftanın dolması normal doğum haftası bebis ne zaman isterse o zaman gelir. Sağlıklı olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin🤤
Sorma summercığım millet iyice saçmalıyor, her gün arayıp "bugünde mi doğurmadın" diyorlar 😂😂😂 hangi bebiş içerde kalmışki benim ki kalsın. Saçma yorumlar işte.... 😘😇😘

Allah razı olsun arkadaşlar😊 daha iyiyim şükür. Bugün kontrole diye gelmiştim gün verecekti doktor. Ama sancılar çıkınca nst de acile yönlendirdi. Acildeki doktor beklemeyelim alalım deyince tekrar nst çekildi. Dalgalı dalgalı sancılarım çıktı. 38+5 de gelmiş oldu oğlum. 3 kilo doğdu. Acele acele oldu hazırlıksızdım ama eşim çok şükür yanımdaydı. Hemen eşyaları getirmeye gitti ama beni daha erkene aldılar. Neyse ki bebişin eşyaları yetişti ameliyata😊 biraz sütüm geldi emdikçe geliyor. İnşallah sorun olmaz da yarın çıkarız

X