- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.661
Evimin hastaneye yakın olması iyiSütsüz, süt tozsuz olması lazım canım.. Sek kahve şeklinde.. Türk kahvesi, sade nescafe , filtre kahve gibi..
Gecmis olsun canım gebelik zehirlenmesi tansiyondan mı oluyormuss rabbim yardımcın olsun bebis iyiyse yeri ve zamanı bellidir kuzum allah bilir stres yapmaBiz geldik kontrolden
Durumlar hiç iç açıcı değil
Preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabilir deditansiyonum 14/9 idrarda protein kaçağı var pazartesiye kadar takip edicem pazartesi kontrole gidicem bol su sıfır tuz dedi tansiyon böyle seyrederse pazartesi alıcaklar sezeryana
Bana dua edin daha bugün 36+2 olduk
Benim de nişanım gelmişti yani anlatılanlara göre nişan sümüksü sarı bir yapı. Benim çatı muayenesi yaptıktan 1 gün sonra akmıştı. Tam olarak nişan mı bilmiyorum bende doktora gittim ama sancı falan yoktu öyle bekliyorumKızlar afedersiniz misket gibi sarı akıntı geldi kıvamlı yattım uzanıyorum tansiyonum düştü sanırım görünce. Nişan böyle bir şey olabilir mi siz yaşadınız mı?
nişan olma ihtimali çok yüksek kuzum sümüksü bi yapısı varmış bende pıhtı şeklinde gelmiştiKızlar afedersiniz misket gibi sarı akıntı geldi kıvamlı yattım uzanıyorum tansiyonum düştü sanırım görünce. Nişan böyle bir şey olabilir mi siz yaşadınız mı?
Kimisi bu şekil de olabiliyormuş pembemsi kırmızı da olabiliyormuş. Ben Google a yazmıştım görmüştüm.
Benim de nişanım gelmişti yani anlatılanlara göre nişan sümüksü sarı bir yapı. Benim çatı muayenesi yaptıktan 1 gün sonra akmıştı. Tam olarak nişan mı bilmiyorum bende doktora gittim ama sancı falan yoktu öyle bekliyorum
Kızlar sağolun yattım dinleniyorum şimdi baskı hissettim hep zaten bir şey zorluyor gibiydi. Sanırım kanala girmeye çalışıyor olabilir doktor aşağıda demişti Heyecandan nabzım yükseldi dün sancı hiçbir şey çıkmadı çatı muayenesi olmadım dün olsaydım ona yorardım biraz daha bekleyeceğim başka belirti olmaz inşallah. Bugun ayakta kaldım 2-3 makine çamaşır minnoşun odası kuruldu bir de sonunda. Tozunu alırım diyordum hemen kaldı öyle. Biraz beklesin ya anası işleri halledemedi dahanişan olma ihtimali çok yüksek kuzum sümüksü bi yapısı varmış bende pıhtı şeklinde gelmişti
bi doktoruna haber ver
Şu önümüzdeki 10 gün bitse 38 bitiyor biraz daha durmaları lazımKızlar sağolun yattım dinleniyorum şimdi baskı hissettim hep zaten bir şey zorluyor gibiydi. Sanırım kanala girmeye çalışıyor olabilir doktor aşağıda demişti Heyecandan nabzım yükseldi dün sancı hiçbir şey çıkmadı çatı muayenesi olmadım dün olsaydım ona yorardım biraz daha bekleyeceğim başka belirti olmaz inşallah. Bugun ayakta kaldım 2-3 makine çamaşır minnoşun odası kuruldu bir de sonunda. Tozunu alırım diyordum hemen kaldı öyle. Biraz beklesin ya anası işleri halledemedi daha
Ay inşallah summercım ikna edebilirsek minnaklarıŞu önümüzdeki 10 gün bitse 38 bitiyor biraz daha durmaları lazım
Yok kuzu vermedi. Doktorun gözü beni kesmede... Zorla bekliyorum :)Ahhh bekleme süresi olarak pazartesi ben pazartesi doğum olcak diye algılamışımAyyy inşallah öncesinde gelir. Sana tavsiye verdi mi şöyle yap şunu yap bunu yap diye..
36+2 çokta erken değil inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer canım sağlıcakla alırsın bebişini sende kucağına dualarım seninle
Canım Allah yardımcın olsunBenim de tansiyon problemim var yıllardır her kontrolde ölçüyorlar son kontrolde 16ya kadar yükseldi . Pazartesi yine yüksek görürse beni de erken almayı düşünüyor. Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.
Canım çok şükür ki kontrol altındasın, ne olduğu bilinen bir durum en azından. Bu aya kadar geldik ya sağ salim çok şükür. 36 hafta itibariyle erken doğum sayılmıyormuş. Tabiki her anne ister biraz daha dursun gelişsin ama eğer riskli bir durum olırsa da doğduktan sonra daba sağlıklı büyür. Allah yardımcınız olsun, sağlıkla en doğru zamanda kucağına al bebişini
Canım bende de var protein kaçağı Dr hamilelikte normal. Tansiyonunu takip et dedi. 24 saat idrar toplama ve kültür testi verdim. En fazla 300 olması gereken değer 425 çıktı. Tansiyonu takip et sabah öğle akşam 14 9 olmasın dedi. İnşallah düzelir bol su ile. Ben çok tuzlu yiyordum tek belirti o idi. Şuan iyiyiz bakalım pazartesi kan ve idrar testi vereceğim bende.
Moralini bozmamaya çalış kuzum haftası güzel bebişin.. Doktorun dediklerini harfiyen uygula.. Dualarımız seninle.. Şunu da unutma biz istediğimiz kadar bir şeyleri planlayalım Allah ne derse o olurAllahım herkesin yardımcısı olsun
Benim de tansiyon ve nabız yüksek çıkıyor ben hissediyorum ama küt küt kalbim. İnşallah pazartesiye iyi sonuçlar alırsın. 36 dan sonrası erken doğuma girmiyor doğarsa yine kontrol altında olur toparlar inşallah canım güzel olumlu şeyler düşünmeye çalış biz de dua edelim inşallah
sen diyetini verdikleri şekilde uygula kuzum bol bol su iç
haftan hiç kötü değil sezaryene girsen bile sağlıkla doğurursun inşallah
modunu sakın düşürme stresten etkilenme güzel enerjilerle güzel sonuç alıcaz
Sağolun kızlar çok stres olmadım da biraz korktum tansiyon en korktuğum şeylerin başında geliyor zaten benim hem protein kaçağı hem tansiyon olunca sıkıntı oldu sanırım bol su iç sıcaktan uzak dur tuzu kes dedi bol protein al dedi 37 olsan çoktan almıştım bebişi dediGecmis olsun canım gebelik zehirlenmesi tansiyondan mı oluyormuss rabbim yardımcın olsun bebis iyiyse yeri ve zamanı bellidir kuzum allah bilir stres yapma
Oy maşallahhh... Misss kokusunu bol bol içine çekiyorsundur...Kızlar bebekten sonra buraya girmek lüks oldu
Kuzumla kavuştuk yoğun bakımdan çıktı çok şükür artık evde bizimle.
sizlerden ne haber? Sürpriz doğuran oldu mu çok sayfa vardı bakamadım
Ohhh alışveriş timee... Kuzu artık hamile kıyafetleri almıyorum ben :)Kızlar eve akşam üzeri geldik yorgunluktan bayılacak gibiydim eşimin araba işleri vardı ben de lcw outletine girdim o kadar uygun şeyler vardı ki hamile kreasyonundan emzirme sütyeni elbise zıbın hep indirimdeydi şehrinizde varsa defacto outletinde de çok güzel uygun ürünler oluyor.
Ay neyse doktor randevusundan önce nst ye girdim. Sancım yoktu arabada atlayıp zıplayan bebem nst de hiç hareket etmedi ama doktor sorun etmedi. Açıklığına bakalım dedi haftaya bakmak şartıyla ertelettim acıyor diye.
Bebek biraz aşağıda erken gelebilir dedi. Zaten çok baskım oluyordu. Çok iş yapıyorum ondanmış ama doktor iyi normal doğumu kolaylaştırır düşüncesindeydi.
Minnoş tontiş olmuş 3200 küsür çıktı ölçümde doğru mu bilmiyorum ama şaşırdım biraz 36+5 olduk bugun kalabildiği kadar kalsın içimde ama tontirik olursa da normal zorlaşır mı acaba
Doğum yapan kızlar ultrason ve gerçekte çok oynama oldu mu?
Neden sezeryan düşünüyorsun tatlımmm... ?İş yapmak iyiyse ben yarın camlaro bı sileyimHaftaya Çarşamba benim de randevu. Sezeryan dedim ama alttan baktirmadim kafam çok karışık
Hayır kuzum gelmez :) Ben 3 hafta falan önce indiğini hissetttim. Hatta bebiş erken mi gelecek diye de bi tırtstım. Ama hala gelmedi :)))Kızlar sanki benim göbeğim aşağı indi eşim de farketti. Birkaç gün içerisinde bebişin geleceği anlamına mı gelir acaba bu durum
Maşallah bizim grubun bebeleri pek bi tontik :) Totoşları tam ısırmalık oldu, yaaaaağ nasıl tatlıdırlar.Günaydın kızlarrandevusu olanlar çok güzel haberler alsın inşallah
Bizim bugün son randevumuz vardı, spinal anesteziye karar verdik, 6 haziran pazartesi 7de yatışım yapılacak. 9:30 gibi doğuma alacaklar
3400 olmuş tontik, 38+0 bugün. Çok heyecanlıyım
Tüp bebek sürecinde histereskopi de çok acı çektim. Ama Çarşamba muayeneden sonra belli olacak doğum şekli. Alttan muayne olmak istemiyordum ama doktorum bı baksın. Belki uygundur normal doğuma. Belki rahat olur. Kafam çok karışık.Neden sezeryan düşünüyorsun tatlımmm... ?
Canım benim de ilk sümüksü şeffaf hafif sarı gelmişti, o gün ben de yorulmuştum ve batmalar vardı alttan. Sonra dinlendim. Bugün doktora söyledim, vajina ağzının yumuşadığını gösterir, sezaryen planlamamız pazartesi iyi tam güzel dedi. Sancı olsun istemiyoruz çünkü. Bugün eve gelince de sarımsı oldu tekrar. Yatıyorum şimdi. Bir tek yarın kaldı zaten. Herkeste hemen başlamıyor yani ama hazırlıklı ol diye bir işaretKızlar afedersiniz misket gibi sarı akıntı geldi kıvamlı yattım uzanıyorum tansiyonum düştü sanırım görünce. Nişan böyle bir şey olabilir mi siz yaşadınız mı?
Sade alıp çok çok az suyla yapıp tek yudumda iç canım. Kokusunu da almazsın o şekilde. Bir de bitter çikolata özellikle nestle %82 bitter olandanBen 3 ü 1 arada almıştım. İşe yaramaz mı acaba? Ya bir de ben hamileliğimde oldu kahve kokusundan midem bulanıyor. Doğurduktan sonra içebilirim inşallah.
Off bugün anestezi görüşmem var diye dün gece ben de uyuyamadım bir heyecan bastı. Yarın geceyi düşünemiyorum bileMaşallah bizim grubun bebeleri pek bi tontik :) Totoşları tam ısırmalık oldu, yaaaaağ nasıl tatlıdırlar.
Çok özlem bir sürü kalp
Ayy bir güncük kaldı... Heyecan dorukta sahiden de. Ben mesela dün gece uyuyamadım düşünceler düşüncelerrrr :)
Benim kendi gelmezse pztsi diyor doktor. Ama Allah kalbimi biliyor pztsiye kalmasın istiyorum... İnşalllah çok amminnnnnnnnMaşallah kuzuma kilosu çok güzelayy çok güzel duygular hem heyecanlı hem duygusal
Şimdi senin @Dreamgirls veSanatkarSeyyah ın günleri belli sanırım grupta değil mi
Gün belli olması bir yandan iyi bir yandan çokta iyi değil bence kuzumm...Maşallah kilosu çok iyiya gün belli olunca biraz daha iyi oluyor sanki değil mi? sağlıkla gelsin minik kuş
Hatta yaşarken daha kolay gelecek şeyler bile gözümde büyüyor beklerken. İnsan kafasında kurup duruyor. Bir anda olsa anlamadan daha kolay gerçektenGün belli olması bir yandan iyi bir yandan çokta iyi değil bence kuzumm...
Çünkü o gün olacakları düşündükçe insanın uykuları kaçıyor