2022 ikizler burcu anneleri

Sağol canım öncesinde yoktu bugün ki kontrolde çıktı benim ellerim çok şiş doktor ondan şüphelendi şüphesi de doğru çıktı su içiyorum sürekli saat başı yada 2 saatte bir ölçüyorum 13/9 gördüm en düşük
Yarında ölçücem değişen bişey olmazsa pazartesi bende istiycem sezeryanı allah korusun riskleri fazlaymış biraz

Sağol canım benim
Öncesinde sorun yoktu şimdi takip ediyoruz pazartesi belli olacak artık Allah'ın dediği olur yapacak bişey yok alalım derlerse bende beklemem şu saatten sonra riske atmaya gerek yok

Sağol canım benim
Öncesinde sorun yoktu şimdi takip ediyoruz pazartesi belli olacak artık Allah'ın dediği olur yapacak bişey yok alalım derlerse bende beklemem şu saatten sonra riske atmaya gerek yok
Ayn Dr alalım derse yapacak birşey yok kucağında büyür artık bende hafta içi alalım dedim Dr artık duramıyorum diye çok yoruldum bizimki cumartesi ye attı diğer haftadan kurtardık

merhaba kızlar günaydın tek tek etikleme yapamadım kusura bakmayın güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür güzel geçti gerçekten kokusu muhteşem bişey bazen izlerken bile ağlayasım geliyor Benim sezeryanım biraz sıkıntılı geçti halen daha hastanedeyiz akşama çıkacağız inşallah Karnımın içindeki damarlar varis olmuş ve hiçbir belirtisi yada ultrasonda falan görüntüsü yoktu. Doktor karnını açınca şok oldum dedi bebeğe ulaşmak için damarları kesip sonrasında o damarları yine dikmiş o yüzden iç dikişim biraz fazla oldu iç kanama riskinden dolayıda çıkamadık ama şükür iyiyiz. Ben karın içi varisi ilk defa duydum inşallah sizin öyle bişey olmaz hepinizin doğumu çok güzel geçer Ben hastaneye gelirken 3 paket takım ayarlamıştım ama size tavsiyem ne olacağı belli olmuyor bikaç fazla takım koyulabilir çantaya

Çok geçmiş olsun canım bebeğin ve sen iyisin Allah'a şükür
İlk defa duydum bende varis hep yüzeysel olur ya bizim bildiğimiz onunla geçmiş olsun
Bebek için mi fazla yedek götürelim nasıl bir aksilik yaşadınız

Geçmiş olsun kuzumm, bebeğinle kavuştuğunuz için de gözün aydın İnşallah hızla toparlarsın Senin sezaryen spinal mi oldu? Ne kadar sürdü? O işlemler yapılırken bekleyebildin mi?

Ayaklarını yukarı kaldır dinlen güzel şeyler seni iyi hissettirecek şeylerle ilgilen canım benim ellerde ayaklarda şişlik bende çok fazla çok erken başladı artık karıncalaşmayı geçtim açıp kapatırken bile çok acıyor tansiyon oynak bir şey bebişinki de ekleniyor vs vs doktorlar idrardaki proteini önemsiyor asıl. Ama limonlu suyu içmeni tavsiye ederim tansiyon dışındaki yararı da çok fazla şişliklere de iyi geliyormuş.
Ptesi çok güzel haberler ver bize, aksini de düşünme. Riskli dönemimiz geçti bitti çok şükür hayırlı olan olsun ne zaman gelmeleri hayırlı olacaksa

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım kavuştunuz ya o mis kokusu her şeyi aldı götürdü çok şükür ikiniz de sağlıklısınız bugun de kalır toparlanırsınız inşallah. Toparlanınca diğer tavsiyelerini de duymayı çok isteriz bol bol kokla miiiisss kokulunu

Maşallah Allah hayırlı etsin sağlıklı sıhhatli olun inşallah tebrik ederim sizi de

Yarın 13.30 da doktor gel demişti geçen salı. Nst ye girersin sonra da gün veririz demişti. Belki de bir gün sonrasına verir. Çok heyecanlı. Ama şuna kanaat getirdim ki sizin de dediğiniz gibi günü belli olmayınca daha iyi gibi. Gün belli olunca binbir düşünce kafada

Kızlarım günaydın, kasık ağrısı yaşıyorum yürürken ama oturunca falan geçiyor bu hep böyle mi okacak ya
Ben son bir haftadır yaşıyorum kasık ağrısı bacaklarıma da vuruyor. Ama belden gelen birşey yok. Yorulunca oluyor daha çok kasık ağrısı popo ağrısı filan

Merhaba geçmiş olsun gözünüz aydın

Ben son bir haftadır yaşıyorum kasık ağrısı bacaklarıma da vuruyor. Ama belden gelen birşey yok. Yorulunca oluyor daha çok kasık ağrısı popo ağrısı filan
Vallahi gelecek diye ödüm kopuyor normalde hiç korkmam ama nişan muhabbeti olunca gelmesinden korkuyorum bu arada bu nişan ara ara gelir mi benim bazen geliyo küçük bazen gelmiyo yoksa nişan değil mi bu

Vallahi gelecek diye ödüm kopuyor normalde hiç korkmam ama nişan muhabbeti olunca gelmesinden korkuyorum bu arada bu nişan ara ara gelir mi benim bazen geliyo küçük bazen gelmiyo yoksa nişan değil mi bu
Kız sen benim yazdıklarımı hiç okumuyor musun benim geçen hafta perşembeden beri ara ara geliyor diye söyledim sana birde
İnsan önce kendini bebek gelmesin diye şartlıyor, sonrada gelsin diye

Ara ara gelir canım, benim öyle oluyor. Kasıklarımda batmalar da oluyor aynı dediğin gibi yorulunca. Normal doğum mümkün olmadığı için benim yarına kadar dayan oğlum diye diye geçireceğim bu günü
Aaa hiç duymadım 1 yıl önce toplanma muhabbetini. Sen şifa olsun, beni sağlıkla bebeğime kavuştursun diye niyetlenip iç canım.

Kız sen benim yazdıklarımı hiç okumuyor musun benim geçen hafta perşembeden beri ara ara geliyor diye söyledim sana birde
İnsan önce kendini bebek gelmesin diye şartlıyor, sonrada gelsin diye
Ay ne bileyim kuzum gelmesin diye şartladım kendimi. Bi yandan diyorum ki zamanı gelince gelecek bi yandan da 38den sonra doğması sanki daha iyi bir seymis gibi hissediyorum. Haftam da küçük değil de iste insan stres yapıyor. 10 gün daha dayansa 38+0 oluyoruz ayy yıldım dua edip duruyom neyseki kilosu falan güzel

Bende benzer şekilde içimden geçiriyordum. Gerçi sağlık ocağındaki ebe hemşire 37 ye kadar tut deyip duruyordu beni gördükçe şimdide gelsin diye bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…