- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.701
Sağol canımCanım çok geçmiş olsuntansiyonun ne zamandır böyle seyrediyor öncesinde ölçüm yapılıyor muydu? Benim de tansiyon problemim vardı burada da sık paylaşmıştım 14/9 çıkıyordu özellikle kontrollerde. Dinlendikten sonra tekrar ölçüm yapıyor musun? Yanında bol su bulundur hep iç. Suyuma limon sıkıyordum ben bir de, inşallah ptesi güzel haberlerle dönersin canını hiç sıkma stres etkilemesin
Sağol canım benimSıkma canini gönlünü ferah tut akışına bırak kafana takarsan iyice kötü oluyor dikkat et sadece gerisini Allah'a bırak bende 36+2 de yatisim olacaktı şükür geçti gitti tansiyonda sıcakta normal benimde hep düşük çıkardı su sıcaklarda yükseliyor oturdum yerde daralıyor um şiştim iyice allh büyük geçecek hepsi
Ayn Dr alalım derse yapacak birşey yok kucağında büyür artık bende hafta içi alalım dedim Dr artık duramıyorum diye çok yoruldum bizimki cumartesi ye attıSağol canım benim
Öncesinde sorun yoktu şimdi takip ediyoruz pazartesi belli olacak artık Allah'ın dediği olur yapacak bişey yok alalım derlerse bende beklemem şu saatten sonra riske atmaya gerek yok
Çok geçmiş olsun canımmerhaba kızlar günaydıntek tek etikleme yapamadım kusura bakmayın güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür güzel geçti gerçekten kokusu muhteşem bişey bazen izlerken bile ağlayasım geliyor Benim sezeryanım biraz sıkıntılı geçti halen daha hastanedeyiz akşama çıkacağız inşallah Karnımın içindeki damarlar varis olmuş ve hiçbir belirtisi yada ultrasonda falan görüntüsü yoktu. Doktor karnını açınca şok oldum dedi bebeğe ulaşmak için damarları kesip sonrasında o damarları yine dikmiş o yüzden iç dikişim biraz fazla oldu iç kanama riskinden dolayıda çıkamadık ama şükür iyiyiz. Ben karın içi varisi ilk defa duydum inşallah sizin öyle bişey olmaz hepinizin doğumu çok güzel geçer Ben hastaneye gelirken 3 paket takım ayarlamıştım ama size tavsiyem ne olacağı belli olmuyor bikaç fazla takım koyulabilir çantaya
Geçmiş olsun kuzumm, bebeğinle kavuştuğunuz için de gözün aydınmerhaba kızlar günaydıntek tek etikleme yapamadım kusura bakmayın güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür güzel geçti gerçekten kokusu muhteşem bişey bazen izlerken bile ağlayasım geliyor Benim sezeryanım biraz sıkıntılı geçti halen daha hastanedeyiz akşama çıkacağız inşallah Karnımın içindeki damarlar varis olmuş ve hiçbir belirtisi yada ultrasonda falan görüntüsü yoktu. Doktor karnını açınca şok oldum dedi bebeğe ulaşmak için damarları kesip sonrasında o damarları yine dikmiş o yüzden iç dikişim biraz fazla oldu iç kanama riskinden dolayıda çıkamadık ama şükür iyiyiz. Ben karın içi varisi ilk defa duydum inşallah sizin öyle bişey olmaz hepinizin doğumu çok güzel geçer Ben hastaneye gelirken 3 paket takım ayarlamıştım ama size tavsiyem ne olacağı belli olmuyor bikaç fazla takım koyulabilir çantaya
Ayaklarını yukarı kaldır dinlen güzel şeyler seni iyi hissettirecek şeylerle ilgilen canım benim ellerde ayaklarda şişlik bende çok fazla çok erken başladı artık karıncalaşmayı geçtim açıp kapatırken bile çok acıyor tansiyon oynak bir şey bebişinki de ekleniyor vs vs doktorlar idrardaki proteini önemsiyor asıl. Ama limonlu suyu içmeni tavsiye ederim tansiyon dışındaki yararı da çok fazla şişliklere de iyi geliyormuş.Sağol canımöncesinde yoktu bugün ki kontrolde çıktı benim ellerim çok şiş doktor ondan şüphelendi şüphesi de doğru çıktı su içiyorum sürekli saat başı yada 2 saatte bir ölçüyorum 13/9 gördüm en düşük
Yarında ölçücem değişen bişey olmazsa pazartesi bende istiycem sezeryanı allah korusun riskleri fazlaymış biraz
Geçmiş olsun canım kavuştunuz ya o mis kokusu her şeyi aldı götürdü çok şükür ikiniz de sağlıklısınızmerhaba kızlar günaydıntek tek etikleme yapamadım kusura bakmayın güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür güzel geçti gerçekten kokusu muhteşem bişey bazen izlerken bile ağlayasım geliyor Benim sezeryanım biraz sıkıntılı geçti halen daha hastanedeyiz akşama çıkacağız inşallah Karnımın içindeki damarlar varis olmuş ve hiçbir belirtisi yada ultrasonda falan görüntüsü yoktu. Doktor karnını açınca şok oldum dedi bebeğe ulaşmak için damarları kesip sonrasında o damarları yine dikmiş o yüzden iç dikişim biraz fazla oldu iç kanama riskinden dolayıda çıkamadık ama şükür iyiyiz. Ben karın içi varisi ilk defa duydum inşallah sizin öyle bişey olmaz hepinizin doğumu çok güzel geçer Ben hastaneye gelirken 3 paket takım ayarlamıştım ama size tavsiyem ne olacağı belli olmuyor bikaç fazla takım koyulabilir çantaya
Maşallah Allah hayırlı etsin sağlıklı sıhhatli olun inşallah tebrik ederim sizi demerhaba kızlar günaydıntek tek etikleme yapamadım kusura bakmayın güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür güzel geçti gerçekten kokusu muhteşem bişey bazen izlerken bile ağlayasım geliyor Benim sezeryanım biraz sıkıntılı geçti halen daha hastanedeyiz akşama çıkacağız inşallah Karnımın içindeki damarlar varis olmuş ve hiçbir belirtisi yada ultrasonda falan görüntüsü yoktu. Doktor karnını açınca şok oldum dedi bebeğe ulaşmak için damarları kesip sonrasında o damarları yine dikmiş o yüzden iç dikişim biraz fazla oldu iç kanama riskinden dolayıda çıkamadık ama şükür iyiyiz. Ben karın içi varisi ilk defa duydum inşallah sizin öyle bişey olmaz hepinizin doğumu çok güzel geçer Ben hastaneye gelirken 3 paket takım ayarlamıştım ama size tavsiyem ne olacağı belli olmuyor bikaç fazla takım koyulabilir çantaya
Ben son bir haftadır yaşıyorum kasık ağrısı bacaklarıma da vuruyor. Ama belden gelen birşey yok.Kızlarım günaydın, kasık ağrısı yaşıyorum yürürken ama oturunca falan geçiyor bu hep böyle mi okacak ya
Merhaba geçmiş olsun gözünüz aydınmerhaba kızlar günaydıntek tek etikleme yapamadım kusura bakmayın güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür güzel geçti gerçekten kokusu muhteşem bişey bazen izlerken bile ağlayasım geliyor Benim sezeryanım biraz sıkıntılı geçti halen daha hastanedeyiz akşama çıkacağız inşallah Karnımın içindeki damarlar varis olmuş ve hiçbir belirtisi yada ultrasonda falan görüntüsü yoktu. Doktor karnını açınca şok oldum dedi bebeğe ulaşmak için damarları kesip sonrasında o damarları yine dikmiş o yüzden iç dikişim biraz fazla oldu iç kanama riskinden dolayıda çıkamadık ama şükür iyiyiz. Ben karın içi varisi ilk defa duydum inşallah sizin öyle bişey olmaz hepinizin doğumu çok güzel geçer Ben hastaneye gelirken 3 paket takım ayarlamıştım ama size tavsiyem ne olacağı belli olmuyor bikaç fazla takım koyulabilir çantaya
Vallahi gelecek diye ödüm kopuyor normalde hiç korkmam ama nişan muhabbeti olunca gelmesinden korkuyorum bu arada bu nişan ara ara gelir mi benim bazen geliyo küçük bazen gelmiyo yoksa nişan değil mi buBen son bir haftadır yaşıyorum kasık ağrısı bacaklarıma da vuruyor. Ama belden gelen birşey yok.Yorulunca oluyor daha çok kasık ağrısı popo ağrısı filan
Kız sen benim yazdıklarımı hiç okumuyor musun benim geçen hafta perşembeden beri ara ara geliyor diye söyledim sana birdeVallahi gelecek diye ödüm kopuyor normalde hiç korkmam ama nişan muhabbeti olunca gelmesinden korkuyorum bu arada bu nişan ara ara gelir mi benim bazen geliyo küçük bazen gelmiyo yoksa nişan değil mi bu
Ara ara gelir canım, benim öyle oluyor. Kasıklarımda batmalar da oluyor aynı dediğin gibi yorulunca. Normal doğum mümkün olmadığı için benim yarına kadar dayan oğlum diye diye geçireceğim bu günüVallahi gelecek diye ödüm kopuyor normalde hiç korkmam ama nişan muhabbeti olunca gelmesinden korkuyorum bu arada bu nişan ara ara gelir mi benim bazen geliyo küçük bazen gelmiyo yoksa nişan değil mi bu
Aaa hiç duymadım 1 yıl önce toplanma muhabbetini. Sen şifa olsun, beni sağlıkla bebeğime kavuştursun diye niyetlenip iç canım.Kızlar bu arada ahududu yaprağı çayı içen var mı? Doktorum bana söyledi. Yeni buldum. İnternette en geç 1 yıl önce toplanmış olmalı diye bir şey okudum. Pakette sadece son tüketim tarihi var. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ay ne bileyim kuzum gelmesin diye şartladım kendimi. Bi yandan diyorum ki zamanı gelince gelecek bi yandan da 38den sonra doğması sanki daha iyi bir seymis gibi hissediyorum. Haftam da küçük değil de iste insan stres yapıyor. 10 gün daha dayansa 38+0 oluyoruzKız sen benim yazdıklarımı hiç okumuyor musun benim geçen hafta perşembeden beri ara ara geliyor diye söyledim sana birde
İnsan önce kendini bebek gelmesin diye şartlıyor, sonrada gelsin diye
Bende benzer şekilde içimden geçiriyordum. Gerçi sağlık ocağındaki ebe hemşire 37 ye kadar tut deyip duruyordu beni gördükçeAy ne bileyim kuzum gelmesin diye şartladım kendimi. Bi yandan diyorum ki zamanı gelince gelecek bi yandan da 38den sonra doğması sanki daha iyi bir seymis gibi hissediyorum. Haftam da küçük değil de iste insan stres yapıyor. 10 gün daha dayansa 38+0 oluyoruzayy yıldım dua edip duruyom neyseki kilosu falan güzel