2022 ikizler burcu anneleri

Biz geldik kontrolden
Durumlar hiç iç açıcı değil
Preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi 🥺 tansiyonum 14/9 idrarda protein kaçağı var pazartesiye kadar takip edicem pazartesi kontrole gidicem bol su sıfır tuz dedi tansiyon böyle seyrederse pazartesi alıcaklar sezeryana
Bana dua edin daha bugün 36+2 olduk 🥺

Canım bende de var protein kaçağı Dr hamilelikte normal. Tansiyonunu takip et dedi. 24 saat idrar toplama ve kültür testi verdim. En fazla 300 olması gereken değer 425 çıktı. Tansiyonu takip et sabah öğle akşam 14 9 olmasın dedi. İnşallah düzelir bol su ile. Ben çok tuzlu yiyordum tek belirti o idi. Şuan iyiyiz bakalım pazartesi kan ve idrar testi vereceğim bende.

Kızlar spinal sonrası sade nescafe için diyorlar bol bol baş ağrısı olmasın diye ben yanımda eski kahve makinasını götürdüm su ısıtmak için çok rahat oldu sürekli kantinden almaktansa odanızda olsun aklınızda olsun
Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. İlk spinal ameliyatımda kantin çok uzaktı annemi göndermemek için 1 kere içtim ve ağrı olmuştu. Sonra kim ameliyat olursa olsun yanımızda hep kettle götürdük ve çok rahat ettik🥰

İkiniz içinde hayırlısı neyse o olsun canım sağlıcakla kavuşunca birbirinize inşallah 🙏

4 gün öncesi 3300 çıkmıştı ultrasonda 3.240 doğdu doktorda demişti 3 le 3.500 arası doğar kesin ölçemiypruz dedi çokta oynama olmadı bende

Ayy ne güzel bir heyecan canım sağlıcakla al kucağına inşallah sorunsuz güzelce geçsin 🙏güzel haberlerini alalım inşallah🙏

Ahh canım benimmm Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun 🙏şükür geçmiş gitmiş kavuşmuşsunuz🙏
Amin canım benim çok şükür 🙏😍💙 sizde kavuşmuşsunuz keyifler nasıl bebisko nasıl agrin sızın nasıl

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. İlk spinal ameliyatımda kantin çok uzaktı annemi göndermemek için 1 kere içtim ve ağrı olmuştu. Sonra kim ameliyat olursa olsun yanımızda hep kettle götürdük ve çok rahat ettik🥰
Kesinlikle makina ve nescafe alın. 11.günüm tabii ben hep bebeğin basında olduğum için dinlenemedim halen başım ağrıyor nefesim daralıyor 😴😒

Ahhh canım neler neler yaşamışsın☹️☹️☹️
Şimdi iyi olmanıza çok sevindim. Kendini bile unutur insan söz konusu evlat olunca tabi. Kalbinin bir yarısı evde Arya’da bir yarısı hastanede Arel ile. Allah hiçbirimizi sağlıkla evlatlarıyla sınamasın inşallah. Çok geçmiş olsun. Bundan sonraki süreciniz keyifle, öpüşe koklaşa geçsin❤️❤️
Sorma canım hala kendimde değilim bir tarafım tedirgin diğer yanım mutlu evlatlarım yanımda. Çok şükür o süreci atlattık ama lohusa depresyonunu dibine kadar yaşadım gerçekten. Rabbim evlatlarımıza her daim sağlık huzur mutluluk versin onları bize bizi onlara bağışlasın 😓🙏

Çok çok geçmiş olsun canım. Sanırım hamileyken daha az stres oluyor allahım anlamadım bir türlü doğsa bi dert doğmasa ayrı bir dert. 🥹 rabbim tüm bebişlerimizi korusun.
Çok teşekkürederim canım benim Allah razı olsun inşallah. Hamileyken ayrı doğum sonrası ayrı. Çok değişik duygular. Ki 2.ci bebeğim ve bu hamileliğim zorlu başladı önce boş gebelik denildi 1 hafta sonra bebiş göründü sonra düşük ötesi kanama yaşadım 10 gün yatak istirahati sonra ikili test riski ohoo... hepsi tuz biber oldu inan şuan hepsi bir çıkıyor benden. Rabbime şükürler olsun sağlıkla yanimda oğlum ama her süreci çok stresle tabiri caizse dibine kadar yaşadım 😐😔

Biz geldik kontrolden
Preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi 🥺 tansiyonum 14/9 idrarda protein kaçağı var pazartesiye kadar takip edicem pazartesi kontrole gidicem bol su sıfır tuz dedi tansiyon böyle seyrederse pazartesi alıcaklar sezeryana
Moralini bozmamaya çalış kuzum haftası güzel bebişin.. Doktorun dediklerini harfiyen uygula.. Dualarımız seninle.. Şunu da unutma biz istediğimiz kadar bir şeyleri planlayalım Allah ne derse o olur 🍀 Allahım herkesin yardımcısı olsun 🙏

Biz geldik kontrolden
Benim de tansiyon ve nabız yüksek çıkıyor ben hissediyorum ama küt küt kalbim. İnşallah pazartesiye iyi sonuçlar alırsın. 36 dan sonrası erken doğuma girmiyor doğarsa yine kontrol altında olur toparlar inşallah canım güzel olumlu şeyler düşünmeye çalış biz de dua edelim inşallah ❤️

Benim de sağ ayak çok şişti doğum öncesi baya hastanede varis çorabı giydirdiler 4 gün oldu şuanda sağ ayak benden bağımsız acayip şiş doktor normal dedi 10 güne kadar geçer sarkıtma yüksekte tut dedi
Spor ayakkabıda yürüyünce ya da hastanede sıra beklerken şişiyordu ama geçiyordu sonra.. Ene bunu bir fark ettim tek taraf şaşırdım. Neyse ki sabaha geçti sarkıtmamaya çalışıyorum ayaklarımı aşağıya 🙈 Seninkide hemen geçer inşallah 🙏

Kızlar afedersiniz misket gibi sarı akıntı geldi kıvamlı yattım uzanıyorum tansiyonum düştü sanırım görünce. Nişan böyle bir şey olabilir mi siz yaşadınız mı?
Kimisi bu şekil de olabiliyormuş pembemsi kırmızı da olabiliyormuş. Ben Google a yazmıştım görmüştüm.

Sorma canım hala kendimde değilim bir tarafım tedirgin diğer yanım mutlu evlatlarım yanımda. Çok şükür o süreci atlattık ama lohusa depresyonunu dibine kadar yaşadım gerçekten. Rabbim evlatlarımıza her daim sağlık huzur mutluluk versin onları bize bizi onlara bağışlasın 😓🙏
Amin amin amin❤️ Canım bundan sonrası güzel olur inşallah. Gelmiş geçmiş olsun. Rabbim korusun hepimizi

Kızlar afedersiniz misket gibi sarı akıntı geldi kıvamlı yattım uzanıyorum tansiyonum düştü sanırım görünce. Nişan böyle bir şey olabilir mi siz yaşadınız mı?
Büyük olasılık nişan tatlım 😊 koyu kıvamlı jöle gibi.. Renk kişiden kişiye değişiyor. Takipte ol daha gelicektir.

Kızlar spinal sonrası sade nescafe için diyorlar bol bol baş ağrısı olmasın diye ben yanımda eski kahve makinasını götürdüm su ısıtmak için çok rahat oldu sürekli kantinden almaktansa odanızda olsun aklınızda olsun
Ben 3 ü 1 arada almıştım. İşe yaramaz mı acaba? Ya bir de ben hamileliğimde oldu kahve kokusundan midem bulanıyor. Doğurduktan sonra içebilirim inşallah.

Evet bunu çok yerden duydum. Birde bitter çikolata da iyi geliyormuş.

Ben 3 ü 1 arada almıştım. İşe yaramaz mı acaba? Ya bir de ben hamileliğimde oldu kahve kokusundan midem bulanıyor. Doğurduktan sonra içebilirim inşallah.
Sütsüz, süt tozsuz olması lazım canım.. Sek kahve şeklinde.. Türk kahvesi, sade nescafe , filtre kahve gibi..

Biz geldik kontrolden
sen diyetini verdikleri şekilde uygula kuzum bol bol su iç
haftan hiç kötü değil sezaryene girsen bile sağlıkla doğurursun inşallah 🙏

modunu sakın düşürme stresten etkilenme güzel enerjilerle güzel sonuç alıcaz🙏🙏

Canım Allah yardımcın olsun 🙏🏻 Benim de tansiyon problemim var yıllardır her kontrolde ölçüyorlar son kontrolde 16ya kadar yükseldi . Pazartesi yine yüksek görürse beni de erken almayı düşünüyor. Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.
senin de haftan güzel çok şükür 🙏🙏

X