2022 ikizler burcu anneleri

doğumdan sonra başlıyomuş asıl maraton gerçekten onu anladım, sarılık olduğunda kilosu artmazsa yatıracağız dediklerinde benim de resmen canımdan can gitti, hemşirelerin önünde ağladım da ağladım

her birinin şimdi kendi maratonu ve hikayesi başladı,
eve dönmenize çok ama çok sevindim

annelik böyle bir şeymiş demek; gece uykudan uyanıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum

Allah beterinden saklasın, minnoşlarımız sağlıkla büyüsün inşallah

Ne güzel bir haber yesinler onu minik kuş hep iyi olsun

Çok geçmiş olsun canım annelik gerçekten zor her dkkan endişe ile geçiyor. Allahım herkese kolaylık sağlık versin

Oh kuzum çokça geçmiş olsun minik adamıma kesinlikle çok çok zor. Hemşirelere ağladım yoğun bakım kapısında ağladım resmen eridim. Her evladın yeri bambaşkaymış. Bende saat başı alarm ile kontrol halindeyim. Amin amin inşallah kuzuum-

3 gün sonra 37+0 oluyoruz açılma sabitti benim de açılmamıs 3 kilo olmus bebis gelse de bir sorun yaratmaz ama ne kadar gec o kadar iyi

Çok çok geçmiş olsun canım. Sanırım hamileyken daha az stres oluyor allahım anlamadım bir türlü doğsa bi dert doğmasa ayrı bir dert. rabbim tüm bebişlerimizi korusun.

Halay da olmadı.
Geçen voleybol da olmadı
Pazartesi denize gideceğim
Salı Pazara
Çarşamba muayne
Yaa sana çok gülüyorum çocuk hop hop içerde ahshdjfjfk enerjik anne maşallah
Ohh çok güzel haber her şey yoluna giriyor çok şükür Siz birbirinize alıştınız bile, biz maratona daha yeni başlayacağız hayırlısıyla
3 gün sonra 37+0 oluyoruz açılma sabitti benim de açılmamıs 3 kilo olmus bebis gelse de bir sorun yaratmaz ama ne kadar gec o kadar iyi
Woaaaw kilosu çok iyi canım sağlıkla gelsin inşallah zamanında

boş bırakmasın.
Ahhh canım neler neler yaşamışsın
Şimdi iyi olmanıza çok sevindim. Kendini bile unutur insan söz konusu evlat olunca tabi. Kalbinin bir yarısı evde Arya’da bir yarısı hastanede Arel ile. Allah hiçbirimizi sağlıkla evlatlarıyla sınamasın inşallah. Çok geçmiş olsun. Bundan sonraki süreciniz keyifle, öpüşe koklaşa geçsin

Biz geldik kontrolden
Durumlar hiç iç açıcı değil
Preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi tansiyonum 14/9 idrarda protein kaçağı var pazartesiye kadar takip edicem pazartesi kontrole gidicem bol su sıfır tuz dedi tansiyon böyle seyrederse pazartesi alıcaklar sezeryana
Bana dua edin daha bugün 36+2 olduk

36+2 çokta erken değil inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer canım sağlıcakla alırsın bebişini sende kucağına dualarım seninle

Canım Allah yardımcın olsun Benim de tansiyon problemim var yıllardır her kontrolde ölçüyorlar son kontrolde 16ya kadar yükseldi . Pazartesi yine yüksek görürse beni de erken almayı düşünüyor. Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

Kızlar benim sol ayağım ve bacağım şişti ödem oldu sanırım Benzer bir şey yaşayan var mı
Benim de sağ ayak çok şişti doğum öncesi baya hastanede varis çorabı giydirdiler 4 gün oldu şuanda sağ ayak benden bağımsız acayip şiş doktor normal dedi 10 güne kadar geçer sarkıtma yüksekte tut dedi

İkiniz içinde hayırlısı neyse o olsun canım sağlıcakla kavuşunca birbirinize inşallah
4 gün öncesi 3300 çıkmıştı ultrasonda 3.240 doğdu doktorda demişti 3 le 3.500 arası doğar kesin ölçemiypruz dedi çokta oynama olmadı bende
Ayy ne güzel bir heyecan canım sağlıcakla al kucağına inşallah sorunsuz güzelce geçsin güzel haberlerini alalım inşallah
Ahh canım benimmm Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun şükür geçmiş gitmiş kavuşmuşsunuz

Canım çok şükür ki kontrol altındasın, ne olduğu bilinen bir durum en azından. Bu aya kadar geldik ya sağ salim çok şükür. 36 hafta itibariyle erken doğum sayılmıyormuş. Tabiki her anne ister biraz daha dursun gelişsin ama eğer riskli bir durum olırsa da doğduktan sonra daba sağlıklı büyür. Allah yardımcınız olsun, sağlıkla en doğru zamanda kucağına al bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…