2022 ikizler burcu anneleri

Canım bende de var protein kaçağı Dr hamilelikte normal. Tansiyonunu takip et dedi. 24 saat idrar toplama ve kültür testi verdim. En fazla 300 olması gereken değer 425 çıktı. Tansiyonu takip et sabah öğle akşam 14 9 olmasın dedi. İnşallah düzelir bol su ile. Ben çok tuzlu yiyordum tek belirti o idi. Şuan iyiyiz bakalım pazartesi kan ve idrar testi vereceğim bende.

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. İlk spinal ameliyatımda kantin çok uzaktı annemi göndermemek için 1 kere içtim ve ağrı olmuştu. Sonra kim ameliyat olursa olsun yanımızda hep kettle götürdük ve çok rahat ettik

Amin canım benim çok şükür sizde kavuşmuşsunuz keyifler nasıl bebisko nasıl agrin sızın nasıl

Kesinlikle makina ve nescafe alın. 11.günüm tabii ben hep bebeğin basında olduğum için dinlenemedim halen başım ağrıyor nefesim daralıyor

Sorma canım hala kendimde değilim bir tarafım tedirgin diğer yanım mutlu evlatlarım yanımda. Çok şükür o süreci atlattık ama lohusa depresyonunu dibine kadar yaşadım gerçekten. Rabbim evlatlarımıza her daim sağlık huzur mutluluk versin onları bize bizi onlara bağışlasın

Çok çok geçmiş olsun canım. Sanırım hamileyken daha az stres oluyor allahım anlamadım bir türlü doğsa bi dert doğmasa ayrı bir dert. rabbim tüm bebişlerimizi korusun.
Çok teşekkürederim canım benim Allah razı olsun inşallah. Hamileyken ayrı doğum sonrası ayrı. Çok değişik duygular. Ki 2.ci bebeğim ve bu hamileliğim zorlu başladı önce boş gebelik denildi 1 hafta sonra bebiş göründü sonra düşük ötesi kanama yaşadım 10 gün yatak istirahati sonra ikili test riski ohoo... hepsi tuz biber oldu inan şuan hepsi bir çıkıyor benden. Rabbime şükürler olsun sağlıkla yanimda oğlum ama her süreci çok stresle tabiri caizse dibine kadar yaşadım

Moralini bozmamaya çalış kuzum haftası güzel bebişin.. Doktorun dediklerini harfiyen uygula.. Dualarımız seninle.. Şunu da unutma biz istediğimiz kadar bir şeyleri planlayalım Allah ne derse o olur Allahım herkesin yardımcısı olsun

Benim de tansiyon ve nabız yüksek çıkıyor ben hissediyorum ama küt küt kalbim. İnşallah pazartesiye iyi sonuçlar alırsın. 36 dan sonrası erken doğuma girmiyor doğarsa yine kontrol altında olur toparlar inşallah canım güzel olumlu şeyler düşünmeye çalış biz de dua edelim inşallah

Spor ayakkabıda yürüyünce ya da hastanede sıra beklerken şişiyordu ama geçiyordu sonra.. Ene bunu bir fark ettim tek taraf şaşırdım. Neyse ki sabaha geçti sarkıtmamaya çalışıyorum ayaklarımı aşağıya Seninkide hemen geçer inşallah

Kızlar afedersiniz misket gibi sarı akıntı geldi kıvamlı yattım uzanıyorum tansiyonum düştü sanırım görünce. Nişan böyle bir şey olabilir mi siz yaşadınız mı?
Kimisi bu şekil de olabiliyormuş pembemsi kırmızı da olabiliyormuş. Ben Google a yazmıştım görmüştüm.

Amin amin amin Canım bundan sonrası güzel olur inşallah. Gelmiş geçmiş olsun. Rabbim korusun hepimizi

Kızlar afedersiniz misket gibi sarı akıntı geldi kıvamlı yattım uzanıyorum tansiyonum düştü sanırım görünce. Nişan böyle bir şey olabilir mi siz yaşadınız mı?
Büyük olasılık nişan tatlım koyu kıvamlı jöle gibi.. Renk kişiden kişiye değişiyor. Takipte ol daha gelicektir.

Ben 3 ü 1 arada almıştım. İşe yaramaz mı acaba? Ya bir de ben hamileliğimde oldu kahve kokusundan midem bulanıyor. Doğurduktan sonra içebilirim inşallah.

Evet bunu çok yerden duydum. Birde bitter çikolata da iyi geliyormuş.

Ben 3 ü 1 arada almıştım. İşe yaramaz mı acaba? Ya bir de ben hamileliğimde oldu kahve kokusundan midem bulanıyor. Doğurduktan sonra içebilirim inşallah.
Sütsüz, süt tozsuz olması lazım canım.. Sek kahve şeklinde.. Türk kahvesi, sade nescafe , filtre kahve gibi..

sen diyetini verdikleri şekilde uygula kuzum bol bol su iç
haftan hiç kötü değil sezaryene girsen bile sağlıkla doğurursun inşallah

modunu sakın düşürme stresten etkilenme güzel enerjilerle güzel sonuç alıcaz

senin de haftan güzel çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…