2022 ikizler burcu anneleri

kuzum senin pazartesi doğum di miiii
Umarım pztye kalmaz.... Çok aminnnnnnn

Yarın İst. Ünv. sınavım var sabah. Bebiş olur asla giremem diye düşünüyordum. Sanırım bebiş beni duydu sınava gir anneciğim ben öyle gelirim diyor :)

Dün Happy Mom'dan da bebekten mesaj geldi diyor ki; Anneciğim babacığım beni beklediğinize değecek, söz veriyorum :)))) Allahım yaaa

Gugubicim nedense ben artık hep bebişlerin vaktini tamamlamadan hatta çok daha erken 29. haftadan itibaren geldiğini düşünüyordum. Onun için 30. haftada çantam vs. hazırdı :)
Şimdi de 40 oldu gelen giden yok. Gelsin diye 3 gündür geziyorum geziyorum.... ev işi yapıyorum. Duş alıyorum falan :) Ama bence bu hareketler vakti ve zamanı değiştirmiyor. Onun geleceği bir vakit var ve illaki onu bekliyor. Bakalım hayırlısı olsun inşallah...

Ya maşallah, doğumunun üzerinde 14 gün geçti diyor, ne çabuk
Civciv serpilmiş kocaman olmuş, Nasıl tatlıdır lülülülü....
Sarılığı kendi kendine mi geçti yoksa bir tedavi uygulanıyor mu kuzum.

Ay canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın..
Yüreğin pır pır çok zor vakitler geçirmişsin. Çok şükür şimdi hepiniz iyisiniz dimi

Miyacığım geçmiş olsun. Dur bi bakalım belki pztye kadar her şey düzelir. Doktorlar da bazı şeyleri biraz abartıyorlar.
Umarım güzel habelerle gelirsin pzts günü

Ahahah bana da dün geldi aynı mesaj ay dedim seni yerim kuzum belki pazartesi sancıların gelip açılman olur ve normal doğuma girersin gün doğmadan neler doğar

Yorulmamak adına bir işaret herhalde artık epey yavaşlamam lazım mesaj alındı vajina yumuşadı demek ki çok az kaldı pazartesi sabah kavuşuyorsunuz o zaman demek kiii

Ben eşimin tişörtlerini giyiyorum evde bir de hamile tşörtüm var devamlı yıkayıp dönüşümlü giyiyorum dışarıda da elbise elbise çok rahat oluyor bir süre daha böyle takılırız doğumdan sonra çıkacak halimiz olursa tabiii
Sende durumlar nasıl hiiiiç mi belirti yok maşallah ya o da tontişko çünküüü şimdi iyice büyümüştür

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun tansiyonun ne zamandır böyle seyrediyor öncesinde ölçüm yapılıyor muydu? Benim de tansiyon problemim vardı burada da sık paylaşmıştım 14/9 çıkıyordu özellikle kontrollerde. Dinlendikten sonra tekrar ölçüm yapıyor musun? Yanında bol su bulundur hep iç. Suyuma limon sıkıyordum ben bir de, inşallah ptesi güzel haberlerle dönersin canını hiç sıkma stres etkilemesin

Aynn canım Çanakkale Gelibolu sevinemedik bölük hepsini Suriye'ye çekmişler eşimin bulundugu kısım tam dönüş yapacaklarmış tekrar savaş var denilmiş bunlarda bekliyor gelmediler eşimde temmuz basi Suriye'ye gidiyor bayramda yanımızda değil bebeğim kismetiyle bereketiyle gelir insallh babamız gitmez

Halay da olmadı.
Geçen voleybol da olmadı
Pazartesi denize gideceğim
Salı Pazara
Çarşamba muayne
Canım son ayin dikkat et gözünü seveyim öyle hamile değil gibi davranma son ayındasin kordon dolanması sık olur bebek strese girer kakasını yapar senin sürekli dinlenip hafif işler yapman lazım ben yerden bişey almaya kırk takla atıyorum iki büklüm sen pazara voleybola halaya giriyon yapma böyle

Sıkma canini gönlünü ferah tut akışına bırak kafana takarsan iyice kötü oluyor dikkat et sadece gerisini Allah'a bırak bende 36+2 de yatisim olacaktı şükür geçti gitti tansiyonda sıcakta normal benimde hep düşük çıkardı su sıcaklarda yükseliyor oturdum yerde daralıyor um şiştim iyice allh büyük geçecek hepsi

Ben de erkenden hazırladım çantayı, ne koyduğumu unutmuşum bugün bir daha açıp hatırladım bu yeni bebekler de ilginç, çok erken doğan da var bir türlü gelmeyen de bir o kadar çok. Orta yolu bulamadılar

Aynen evde bende öyle takılıyorum... Hamilelik sonrasında da biraz zayıflayalım alırız bişiler...
Ben de belirti yok valla :) Doktor çrş 3900 demişti şimdi kaç oldu bilmiyorum :) O tontişkoluğuna rağmen cirit atıyor içerde :) Maşallahı var :)

Bugünden itibaren duruyorum canım.
Herşey hazır artık birşey yapmiycam

Ay maşallah ya gerçekten dolu dolu annesiyle 9ayını tamamladı. Mis kokulu ana kuzusu darısı bize hayırla, Allahım sen konuyu biliyorsun Açıklanan enflasyonlardan zamlardan sonra içerisinin daha güzel huzurlu olduğuna karar vermiş olabilir tontişkooo

Ben 3 ü 1 arada almıştım. İşe yaramaz mı acaba? Ya bir de ben hamileliğimde oldu kahve kokusundan midem bulanıyor. Doğurduktan sonra içebilirim inşallah.
Ben sütsüz şekersiz olanlardan aldım seninkide olur canım neden olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…