- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.681
Bu tez çürüdü desene. Benim de mide yanmasından bir kaç kere çıkarttığım bile oldu.bende de çılgın yanma olmuştu, az saçı var aynen ben de inanmıyorum
Umarım pztye kalmaz.... Çok aminnnnnnnkuzum senin pazartesi doğum di miiii
Gugubicim nedense ben artık hep bebişlerin vaktini tamamlamadan hatta çok daha erken 29. haftadan itibaren geldiğini düşünüyordum. Onun için 30. haftada çantam vs. hazırdı :)Aşırı heyecanlıymış ya hayatımda hissetmediğim yoğun duygular içindeyimbenim sezaryen olduğu için belli ama kızlar normali bekliyor, inşallah gönüllerine göre de olur. SanatkarSeyyah nasılsın canım bugün? Var mı hareket?
Günü bilince kafam daha rahat gibi ama heyecanı da çok oluyor. Sürprizli olsa olayın şokuyla anlamadan daha hızlı olur gibi sanki. Hepimizin çok güzel su gübi doğumları olsun inşa
Ya maşallah, doğumunun üzerinde 14 gün geçti diyor, ne çabukhepinizi like'laya, spam'leye geldim
bugün bizim de kontrol günümüzdü 3.160 kilo olmuşsarılık tamamen atlatıldığı ve kilo almaya başladığı için artık 2 saatte bir uyandırıp besleme olayımız sona erdi artık kendi uyandığında kalkacak ve besleyeceğiz
biraz daha rahatlatabilir bizi çünkü geceleri çok zor oluyordu
haftaya o zaman burada yeni minnoş haberleri göreceğiz ve maraton başlayacak
Ay canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın..Merhabalar kızlar. Uzun zaman gibi geldi girmeyeli umarım herkes iyidir minnoslar gelmekte şöyle bir göz attımdabildiğiniz gibi 24 mayıs salı günü Areliko dünyaya geldi. Herşey yolunda falan derken gece hafif burun tıkanıklığı sezer gibi oldum. Gece boyu kontrole gelen hemşirelere durumu ilettigimde yenidoğan sekresyonu annesi rengi mora dönmezse korkma dediler gece özetle 45 dk uyumadım. Sabah kontrole giderken tahliller vs alındı bebisten. 1 saat sonra herşey hızlandı.. Areli aldılar doğru yoğun bakıma. Kanında enfeksiyon cıktı ve solunum sıkıntısı sebebiyle. Akşama kadar ortalığı inlettim ama yok göremedim oğlumu sonrasında saat 8 gibi süt sağ getir dediler. Yavrum oksijen çadırında yatıyordu. 2 saat aralıkla süt sağdım verdim sabaha dek. Sabah taburcu edildim yoğun bakıma Anne Oteline aldılar yoğun bakımda olan bebeklerin anneleri orada bakım için bulunduruluyor. P.tesi evimize geldik ama ömrümden ömür gitti. Kızım evde ben bebekle hastanede... Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Miyacığım geçmiş olsun. Dur bi bakalım belki pztye kadar her şey düzelir. Doktorlar da bazı şeyleri biraz abartıyorlar.Biz geldik kontrolden
Durumlar hiç iç açıcı değil
Preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabilir deditansiyonum 14/9 idrarda protein kaçağı var pazartesiye kadar takip edicem pazartesi kontrole gidicem bol su sıfır tuz dedi tansiyon böyle seyrederse pazartesi alıcaklar sezeryana
Bana dua edin daha bugün 36+2 olduk
Ahahah bana da dün geldi aynı mesaj ay dedim seni yerimUmarım pztye kalmaz.... Çok aminnnnnnn
Yarın İst. Ünv. sınavım var sabah. Bebiş olur asla giremem diye düşünüyordum. Sanırım bebiş beni duydu sınava gir anneciğim ben öyle gelirim diyor :)
Dün Happy Mom'dan da bebekten mesaj geldi diyor ki; Anneciğim babacığım beni beklediğinize değecek, söz veriyorum :)))) Allahım yaaa
Yorulmamak adına bir işaret herhalde artık epey yavaşlamam lazım mesaj alındı vajina yumuşadı demek kiCanım benim de ilk sümüksü şeffaf hafif sarı gelmişti, o gün ben de yorulmuştum ve batmalar vardı alttan. Sonra dinlendim. Bugün doktora söyledim, vajina ağzının yumuşadığını gösterir, sezaryen planlamamız pazartesi iyi tam güzel dedi. Sancı olsun istemiyoruz çünkü. Bugün eve gelince de sarımsı oldu tekrar. Yatıyorum şimdi. Bir tek yarın kaldı zaten. Herkeste hemen başlamıyor yani ama hazırlıklı ol diye bir işaretdinlene dinlene yap artık işlerini, zorlama canım
Sade alıp çok çok az suyla yapıp tek yudumda iç canım. Kokusunu da almazsın o şekilde. Bir de bitter çikolata özellikle nestle %82 bitter olandan
Ben eşimin tişörtlerini giyiyorum evde bir de hamile tşörtüm var devamlı yıkayıp dönüşümlü giyiyorum dışarıda da elbise elbise çok rahat oluyor bir süre daha böyle takılırız doğumdan sonra çıkacak halimiz olursa tabiiiOhhh alışveriş timee... Kuzu artık hamile kıyafetleri almıyorum ben :)
Hangi beden alacağımı da bilemiyorum tam olarak, o nedenle karar veremiyorum :))))
Maşallah 3200 tontikooooo.... Kilo bazıları aynı gün ultrasondan çıkıp doğum yapıyor ve kilo aynı oldu diyor. Bazıları ise 300 gram fazla çıktı diyor.. Bazıları da eksik ççıktı diyor. Sanırım cihazdan cihaza çok değişiyor....
Canım çok geçmiş olsunBiz geldik kontrolden
Preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabilir deditansiyonum 14/9 idrarda protein kaçağı var pazartesiye kadar takip edicem pazartesi kontrole gidicem bol su sıfır tuz dedi tansiyon böyle seyrederse pazartesi alıcaklar sezeryana
Aynn canım Çanakkale Gelibolu sevinemedik bölük hepsini Suriye'ye çekmişler eşimin bulundugu kısım tam dönüş yapacaklarmış tekrar savaş var denilmiş bunlarda bekliyor gelmediler eşimde temmuz basi Suriye'ye gidiyor bayramda yanımızda değilben en son çanakkale'de kalmışım suriye mi çıktı
her şey olacağına varır kuzum elbette üzülmekte haklısın ama vardır bunda da bi hayırtemmuz sonu için umut var gibi yazmışsın bu sevindirici bi haber
Canım son ayin dikkat et gözünü seveyim öyle hamile değil gibi davranma son ayındasin kordon dolanması sık olur bebek strese girer kakasını yapar senin sürekli dinlenip hafif işler yapman lazım ben yerden bişey almaya kırk takla atıyorum iki büklüm sen pazara voleybola halaya giriyon yapma böyleHalay da olmadı.
Geçen voleybol da olmadı
Pazartesi denize gideceğim
Salı Pazara
Çarşamba muayne
Sıkma canini gönlünü ferah tut akışına bırak kafana takarsan iyice kötü oluyor dikkat et sadece gerisini Allah'a bırak bende 36+2 de yatisim olacaktı şükür geçti gitti tansiyonda sıcakta normal benimde hep düşük çıkardı su sıcaklarda yükseliyor oturdum yerde daralıyor um şiştim iyice allh büyük geçecek hepsiBiz geldik kontrolden
Ben de erkenden hazırladım çantayı, ne koyduğumu unutmuşum bugün bir daha açıp hatırladımGugubicim nedense ben artık hep bebişlerin vaktini tamamlamadan hatta çok daha erken 29. haftadan itibaren geldiğini düşünüyordum. Onun için 30. haftada çantam vs. hazırdı :)
Şimdi de 40 oldu gelen giden yok. Gelsin diye 3 gündür geziyorum geziyorum.... ev işi yapıyorum. Duş alıyorum falan :) Ama bence bu hareketler vakti ve zamanı değiştirmiyor. Onun geleceği bir vakit var ve illaki onu bekliyor. Bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Aynen evde bende öyle takılıyorum... Hamilelik sonrasında da biraz zayıflayalım alırız bişiler...Ben eşimin tişörtlerini giyiyorum evde bir de hamile tşörtüm var devamlı yıkayıp dönüşümlü giyiyorum dışarıda da elbise elbise çok rahat oluyor bir süre daha böyle takılırız doğumdan sonra çıkacak halimiz olursa tabiii
Sende durumlar nasıl hiiiiç mi belirti yok maşallah ya o da tontişko çünküüü şimdi iyice büyümüştür
Bugünden itibaren duruyorum canım.Canım son ayin dikkat et gözünü seveyim öyle hamile değil gibi davranma son ayındasin kordon dolanması sık olur bebek strese girer kakasını yapar senin sürekli dinlenip hafif işler yapman lazım ben yerden bişey almaya kırk takla atıyorum iki büklüm sen pazara voleybola halaya giriyon yapma böyle
Ay maşallah ya gerçekten dolu dolu annesiyle 9ayını tamamladı. Mis kokulu ana kuzusuAynen evde bende öyle takılıyorum... Hamilelik sonrasında da biraz zayıflayalım alırız bişiler...
Ben de belirti yok valla :) Doktor çrş 3900 demişti şimdi kaç oldu bilmiyorum :) O tontişkoluğuna rağmen cirit atıyor içerde :) Maşallahı var :)
Aynen canımcım hazırlığın tamamsa iki hafta sık dişini zaten son zamanlar duruma göre rahatça hareket edersinBugünden itibaren duruyorum canım.
Herşey hazır artık birşey yapmiycam
Ben sütsüz şekersiz olanlardan aldım seninkide olur canım neden olmasinBen 3 ü 1 arada almıştım. İşe yaramaz mı acaba? Ya bir de ben hamileliğimde oldu kahve kokusundan midem bulanıyor. Doğurduktan sonra içebilirim inşallah.
Cumartesi doğumum var Allah'ın izniyleTahmini doğum tarihi giriyoruz hesap ayarlarında onu doğduğu günün tarihi yaptım değişti