- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.621
doğumdan sonra başlıyomuş asıl maraton gerçekten onu anladım, sarılık olduğunda kilosu artmazsa yatıracağız dediklerinde benim de resmen canımdan can gitti, hemşirelerin önünde ağladım da ağladımMerhabalar kızlar. Uzun zaman gibi geldi girmeyeli umarım herkes iyidir minnoslar gelmekte şöyle bir göz attımda bildiğiniz gibi 24 mayıs salı günü Areliko dünyaya geldi. Herşey yolunda falan derken gece hafif burun tıkanıklığı sezer gibi oldum. Gece boyu kontrole gelen hemşirelere durumu ilettigimde yenidoğan sekresyonu annesi rengi mora dönmezse korkma dediler gece özetle 45 dk uyumadım. Sabah kontrole giderken tahliller vs alındı bebisten. 1 saat sonra herşey hızlandı.. Areli aldılar doğru yoğun bakıma. Kanında enfeksiyon cıktı ve solunum sıkıntısı sebebiyle. Akşama kadar ortalığı inlettim ama yok göremedim oğlumu sonrasında saat 8 gibi süt sağ getir dediler. Yavrum oksijen çadırında yatıyordu. 2 saat aralıkla süt sağdım verdim sabaha dek. Sabah taburcu edildim yoğun bakıma Anne Oteline aldılar yoğun bakımda olan bebeklerin anneleri orada bakım için bulunduruluyor. P.tesi evimize geldik ama ömrümden ömür gitti. Kızım evde ben bebekle hastanede... Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
her birinin şimdi kendi maratonu ve hikayesi başladı,
eve dönmenize çok ama çok sevindim
annelik böyle bir şeymiş demek; gece uykudan uyanıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum
Allah beterinden saklasın, minnoşlarımız sağlıkla büyüsün inşallah