2022 ikizler burcu anneleri

Merhabalar kızlar. Uzun zaman gibi geldi girmeyeli umarım herkes iyidir minnoslar gelmekte şöyle bir göz attımda🙏 bildiğiniz gibi 24 mayıs salı günü Areliko dünyaya geldi. Herşey yolunda falan derken gece hafif burun tıkanıklığı sezer gibi oldum. Gece boyu kontrole gelen hemşirelere durumu ilettigimde yenidoğan sekresyonu annesi rengi mora dönmezse korkma dediler gece özetle 45 dk uyumadım. Sabah kontrole giderken tahliller vs alındı bebisten. 1 saat sonra herşey hızlandı.. Areli aldılar doğru yoğun bakıma. Kanında enfeksiyon cıktı ve solunum sıkıntısı sebebiyle. Akşama kadar ortalığı inlettim ama yok göremedim oğlumu 😔😓 sonrasında saat 8 gibi süt sağ getir dediler. Yavrum oksijen çadırında yatıyordu. 2 saat aralıkla süt sağdım verdim sabaha dek. Sabah taburcu edildim yoğun bakıma Anne Oteline aldılar yoğun bakımda olan bebeklerin anneleri orada bakım için bulunduruluyor. P.tesi evimize geldik ama ömrümden ömür gitti. Kızım evde ben bebekle hastanede... Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. 🙏😓😢
doğumdan sonra başlıyomuş asıl maraton gerçekten onu anladım, sarılık olduğunda kilosu artmazsa yatıracağız dediklerinde benim de resmen canımdan can gitti, hemşirelerin önünde ağladım da ağladım

her birinin şimdi kendi maratonu ve hikayesi başladı,
eve dönmenize çok ama çok sevindim🙏🧡🧡

annelik böyle bir şeymiş demek; gece uykudan uyanıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum

Allah beterinden saklasın, minnoşlarımız sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🧡

hepinizi like'laya, spam'leye geldim🙈

bugün bizim de kontrol günümüzdü 3.160 kilo olmuş🙏 sarılık tamamen atlatıldığı ve kilo almaya başladığı için artık 2 saatte bir uyandırıp besleme olayımız sona erdi✌️😍 artık kendi uyandığında kalkacak ve besleyeceğiz
biraz daha rahatlatabilir bizi çünkü geceleri çok zor oluyordu🚀

haftaya o zaman burada yeni minnoş haberleri göreceğiz ve maraton başlayacak 🙏✌️😍
Ne güzel bir haber 😍 yesinler onu minik kuş hep iyi olsun 🙏

Merhabalar kızlar. Uzun zaman gibi geldi girmeyeli umarım herkes iyidir minnoslar gelmekte şöyle bir göz attımda🙏 bildiğiniz gibi 24 mayıs salı günü Areliko dünyaya geldi. Herşey yolunda falan derken gece hafif burun tıkanıklığı sezer gibi oldum. Gece boyu kontrole gelen hemşirelere durumu ilettigimde yenidoğan sekresyonu annesi rengi mora dönmezse korkma dediler gece özetle 45 dk uyumadım. Sabah kontrole giderken tahliller vs alındı bebisten. 1 saat sonra herşey hızlandı.. Areli aldılar doğru yoğun bakıma. Kanında enfeksiyon cıktı ve solunum sıkıntısı sebebiyle. Akşama kadar ortalığı inlettim ama yok göremedim oğlumu 😔😓 sonrasında saat 8 gibi süt sağ getir dediler. Yavrum oksijen çadırında yatıyordu. 2 saat aralıkla süt sağdım verdim sabaha dek. Sabah taburcu edildim yoğun bakıma Anne Oteline aldılar yoğun bakımda olan bebeklerin anneleri orada bakım için bulunduruluyor. P.tesi evimize geldik ama ömrümden ömür gitti. Kızım evde ben bebekle hastanede... Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. 🙏😓😢
Çok geçmiş olsun canım annelik gerçekten zor her dkkan endişe ile geçiyor. Allahım herkese kolaylık sağlık versin 🙏

doğumdan sonra başlıyomuş asıl maraton gerçekten onu anladım, sarılık olduğunda kilosu artmazsa yatıracağız dediklerinde benim de resmen canımdan can gitti, hemşirelerin önünde ağladım da ağladım

her birinin şimdi kendi maratonu ve hikayesi başladı,
eve dönmenize çok ama çok sevindim🙏🧡🧡

annelik böyle bir şeymiş demek; gece uykudan uyanıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum

Allah beterinden saklasın, minnoşlarımız sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🧡
Oh kuzum çokça geçmiş olsun minik adamıma😓🙏💙 kesinlikle çok çok zor. Hemşirelere ağladım yoğun bakım kapısında ağladım resmen eridim. Her evladın yeri bambaşkaymış. Bende saat başı alarm ile kontrol halindeyim. Amin amin inşallah kuzuum-💙🙏🙏

Dayanır inşallah canını sıkma geçen hafta açıklığım vardı şimdi sabit mesela açılmaya başlayınca hemen açılma ilerlemeyebiliyor. Ağır iş yapma bir süre bence yeterli. Mesela bana yürüyüş yap, squat vs yap dedi doktorum.
3 gün sonra 37+0 oluyoruz açılma sabitti benim de açılmamıs 3 kilo olmus bebis gelse de bir sorun yaratmaz ama ne kadar gec o kadar iyi 😁

Çok çok geçmiş olsun canım. Sanırım hamileyken daha az stres oluyor allahım anlamadım bir türlü doğsa bi dert doğmasa ayrı bir dert. 🥹 rabbim tüm bebişlerimizi korusun.

Halay da olmadı.
Geçen voleybol da olmadı 😂
Pazartesi denize gideceğim 😂😂
Salı Pazara
Çarşamba muayne 😂😂😂😂
Yaa sana çok gülüyorum😅😅 çocuk hop hop içerde ahshdjfjfk😅😅 enerjik anne maşallah🧿
hepinizi like'laya, spam'leye geldim🙈

bugün bizim de kontrol günümüzdü 3.160 kilo olmuş🙏 sarılık tamamen atlatıldığı ve kilo almaya başladığı için artık 2 saatte bir uyandırıp besleme olayımız sona erdi✌️😍 artık kendi uyandığında kalkacak ve besleyeceğiz
biraz daha rahatlatabilir bizi çünkü geceleri çok zor oluyordu🚀

haftaya o zaman burada yeni minnoş haberleri göreceğiz ve maraton başlayacak 🙏✌️😍
Ohh çok güzel haber🥰🥰 her şey yoluna giriyor çok şükür🤲🏻 Siz birbirinize alıştınız bile, biz maratona daha yeni başlayacağız hayırlısıyla😅
3 gün sonra 37+0 oluyoruz açılma sabitti benim de açılmamıs 3 kilo olmus bebis gelse de bir sorun yaratmaz ama ne kadar gec o kadar iyi 😁
Woaaaw kilosu çok iyi canım🧿 sağlıkla gelsin inşallah zamanında🤲🏻

Merhabalar kızlar. Uzun zaman gibi geldi girmeyeli umarım herkes iyidir minnoslar gelmekte şöyle bir göz attımda🙏 bildiğiniz gibi 24 mayıs salı günü Areliko dünyaya geldi. Herşey yolunda falan derken gece hafif burun tıkanıklığı sezer gibi oldum. Gece boyu kontrole gelen hemşirelere durumu ilettigimde yenidoğan sekresyonu annesi rengi mora dönmezse korkma dediler gece özetle 45 dk uyumadım. Sabah kontrole giderken tahliller vs alındı bebisten. 1 saat sonra herşey hızlandı.. Areli aldılar doğru yoğun bakıma. Kanında enfeksiyon cıktı ve solunum sıkıntısı sebebiyle. Akşama kadar ortalığı inlettim ama yok göremedim oğlumu 😔😓 sonrasında saat 8 gibi süt sağ getir dediler. Yavrum oksijen çadırında yatıyordu. 2 saat aralıkla süt sağdım verdim sabaha dek. Sabah taburcu edildim yoğun bakıma Anne Oteline aldılar yoğun bakımda olan bebeklerin anneleri orada bakım için bulunduruluyor. P.tesi evimize geldik ama ömrümden ömür gitti. Kızım evde ben bebekle hastanede... Rabbim kucaklarımızı

boş bırakmasın. 🙏😓😢
Ahhh canım neler neler yaşamışsın☹️☹️☹️
Şimdi iyi olmanıza çok sevindim. Kendini bile unutur insan söz konusu evlat olunca tabi. Kalbinin bir yarısı evde Arya’da bir yarısı hastanede Arel ile. Allah hiçbirimizi sağlıkla evlatlarıyla sınamasın inşallah. Çok geçmiş olsun. Bundan sonraki süreciniz keyifle, öpüşe koklaşa geçsin❤️❤️

Biz geldik kontrolden
Durumlar hiç iç açıcı değil
Preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi 🥺 tansiyonum 14/9 idrarda protein kaçağı var pazartesiye kadar takip edicem pazartesi kontrole gidicem bol su sıfır tuz dedi tansiyon böyle seyrederse pazartesi alıcaklar sezeryana
Bana dua edin daha bugün 36+2 olduk 🥺

Biz geldik kontrolden
Preeklampsi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi 🥺 tansiyonum 14/9 idrarda protein kaçağı var pazartesiye kadar takip edicem pazartesi kontrole gidicem bol su sıfır tuz dedi tansiyon böyle seyrederse pazartesi alıcaklar sezeryana
36+2 çokta erken değil inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer canım sağlıcakla alırsın bebişini sende kucağına dualarım seninle 🙏🙏

Biz geldik kontrolden
Canım Allah yardımcın olsun 🙏🏻 Benim de tansiyon problemim var yıllardır her kontrolde ölçüyorlar son kontrolde 16ya kadar yükseldi . Pazartesi yine yüksek görürse beni de erken almayı düşünüyor. Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

Kızlar benim sol ayağım ve bacağım şişti ödem oldu sanırım 😆 Benzer bir şey yaşayan var mı 🙈
Benim de sağ ayak çok şişti doğum öncesi baya hastanede varis çorabı giydirdiler 4 gün oldu şuanda sağ ayak benden bağımsız acayip şiş doktor normal dedi 10 güne kadar geçer sarkıtma yüksekte tut dedi

Merhaba kızlar,
Biz kontrolden çıktık. Doktor bugün beni sezeryana alacaktı ben beklemek istedim. En azından pztye kadar... O da kontrol edelim problem yoksa bekleyelim dedi...Benden de kağıt aldı, kendi isteğimle bekliyorum diye :)
Nst!de bugün iki sancı çıktı 100/70 oranında. Ama asla hissetmedim :) Doğum sancısı 100/100 müş zaten. Ooo dedim öyleyse doğumda ben çok acı hissetmem :))))

Kan tahili vs verdim. Pztye kadar bekleyeceğiz. Olmazsa pztsi sabah 8 - 8 buçukta sezeryana alacak....
Bugün 40+1 olunca sayaç beni doğurmuş gibi göstermiş. Düzelttim :)
Pztsye kadar beklemeseydim bi pişmanlığım olacaktı beklese miydim diye.
Umarım sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız....

:anne: :nazar: :KK68: :KK47:
İkiniz içinde hayırlısı neyse o olsun canım sağlıcakla kavuşunca birbirinize inşallah 🙏
Kızlar eve akşam üzeri geldik yorgunluktan bayılacak gibiydim eşimin araba işleri vardı ben de lcw outletine girdim o kadar uygun şeyler vardı ki hamile kreasyonundan emzirme sütyeni elbise zıbın hep indirimdeydi şehrinizde varsa defacto outletinde de çok güzel uygun ürünler oluyor.
Ay neyse doktor randevusundan önce nst ye girdim. Sancım yoktu arabada atlayıp zıplayan bebem nst de hiç hareket etmedi ama doktor sorun etmedi. Açıklığına bakalım dedi haftaya bakmak şartıyla ertelettim acıyor diye.
Bebek biraz aşağıda erken gelebilir dedi. Zaten çok baskım oluyordu. Çok iş yapıyorum ondanmış ama doktor iyi normal doğumu kolaylaştırır düşüncesindeydi.
Minnoş tontiş olmuş 3200 küsür çıktı ölçümde doğru mu bilmiyorum ama şaşırdım biraz 36+5 olduk bugun kalabildiği kadar kalsın içimde ama tontirik olursa da normal zorlaşır mı acaba 🤭
Doğum yapan kızlar ultrason ve gerçekte çok oynama oldu mu?
4 gün öncesi 3300 çıkmıştı ultrasonda 3.240 doğdu doktorda demişti 3 le 3.500 arası doğar kesin ölçemiypruz dedi çokta oynama olmadı bende
Günaydın kızlar🥰 randevusu olanlar çok güzel haberler alsın inşallah🥰
Bizim bugün son randevumuz vardı, spinal anesteziye karar verdik, 6 haziran pazartesi 7de yatışım yapılacak. 9:30 gibi doğuma alacaklar🤩🤩
3400 olmuş tontik, 38+0 bugün. Çok heyecanlıyım😝
Ayy ne güzel bir heyecan canım sağlıcakla al kucağına inşallah sorunsuz güzelce geçsin 🙏güzel haberlerini alalım inşallah🙏
Ahh canım benimmm Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun 🙏şükür geçmiş gitmiş kavuşmuşsunuz🙏

Biz geldik kontrolden
Canım çok şükür ki kontrol altındasın, ne olduğu bilinen bir durum en azından. Bu aya kadar geldik ya sağ salim çok şükür. 36 hafta itibariyle erken doğum sayılmıyormuş. Tabiki her anne ister biraz daha dursun gelişsin ama eğer riskli bir durum olırsa da doğduktan sonra daba sağlıklı büyür. Allah yardımcınız olsun, sağlıkla en doğru zamanda kucağına al bebişini🤲🏻

X