- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.142
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.601
Maşallah kilosu çok iyiGünaydın kızlarrandevusu olanlar çok güzel haberler alsın inşallah
Bizim bugün son randevumuz vardı, spinal anesteziye karar verdik, 6 haziran pazartesi 7de yatışım yapılacak. 9:30 gibi doğuma alacaklar
3400 olmuş tontik, 38+0 bugün. Çok heyecanlıyım
ben en son çanakkale'de kalmışım suriye mi çıktıTeşekkür ederim canım eşim Suriye'deydi tayinciydik doğumdan sonra tasincaktik ama bize yine Suriye çıktı Çanakkale Gelibolu çıkmisti sevinemedik bölük suriyedeymis dönüş tarihi yok bizimki doğum izni için geldi bitince yine Suriye 5 yıldır dogudaydi zaten ben ailemin orda ev tutmuştum şimdi tasincaz hamileyim zor olur diye erkenden topladım evide kiraya verdim kendim kaldım ortada dünden beri ağlıyorum stres yapmim diyorum ama elimde değil insallh temmuz sonuna kadar bölüğü dönerde bizde kavusuruz
Benim günüm belli değil tatlımMaşallah kuzuma kilosu çok güzelayy çok güzel duygular hem heyecanlı hem duygusal
Şimdi seninDreamgirls ve SanatkarSeyyah ın günleri belli sanırım grupta değil mi
Evet sarı sümüksü bir akıntı geliyor ama çok değil az az. İnşallah 10 gün daha dayansa güzel olur.Bir şey yapmana gerek yok canım. Benim 1 hafta önce geldi ara ara gelmeye devam ediyor. Sancı, ritmik kasılma, suyun gelmesi, bel ve kasık ağrısı varsa hastaneye gitmen lazım. Onun haricinde sadece nişan gelmesiyle bir şey olmuyor. Panik yapma sakın
Dayanır inşallah canını sıkma geçen hafta açıklığım vardı şimdi sabit mesela açılmaya başlayınca hemen açılma ilerlemeyebiliyor. Ağır iş yapma bir süre bence yeterli. Mesela bana yürüyüş yap, squat vs yap dedi doktorum.Evet sarı sümüksü bir akıntı geliyor ama çok değil az az. İnşallah 10 gün daha dayansa güzel olur.
Dimiiii bilmediğimiz bir şey sonuçta ne yapalımneredeyse mide yanmam olmadı diyebilirim yanma saça yorulur ya inanmıyorum ben ona bence döndüğünden mideye baskı olmadı ama kaburgalarıma bazen öyle bir bastırıyor kii ısırılacak mecbur o ayaklar
kuzum senin pazartesi doğum di miiiiGoosiciğim bizim bebe gayet relax. Ben günümü doldurmadan gelmem diyor başka bişey demiyor :)
Ayakta fazla kalırsam belimde biraz bi ağrı oluyor. Bir de yattığım yerden sağa dola dönerken çatıda bir ağrı oluyor... Onun dışında herhangi bir ağrım yok şükür....
Bu doktorları anlamak zor, 40'ı dolar dolmaz hemen gelmiyosa sezeryan yapalım muhabbetine geçiyorlar. Oysaki kimisi 40+3'de ve hatta 41'de bile doğuran var. Hani bebekte ve anne de sağlık açısından bir sorun yoksa bence bir kaç gün beklenebilir.
Ben yarın 40+1 oluyorum... Ve doktor sabah gel sezeryana alalım dedi. Ama ben bir kaç gün daha beklemeyi teklif edeceğim..... En azından pztne kadar....
benim hem hamileyken hem de doğumdan sonra olmuştu, yürüyüşle, ayağı dairesel çevirince bir de ayağın altına destek koyup yülselti yapınca geçiyoKızlar benim sol ayağım ve bacağım şişti ödem oldu sanırımBenzer bir şey yaşayan var mı
Aşırı heyecanlıymış ya hayatımda hissetmediğim yoğun duygular içindeyimMaşallah kuzuma kilosu çok güzelayy çok güzel duygular hem heyecanlı hem duygusal
Şimdi seninDreamgirls ve SanatkarSeyyah ın günleri belli sanırım grupta değil mi
Günü bilince kafam daha rahat gibi ama heyecanı da çok oluyor. Sürprizli olsa olayın şokuyla anlamadan daha hızlı olur gibi sanki. Hepimizin çok güzel su gübi doğumları olsun inşallahMaşallah kilosu çok iyiya gün belli olunca biraz daha iyi oluyor sanki değil mi? sağlıkla gelsin minik kuş
nişan geldiğinin ertesi günü sezaryene alınmıştım ama herkesin süreci farklı, şu an merak içindeyim ne oldu acaba bi kaç sayfa sonra görücem inşallahKızlar nişanım geldi galiba ne yapmalıyım hic bilmiyorum akıl lütfen
ahh süperSancı az görünüyor 25 falan biz yine serum verelim Sen doktor kontrolüne aynı gel Bir daha çok çok sancın olursa suyun gelirse gelirsin dedi . Serum yiyip eve gidicezbol bol su iç dedi
ahaha bu benKızlar bebekten sonra buraya girmek lüks oldu
Kuzumla kavuştuk yoğun bakımdan çıktı çok şükür artık evde bizimle.
sizlerden ne haber? Sürpriz doğuran oldu mu çok sayfa vardı bakamadım
senin halayda gelmemişti en son hatırladığımİş yapmak iyiyse ben yarın camlaro bı sileyimHaftaya Çarşamba benim de randevu. Sezeryan dedim ama alttan baktirmadim kafam çok karışık
aiyy pazartesi burası bebek kokacakkkkGünaydın kızlarrandevusu olanlar çok güzel haberler alsın inşallah
Bizim bugün son randevumuz vardı, spinal anesteziye karar verdik, 6 haziran pazartesi 7de yatışım yapılacak. 9:30 gibi doğuma alacaklar
3400 olmuş tontik, 38+0 bugün. Çok heyecanlıyım
Doktoruma hemen sordum. Yürüyüş yaptıktan sonra yükselt dedi ayağını.. bende o gece yürüyüşten sonra direkt uzatarak uyudum sabahına düzeldibenim hem hamileyken hem de doğumdan sonra olmuştu, yürüyüşle, ayağı dairesel çevirince bir de ayağın altına destek koyup yülselti yapınca geçiyo
Ay inşallah kuzum.. İnsan ister istemez heyecan korku karışımı duygular yaşıyor. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun rahatça sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeAşırı heyecanlıymış ya hayatımda hissetmediğim yoğun duygular içindeyimbenim sezaryen olduğu için belli ama kızlar normali bekliyor, inşallah gönüllerine göre de olur. SanatkarSeyyah nasılsın canım bugün? Var mı hareket?
Günü bilince kafam daha rahat gibi ama heyecanı da çok oluyor. Sürprizli olsa olayın şokuyla anlamadan daha hızlı olur gibi sanki. Hepimizin çok güzel su gübi doğumları olsun inşallah
Halay da olmadı.senin halayda gelmemişti en son hatırladığımsen yine çok yorma kendini