2022 ikizler burcu anneleri

Günaydın kızlar🥰 randevusu olanlar çok güzel haberler alsın inşallah🥰
Bizim bugün son randevumuz vardı, spinal anesteziye karar verdik, 6 haziran pazartesi 7de yatışım yapılacak. 9:30 gibi doğuma alacaklar🤩🤩
3400 olmuş tontik, 38+0 bugün. Çok heyecanlıyım😝
Maşallah kilosu çok iyi ❤️ ya gün belli olunca biraz daha iyi oluyor sanki değil mi? 😃 sağlıkla gelsin minik kuş 🥰🥰

Teşekkür ederim canım eşim Suriye'deydi tayinciydik doğumdan sonra tasincaktik ama bize yine Suriye çıktı Çanakkale Gelibolu çıkmisti sevinemedik bölük suriyedeymis dönüş tarihi yok bizimki doğum izni için geldi bitince yine Suriye 5 yıldır dogudaydi zaten ben ailemin orda ev tutmuştum şimdi tasincaz hamileyim zor olur diye erkenden topladım evide kiraya verdim kendim kaldım ortada dünden beri ağlıyorum stres yapmim diyorum ama elimde değil insallh temmuz sonuna kadar bölüğü dönerde bizde kavusuruz
ben en son çanakkale'de kalmışım suriye mi çıktı

her şey olacağına varır kuzum elbette üzülmekte haklısın ama vardır bunda da bi hayır🙏 temmuz sonu için umut var gibi yazmışsın bu sevindirici bi haber🙏

Maşallah kuzuma kilosu çok güzel 🧿 ayy çok güzel duygular hem heyecanlı hem duygusal
Şimdi senin Dreamgirls Dreamgirls ve SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah ın günleri belli sanırım grupta değil mi
Benim günüm belli değil tatlım 😁 açılmam sabit şu aralar sancı da hissetmiyorum. Bir nişan geldi oda tel yeterli değil 🙈

Bir şey yapmana gerek yok canım. Benim 1 hafta önce geldi ara ara gelmeye devam ediyor. Sancı, ritmik kasılma, suyun gelmesi, bel ve kasık ağrısı varsa hastaneye gitmen lazım. Onun haricinde sadece nişan gelmesiyle bir şey olmuyor. Panik yapma sakın 🥰
Evet sarı sümüksü bir akıntı geliyor ama çok değil az az. İnşallah 10 gün daha dayansa güzel olur. 🤤

Evet sarı sümüksü bir akıntı geliyor ama çok değil az az. İnşallah 10 gün daha dayansa güzel olur. 🤤
Dayanır inşallah canını sıkma geçen hafta açıklığım vardı şimdi sabit mesela açılmaya başlayınca hemen açılma ilerlemeyebiliyor. Ağır iş yapma bir süre bence yeterli. Mesela bana yürüyüş yap, squat vs yap dedi doktorum.

Dimiiii bilmediğimiz bir şey sonuçta ne yapalım 😺neredeyse mide yanmam olmadı diyebilirim yanma saça yorulur ya inanmıyorum ben ona bence döndüğünden mideye baskı olmadı ama kaburgalarıma bazen öyle bir bastırıyor kii ısırılacak mecbur o ayaklar 🙈😍😍

bende de çılgın yanma olmuştu, az saçı var aynen ben de inanmıyorum ✌️😎

Goosiciğim bizim bebe gayet relax. Ben günümü doldurmadan gelmem diyor başka bişey demiyor :)
Ayakta fazla kalırsam belimde biraz bi ağrı oluyor. Bir de yattığım yerden sağa dola dönerken çatıda bir ağrı oluyor... Onun dışında herhangi bir ağrım yok şükür....
Bu doktorları anlamak zor, 40'ı dolar dolmaz hemen gelmiyosa sezeryan yapalım muhabbetine geçiyorlar. Oysaki kimisi 40+3'de ve hatta 41'de bile doğuran var. Hani bebekte ve anne de sağlık açısından bir sorun yoksa bence bir kaç gün beklenebilir.
Ben yarın 40+1 oluyorum... Ve doktor sabah gel sezeryana alalım dedi. Ama ben bir kaç gün daha beklemeyi teklif edeceğim..... En azından pztne kadar....
kuzum senin pazartesi doğum di miiii

Merhaba kızlar bende biraz önce kontrolden geldim sezeryan günümüz 6 hazirandı ama sancılarım hafiften başlayıp artmaya başladı yarın saat 8:30da sezeryana gireceğim tabi gece doğum başlamazsa☺️ dualarınızı bekliyorum🤲🏻🤗
aa geriden geliyorum D dere06 ilerleyen sayfalarda doğurmuş olacaksın muhtemelen 🙏🧡

Maşallah kuzuma kilosu çok güzel 🧿 ayy çok güzel duygular hem heyecanlı hem duygusal
Şimdi senin Dreamgirls Dreamgirls ve SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah ın günleri belli sanırım grupta değil mi
Aşırı heyecanlıymış ya hayatımda hissetmediğim yoğun duygular içindeyim🥹 benim sezaryen olduğu için belli ama kızlar normali bekliyor, inşallah gönüllerine göre de olur. SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah nasılsın canım bugün? Var mı hareket?
Maşallah kilosu çok iyi ❤️ ya gün belli olunca biraz daha iyi oluyor sanki değil mi? 😃 sağlıkla gelsin minik kuş 🥰🥰
Günü bilince kafam daha rahat gibi ama heyecanı da çok oluyor. Sürprizli olsa olayın şokuyla anlamadan daha hızlı olur gibi sanki. Hepimizin çok güzel su gübi doğumları olsun inşallah

Günaydın kızlar🥰 randevusu olanlar çok güzel haberler alsın inşallah🥰
Bizim bugün son randevumuz vardı, spinal anesteziye karar verdik, 6 haziran pazartesi 7de yatışım yapılacak. 9:30 gibi doğuma alacaklar🤩🤩
3400 olmuş tontik, 38+0 bugün. Çok heyecanlıyım😝
aiyy pazartesi burası bebek kokacakkkk🧡

benim hem hamileyken hem de doğumdan sonra olmuştu, yürüyüşle, ayağı dairesel çevirince bir de ayağın altına destek koyup yülselti yapınca geçiyo✌️😇
Doktoruma hemen sordum. Yürüyüş yaptıktan sonra yükselt dedi ayağını.. bende o gece yürüyüşten sonra direkt uzatarak uyudum sabahına düzeldi 🥰

Aşırı heyecanlıymış ya hayatımda hissetmediğim yoğun duygular içindeyim🥹 benim sezaryen olduğu için belli ama kızlar normali bekliyor, inşallah gönüllerine göre de olur. SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah nasılsın canım bugün? Var mı hareket?

Günü bilince kafam daha rahat gibi ama heyecanı da çok oluyor. Sürprizli olsa olayın şokuyla anlamadan daha hızlı olur gibi sanki. Hepimizin çok güzel su gübi doğumları olsun inşallah
Ay inşallah kuzum.. İnsan ister istemez heyecan korku karışımı duygular yaşıyor. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun rahatça sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🙏

hepinizi like'laya, spam'leye geldim🙈

bugün bizim de kontrol günümüzdü 3.160 kilo olmuş🙏 sarılık tamamen atlatıldığı ve kilo almaya başladığı için artık 2 saatte bir uyandırıp besleme olayımız sona erdi✌️😍 artık kendi uyandığında kalkacak ve besleyeceğiz
biraz daha rahatlatabilir bizi çünkü geceleri çok zor oluyordu🚀

haftaya o zaman burada yeni minnoş haberleri göreceğiz ve maraton başlayacak 🙏✌️😍

Merhabalar kızlar. Uzun zaman gibi geldi girmeyeli umarım herkes iyidir minnoslar gelmekte şöyle bir göz attımda🙏 bildiğiniz gibi 24 mayıs salı günü Areliko dünyaya geldi. Herşey yolunda falan derken gece hafif burun tıkanıklığı sezer gibi oldum. Gece boyu kontrole gelen hemşirelere durumu ilettigimde yenidoğan sekresyonu annesi rengi mora dönmezse korkma dediler gece özetle 45 dk uyumadım. Sabah kontrole giderken tahliller vs alındı bebisten. 1 saat sonra herşey hızlandı.. Areli aldılar doğru yoğun bakıma. Kanında enfeksiyon cıktı ve solunum sıkıntısı sebebiyle. Akşama kadar ortalığı inlettim ama yok göremedim oğlumu 😔😓 sonrasında saat 8 gibi süt sağ getir dediler. Yavrum oksijen çadırında yatıyordu. 2 saat aralıkla süt sağdım verdim sabaha dek. Sabah taburcu edildim yoğun bakıma Anne Oteline aldılar yoğun bakımda olan bebeklerin anneleri orada bakım için bulunduruluyor. P.tesi evimize geldik ama ömrümden ömür gitti. Kızım evde ben bebekle hastanede... Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. 🙏😓😢

X