2022 ikizler burcu anneleri

Sen kaçıncı haftasın summer? Sezeryan mı olacaktın?
35+4 canım yok ben sezaryen düşünmüyorum canım kendimi hep normale odakladım bebiş de şuan normal doğum pozisyonunda bakalım 2 haziranda randevum var o zaman çatı muayene yapar mı bilmiyorum. Doktor bir şey söylemiyor. Özelden devlete gectim ben doktorun nefes alacak vakti yok ona da hak veriyorum bu randevumda belli olacak inşallah bakalım ağzını açarsa

Eee daha varmış senin kuzu, bir aydan fazla süren var :)))
Ben de 9 ay bekledim deyince tarihe çok yaklaştın sandım ayyy...

Hadi inşallah normal olur. Çatı muayenesi berbat bişi ama mecburen yapacak sana da :)

Bazı özeller de çok kalabalık ki.... Ben en az bir saat sıramı bekliyordum... Şimdi Şehir Hastanesine gidiyorum, hatta randevusuz gidiyorum doktorum asla bekletmiyor, hemen alıyor valla çok iyi....

Bende genel istedim yapmam korkarsan sakinleştirici veririz geneli onermiyorum dedi bende çok korkuyorum

Geçmiş olsun kuzum, badireli bir gün yaşamışsın...
Yaramaz annesini hop oturtup hop kaldırmış....
Şimdi nasılsın ??
Ya sorma eşim Suriye'den geldi ondan heyecan yaptım galiba kizimda babasi geldini duyunca hemen gelmek istedi Allah'tan erken gittim gece çıkar diye korktum ama şükür şimdilik iyiyiz bir hafta daha kalsak iyidir 36 da doğurmak istemiyorum

Maasallh canım Allah analı babalı büyütsun inslalh minyon olduğu ultrasonda belliydi doğumda kilosunda oynama oldumu

Ayy maşallah en azından bekleyeceğiniz bir gün var sancı nasıl canım o kadar zorluğa açılma olmaması neden acaba allah hepimize kolaylık versin

Maşallah topiğimize herkes yavaş yavaş gün alıyor gelsin mis kokulu bebişlerimiz
Kanala girdiğinde ki ağrı daha mı farklı canım benimde 30 haftadan beri ters kanala da girer inşallah

Hadi hayırlısı olsun canım benim sağlıcakla gelsin Miniş

Aahh inşallah canım
Yok canım sabahtan yatış, 9:30 gibi de ameliyata alırız dedi, miyom eğer alınabilecek gibiyse alacak o yüzden o konuda herhangi bir bilgi vermedi. 1 gece kalma ve doğum+çocuk dr 3750, extra 1 gece kalırsak +850 tl. Ben 2 gece kalmak isteyeceğim.
Bende genel istedim yapmam korkarsan sakinleştirici veririz geneli onermiyorum dedi bende çok korkuyorum
Geneli çok zorunlu kalmadıkça ve tıbbi gereklilik olmadıkça yapmak istemiyorlar canım. Çünkü entübe etmeleri gerekiyor ve hamilelikte ciğer kapasitemiz zaten çok düşmüş durumda. Ayılması da gerçekten pek hoş olmuyor. Kötü olursak hemen verirler sakinleştiriciyi saniyede etki ediyor zaten
Maşallah topiğimize herkes yavaş yavaş gün alıyor gelsin mis kokulu bebişlerimiz
Kanala girdiğinde ki ağrı daha mı farklı canım benimde 30 haftadan beri ters kanala da girer inşallah
Benim de 32. Haftada gittiğimde dönmüş demişti o zamandan beri bi baskı var zaten ama son 2 haftadır çok değişik batmalar ve ağrılar var vajinamın içinden içinden. Son gittiğimde dememişti bişey şimdi kanalda artık dedi.
Ameliyatlı olmasam çocuğum çok uygunmuş normal doğuma ama malesef deneyemeyeceğim girer girer onlar gelecekleri haftayı biliyorlar, senin biraz daha zamanın var

Hayırlı olsun canım çok sevindim bebeğin iyi herşey yolunda zamanla da birbirinize alisirsiniz,
Kızlar @Miracelik16 ve -C-A-N-A-N- yoklar anlamadım nerdeler K kdv canım senin de sesin çıkmıyor ben mi kaçırdım aceba ? Bilen var mı
Canım cananla mirayi bende bilmiyorum ama K kdv min bebeği oldu yeni o daha giremiyorudr buralara eve geçince anlatır

Evet canım eve gelince daha iyi oldu birbirimize alışmaya çalışıyoruz şimdilik sıkıntı yok şükür
Maşallahhh kuzum gözün aydın İnşallah güzelce geçer pazartesi günü kontrolde
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Maasallh canım Allah analı babalı büyütsun inslalh minyon olduğu ultrasonda belliydi doğumda kilosunda oynama oldumu
Amin canım evet belliydi -200 gram doğdu 2750 çıkmıştı 2540 doğdu pazartesi kontrolümüz var bakalım
İnşallah canım çok teşekkür ederim

Allah analı babalı büyütsün canım artık kucağında şükür evede geçmişsiniz bol bol ten teması güzel kokular ohh mis
Darısı da biz gün bekleyenlere inşallah

Maasallh canım bende eski gebeliklerimde Dr böyle kilosunu net demiyordu sadece doğduğu kg biliyorum şimdi 2700 olduk olurda doğum olursa arada ne kadar fark oluyor merak ettim hayırlısıyla sağlıkla gelsinler

Hayırlı olsun canım günü belli olmuş gerisi çabucak geçer benim daha sürem var ama sonsuza kadar gelmeyecek gibi hissettiriyor insana
Buzamana geldik çok şükür az kaldı hayırlısıyla gelsin kucağımızda daha bi güzel olucak inşallah
Evet haziran başlangıcı bende belki bebişlerden de gelmek isteyen olur o gün her an herşey olabiliyor bebiş çıkana kadar sabır edersek iyi sonrası dayasınlar sakinleştiriciyi
İkiniz içinde hayırlısı neyse öyle olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallah
Aslında genel falan zor sonrasın da narkoz çıkarmak öksürük gıcıkları falan dayanbildiğimiz kadar dayanıcaz başımızda olacaklar sonuçta çok güzel geçsin inşalkah hepimizin

İki doğum geneldi uyuyup uyanınca bitiyordu herşey ama kizlarimi hiç göremedim Kendime gelene kadar akşam oluyordu ama belden uyusmada hemen görmek koklayıp öpmek normal doğum gibi temas istiyorum panik olup sakinleştirici de almak uyumak istemiyorum belden uyusmada bel ağrısı kalıyormuş onu göze alıp tekrar uyutulmakda istemem muallakta kaldım iyice

Etrafımda belden uyuşma yapılan çok arkadaşım var doğum yapan hiç birinde ağrı falan olmadı genel daha zor bence olup bitecek anlamadan inşallah güzelce geçecek

Canım doktor ultrasonla muayne ederken sen evde sancı çekmişsin dedi hem çatıya bakmak istedi hemde açılma varmı ona baktı. Açılma şimdilik yok ama sanırım 6 hazirana beklemiyecekmiş bizim oğluş Hafta içi kesin suyum geldi diye beni ararsın dedi

Aynen canım ısrar ettim yapmayalım diye ama kaçamadım çok zordu gerçekten çok kastım birde istemsiz kendimi
Evde sancılanmışsın dedi ama bende farketmedim 2-3 gündür ara ara kasıklarım belim ağrıyor o ara da karnım sertleşiyor o şekilde oluyormuş sanırım. Bende akıntı artışı ve ishal de başlamıştı bunlarda doğumun yaklaştığını gösteriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…