- 11 Eylül 2021
- 1.624
- 3.187
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.301
35+4 canımSen kaçıncı haftasın summer? Sezeryan mı olacaktın?
Eee daha varmış senin kuzu, bir aydan fazla süren var :)))35+4 canımyok ben sezaryen düşünmüyorum canım kendimi hep normale odakladım bebiş de şuan normal doğum pozisyonunda bakalım 2 haziranda randevum var o zaman çatı muayene yapar mı bilmiyorum. Doktor bir şey söylemiyor. Özelden devlete gectim ben doktorun nefes alacak vakti yok ona da hak veriyorum bu randevumda belli olacak inşallah bakalım ağzını açarsa
Bende genel istedim yapmam korkarsan sakinleştirici veririz geneli onermiyorum dedi bende çok korkuyorumÇarşamba 1 gibi sezeryan olucam kızlar 38+4 oluyoruz kısmet olursa ozamana kadar gelmek istemezse kendisi günümüz belli oldu spinal yapacak panik atağım var genele çevirebiliriz duruma göre dedi hayırlısı inşallah sıkıntısız geçer
Ya sorma eşim Suriye'den geldi ondan heyecan yaptım galiba kizimda babasi geldini duyunca hemen gelmek istedi Allah'tan erken gittim gece çıkar diye korktum ama şükür şimdilik iyiyiz bir hafta daha kalsak iyidir 36 da doğurmak istemiyorumGeçmiş olsun kuzum, badireli bir gün yaşamışsın...
Yaramaz annesini hop oturtup hop kaldırmış....
Şimdi nasılsın ??
Maasallh canım Allah analı babalı büyütsun inslalh minyon olduğu ultrasonda belliydi doğumda kilosunda oynama oldumuMerhaba kızlar bebek de ben de iyiyim şükür dün eve çıktık birbirimize alışmaya çalışıyoruz gerçekten minyon bir bebek oldu kucağımda tutmaya korkuyorum ama her şey yolunda şükür. Pazartesi doktor kontrolümüz var onu da sağ Salim geçeriz inşallah
Ayy maşallahBizimde kontrolümüz güzel geçti. Doktor çatı muayenesi yaptı gerçekten çok zordu ve çok canım acıdı. Evde sancı çekmişsin ama açılman henüz yok dedi. Normalde sezeryan tarihimiz 6 haziran saat 9:30 ama o zamana kadar beklemeyecek bu hafta içi doğuma gelirsin dedi.
Maşallah topiğimize herkes yavaş yavaş gün alıyor gelsin mis kokulu bebişlerimizGünaydınlaaaar
Kontrol günümüzdü bugün, günümüz kesinleşti 6 haziran saat 9:30. O zamana kadar bekler inşallah dedi doktorumuz da, çocuğum kanala girmiş yazık, zaten hissediyorum alttan ağrı ve baskı. Çok az sancım çıktı. Suyu falan iyi dedi. Önce 3.400 gr dedi sonra bu çok iddialı oldu ya dedi bi daha ölçtü 3200 diyelim dedi, 37+0 bugün. İnşallah planladığımiz gibi olursa 38+2de doğacak
4 haziranda sabah 8de aç susuz tetkiklerim yapılacak, ay heyecan
Günaydınlaaaar
Kontrol günümüzdü bugün, günümüz kesinleşti 6 haziran saat 9:30. O zamana kadar bekler inşallah dedi doktorumuz da, çocuğum kanala girmiş yazık, zaten hissediyorum alttan ağrı ve baskı. Çok az sancım çıktı. Suyu falan iyi dedi. Önce 3.400 gr dedi sonra bu çok iddialı oldu ya dedi bi daha ölçtü 3200 diyelim dedi, 37+0 bugün. İnşallah planladığımiz gibi olursa 38+2de doğacak
4 haziranda sabah 8de aç susuz tetkiklerim yapılacak, ay heyecan
Aahh inşallah canımBartu bekler bence zamanını ve siz süpriz yaparsınız... Ohh misler gibi, makyajını bile yaparsın valla
Hastaneye aynı sabah mı gidiyorsun, 1 gün önceden mi Gugucum... Sonrasında da 2 gece mi kalacaksın..
Ücret ne kadar? Bir de miyon alacak demi, ona da extra ücret istiyorlar mı?
Geneli çok zorunlu kalmadıkça ve tıbbi gereklilik olmadıkça yapmak istemiyorlar canım. Çünkü entübe etmeleri gerekiyor ve hamilelikte ciğer kapasitemiz zaten çok düşmüş durumda. Ayılması da gerçekten pek hoş olmuyor. Kötü olursak hemen verirler sakinleştiriciyi saniyede etki ediyor zatenBende genel istedim yapmam korkarsan sakinleştirici veririz geneli onermiyorum dedi bende çok korkuyorum
Benim de 32. Haftada gittiğimde dönmüş demişti o zamandan beri bi baskı var zaten ama son 2 haftadır çok değişik batmalar ve ağrılar var vajinamın içinden içinden. Son gittiğimde dememişti bişey şimdi kanalda artık dedi.Maşallah topiğimize herkes yavaş yavaş gün alıyor gelsin mis kokulu bebişlerimiz
Kanala girdiğinde ki ağrı daha mı farklı canım benimde 30 haftadan beri ters kanala da girer inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim bebeğin iyi herşey yolunda zamanla da birbirinize alisirsiniz,Merhaba kızlar bebek de ben de iyiyim şükür dün eve çıktık birbirimize alışmaya çalışıyoruz gerçekten minyon bir bebek oldu kucağımda tutmaya korkuyorum ama her şey yolunda şükür. Pazartesi doktor kontrolümüz var onu da sağ Salim geçeriz inşallah
Canım cananla mirayi bende bilmiyorum ama K kdv min bebeği oldu yeni o daha giremiyorudr buralara eve geçince anlatırKızlar @Miracelik16 ve-C-A-N-A-N- yoklar anlamadım nerdeler K kdv canım senin de sesin çıkmıyor ben mi kaçırdım aceba ? Bilen var mı
Evet canım eve gelince daha iyi oldu birbirimize alışmaya çalışıyoruz şimdilik sıkıntı yok şükürBenim dr sezaryen olacağın için çatıya bakmayacağım dedi. Senin tedbiren mi bakılıyor canım? İkimizin de tarih ve saati aynı eğer beklerse bebişler
Çok şükür canım, kucağında eve girdiniztoparlarsınız ikiniz de ev ortamı daha rahat. Hastane beni geriyor serumlar bişeyler
İnşallah canım çok teşekkür ederimMaşallahhh kuzum gözün aydınİnşallah güzelce geçer pazartesi günü kontrolde
Amin canım evet belliydi -200 gram doğdu 2750 çıkmıştı 2540 doğdu pazartesi kontrolümüz var bakalımMaasallh canım Allah analı babalı büyütsun inslalh minyon olduğu ultrasonda belliydi doğumda kilosunda oynama oldumu
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Allah analı babalı büyütsün canım artık kucağında şükür evede geçmişsiniz bol bol ten teması güzel kokular ohh misMerhaba kızlar bebek de ben de iyiyim şükür dün eve çıktık birbirimize alışmaya çalışıyoruz gerçekten minyon bir bebek oldu kucağımda tutmaya korkuyorum ama her şey yolunda şükür. Pazartesi doktor kontrolümüz var onu da sağ Salim geçeriz inşallah
Evet canım eve gelince daha iyi oldu birbirimize alışmaya çalışıyoruz şimdilik sıkıntı yok şükür
Amin canım evet belliydi -200 gram doğdu 2750 çıkmıştı 2540 doğdu pazartesi kontrolümüz var bakalım
Buzamana geldik çok şükür az kaldı hayırlısıyla gelsin kucağımızda daha bi güzel olucak inşallahHayırlı olsun canım günü belli olmuş gerisi çabucak geçer benim daha sürem var ama sonsuza kadar gelmeyecek gibi hissettiriyor insana
Evet haziran başlangıcı bende belki bebişlerden de gelmek isteyen olur o gün her an herşey olabiliyorHaziranın açılışı senden gelecek gibi o zaman canım, 1 Haziranben de yarın konuşacağım, biraz panik bir yapım var. Daha önce spinalle ameliyat geçirdim başta iyiydim ama bir süre sonra heyecanlandım, söylediğimde hemen damar yolundan bir şey yaptılar sonra 1 saat geçmiş bana 5 dk gibi geldi inşallah slin bir şekilde atlatabiliriz. Başımızda sürekli bekleyecekleri için hemen müdahale ederler zaten. Allah kurtarsın hepimizi
Bir de o anki duygu durumu ve sancı bir arada olunca acı eşiği yükseliyor olabilir canım. Şimdi kuru kuru acımıştır tabi baya derinden bakılıyormuş çünkü. Çatı muayenesi sonrası pek durmuyor diyorlar ama hadi bakalım belki uyarıyı almıştır paşamız da hareketlenir gelmek için
İkiniz içinde hayırlısı neyse öyle olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallahBizimde kontrolümüz güzel geçti. Doktor çatı muayenesi yaptı gerçekten çok zordu ve çok canım acıdı. Evde sancı çekmişsin ama açılman henüz yok dedi. Normalde sezeryan tarihimiz 6 haziran saat 9:30 ama o zamana kadar beklemeyecek bu hafta içi doğuma gelirsin dedi.
Aslında genel falan zor sonrasın da narkoz çıkarmak öksürük gıcıkları falan dayanbildiğimiz kadar dayanıcaz başımızda olacaklar sonuçta çok güzel geçsin inşalkah hepimizinBende genel istedim yapmam korkarsan sakinleştirici veririz geneli onermiyorum dedi bende çok korkuyorum
İki doğum geneldi uyuyup uyanınca bitiyordu herşey ama kizlarimi hiç göremedim Kendime gelene kadar akşam oluyordu ama belden uyusmada hemen görmek koklayıp öpmek normal doğum gibi temas istiyorum panik olup sakinleştirici de almak uyumak istemiyorum belden uyusmada bel ağrısı kalıyormuş onu göze alıp tekrar uyutulmakda istemem muallakta kaldım iyiceBuzamana geldik çok şükür az kaldı hayırlısıyla gelsin kucağımızda daha bi güzel olucak inşallah
Evet haziran başlangıcı bende belki bebişlerden de gelmek isteyen olur o gün her an herşey olabiliyorbebiş çıkana kadar sabır edersek iyi sonrası dayasınlar sakinleştiriciyi
İkiniz içinde hayırlısı neyse öyle olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallah
Aslında genel falan zor sonrasın da narkoz çıkarmak öksürük gıcıkları falan dayanbildiğimiz kadar dayanıcaz başımızda olacaklar sonuçta çok güzel geçsin inşalkah hepimizin
Miraçelik ve KDV doğum yaptı bebişle uğraşıyorlarKızlar @Miracelik16 ve-C-A-N-A-N- yoklar anlamadım nerdeler K kdv canım senin de sesin çıkmıyor ben mi kaçırdım aceba ? Bilen var mı
Etrafımda belden uyuşma yapılan çok arkadaşım var doğum yapan hiç birinde ağrı falan olmadı genel daha zor bence olup bitecek anlamadan inşallah güzelce geçecekİki doğum geneldi uyuyup uyanınca bitiyordu herşey ama kizlarimi hiç göremedim Kendime gelene kadar akşam oluyordu ama belden uyusmada hemen görmek koklayıp öpmek normal doğum gibi temas istiyorum panik olup sakinleştirici de almak uyumak istemiyorum belden uyusmada bel ağrısı kalıyormuş onu göze alıp tekrar uyutulmakda istemem muallakta kaldım iyice
Canım doktor ultrasonla muayne ederken sen evde sancı çekmişsin dedi hem çatıya bakmak istedi hemde açılma varmı ona baktı. Açılma şimdilik yok ama sanırım 6 hazirana beklemiyecekmiş bizim oğluşBenim dr sezaryen olacağın için çatıya bakmayacağım dedi. Senin tedbiren mi bakılıyor canım? İkimizin de tarih ve saati aynı eğer beklerse bebişler
Çok şükür canım, kucağında eve girdiniztoparlarsınız ikiniz de ev ortamı daha rahat. Hastane beni geriyor serumlar bişeyler
Aynen canım ısrar ettim yapmayalım diye ama kaçamadımŞükür her şey yolundaymış kuzum....
Çatı muayenesi çok kolaydı diyenlere şaşırıyorum.... Çok acı verici birşeydi....
Aaa bu hafta içi geleceğini nasıl anladı doktor, belirti neymiş kuzu...