- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.705
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.281
Kuzum klavye çevirmiş yazarken Rıfat Can Öztürk olucakCanım bende şimdi ekledim ama Ferhat can Öztürk olanı bulamadım nasıl tam yazılışı bende psikolog cihan çelik ve bebek_hemsiresi ni takip ediyorum onlarda çok güzel
Evet Rıfat yazmıştım ama klavye çevirmiş farkta etmedimRıfat Can Öztürk demek istedi galiba canım, ben de takip ediyorum eğlenceli baya. Cihan Çelik meslektaşım ve gerçekten de çok doğru bilgiler paylaşıyorDediklerinize de bakacağım mutlaka, ben bir de bebekmeselesi takip ediyorum
Selam kuzum nasılsınAh gözünaydın canım çok şükür tırtılınla sağlıkla kavuşmuşsun
ooo maşallah eksi artı 300 oynasa bile kilısu çok güzelKontrolden çıktım 3100 küsür kilo olmuşuz. Haftaya gelebilir hazırlıklarını tamamla dedi açılma varmışBu arada ahududu ve böğürtlen çayı içen var mı kızlar doğum için?
Nerden nereyeooo maşallah eksi artı 300 oynasa bile kilısu çok güzel
Bizimde kontrolümüz güzel geçti. Doktor çatı muayenesi yaptı gerçekten çok zordu ve çok canım acıdı. Evde sancı çekmişsin ama açılman henüz yok dedi. Normalde sezeryan tarihimiz 6 haziran saat 9:30 ama o zamana kadar beklemeyecek bu hafta içi doğuma gelirsin dedi.SanatkarSeyyah @Bonncuk D dere06 güzel haberlerle gelin kızlar
Dreamgirls maşallah kuzucuğa açılmayı nasıl gördü canım ultrasyondan mı muayene mi etti
Benim dr sezaryen olacağın için çatıya bakmayacağım dedi. Senin tedbiren mi bakılıyor canım? İkimizin de tarih ve saati aynı eğer beklerse bebişlerBizimde kontrolümüz güzel geçti. Doktor çatı muayenesi yaptı gerçekten çok zordu ve çok canım acıdı. Evde sancı çekmişsin ama açılman henüz yok dedi. Normalde sezeryan tarihimiz 6 haziran saat 9:30 ama o zamana kadar beklemeyecek bu hafta içi doğuma gelirsin dedi.
Çok şükür canım, kucağında eve girdinizMerhaba kızlar bebek de ben de iyiyim şükür dün eve çıktık birbirimize alışmaya çalışıyoruz gerçekten minyon bir bebek oldu kucağımda tutmaya korkuyorum ama her şey yolunda şükür. Pazartesi doktor kontrolümüz var onu da sağ Salim geçeriz inşallah
Maşallahhh kuzum gözün aydınMerhaba kızlar bebek de ben de iyiyim şükür dün eve çıktık birbirimize alışmaya çalışıyoruz gerçekten minyon bir bebek oldu kucağımda tutmaya korkuyorum ama her şey yolunda şükür. Pazartesi doktor kontrolümüz var onu da sağ Salim geçeriz inşallah
yaaaa ne güzelGünaydınlaaaar
Kontrol günümüzdü bugün, günümüz kesinleşti 6 haziran saat 9:30. O zamana kadar bekler inşallah dedi doktorumuz da, çocuğum kanala girmiş yazık, zaten hissediyorum alttan ağrı ve baskı. Çok az sancım çıktı. Suyu falan iyi dedi. Önce 3.400 gr dedi sonra bu çok iddialı oldu ya dedi bi daha ölçtü 3200 diyelim dedi, 37+0 bugün. İnşallah planladığımiz gibi olursa 38+2de doğacak
4 haziranda sabah 8de aç susuz tetkiklerim yapılacak, ay heyecan
Şükür her şey yolundaymış kuzum....Bizimde kontrolümüz güzel geçti. Doktor çatı muayenesi yaptı gerçekten çok zordu ve çok canım acıdı. Evde sancı çekmişsin ama açılman henüz yok dedi. Normalde sezeryan tarihimiz 6 haziran saat 9:30 ama o zamana kadar beklemeyecek bu hafta içi doğuma gelirsin dedi.
Ayyy balkızcığım, ne güzel cümleler bunlar.... Minnoş nasıl, sen nasılsın?Merhaba kızlar bebek de ben de iyiyim şükür dün eve çıktık birbirimize alışmaya çalışıyoruz gerçekten minyon bir bebek oldu kucağımda tutmaya korkuyorum ama her şey yolunda şükür. Pazartesi doktor kontrolümüz var onu da sağ Salim geçeriz inşallah
Günaydınlaaaar
Kontrol günümüzdü bugün, günümüz kesinleşti 6 haziran saat 9:30. O zamana kadar bekler inşallah dedi doktorumuz da, çocuğum kanala girmiş yazık, zaten hissediyorum alttan ağrı ve baskı. Çok az sancım çıktı. Suyu falan iyi dedi. Önce 3.400 gr dedi sonra bu çok iddialı oldu ya dedi bi daha ölçtü 3200 diyelim dedi, 37+0 bugün. İnşallah planladığımiz gibi olursa 38+2de doğacak
4 haziranda sabah 8de aç susuz tetkiklerim yapılacak, ay heyecan
Oh masallah ya size 9 ayı gecirdim su 15 20 gün bitmiyor imreniyorum size vallahi ins benim minnos da 3 kilo olmusturAyy Gugubicim, tarih ve saat netleşince daha bir heyecanlı
Bir yandan da çok güzel, o gün duşunu alırsın, saçını düzeltirsin, hazırlıklarını yapıp ağır misafirin gelmesini beklersin....
Minnoşumuz da tosuncuk olmuş maşallah...
Hayırlı uğurlu olsun tarih, sağlıkla gelsin Bartumuz
Neden olmasın, çok da güzel olur. Aynı gün olmasa bile artık hepimiz peş peşe doğururuzyaaaa ne güzelGugucum bir bakıyormuşsun aynı gün doğum yapıyormuşuz benimki de haftaya gelebilir
Ahh hayalim o şekilde canım, ne güzel de anlattınAyy Gugubicim, tarih ve saat netleşince daha bir heyecanlı
Bir yandan da çok güzel, o gün duşunu alırsın, saçını düzeltirsin, hazırlıklarını yapıp ağır misafirin gelmesini beklersin....
Minnoşumuz da tosuncuk olmuş maşallah...
Hayırlı uğurlu olsun tarih, sağlıkla gelsin Bartumuz
Bitse mi iyi bitmese mi bilemiyorum ki canım, biraz neşeli biraz hüzünlüyüm. Sağlıkla gelsinler de inşallah kilo, gün vs hep önemsiz aslında.Oh masallah ya size 9 ayı gecirdim su 15 20 gün bitmiyor imreniyorum size vallahi ins benim minnos da 3 kilo olmustur
Bende o kadar alıştım ki benimle olmasına nasıl yapacağım bilmiyorum. Bazen hic heyecan olmuyor gayet sakinim sanki 9 tane cocugum varmış gibi ama bazende Beşiği yatağın yanında baktıkça bi değişik oluyorum. Vallahi tüm hamilelik boyunca bir kere sıkıntı yaşatmadı bebişim. Çok sakin ve huzurlu geçirdim belki de ondan mıdır bilmiyorum umarım dogumdan sonra da sakin ve huzurlu olur, hele bi gelsin de sağlıkla rabbim sağlıkla kokusunu cekmeyi nasip etsin. Göremeyince insan korkuyor ama doğunca en azından dokunabiliyorsunNeden olmasın, çok da güzel olur. Aynı gün olmasa bile artık hepimiz peş peşe doğururuz
Ahh hayalim o şekilde canım, ne güzel de anlattınhazırlanıp hastaneye gidip, odamızı süsleyeceğim inşallah Bartuş bişe sürpriz yapmazsa biz ona yapacağız
Bitse mi iyi bitmese mi bilemiyorum ki canım, biraz neşeli biraz hüzünlüyüm. Sağlıkla gelsinler de inşallah kilo, gün vs hep önemsiz aslında.
Sen kaçıncı haftasın summer? Sezeryan mı olacaktın?Oh masallah ya size 9 ayı gecirdim su 15 20 gün bitmiyor imreniyorum size vallahi ins benim minnos da 3 kilo olmustur
Bartu bekler bence zamanını ve siz süpriz yaparsınız... Ohh misler gibi, makyajını bile yaparsın vallaNeden olmasın, çok da güzel olur. Aynı gün olmasa bile artık hepimiz peş peşe doğururuz
Ahh hayalim o şekilde canım, ne güzel de anlattınhazırlanıp hastaneye gidip, odamızı süsleyeceğim inşallah Bartuş bişe sürpriz yapmazsa biz ona yapacağız
Bitse mi iyi bitmese mi bilemiyorum ki canım, biraz neşeli biraz hüzünlüyüm. Sağlıkla gelsinler de inşallah kilo, gün vs hep önemsiz aslında.