2022 ikizler burcu anneleri

SanatkarSeyyah @Bonncuk D dere06 güzel haberlerle gelin kızlar
Dreamgirls maşallah kuzucuğa açılmayı nasıl gördü canım ultrasyondan mı muayene mi etti
Bizimde kontrolümüz güzel geçti. Doktor çatı muayenesi yaptı gerçekten çok zordu ve çok canım acıdı. Evde sancı çekmişsin ama açılman henüz yok dedi. Normalde sezeryan tarihimiz 6 haziran saat 9:30 ama o zamana kadar beklemeyecek bu hafta içi doğuma gelirsin dedi.

Günaydınlaaaar
Kontrol günümüzdü bugün, günümüz kesinleşti 6 haziran saat 9:30. O zamana kadar bekler inşallah dedi doktorumuz da, çocuğum kanala girmiş yazık, zaten hissediyorum alttan ağrı ve baskı. Çok az sancım çıktı. Suyu falan iyi dedi. Önce 3.400 gr dedi sonra bu çok iddialı oldu ya dedi bi daha ölçtü 3200 diyelim dedi, 37+0 bugün. İnşallah planladığımiz gibi olursa 38+2de doğacak
4 haziranda sabah 8de aç susuz tetkiklerim yapılacak, ay heyecan

Benim dr sezaryen olacağın için çatıya bakmayacağım dedi. Senin tedbiren mi bakılıyor canım? İkimizin de tarih ve saati aynı eğer beklerse bebişler
Çok şükür canım, kucağında eve girdiniz toparlarsınız ikiniz de ev ortamı daha rahat. Hastane beni geriyor serumlar bişeyler

Maşallahhh kuzum gözün aydın İnşallah güzelce geçer pazartesi günü kontrolde

yaaaa ne güzel Gugucum bir bakıyormuşsun aynı gün doğum yapıyormuşuz benimki de haftaya gelebilir

Şükür her şey yolundaymış kuzum....
Çatı muayenesi çok kolaydı diyenlere şaşırıyorum.... Çok acı verici birşeydi....
Aaa bu hafta içi geleceğini nasıl anladı doktor, belirti neymiş kuzu...

Ayyy balkızcığım, ne güzel cümleler bunlar.... Minnoş nasıl, sen nasılsın?

Ayy Gugubicim, tarih ve saat netleşince daha bir heyecanlı
Bir yandan da çok güzel, o gün duşunu alırsın, saçını düzeltirsin, hazırlıklarını yapıp ağır misafirin gelmesini beklersin....
Minnoşumuz da tosuncuk olmuş maşallah...
Hayırlı uğurlu olsun tarih, sağlıkla gelsin Bartumuz

Oh masallah ya size 9 ayı gecirdim su 15 20 gün bitmiyor imreniyorum size vallahi ins benim minnos da 3 kilo olmustur

yaaaa ne güzel Gugucum bir bakıyormuşsun aynı gün doğum yapıyormuşuz benimki de haftaya gelebilir
Neden olmasın, çok da güzel olur. Aynı gün olmasa bile artık hepimiz peş peşe doğururuz
Ahh hayalim o şekilde canım, ne güzel de anlattın hazırlanıp hastaneye gidip, odamızı süsleyeceğim inşallah Bartuş bişe sürpriz yapmazsa biz ona yapacağız
Oh masallah ya size 9 ayı gecirdim su 15 20 gün bitmiyor imreniyorum size vallahi ins benim minnos da 3 kilo olmustur
Bitse mi iyi bitmese mi bilemiyorum ki canım, biraz neşeli biraz hüzünlüyüm. Sağlıkla gelsinler de inşallah kilo, gün vs hep önemsiz aslında.

Bende o kadar alıştım ki benimle olmasına nasıl yapacağım bilmiyorum. Bazen hic heyecan olmuyor gayet sakinim sanki 9 tane cocugum varmış gibi ama bazende Beşiği yatağın yanında baktıkça bi değişik oluyorum. Vallahi tüm hamilelik boyunca bir kere sıkıntı yaşatmadı bebişim. Çok sakin ve huzurlu geçirdim belki de ondan mıdır bilmiyorum umarım dogumdan sonra da sakin ve huzurlu olur, hele bi gelsin de sağlıkla rabbim sağlıkla kokusunu cekmeyi nasip etsin. Göremeyince insan korkuyor ama doğunca en azından dokunabiliyorsun

Bartu bekler bence zamanını ve siz süpriz yaparsınız... Ohh misler gibi, makyajını bile yaparsın valla
Hastaneye aynı sabah mı gidiyorsun, 1 gün önceden mi Gugucum... Sonrasında da 2 gece mi kalacaksın..
Ücret ne kadar? Bir de miyon alacak demi, ona da extra ücret istiyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…