2022 ikizler burcu anneleri

Ayyy şu sarılık işine çok sevindim Çok haklısın bebek kadar annenin dinlenmeside önemli

Bende meme veriyordum sadece ama doymuyor sanırım yavrum. Yarın 3 günlük kontrolümüz var ne durumdayız yarın göreceğiz, sarılıktan şüphe ediyorum bende ama inşallah değildir bakalım.
Ayy önümü göremiyorum valla uyku hak getire ki annem var evde eşim var ama yok yani
Buralar çok karışık kızlar, doğumdan önce alabiliyorsanız emzirme eğitimi alın bol bol sütü ne artırır ne yemeliyiz ne içmeliyiz onu araştırın derim
rollercoaster senin gönderi üzerinden yazmış olayım bende

[/QUOTE]
ilk bezini onlar taktılar benim benden istemediler, ben yanımda 25 tane götürmüştüm galiba, fazla geldi epeyce

bu arada lohusa pozu veririz ailece dediğim geceliği de hiç giyemedim, o da geri geldi
Nasıl yoğun geçiyordur şimdi bebek uyudu mu biz de uyuyacağız uyanıkken de iş bölümü yaparız artık
Kızlar tecrubelerinizi vakit buldukça paylaşın bizimle de

Kaşıklı biberon bende alıcam canım annem al dedi ben çay kaşığı koyacaktım hangi devirde yaşıyorsun dedi
Kendime de bir uzun kol bir kısa kol önden açılır pijama takımı bir gecelik 3 sabahlık depend ped iç çamaşırı çorap terlik ince şal havlu koydum senden ekstra emzirme atleti koydum 2 tane sütyen taktırmıyorlarmış hemen hastanede
Şimdi sen yazınca kişisel bakım için küçük bir çanta yapayım bende klozet örtüsü ve kağıt havlu mantıklı
Canım ben hiç göğüs için alışveriş yapmamışım Kalkan krem göğüs pedi hiç biri yok onları netten alayım hemen pompa almadım gerekirse profesyonel kiralarım yeğenlerimde öyle yapmıştık
Çok iyi oldu vallahi böyle karşılıklı ne var be yok bakmak

Nasıl yoğun geçiyordur şimdi bebek uyudu mu biz de uyuyacağız uyanıkken de iş bölümü yaparız artık
Kızlar tecrubelerinizi vakit buldukça paylaşın bizimle de
[/QUOTE]

Gooseberry
kısır bi döngünün içindeyim her 2 saatte bir uyanıp beslenmesi gerekiyo

uyuyunca süt sağıyorum uyumaya çalışıyorum, uyanınca altını değiştiriyorum, sütünü veriyorum, gazını çıkartıyorum sonra uyuyo, sonra ben yine süt sağıyorum

böyle bi döngü ama muhteşem bi duygu doğumdan bu yana hem eşim hem ben durup durup ağlıyoruz, inanamıyoruz hâlâ

2 gün önce göbek bağı düştü bugün ilk banyosunu yaptırdık, şu an bi yandan süt saıp bi yandan neler olmuş bakıyorum bakalım nereye kadar okuyabilicem

gözün aydıınn tebrik edememiştimm

ben en başta sağıp bi kontrol edebilseydim önüne geçebilirdim belki, hastanede cuk cuk çekiyodu ama demek ki boş çekiyormuş, çıkmadan sağar mısınız dedim sağdılar bi baktık ki 9 cc sütüm var çocuk beslenemrmiş hiç içim parçalandı ağlamaktan
yatırabiliriz demişlerdi, ben de hem süt sapdım hem de mama takviye yaptım bi şekilde abandım önüne geçtim

Selamm rollercığım,

Ohh çok şükür sarılıkta atlatılmış.... Arden bir haftalık oldu bile
O da dünyaya alışmaya çalışıyor, iknizde de müthiş bir challenge söz konusu....

Öpüldünüz

atlattık tüm tuşlara aynı znda bastım kilo aldırdım doğum kilosunu geçti neyse ki

2 gece kaldım ben hastanede, Arden'e 2 hastane çıkışı yetti geri kalanını geri getirdim ama fazladan olmasının zararı yok

sezaryen olduğu için şlk etapta yürümekte zorlandım gece hemşireler 2 kez yürüttü ama tabii eğilerek yürüdüğüm için randımanım çok düşüktü, lohusa fotosu çekilemedim 4 gecelikle gittim 2 tanesi foto içindi onlar kullanılmadan geri geldi

banyo yaparsam diye seyahat kiti almıştım, hiç kullanılmadan geri geldi hastanede zaten varmış onları da kullanmadım
başkaaa eşime nevresim aldık yanımıza, bence refakatçiye lazım olur ama onubda kullanmadık biz eşim koltuğu hiç açmadan yattı, bebeği izledik paso

aklıma gelenler bunlar

bu arada biz biraz kalın giydirmiştik odamız da sıcaktı bizi hemşireler uyardılar şu an tek sıvı alımı sütle oluyo, bu kadar sıcak tutmayın sıvı kaybı olur dediler

ooo maşallah tontik güxel beslenmiş

bel ağrısı tamamen kalacak mıymış beni de spinal yaptılar
Evet çoğunda bel fıtığına sebep her ne kadar kabul etmeselerde Dr lar bel ağrısı kalicida olabiliyor tabi herkes olacak diye birşey yok şimdi bu ağrınin olabilme sebebini göze alıp bide sonra tekrar uyutulursam bı anlamı kalmaz sen şimdi tecrübe edindin az bize bahset nasıl süreç kaç dk bebeği gördün bisiler hissettinmi ne kadar sürede yürüdün

Aynen kuzum bende o yüzden yazdım belki atladığın vardır. Benimde atladığım oluyor. Çünkü insanın aklına gelmiyor bazen Mesela bende depend ile lohusa pedi koydum ama yazarken unutmuşum
Unutmazsam kuruyemiş, hurma felan da koyucam.
Hastanelerde süt pompası olabiliyormuş ama ben soracak vaktim olmadığından birde iş mevzusu olduğundan direkt aldım geçen hafta..
Kaşıklı biberon ebebekten baby jerm aldım fiyatı çok uygun aklında olsun.. Temizlemesinde ılık su ile yapılır yazmışlar ama için rahat etmedi yıkadıktan sonra kaynattım bozulma vs olmadı.
Ya bir tane emzirme atleti aldım pentiden bir tuhaf o yüzden koymadım. 1 tane normal spor sütyeni gibi bir sütyen koydum. Emzirme sütyenleride baya kalın gecelik altında olmaz diye düşündüm aaaa birde hastane çıkışın için kendine kıyafet koy extradan..
Kalkan şuan bence çok gerekli değil gibi kardeşim almış bana ilk başta hemen varken bende koyayım dedim. Krem de son dk aldım pişman olmamak için

Peki biberonla mı veriyorsun bende biraz direndim 2-3 gün ama dün sağıp verdim artık biberonla çünkü doymazsa daha da sıkıntı, bugün bende soracağım doktora bakalım ne durumdayız mama takviyesi işini de soracağım zaten dün mama da verdim korkumdan hastaneye alıp gitmiştim ne olur ne olmaz diye ayy yapmam dediklerimi yapıyorum ama şu an beslensin yeter mantığındayım
Arden de maşallah ne güzel büyümüş kuzum annesi de elinden geleni yapmış maşallah size
doğum yapan kendinden geçiyo
Hahaaha kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…