Canım bende takım takım yaptım bebek giysilerini alt üst zarf zıbın normal beyaz zıbın ağız mendili şapka bez üstler kendinde eldivenli eldiven koymadım bunları kilitli poşetlere koydum
Böyle 4 takım yaptım birini tulumlu yaptım
Birde isimli takımı var
Ayrıca 5 bez alt açma kare pamuklardan ıslak mendil koydum
Bir örgü battaniye bir yüzü müslin bir yüzü pazen bi battaniye iki tanede sade müslin battaniye koydum
Yine birkaç tane ağız mendili omuz mendili küçük bi zarf hurca koydum
Bebişi yatırdıkları o plastik yatağın içine annem alt aç yapmıştı onu koydum sert sert olmasın diye
Fazla mı oldu bilemiyorum
Bende hemen hemen senin gibi koydum.
3 tane 5li takım, 3 battaniye (biri Müslinli), 2 müslin bez, 7 ağız mendili, 1 tulum (öyle deniliyor galiba), 4-5 zıbın (zarf olandan da var), 2-3 çorap, 10 bez, 4 alt açma, pamuk, yenidoğan ıslak havlu, biberon, kaşıklı biberon gibi bişi, emzik koydum bebek için..
Kendim için; 3 gecelik, 1 kısa kollu pijama, lohusa pijaması var ama her an çıkarabilirim. Göğüs pedi 4 adet, göğüs ucu kremi, süt pompası, göğüs kalkanı silikon, klozet örtüsü, rulo peçete, 2 tane ince üstüme almalık şal, 2 çorap, sabun,şampuan,tarak, el krem, 2 el yüz havlusu, 1 tanede plaj havlusu gibi bir havlu aldım. Terlik unutmamam lazım
Yani unuttuğum var mı bilmiyorum ama hemen hemen böyle bir şey yaptım. Makyaj malzemesi almayı pek düşünmüyorum. Belki göz kalemi alırım sadece