2022 ikizler burcu anneleri

Canım bende şimdi ekledim ama Ferhat can Öztürk olanı bulamadım nasıl tam yazılışı bende psikolog cihan çelik ve bebek_hemsiresi ni takip ediyorum onlarda çok güzel
Rıfat Can Öztürk demek istedi galiba canım, ben de takip ediyorum eğlenceli baya. Cihan Çelik meslektaşım ve gerçekten de çok doğru bilgiler paylaşıyor Dediklerinize de bakacağım mutlaka, ben bir de bebekmeselesi takip ediyorum

Maşallah bebişe büyümüş annesi Senin bebiş son ana kadar direnicek gibi Hurma yemeğe başladın mı bebişin pozisyon uygunsa squat vs öneriyorlar.

Sağolsun eşim çıkardı yarın ablada takacak yok yok kuzum öyle ağır işlere hiç yeltenmiyorum allah korusun dolapların alt katlarını yaptım üstleri bıraktım olduğu kadar abla zaten önceden de geliyordu eve alışık yarın bayağı pırıl pırıl olur doğuma kadar içim rahat olur

Evi bilen biri olması çok güzel kuzum benimde güvenebileceğim biri olsa ne güzel olurdu. Annem çok yoruldu bu süreçte neyse sağlık olsun

Oy maşallah, tontişe bak sennn....Çatı muayenesi mi yaptı kuzu? Benim çok canım acıdı valla....ne kötü bişey..
Ahududu çayı ne için yavruuu?
Bu hafta tam 2 kere çatı muayenesi oldu biraz ittirince biraz acıdı. Ama genelde o gün ağrı devam ediyor bende.. Ertesi günler de onun etkisi mi bilmiyorum ara sıra ağrı oluyor.
Ahududu ve böğürtlen çayı içmemi önerdi doktor. İnternetten okudum. Doğum sancılarını hafifletiyormuş, bağışıklığı güçlendiriyormuş vs güzel etkileri varmış tatlım. Ama ben bulamadım sallama olarak. Aktardan almamı önerdi ama aktarda da ne kadar bulurum bilmiyorum.

canım ebeyle görüştüm 37 haftaya kadar sabah akşam birer fincan 1 çay kaşığı ile demleme yapılacak 37 den sonra 1 tatlı kaşığına çıkacak doz inşallah işe yarar

Maşallah bebişe büyümüş annesi Senin bebiş son ana kadar direnicek gibi Hurma yemeğe başladın mı bebişin pozisyon uygunsa squat vs öneriyorlar.
Ben hamileliğim boyunca da hep hurma yedim ki, hele ramazan da her gün, öncesin de ve sonrasında da hep yiyorum kuzum... Ama bizimki pek sallamıyor :)

Ben de çok kastım kendimi muayene de ondan sanırım baya acıdı... Seni neden iki defa kontrol etti kuzu...

Ahududu ben de alsam mı... Bitki çaylarından bu süreçte baya uzak durdum, ıhlamur hariç... Doktorun önerdiyse bi yan etkisi yok demekk ki....

Aktarlarda vardır muhakkak.

Açıklık vs kontrol ediyor sanırım ondan.. Herhangi bir sıkıntı yoksa içebilirsin sanırım. Ama bence bu sıralar muayeneye gideceksen doktora sor tatlım. Benim direkt doktorum önerdi iç diye, hurma, yürüyüş ve squatta önerdi.
Ay inşallah vardır küçük yer olunca şüphe duyuyorum marketlerde bile yeterince değişik ürün olmuyor.

Ah gözünaydın canım çok şükür tırtılınla sağlıkla kavuşmuşsun

Çok sağol canım bende takip ettim Instagram'da gün içinde vakit harcanıyor böyle sayfalarda okudukça gördükçe hem aklımda kalır hemde bilmediğim şeyler öğrenirim

Bugün benim de karnım önceki günlere göre çok kez sertleşip kasıldı tabi yalancı sancı olduğunu anladığım için tatlı tatlı hoşuma gidiyor hazırlanıyor kızım diyorum, bugün iyi hazırlandı ama 3 hafta daha gelmeyerek isllah beni kandırmıyordur

Ben bir de hıçkırdıkça mutlu oluyorum, nefes alma egzersizi yapıyor diye doğumun kendiliğinden başlamasını beklemek de baya heyecanlı ya, sürprizlerle dolu benimki belirlediğimiz günde olursa siparişle alınmış hediye gibi sürprizsiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…