2022 ikizler burcu anneleri

Evde sancı çektiğini anlaması çok ilginç gerçekten, bizim dr da, gün belirledik ama haftaya da her an olabilir dedi. Yalnız senin dr kesin demiş o zaman senin 6 haziranı beklemez. Benimkinin bekleyeceğini düşünüyorum nedense

Şu kasılma ve sertleşmeyi oluyorsa da bir ben hissetmiyorum sanırım

Ayy maşallah en azından bekleyeceğiniz bir gün var sancı nasıl canım o kadar zorluğa açılma olmaması neden acaba allah hepimize kolaylık versin
Canım sırtımdan belime doğru bi ağrı geliyor ve o ara karnımda sertleşiyor ben bunun sancı olduğunu anlamamıştım. Günümüz belli ama heran gelebilir Rabbim hepimize kolaylık versin, yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar Aylardan bahsederken şimdi günler kaldı

Gözün aydın Balkızcıım bebeğin sağlık huzurla mutlulukla büyüsün

Hadi gözün Aydın miyacım bende bugün valizin fermuarını çekeceğim inşallah

Hadi gözün Aydın miyacım bende bugün valizin fermuarını çekeceğim inşallah
yani inşallah bende çekerim hala düşünüyorum fazla mı oldu eksik mi gelir diye ki hastane eve 15 dk bile değil yine de kafamda dönüyor hala hayırlısı olsun inşallah çok bişeye ihtiyacımız olmadan taburcu oluruz hepimiz

Ohhh miss zamanında hayırlısıyla gelsin bebiş

Bence azaltacak bişi varsa azalt 20 bez koymuştum 10 a düşürdüm ben havlu koymuştum bebeğe çıkardım. Bakıyorum hala ne çıkarabilirim ne ekleyebilirim diye

selammm

eskiden burada kontrol günlerimizi tutardım
şimdi mama saatlerini tutuyorum

fırsat buldukça girip okumaya çalışıyorum ama çok değişik ni challenge içindeyim, o uyuduğunda hemen uyumaya çalışıyorum yoksa zombie'den halliceyim

bu arada bebek sarılığı olmuştu atlattık, doğumdaki kilosunu da geçti
şimdi kimler ne durumda Arden uyuyoken onları okuyayım bakalım

Bence azaltacak bişi varsa azalt 20 bez koymuştum 10 a düşürdüm ben havlu koymuştum bebeğe çıkardım. Bakıyorum hala ne çıkarabilirim ne ekleyebilirim diye
ilk bezini onlar taktılar benim benden istemediler, ben yanımda 25 tane götürmüştüm galiba, fazla geldi epeyce

bu arada lohusa pozu veririz ailece dediğim geceliği de hiç giyemedim, o da geri geldi

bel ağrısı tamamen kalacak mıymış beni de spinal yaptılar

Canım bende takım takım yaptım bebek giysilerini alt üst zarf zıbın normal beyaz zıbın ağız mendili şapka bez üstler kendinde eldivenli eldiven koymadım bunları kilitli poşetlere koydum
Böyle 4 takım yaptım birini tulumlu yaptım
Birde isimli takımı var
Ayrıca 5 bez alt açma kare pamuklardan ıslak mendil koydum
Bir örgü battaniye bir yüzü müslin bir yüzü pazen bi battaniye iki tanede sade müslin battaniye koydum
Yine birkaç tane ağız mendili omuz mendili küçük bi zarf hurca koydum
Bebişi yatırdıkları o plastik yatağın içine annem alt aç yapmıştı onu koydum sert sert olmasın diye
Fazla mı oldu bilemiyorum

ilk bezini onlar taktılar benim benden istemediler, ben yanımda 25 tane götürmüştüm galiba, fazla geldi epeyce

bu arada lohusa pozu veririz ailece dediğim geceliği de hiç giyemedim, o da geri geldi
Merhaba canım
Geçmiş olsun sarılık için hastaneye yatacağız demiştin en son atlattınız mı çok şükür
Uyku güncellemesi doğar doğmaz mı geldi emiyor mu canım nasıl devam ediyorsunuz
Maşallah çok kiloda kaybetmemiş o zaman
Hepimizin senden ricası kullanılmayan eşyalar neler çantadan çıkaralım senden örnek alalımda hiç karar veremiyorum çünkü

Bugün kendisine baktım ya senin ne gereğin var diye içimden düşündüm çıkarsam mı diye 3 gecelik 1 pijama var onlar bile fazla gibi duruyor ya bilemedim Ben ne olur olmaz diye giyeceği kıyafet poşetine bez alt açma örtüsü koydum

Bende hemen hemen senin gibi koydum.
3 tane 5li takım, 3 battaniye (biri Müslinli), 2 müslin bez, 7 ağız mendili, 1 tulum (öyle deniliyor galiba), 4-5 zıbın (zarf olandan da var), 2-3 çorap, 10 bez, 4 alt açma, pamuk, yenidoğan ıslak havlu, biberon, kaşıklı biberon gibi bişi, emzik koydum bebek için..
Kendim için; 3 gecelik, 1 kısa kollu pijama, lohusa pijaması var ama her an çıkarabilirim. Göğüs pedi 4 adet, göğüs ucu kremi, süt pompası, göğüs kalkanı silikon, klozet örtüsü, rulo peçete, 2 tane ince üstüme almalık şal, 2 çorap, sabun,şampuan,tarak, el krem, 2 el yüz havlusu, 1 tanede plaj havlusu gibi bir havlu aldım. Terlik unutmamam lazım
Yani unuttuğum var mı bilmiyorum ama hemen hemen böyle bir şey yaptım. Makyaj malzemesi almayı pek düşünmüyorum. Belki göz kalemi alırım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…