- 19 Ekim 2021
- 472
- 1.706
- 30
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.241
Evdeki sancım burda çıktı ben şok hemde baya çıktı Dr serum taktırdı şimdi ikinci nst yide gördük bebek hareketleri az dedi serumdna sonra bı nst daha çekilecek sonrası Allah kerim 36 haftadayim dua edin kızlar erken doğum olmasın Dr sancım dinmesse yatış verebilirim dedi
Şükür serumdan sonra biraz düştü eve geldim olursa tekrardan gidicem haftaya cuma anestezi randevum var o zamana kadar durur insallh yavrum saglicaklaBenim hiç beyazım yok canım, olmadı da, hatta kullandığımız demir ve vitaminlerden heralde saha bir koyu ve parlak oldu. İnşallah doğum sonrası bozulmazbeyaz saç da karizmatik oluyor bu arada, olsa da sorun etmezdim.
Suyun kirecinden canım, bizim arıtma var sitede yoksa felaket kireçli buranın suyu da. Ben önce sirkeli suda beklettim duruladım, sonra biberon temizleyici döktüğüm suda beklettim duruladım. Annemlerde mesela çaydanlıkta kaynatılmış soğutulmuş su ile yapıyoruz durulama işlemini de. İçine sinmediyse tekrar bi kaynamış suya daldır çıkar.
Oh oh maşallah Mehmet Han beyçatı muayenesi kolay geçti heralde, sancını da hissetmemişsin. Hadi bakalım geliyor o zaman vajinal doğum inşallah
Bu kısım gerçekten dert. Ben lazere gitmiştim ama yaz başı bir kez atış yaptırıyordum tek tük oluyordu çünkü. Yarın son kontrolüm var, sonra jilet yapacağım. Bir de ağda ve jilet için son 2-3 güne bırakmayın diye duymuştum, enfeksiyon kapabilir gözenekler açık veya yara olursa. Aslında çok da takmamak lazım olduğu kadarını halledip, sonuçta plaja gitmiyoruz halimiz ortada
Hadi hayırlı haberler inşallah. 36 hafta güzel bir hafta ama tabi biraz daha bekler inşallah bebeğin. İkiniz de sağlıklı olun dabizi haberdar et kuzum ikinci nst sonucunu
Sağol canım korktum biraz Dr sordum pramature mi olur diye yok dedi kuvez olayı aklıma gelmedi ondan çekindim hayirlisyla geldik evimize bklm insallh kendi gününe kadar olmaz bidaha
K kdv Aaaaa gerçekten mi çok sevindim oda kendini iyi hissedince yazar buraya
Ya hep bir eksik oluyor illaki.. Sen ağrılarını doktoruna danıştın mı canım ihmal etme..Benim sağ kasık ağrım geri geldisanki yırtık var etimde acısı bi yandan yürütmüyor bi yandan
Yarın temizliğe abla gelecekBen pert minnoşumun eşyaları ortalarda tam bi yerleşmedi nevresimleri çıkardım yıkadım ama yerleşecek bekliyor bide perdeleri yıkamaya niyetlendim inşallah kendimi doğurtmam bu süreçte valla ilk zamanlar ne güzeldi prenses gibiydim şu an sürahi nineden farkım yok
Canım seninle haftalarımız aynı, 4 gün var aramızda sadece. Benim dr 1-7 haziran arası olabilir dedi sezaryen için, demek ki riskli değil. İnşallah anestezi randevunu da atlatırsınız ama asla stres yapma prematüre değiller. Kaldı ki prematüre doğanlar bile düşündüğümüzden daha güçlü, çok da güzel toparlayıp taburcu oluyorlarŞükür serumdan sonra biraz düştü eve geldim olursa tekrardan gidicem haftaya cuma anestezi randevum var o zamana kadar durur insallh yavrum saglicakla
Of o kasık ağrıları ve vajinadaki bi anda giren doluluk ile gelen batma hissiBenim sağ kasık ağrım geri geldisanki yırtık var etimde acısı bi yandan yürütmüyor bi yandan
Yarın temizliğe abla gelecekBen pert minnoşumun eşyaları ortalarda tam bi yerleşmedi nevresimleri çıkardım yıkadım ama yerleşecek bekliyor bide perdeleri yıkamaya niyetlendim inşallah kendimi doğurtmam bu süreçte valla ilk zamanlar ne güzeldi prenses gibiydim şu an sürahi nineden farkım yok
bende nişan pıhtı gibi bi kandı, bazılarında sümüksü daha açık bi renk olarak geliyomuşYaa peki nişan dediğini görünce anlıyorsun değil mi nişan olduğunu? Yani bariz belli rengi pembe koyu veya parlak kırmızı.
Evet yaa bakalım nasıl geçecek kaç günSağ ol kuzum, sen de güzel haberlerle gel....
Gününün belli olması da çok heyecanlı...
O güne kadar uyku tutmaz insanı, heyecandan...
Bakalım ne zamana geliyor senin bebişşş
Evet ben dr öge yi takip ediyordum ve sen diyene kadar özge diye okuyormuşumKızlar bu arada çocuk doktoru olarak instagramda dr öge çultu kantaroğlu ve dr Ferhat can öztürk takip ediyorum. Baya güzel bilgiler veriyorlar kısa kısa videolarla bir bakın beğenirseniz sizde takip edersiniz
Sağolasın canımbende nişan pıhtı gibi bi kandı, bazılarında sümüksü daha açık bi renk olarak geliyomuş
pembe hafif kanamayla geldi benim
Çok güzel geçer inşallahÇarşamba 1 gibi sezeryan olucam kızlar 38+4 oluyoruz kısmet olursa ozamana kadar gelmek istemezse kendisi günümüz belli oldu spinal yapacak panik atağım var genele çevirebiliriz duruma göre dedi hayırlısı inşallah sıkıntısız geçer
Nasıl oldun acaba iyimisin balkız?Hepinize teşekkür ederim kızlar henüz girmedim 13.30 da inşallah çok sağolun
Anestezi biz başında olucaz hiç korkma en ufak birşeyde müdahale edicez dedi biz panik yapıyoruz biraz inşallah güzelce geçer hepimizinki sorunsuz atlatırızEvet ben dr öge yi takip ediyordum ve sen diyene kadar özge diye okuyormuşum
Sağolasın canım
Sen nasılsın nasıl oldunuz? Evde misiniz?
Çok güzel geçer inşallahBen de soracağım uzmana hangi durumlarda genele başvurulur diye benim de nabzım heyecan yaptığımda ciddi derecede yükseliyor hatta kardiyolojiye filan gitmiştim bunun için.
Merhaba kızlar,Güzel haberlerle gel canımbenim de bugün kontrolüm saat 13:15 de
Çok rastlanır bir isim değil ondan Özge diye kodlamışsındırEvet ben dr öge yi takip ediyordum ve sen diyene kadar özge diye okuyormuşum
Sağolasın canım
Sen nasılsın nasıl oldunuz? Evde misiniz?
Çok güzel geçer inşallahBen de soracağım uzmana hangi durumlarda genele başvurulur diye benim de nabzım heyecan yaptığımda ciddi derecede yükseliyor hatta kardiyolojiye filan gitmiştim bunun için.
Oy maşallah, tontişe bak sennn....Çatı muayenesi mi yaptı kuzu? Benim çok canım acıdı valla....ne kötü bişey..Kontrolden çıktım 3100 küsür kilo olmuşuz. Haftaya gelebilir hazırlıklarını tamamla dedi açılma varmışBu arada ahududu ve böğürtlen çayı içen var mı kızlar doğum için?
Canım bende şimdi ekledim ama Ferhat can Öztürk olanı bulamadım nasıl tam yazılışı bende psikolog cihan çelik ve bebek_hemsiresi ni takip ediyorum onlarda çok güzelKızlar bu arada çocuk doktoru olarak instagramda dr öge çultu kantaroğlu ve dr Ferhat can öztürk takip ediyorum. Baya güzel bilgiler veriyorlar kısa kısa videolarla bir bakın beğenirseniz sizde takip edersiniz
Hayırlı olsun canım günü belli olmuş gerisi çabucak geçer benim daha sürem var ama sonsuza kadar gelmeyecek gibi hissettiriyor insanaÇarşamba 1 gibi sezeryan olucam kızlar 38+4 oluyoruz kısmet olursa ozamana kadar gelmek istemezse kendisi günümüz belli oldu spinal yapacak panik atağım var genele çevirebiliriz duruma göre dedi hayırlısı inşallah sıkıntısız geçer
Haziranın açılışı senden gelecek gibi o zaman canım, 1 HaziranÇarşamba 1 gibi sezeryan olucam kızlar 38+4 oluyoruz kısmet olursa ozamana kadar gelmek istemezse kendisi günümüz belli oldu spinal yapacak panik atağım var genele çevirebiliriz duruma göre dedi hayırlısı inşallah sıkıntısız geçer
Bir de o anki duygu durumu ve sancı bir arada olunca acı eşiği yükseliyor olabilir canım. Şimdi kuru kuru acımıştır tabi baya derinden bakılıyormuş çünkü. Çatı muayenesi sonrası pek durmuyor diyorlar ama hadi bakalım belki uyarıyı almıştır paşamız da hareketlenir gelmek içinMerhaba kızlar,
Bizim kontrolümüz iyi geçti çok şükür...
Bebişin keyfi yerinde 39+1'iz 3500 kg olmuş tontik :)
Gelmeye niyeti yok gibi, nst'de sancı çıkmadı...
Bu arada ilk defa çatı muayenesi oldum.... Berbat bir şey... Çok canım acıdı... Hiç açılma yokmuş..
Doktora dedim eliniz bu kadar acıttı, normal doğum nasıl yapıcam?
Diyor ki açılıyor, yumuşuyor falan falan....
Çrş-Prş'ye kadar bekliycez...
Geçen haftada bir sürü kan vermiştim, bu hafta da verdim.... Sanırım her an doğum olursa diye tedbir amaçlı aldı yine...
Bizden haberler böyle, şimdi sizlerin haberlerini okuycam :)