2022 ikizler burcu anneleri

Gugubi dediği gibi haftan güzel canım isllah bir iki hafta daha bekler ama beklemesede moralini bozma kilosu da yerindeyse kendi tercihi bebislerimizin bu arada K kdv ninde bebeği olmus Instagramda gördüm çok merak ediyorum nasil geçti

Şükür serumdan sonra biraz düştü eve geldim olursa tekrardan gidicem haftaya cuma anestezi randevum var o zamana kadar durur insallh yavrum saglicakla

Sağol canım korktum biraz Dr sordum pramature mi olur diye yok dedi kuvez olayı aklıma gelmedi ondan çekindim hayirlisyla geldik evimize bklm insallh kendi gününe kadar olmaz bidaha

Benim sağ kasık ağrım geri geldi sanki yırtık var etimde acısı bi yandan yürütmüyor bi yandan
Yarın temizliğe abla gelecek Ben pert minnoşumun eşyaları ortalarda tam bi yerleşmedi nevresimleri çıkardım yıkadım ama yerleşecek bekliyor bide perdeleri yıkamaya niyetlendim inşallah kendimi doğurtmam bu süreçte valla ilk zamanlar ne güzeldi prenses gibiydim şu an sürahi nineden farkım yok

K kdv Aaaaa gerçekten mi çok sevindim oda kendini iyi hissedince yazar buraya

Ya hep bir eksik oluyor illaki.. Sen ağrılarını doktoruna danıştın mı canım ihmal etme..

Şükür serumdan sonra biraz düştü eve geldim olursa tekrardan gidicem haftaya cuma anestezi randevum var o zamana kadar durur insallh yavrum saglicakla
Canım seninle haftalarımız aynı, 4 gün var aramızda sadece. Benim dr 1-7 haziran arası olabilir dedi sezaryen için, demek ki riskli değil. İnşallah anestezi randevunu da atlatırsınız ama asla stres yapma prematüre değiller. Kaldı ki prematüre doğanlar bile düşündüğümüzden daha güçlü, çok da güzel toparlayıp taburcu oluyorlar geçmiş olsun canım
Of o kasık ağrıları ve vajinadaki bi anda giren doluluk ile gelen batma hissi olduğu kadar olsun kuzum, sen kendini yorma, yapabilecek kişilere söyle organize et. Genelde büyük temizlikte dikkat edilmezse çok geçmeden geliyor bebikler. Perdeler için falan yardımcı olsun birileri, ya da eşin söksün assın. Çıkıp inme tepelere Allah korusun vücut dengemiz de yok artık.

Kızlar bu arada çocuk doktoru olarak instagramda dr öge çultu kantaroğlu ve dr Ferhat can öztürk takip ediyorum. Baya güzel bilgiler veriyorlar kısa kısa videolarla bir bakın beğenirseniz sizde takip edersiniz
Evet ben dr öge yi takip ediyordum ve sen diyene kadar özge diye okuyormuşum
bende nişan pıhtı gibi bi kandı, bazılarında sümüksü daha açık bi renk olarak geliyomuş

pembe hafif kanamayla geldi benim
Sağolasın canım
Sen nasılsın nasıl oldunuz? Evde misiniz?
Çok güzel geçer inşallah Ben de soracağım uzmana hangi durumlarda genele başvurulur diye benim de nabzım heyecan yaptığımda ciddi derecede yükseliyor hatta kardiyolojiye filan gitmiştim bunun için.

Anestezi biz başında olucaz hiç korkma en ufak birşeyde müdahale edicez dedi biz panik yapıyoruz biraz inşallah güzelce geçer hepimizinki sorunsuz atlatırız

Güzel haberlerle gel canım benim de bugün kontrolüm saat 13:15 de
Merhaba kızlar,

Bizim kontrolümüz iyi geçti çok şükür...

Bebişin keyfi yerinde 39+1'iz 3500 kg olmuş tontik :)

Gelmeye niyeti yok gibi, nst'de sancı çıkmadı...

Bu arada ilk defa çatı muayenesi oldum.... Berbat bir şey... Çok canım acıdı... Hiç açılma yokmuş..

Doktora dedim eliniz bu kadar acıttı, normal doğum nasıl yapıcam?

Diyor ki açılıyor, yumuşuyor falan falan....

Çrş-Prş'ye kadar bekliycez...

Geçen haftada bir sürü kan vermiştim, bu hafta da verdim.... Sanırım her an doğum olursa diye tedbir amaçlı aldı yine...

Bizden haberler böyle, şimdi sizlerin haberlerini okuycam :)

Çok rastlanır bir isim değil ondan Özge diye kodlamışsındır Çok tatlı naif bir anlatışı var

Kontrolden çıktım 3100 küsür kilo olmuşuz. Haftaya gelebilir hazırlıklarını tamamla dedi açılma varmış Bu arada ahududu ve böğürtlen çayı içen var mı kızlar doğum için?
Oy maşallah, tontişe bak sennn....Çatı muayenesi mi yaptı kuzu? Benim çok canım acıdı valla....ne kötü bişey..
Ahududu çayı ne için yavruuu?

Kızlar bu arada çocuk doktoru olarak instagramda dr öge çultu kantaroğlu ve dr Ferhat can öztürk takip ediyorum. Baya güzel bilgiler veriyorlar kısa kısa videolarla bir bakın beğenirseniz sizde takip edersiniz
Canım bende şimdi ekledim ama Ferhat can Öztürk olanı bulamadım nasıl tam yazılışı bende psikolog cihan çelik ve bebek_hemsiresi ni takip ediyorum onlarda çok güzel

Hayırlı olsun canım günü belli olmuş gerisi çabucak geçer benim daha sürem var ama sonsuza kadar gelmeyecek gibi hissettiriyor insana

Haziranın açılışı senden gelecek gibi o zaman canım, 1 Haziran ben de yarın konuşacağım, biraz panik bir yapım var. Daha önce spinalle ameliyat geçirdim başta iyiydim ama bir süre sonra heyecanlandım, söylediğimde hemen damar yolundan bir şey yaptılar sonra 1 saat geçmiş bana 5 dk gibi geldi inşallah slin bir şekilde atlatabiliriz. Başımızda sürekli bekleyecekleri için hemen müdahale ederler zaten. Allah kurtarsın hepimizi
Bir de o anki duygu durumu ve sancı bir arada olunca acı eşiği yükseliyor olabilir canım. Şimdi kuru kuru acımıştır tabi baya derinden bakılıyormuş çünkü. Çatı muayenesi sonrası pek durmuyor diyorlar ama hadi bakalım belki uyarıyı almıştır paşamız da hareketlenir gelmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…