Benim hiç beyazım yok canım, olmadı da, hatta kullandığımız demir ve vitaminlerden heralde saha bir koyu ve parlak oldu. İnşallah doğum sonrası bozulmaz
beyaz saç da karizmatik oluyor bu arada, olsa da sorun etmezdim.
Suyun kirecinden canım, bizim arıtma var sitede yoksa felaket kireçli buranın suyu da. Ben önce sirkeli suda beklettim duruladım, sonra biberon temizleyici döktüğüm suda beklettim duruladım. Annemlerde mesela çaydanlıkta kaynatılmış soğutulmuş su ile yapıyoruz durulama işlemini de. İçine sinmediyse tekrar bi kaynamış suya daldır çıkar.
Oh oh maşallah Mehmet Han bey
çatı muayenesi kolay geçti heralde, sancını da hissetmemişsin. Hadi bakalım geliyor o zaman vajinal doğum inşallah
Bu kısım gerçekten dert. Ben lazere gitmiştim ama yaz başı bir kez atış yaptırıyordum tek tük oluyordu çünkü. Yarın son kontrolüm var, sonra jilet yapacağım. Bir de ağda ve jilet için son 2-3 güne bırakmayın diye duymuştum, enfeksiyon kapabilir gözenekler açık veya yara olursa. Aslında çok da takmamak lazım olduğu kadarını halledip, sonuçta plaja gitmiyoruz halimiz ortada
Hadi hayırlı haberler inşallah. 36 hafta güzel bir hafta ama tabi biraz daha bekler inşallah bebeğin. İkiniz de sağlıklı olun da
bizi haberdar et kuzum ikinci nst sonucunu