- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.142
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.221
Gerçekten çok zor ve sinir bozucuKızlar vücut temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ay kuaföre gitmeye cok cekiniyorum inanılır gibi değil ne yapacagım hic bilmiyorum. Hamilelikten çok şu durumu düşünmek zorluyor beni
Çatı kontrolü yaptı kuzum ona göre söyledi@SanatkarSeyyah @Bonncuk @dere06 güzel haberlerle gelin kızlar
Dreamgirls maşallah kuzucuğa açılmayı nasıl gördü canım ultrasyondan mı muayene mi etti
Doktorum söyledi bana ama ben bulamadım çayları.. liptondan ahududu buldum ama yüzde 1 yazıyor ve içinde çok değişik şeyler var. Doktora söyledim aktardan alıp demleme usülü iç dedi ama doz söylemedi. Öğrenirsen bana da haber eder misin?Ahududu bana da ebe önerdi daha başlamadım canım detayları öğreneyim bende haftaya göre doz da değişebilir
Aynı bennnKızlar vücut temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ay kuaföre gitmeye cok cekiniyorum inanılır gibi değil ne yapacagım hic bilmiyorum. Hamilelikten çok şu durumu düşünmek zorluyor beni
Benim akıntım bayadır vardı. Ama nişan gelmeye başladı. Ben bir şey hissetmiyorum açılmayla alakalıMaşallah canım sağlıkla gelsin senle aynı günümüzçok heyecanlı değil mi kilosu da iyi maşallah açılma varmış demiş ya sen bişeyler hissediyormuusn peki? Bir de hiç su vs veya akıntı çoğaldı mı sende şu günlerde?
Yaa peki nişan dediğini görünce anlıyorsun değil mi nişan olduğunu? Yani bariz belli rengi pembe koyu veya parlak kırmızı.Benim akıntım bayadır vardı. Ama nişan gelmeye başladı. Ben bir şey hissetmiyorum açılmayla alakalıgeçen NST de sancı çıkmış 2 tane onuda hissetmedim. Su ile ilgili bir şey olmadı. Doktor çatı muayenesi yapınca alt tarafta ağrı oluyor sonra zaten kendiside olur dedi. Kasılma ve ağrıların olursa veya suyun gelirsede panik yapma duş al gel dedi.
Benim pazartesiydi ama gece sancım çok olunca cumadan geldim şimdi nst ye girdim bklm sonuca göre karar vericek evde çektiğim sancı burda çıkmıyor ona sinir oluyorumBaşka kimlerin kontrolü var kızlar
Doktor bana gelebilir demişti. Ya böyle bildiğin jölemsi kıvamda ilk hafif bir renk değişikliği pempe gibi ama çok hafif vardı. Ardından hafif açık sarımsı gibi jölemsi kıvamda.. Bugünde daha koyu renk gelebilir korkma dedi. Ben ilk doktora yazdım dün ardından Google dan arattım tam resimleri gördüm doktorum nişanın gelmiş diye mesaj attı. Google’da görseller varYaa peki nişan dediğini görünce anlıyorsun değil mi nişan olduğunu? Yani bariz belli rengi pembe koyu veya parlak kırmızı.
Göremiyorum ki ağda kullanayım bende jilete basvurcam artık ne yapayım kuaföre asla gidemem hele bu göbekleAynı bennnBenim ağda yasak o yüzden jilet yapmaya çalışıyorum Allah ne verdiyse kalıyor illaki ama yapacak bişi yok elimden bu kadar geliyor
Çok teşekkür ederim canım. Her ne kadar 2.doğumum olsa da benim 8 sene oldu sanki baştan başladım gibi çok heyecanlandım şimdi biraz endişe biraz korku acayip durumlar. Ama burda böyle konuşunca rahatlıyor insan.Doktor bana gelebilir demişti. Ya böyle bildiğin jölemsi kıvamda ilk hafif bir renk değişikliği pempe gibi ama çok hafif vardı. Ardından hafif açık sarımsı gibi jölemsi kıvamda.. Bugünde daha koyu renk gelebilir korkma dedi. Ben ilk doktora yazdım dün ardından Google dan arattım tam resimleri gördüm doktorum nişanın gelmiş diye mesaj attı. Google’da görseller var
Jiletlede görmek zor, olmayan yerlerede değdirmişim ilk yaptığımdaGöremiyorum ki ağda kullanayım bende jilete basvurcam artık ne yapayım kuaföre asla gidemem hele bu göbekle
Ne demek yardımcı olduysamÇok teşekkür ederim canım. Her ne kadar 2.doğumum olsa da benim 8 sene oldu sanki baştan başladım gibi çok heyecanlandım şimdi biraz endişe biraz korku acayip durumlar. Ama burda böyle konuşunca rahatlıyor insan.
Demir eksikliğinden de olabiliyormuş diye okudum zaten şu süreçte demirim hep az artmasın bari takviyeyi arttırayım olmadıBende oldu sanırım birkaç telHamilelikle alakalı mı bilmiyorum ama
Ben çoğunu öyle kaldırdım ama bazılarında camdan kaynaklı olabilir çok belli oluyordu kağıt havluyla bı içini siliverdim o kadar öyle damla damla kuruma olmayınca belli olmuyor lavabo cesmesini yilarkende kuruyorum yoksa damla fdamla kireç kalıyo ama kalsada önemli değil bence bakteri virüs değil kaynamış sudan bidaha normal suya sokma yeter yinede için rahat etmezse çaydanlik kaynayan suyuna bı daldır kurula temiz bı havlu ile o zaman kalmazBaşka bir işlem yaptın mı kuzum gece gece uykumdan o yüzden uyandım yaanasıl kaldırdın direkt mi?
Aaa hiç bilmiyordum. Valla Demir’im kaç onu da bilmiyorum. 1 kutu gynoferro kullandım 100 mg idi sanırım o, sonraki 1 kutu ise gynotardy 80 mg olanından kullandım. 2. Kutuya geçtim 80 mg da..Demir eksikliğinden de olabiliyormuş diye okudum zaten şu süreçte demirim hep az artmasın bari takviyeyi arttırayım olmadı
Offf analık zor yaaaa takıntı hepppp saolasınBen çoğunu öyle kaldırdım ama bazılarında camdan kaynaklı olabilir çok belli oluyordu kağıt havluyla bı içini siliverdim o kadar öyle damla damla kuruma olmayınca belli olmuyor lavabo cesmesini yilarkende kuruyorum yoksa damla fdamla kireç kalıyo ama kalsada önemli değil bence bakteri virüs değil kaynamış sudan bidaha normal suya sokma yeter yinede için rahat etmezse çaydanlik kaynayan suyuna bı daldır kurula temiz bı havlu ile o zaman kalmaz
Ya bu bebeklerin bağışıklık ne zaman kazanıyor acaba mesela çeşmede kaynatmadan yıkama kıyafetleri bizimkilerle atmaya falan ne zaman geçiyoruz zaten 6. Ayda sanırım ek gıda da ipin ucu kopuyordurOfff analık zor yaaaa takıntı hepppp saolasın
6. Aya kadar bağışıklık tam olmuyormuş sanırım. Çünkü denize girmeleri bile yasak, 1 yaştan sonra deniz ve havuza girebiliyorlarmışYa bu bebeklerin bağışıklık ne zaman kazanıyor acaba mesela çeşmede kaynatmadan yıkama kıyafetleri bizimkilerle atmaya falan ne zaman geçiyoruz zaten 6. Ayda sanırım ek gıda da ipin ucu kopuyordur
Evdeki sancım burda çıktı ben şok hemde baya çıktı Dr serum taktırdı şimdi ikinci nst yide gördük bebek hareketleri az dedi serumdna sonra bı nst daha çekilecek sonrası Allah kerim 36 haftadayim dua edin kızlar erken doğum olmasın Dr sancım dinmesse yatış verebilirim dediBenim pazartesiydi ama gece sancım çok olunca cumadan geldim şimdi nst ye girdim bklm sonuca göre karar vericek evde çektiğim sancı burda çıkmıyor ona sinir oluyorum
Benim hiç beyazım yok canım, olmadı da, hatta kullandığımız demir ve vitaminlerden heralde saha bir koyu ve parlak oldu. İnşallah doğum sonrası bozulmazKızlar hamilelikte saçı beyazlayan oldu mu? Dikkat ediyorum da kulak kısmımdaki beyazlarım artmış. Birkaç tane tek tük vardı bu arada saçım doğal renginde, gördükçe şaşırıyorum
Suyun kirecinden canım, bizim arıtma var sitede yoksa felaket kireçli buranın suyu da. Ben önce sirkeli suda beklettim duruladım, sonra biberon temizleyici döktüğüm suda beklettim duruladım. Annemlerde mesela çaydanlıkta kaynatılmış soğutulmuş su ile yapıyoruz durulama işlemini de. İçine sinmediyse tekrar bi kaynamış suya daldır çıkar.Başka bir işlem yaptın mı kuzum gece gece uykumdan o yüzden uyandım yaanasıl kaldırdın direkt mi?
Oh oh maşallah Mehmet Han beyKontrolden çıktım 3100 küsür kilo olmuşuz. Haftaya gelebilir hazırlıklarını tamamla dedi açılma varmışBu arada ahududu ve böğürtlen çayı içen var mı kızlar doğum için?
Bu kısım gerçekten dert. Ben lazere gitmiştim ama yaz başı bir kez atış yaptırıyordum tek tük oluyordu çünkü. Yarın son kontrolüm var, sonra jilet yapacağım. Bir de ağda ve jilet için son 2-3 güne bırakmayın diye duymuştum, enfeksiyon kapabilir gözenekler açık veya yara olursa. Aslında çok da takmamak lazım olduğu kadarını halledip, sonuçta plaja gitmiyoruz halimiz ortadaKızlar vücut temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ay kuaföre gitmeye cok cekiniyorum inanılır gibi değil ne yapacagım hic bilmiyorum. Hamilelikten çok şu durumu düşünmek zorluyor beni
Hadi hayırlı haberler inşallah. 36 hafta güzel bir hafta ama tabi biraz daha bekler inşallah bebeğin. İkiniz de sağlıklı olun daEvdeki sancım burda çıktı ben şok hemde baya çıktı Dr serum taktırdı şimdi ikinci nst yide gördük bebek hareketleri az dedi serumdna sonra bı nst daha çekilecek sonrası Allah kerim 36 haftadayim dua edin kızlar erken doğum olmasın Dr sancım dinmesse yatış verebilirim dedi