- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.201
Ahahahah yaaa çok sağol canım ben de yeni bir şey öğrendim sayendeOooww Bartu beye bak sen
Hem sempatik hem yakışıklı, doğrusu çok mert bir delikanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahah yaaa çok sağol canım ben de yeni bir şey öğrendim sayendeOooww Bartu beye bak sen
Hem sempatik hem yakışıklı, doğrusu çok mert bir delikanlı
Bugün ki arkin sezeryan mı oldu kuzum:) "sürenin sonu geldik" güzel tabirmiş :)Bugün normal doğum için bekleyen bir arkadaşım doktor sürenin sonuna geldik dediği için bebeğine kavuştu. 40+6daydı canım. 2 sene önce hemşire bir arkadaşım da 41+2ye kadar beklemişti ama her gün hastanede ve kontrol altındaydı. 40tan sonra bebeğin kakasını yapma dırumundan galiba artık bekletmek istemiyor doktorlar. Yarın doktorun ne diyecek bakalım, inşallah gelmeye karar verir artık beyefendi
Eveeet artık 40.hafta oy maşallah keyfi yerinde bence, içerisi sıcacık huzurlu acelesi de yok ağır ağır oh miis. Kolaylıkla sağlıkla gelsinÇok sağ ol Gosseciğim
Ya ben şimdi 40.haftanın içimfe mi oluyorum, o my god.. ...
39+1 olunca 40 dan gün mü almış oluyorum, ayy inanması zor. Halbuki ben 29. Haftada çantasını hazırlamaya başladım, şimdinin bebeleri çok durmuyor diye :)
Bizim ki iyice tontikleşmeyi bekliyor sanırım :)
Kendisi artık sezaryen istedi canım. Belki çatıya bakar, elleyince hareketlenme olabilir. Henüz 1 haftası var zaten, e ikiniz de sağlıklı olduğunuza göre sonuna kadar beklemek en iyisiBugün ki arkin sezeryan mı oldu kuzum:) "sürenin sonu geldik" güzel tabirmiş :)
Benim ablam da 2 normalden sonra 3. Bebişin sezeryan oldu. Dediğinn gibi 41+3 te doktor artık tehlikeli oluyor demiş...
Bakalım bizim tontiş ne yapacak. Dr. Yarın ne diyecek ben de merak ediyorum. Ama bence beklemeye devam ettirir :)
Evet daha vakti var, çocuk baktı erzurum buz gibi, kar falan yağıyor en iyisi süremi sonun kadar kullanayım diyor :)Kendisi artık sezaryen istedi canım. Belki çatıya bakar, elleyince hareketlenme olabilir. Henüz 1 haftası var zaten, e ikiniz de sağlıklı olduğunuza göre sonuna kadar beklemek en iyisi
Aaa bakayım bir ara instada mı? Evet özele gidicem sıra için kuzumÇok güzel ismi ve bence de isimler kişiliği etkiliyor... Ebced hesabı var ismin rakamsal değerini veren, ona bir bak mesela ne diyor
Özele mi sabahım 8'inde gidip sıra alacaksın kuzu.?
Canım sertleşme sıklığı önemli bi de batma genelde enfeksiyondan oluyor bebek hareketleri iyiyse sorun yoktur sanki?
Çok şükür daha iyiyim. Haftaya perşembe randevum. Öne almaya çalışacağım yine bakalım.Bir sonraki randevun ne zaman? Dinlenince geçmezse ve daha da artarsa ağrın o zaman gidersin hemen canım. Sen de minyonmuşsun, son zamanlar biraz fiziken zorluyor artık.
Canım bebek için çorap eldiven şapka iç zıbın 2 parça alt üst takım yani 5li hastane çıkışı battaniye bez veriyorsun. Ben özelde normal doğum için beklerken kendi giysilerim üzerimdeydi. Sonra kızımın kalp atışları dğzensizleşince aniden ameliyat önlüğü giydirip aldılar sezaryene. Hemşireye sadece bebek giysilerini veriyorsun. Seni odaya giydiğin ameliyat önlüğüyle getiriyorlar. Biraz toparlanınca kendi geceliğini çamaşırını giydiriyorlar. Devlette ablam planlı sezeryan olduğunda da aynısı oldu. Hastaneye gittiğinde doğum katına çıkıp ebelere sorabilirsin aslında en doğru işleyişi onlar bilirler kendi hastanelerinde.Kızlar merhaba bişey sorcam biz doğuma girerken hemşireye bebek için neler veriyoruz anne içinde kıyafet iç çamaşırı vermek gerekiyor mu odaya çıkınca mı giydiriyorlar anneyi siz nasıl hazırladınız ben böyle giderse tüm evi hastaneye götürücem hiç yeterli gibi gelmiyor
Sudan kaynaklı muhtemelen. Yıkadıktan sonra temiz bezle silip kurulayabilrsin leke kalmaz öyle. Normalde kireçli bir yerde mi yaşıyorsunuz?Kızlar ya akşama doğru biberon, pompa seti vs yıkayıp kaynattım. Kurumaya bıraktım. Böyle kireç kalıntısı gibi şeyler olmuş puslu puslu.. suyunda da belli.. İçinizde böyle olan var mı? Tesisat suyundan mı kaynaklanıyor acaba? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Bu şekilde kullanılabilir mi? Kafama çok takıldı.
Evet baya kireçli canım. İç kısımlarında da kireç var sanırım hiç aklımada gelmedi yaSudan kaynaklı muhtemelen. Yıkadıktan sonra temiz bezle silip kurulayabilrsin leke kalmaz öyle. Normalde kireçli bir yerde mi yaşıyorsunuz?
Benimde öyle oldu ama bizim burda çok kireçli sular o yüzden olduğunu biliyorum mikroplar öldü ya önemsemedim o yüzden yoksa yaptıklarımı hazır su ile yapmaya kalksam çok giderdiKızlar ya akşama doğru biberon, pompa seti vs yıkayıp kaynattım. Kurumaya bıraktım. Böyle kireç kalıntısı gibi şeyler olmuş puslu puslu.. suyunda da belli.. İçinizde böyle olan var mı? Tesisat suyundan mı kaynaklanıyor acaba? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Bu şekilde kullanılabilir mi? Kafama çok takıldı.
Güzel haberlerle gel canım benim de bugün kontrolüm saat 13:15 deKızlar @rollercoaster fazla giremeyince, randevularımızı takip eden de yok :)
Benim yarın randevum var
Ve Alparslan Göktuğ'la biz artık 39+1 olduk
Bende oldu sanırım birkaç tel Hamilelikle alakalı mı bilmiyorum amaKızlar hamilelikte saçı beyazlayan oldu mu? Dikkat ediyorum da kulak kısmımdaki beyazlarım artmış. Birkaç tane tek tük vardı bu arada saçım doğal renginde, gördükçe şaşırıyorum
Başka bir işlem yaptın mı kuzum gece gece uykumdan o yüzden uyandım yaa nasıl kaldırdın direkt mi?Benimde öyle oldu ama bizim burda çok kireçli sular o yüzden olduğunu biliyorum mikroplar öldü ya önemsemedim o yüzden yoksa yaptıklarımı hazır su ile yapmaya kalksam çok giderdi
Ahududu bana da ebe önerdi daha başlamadım canım detayları öğreneyim bende haftaya göre doz da değişebilirKontrolden çıktım 3100 küsür kilo olmuşuz. Haftaya gelebilir hazırlıklarını tamamla dedi açılma varmış Bu arada ahududu ve böğürtlen çayı içen var mı kızlar doğum için?
Maşallah canım sağlıkla gelsin senle aynı günümüz çok heyecanlı değil mi kilosu da iyi maşallah açılma varmış demiş ya sen bişeyler hissediyormuusn peki? Bir de hiç su vs veya akıntı çoğaldı mı sende şu günlerde?Kontrolden çıktım 3100 küsür kilo olmuşuz. Haftaya gelebilir hazırlıklarını tamamla dedi açılma varmış Bu arada ahududu ve böğürtlen çayı içen var mı kızlar doğum için?