2022 ikizler burcu anneleri

Bugün normal doğum için bekleyen bir arkadaşım doktor sürenin sonuna geldik dediği için bebeğine kavuştu. 40+6daydı canım. 2 sene önce hemşire bir arkadaşım da 41+2ye kadar beklemişti ama her gün hastanede ve kontrol altındaydı. 40tan sonra bebeğin kakasını yapma dırumundan galiba artık bekletmek istemiyor doktorlar. Yarın doktorun ne diyecek bakalım, inşallah gelmeye karar verir artık beyefendi🤣🌸
Bugün ki arkin sezeryan mı oldu kuzum:) "sürenin sonu geldik" güzel tabirmiş :)
Benim ablam da 2 normalden sonra 3. Bebişin sezeryan oldu. Dediğinn gibi 41+3 te doktor artık tehlikeli oluyor demiş...
Bakalım bizim tontiş ne yapacak. Dr. Yarın ne diyecek ben de merak ediyorum. Ama bence beklemeye devam ettirir :)

Çok sağ ol Gosseciğim 😍🤗😇
Ya ben şimdi 40.haftanın içimfe mi oluyorum, o my god.. ...
39+1 olunca 40 dan gün mü almış oluyorum, ayy inanması zor. Halbuki ben 29. Haftada çantasını hazırlamaya başladım, şimdinin bebeleri çok durmuyor diye :)
Bizim ki iyice tontikleşmeyi bekliyor sanırım :)
Eveeet artık 40.hafta oy maşallah 😍 keyfi yerinde bence, içerisi sıcacık huzurlu acelesi de yok ağır ağır oh miis. Kolaylıkla sağlıkla gelsin 🥰
Bizim için de çok güzel ya ne çabuk geçiyor bazen sımsıkı sarılmaya çalışıyorum göbüşüme 🧸🤭kamuya açılıyor çocuğum diyordu kızlardan biri ya öyle tuhaf bir his 🙈😃tek bedende iki kişilik olmayı çok özleyeceğim kesin 😍

Bugün ki arkin sezeryan mı oldu kuzum:) "sürenin sonu geldik" güzel tabirmiş :)
Benim ablam da 2 normalden sonra 3. Bebişin sezeryan oldu. Dediğinn gibi 41+3 te doktor artık tehlikeli oluyor demiş...
Bakalım bizim tontiş ne yapacak. Dr. Yarın ne diyecek ben de merak ediyorum. Ama bence beklemeye devam ettirir :)
Kendisi artık sezaryen istedi canım. Belki çatıya bakar, elleyince hareketlenme olabilir. Henüz 1 haftası var zaten, e ikiniz de sağlıklı olduğunuza göre sonuna kadar beklemek en iyisi🥰🥰

Kendisi artık sezaryen istedi canım. Belki çatıya bakar, elleyince hareketlenme olabilir. Henüz 1 haftası var zaten, e ikiniz de sağlıklı olduğunuza göre sonuna kadar beklemek en iyisi🥰🥰
Evet daha vakti var, çocuk baktı erzurum buz gibi, kar falan yağıyor en iyisi süremi sonun kadar kullanayım diyor :)
Bu aralar günde 2-3 defa hıçkırma seansı yaşıyor. Bebişleriin hıçkırması iymiş, ciğerlerini geliştiriyormuş.. İyice hazırlıyor kendini 😎😍🤗💕
Gooseberry Gooseberry ben de sarılıyorum göbüşüme, dediğin gibi çok özliycez bu hallerimizi.. Arya diyordu paylaşıma açılacak çocuğum diye ki onun ki açıldı artık🤣😜😂

Kızlar ya akşama doğru biberon, pompa seti vs yıkayıp kaynattım. Kurumaya bıraktım. Böyle kireç kalıntısı gibi şeyler olmuş puslu puslu.. suyunda da belli.. İçinizde böyle olan var mı? Tesisat suyundan mı kaynaklanıyor acaba? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Bu şekilde kullanılabilir mi? Kafama çok takıldı.

Canım sertleşme sıklığı önemli bi de batma genelde enfeksiyondan oluyor bebek hareketleri iyiyse sorun yoktur sanki?

Bir sonraki randevun ne zaman? Dinlenince geçmezse ve daha da artarsa ağrın o zaman gidersin hemen canım. Sen de minyonmuşsun, son zamanlar biraz fiziken zorluyor artık.
Çok şükür daha iyiyim. ❤️ Haftaya perşembe randevum. Öne almaya çalışacağım yine bakalım.
Kızlar merhaba bişey sorcam biz doğuma girerken hemşireye bebek için neler veriyoruz anne içinde kıyafet iç çamaşırı vermek gerekiyor mu odaya çıkınca mı giydiriyorlar anneyi siz nasıl hazırladınız ben böyle giderse tüm evi hastaneye götürücem hiç yeterli gibi gelmiyor 😅
Canım bebek için çorap eldiven şapka iç zıbın 2 parça alt üst takım yani 5li hastane çıkışı battaniye bez veriyorsun. Ben özelde normal doğum için beklerken kendi giysilerim üzerimdeydi. Sonra kızımın kalp atışları dğzensizleşince aniden ameliyat önlüğü giydirip aldılar sezaryene. Hemşireye sadece bebek giysilerini veriyorsun. Seni odaya giydiğin ameliyat önlüğüyle getiriyorlar. Biraz toparlanınca kendi geceliğini çamaşırını giydiriyorlar. Devlette ablam planlı sezeryan olduğunda da aynısı oldu. Hastaneye gittiğinde doğum katına çıkıp ebelere sorabilirsin aslında en doğru işleyişi onlar bilirler kendi hastanelerinde.

Kızlar ya akşama doğru biberon, pompa seti vs yıkayıp kaynattım. Kurumaya bıraktım. Böyle kireç kalıntısı gibi şeyler olmuş puslu puslu.. suyunda da belli.. İçinizde böyle olan var mı? Tesisat suyundan mı kaynaklanıyor acaba? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Bu şekilde kullanılabilir mi? Kafama çok takıldı.
Sudan kaynaklı muhtemelen. Yıkadıktan sonra temiz bezle silip kurulayabilrsin leke kalmaz öyle. Normalde kireçli bir yerde mi yaşıyorsunuz?

Benimde öyle oldu ama bizim burda çok kireçli sular o yüzden olduğunu biliyorum mikroplar öldü ya önemsemedim o yüzden yoksa yaptıklarımı hazır su ile yapmaya kalksam çok giderdi

Benimde öyle oldu ama bizim burda çok kireçli sular o yüzden olduğunu biliyorum mikroplar öldü ya önemsemedim o yüzden yoksa yaptıklarımı hazır su ile yapmaya kalksam çok giderdi
Başka bir işlem yaptın mı kuzum gece gece uykumdan o yüzden uyandım yaa 🙈 nasıl kaldırdın direkt mi?

Kontrolden çıktım 3100 küsür kilo olmuşuz. Haftaya gelebilir hazırlıklarını tamamla dedi açılma varmış 😁 Bu arada ahududu ve böğürtlen çayı içen var mı kızlar doğum için?
Ahududu bana da ebe önerdi daha başlamadım canım detayları öğreneyim bende haftaya göre doz da değişebilir

Kontrolden çıktım 3100 küsür kilo olmuşuz. Haftaya gelebilir hazırlıklarını tamamla dedi açılma varmış 😁 Bu arada ahududu ve böğürtlen çayı içen var mı kızlar doğum için?
Maşallah canım sağlıkla gelsin senle aynı günümüz 🤩 çok heyecanlı değil mi kilosu da iyi maşallah ❤️ açılma varmış demiş ya sen bişeyler hissediyormuusn peki? Bir de hiç su vs veya akıntı çoğaldı mı sende şu günlerde?

X