2022 ikizler burcu anneleri

Aaa isime karar verilmiş @rollercoaster artık bebiş teftişinde
Bende yarın gidicem randevusuz bakalım ne zaman sıra gelicek
Evet tatlım isim koymak gerçekten zor zanaaat :)

Senin isim belli mi, söylediysen de hatırıma gelmiyor kuzu...

Senin doğum normal mi olacak, takviminde 20 gün kaldı diyor. Senin de yakınmış o heyecanlı an

Yarın kaçta gideceksin ?

İsmi deyince hatırlayacaksın Mehmet Han
Normal olucak kuzum bebiş ne zaman gelicek beklemedeyiz Sabah erken 8:10-8:20 gibi giderim kayıt için sanırım eşim izinli olsa sıkıntı değil. Pazartesi günü cuma gel deyince randevuda bulamadım. Şansa inşallah erken girerim..

Ay evet ya nasıl unuttum... Bir daha sormuştum :))

Mehmet Han yaaa... çok güzel bir isiim, adam king

Ay inşallah çok beklemezsin... Cuma günleri de ayrı bir kalabalık oluyor sanki hastaneler. Umarım çok beklemzsin.
Kahvaltı yapmayı unutma :)

Dedelerimizin ismiyle bir harman yaptık
ya özel mi devlet mi artık hiçbir ayrım yok gibi devlette yer bulamayan mecbur özele yöneliyor. Genelde tam kahvaltı yapamıyorum bir iki lokma bir şey atıyorum mecburiyetten

Adı gibi heybetli, ihtişamlı, yiğit bir ömür sürsün, bahtı da çok güzel olsun
Biz de doğum sonrası çok aktif olamayacağız gibi görünüyor ama dediğin gibi işler yoluna girince toplaşırız yine. Daha diş çıkarması, ek gıdası, tuvalet eğitimi ohooo bir sürü aşama var
Off sorma geri geri sayıyorum artık, aynı bedende son 9 gün belki de benim doğum günümde gelir senin bebiş 2 haziranda

Güzel haberler olsun inşallah yarın
Yarın benimde kontrolüm var gün belirlicez doğum için saat 3 te ✌

Aaa isime karar verilmiş @rollercoaster artık bebiş teftişinde
Bende yarın gidicem randevusuz bakalım ne zaman sıra gelicek
Kızlaaar sizden de güzel haberler duyalım inşallah. Randevularınız şahane geçsin B Bonncuk gün belirleme heyecanııı aklında istediğin bir tarih var mı?

Dedelerimizin ismiyle bir harman yaptık
ya özel mi devlet mi artık hiçbir ayrım yok gibi devlette yer bulamayan mecbur özele yöneliyor. Genelde tam kahvaltı yapamıyorum bir iki lokma bir şey atıyorum mecburiyetten
Çok güzel ismi ve bence de isimler kişiliği etkiliyor... Ebced hesabı var ismin rakamsal değerini veren, ona bir bak mesela ne diyor
Özele mi sabahım 8'inde gidip sıra alacaksın kuzu.?

Amin Gugubiciğim, hepimizin yavruşu çok güzel insanlarl karşılaşıp, iyi ve sağlıklı bir ömür sürsün. Bahtları güzel olsun
Aynı bedende son günler deyince bir hüzün çöküyor insana, bu his çok üzel gerçekten
2 haziran olabilir ama bence o zamana kalmaz :)
Gugucum en fazla ne kdar sürüyor ki hamilelik? Max 40 hafta mı?

Kızlar @rollercoaster fazla giremeyince, randevularımızı takip eden de yok :)
Benim yarın randevum var
Ve Alparslan Göktuğ'la biz artık 39+1 olduk
Oy maşallah of of grubumuzun ağır tontirik abisine de böyle havalı isim yakışırdı ya çok güzel düşünmüşsünüz, ismiyle yaşasın inşallaah 40. Haftadasın artık nasıl heyecanlı Allahım bana da görmeyi nasip etsin diyorum. 2iş yapıp 5 oturunca sanırım 40ta ancak hazır olurum gibi kontolünüz çooook güzel geçsin çok güzel haberler bekliyoruz

Bugün normal doğum için bekleyen bir arkadaşım doktor sürenin sonuna geldik dediği için bebeğine kavuştu. 40+6daydı canım. 2 sene önce hemşire bir arkadaşım da 41+2ye kadar beklemişti ama her gün hastanede ve kontrol altındaydı. 40tan sonra bebeğin kakasını yapma dırumundan galiba artık bekletmek istemiyor doktorlar. Yarın doktorun ne diyecek bakalım, inşallah gelmeye karar verir artık beyefendi

Çok sağ ol Gosseciğim
Ya ben şimdi 40.haftanın içimfe mi oluyorum, o my god.. ...
39+1 olunca 40 dan gün mü almış oluyorum, ayy inanması zor. Halbuki ben 29. Haftada çantasını hazırlamaya başladım, şimdinin bebeleri çok durmuyor diye :)
Bizim ki iyice tontikleşmeyi bekliyor sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…