2022 ikizler burcu anneleri

Esracığım çok güzel elbiseler, eline sağlık.. :dondurma: :anne:
Modabiz sitesini ilk defa gördüm. Alışveriş yaptın mı oradan hiç.. Turuncu elbiseyi beğendim modabizde 190 tl trendyoldan baktım aynı elbise 400 tl ...

Modabizi'n fiyatları çok uygun görünüyor...
Evet canım bunlar toptan üretici gibi birşey birde deppoavantaj var bazı ürünlerde yorumlar oluyor öyle olunca için daha rahat oluyor ama genelde mesela mükemmel kumaş olmayabiliyor yada iade değişim işlemleri Trendyol gibi değil kargo ücreti vs alıyordu en son şuan nasıl bilmiyorum yani emin olup riske atmadan almak daha mantıklı 😂

Arkadaşlar vajinada ağrı batma böyle bıçak gibi olan ağrı birden geliyor gidiyor bu doğum sancısı değil değil mi? Karnım da sabahtır sertleşe sertleşe bir hal oldu. Hafif enfeksiyon çıkmıştı pazartesi tahlilde antibiyotik de kullanıyorum. Bir sıkıntı yoktur inşallah değil mi?

Arkadaşlar vajinada ağrı batma böyle bıçak gibi olan ağrı birden geliyor gidiyor bu doğum sancısı değil değil mi? Karnım da sabahtır sertleşe sertleşe bir hal oldu. Hafif enfeksiyon çıkmıştı pazartesi tahlilde antibiyotik de kullanıyorum. Bir sıkıntı yoktur inşallah değil mi?
Canım o sancı ile birlikte geceleri bazen gün içinde uzun süredir bendede oluyor o bebeğin aşağıya yaptığı baskıdan oluyormuş enfeksiyon bende hiç olmadı yani onunla alakalı değil

Canım o sancı ile birlikte geceleri bazen gün içinde uzun süredir bendede oluyor o bebeğin aşağıya yaptığı baskıdan oluyormuş enfeksiyon bende hiç olmadı yani onunla alakalı değil
Birden gelince korktum açıkçası. Bebek dönerken baskıyı hissediyorum da bu çok acı verdi.

Yok canım doğum sancısı değilmiş. Ben de 1 aydır yaşıyorum onu. Aniden çok keskin bir acı, 2 kez muayenemde de sordum, bebek baskı yaptığı için dedi dr. Rahim ağzımda falan da sorun çıkmadı yani. Karnım da bazı günler çok sertleşiyor canım acıyor. Nstde hiç sancı çıkmadı. Artık bebekler büyüdüğü için yaşıyoruz bunu, dr bana sen minyonsun kemiklerin karnın daha çok acır ağrır normal dedi🥲

Yok canım doğum sancısı değilmiş. Ben de 1 aydır yaşıyorum onu. Aniden çok keskin bir acı, 2 kez muayenemde de sordum, bebek baskı yaptığı için dedi dr. Rahim ağzımda falan da sorun çıkmadı yani. Karnım da bazı günler çok sertleşiyor canım acıyor. Nstde hiç sancı çıkmadı. Artık bebekler büyüdüğü için yaşıyoruz bunu, dr bana sen minyonsun kemiklerin karnın daha çok acır ağrır normal dedi🥲
Ay iyi çok şükür. Bana da minyonsun bebeğin de öyle demişti doktor. Sıkıntı olmasın da çekeriz ağrı da napalım☹️

Canım sertleşme sıklığı önemli bi de batma genelde enfeksiyondan oluyor bebek hareketleri iyiyse sorun yoktur sanki?

Kızlar merhaba bişey sorcam biz doğuma girerken hemşireye bebek için neler veriyoruz anne içinde kıyafet iç çamaşırı vermek gerekiyor mu odaya çıkınca mı giydiriyorlar anneyi siz nasıl hazırladınız ben böyle giderse tüm evi hastaneye götürücem hiç yeterli gibi gelmiyor 😅

Kızlar merhaba bişey sorcam biz doğuma girerken hemşireye bebek için neler veriyoruz anne içinde kıyafet iç çamaşırı vermek gerekiyor mu odaya çıkınca mı giydiriyorlar anneyi siz nasıl hazırladınız ben böyle giderse tüm evi hastaneye götürücem hiç yeterli gibi gelmiyor 😅
Ben de bilmiyorum tecrübemde yok 🙈 Bebek için kilitli poşete 5li hastane çıkışı, 1 bez, 1 alt açma ve 1 tane battaniye koydum. Üstüne yazdım bebek için diye başka bir şeye gerek yoktur diye düşündüm bakalım 😁

Tecrübeliler yazar canım, takipteyim.
Ben de Dreamgirls Dreamgirls gibi çıtlı poşete bez, iç zıbın, alt üst takım, şapka ve battaniye koydum. Bizi giydirmeden ameliyat önlüğüyle odaya çıkarırlar diye düşündüm ama bakalım nasıl cevaplar gelecek😬

Ben de bilmiyorum tecrübemde yok 🙈 Bebek için kilitli poşete 5li hastane çıkışı, 1 bez, 1 alt açma ve 1 tane battaniye koydum. Üstüne yazdım bebek için diye başka bir şeye gerek yoktur diye düşündüm bakalım 😁

Tecrübeliler yazar canım, takipteyim.
Ben de Dreamgirls Dreamgirls gibi çıtlı poşete bez, iç zıbın, alt üst takım, şapka ve battaniye koydum. Bizi giydirmeden ameliyat önlüğüyle odaya çıkarırlar diye düşündüm ama bakalım nasıl cevaplar gelecek😬
Bende çıtçıtlı poşete siz gibi koydum battaniyeyle beraber onuda ufak hurca koydum kullanılmayan geri gelir aslında da işte herşeyi düşünüyoruz
Normal doğum videolarına denk geliyorum anne kucağında bebeğiyle giyinik yürüyerek geliyor odasına o yüzden sordum anne pijamalarınıda normal doğumda vermek gerekir mi

Bende çıtçıtlı poşete siz gibi koydum battaniyeyle beraber onuda ufak hurca koydum kullanılmayan geri gelir aslında da işte herşeyi düşünüyoruz
Normal doğum videolarına denk geliyorum anne kucağında bebeğiyle giyinik yürüyerek geliyor odasına o yüzden sordum anne pijamalarınıda normal doğumda vermek gerekir mi
Aa tabi normal doğumda gerekebilir bunu hiç düşünmedim. Ben kesin sezaryen olacağım için, sedyeyle çıkarırlar, ilk 6 saat kalkmıyorsun zaten. Hatta ameliyat olduğumda üstüme bol tshirt istediler odaya çıkınca, altım bezli çıplak oturdum örtünün altında, ilk ayağa kalkmada giydirdiler

Kızlar rollercoaster rollercoaster fazla giremeyince, randevularımızı takip eden de yok :)
Benim yarın randevum var :KK47:
Ve Alparslan Göktuğ'la biz artık 39+1 olduk :nazar:
Canımm güzel haberlerle gel inşallah, maşallah size yaa 40. Haftadan gün aldınız, bebişin keyfi baya yerinde anlaşılan🥰 ayrıca artık adınız belli olmuş, bu detayı kaçırmışım. Alparslan Göktuğ🍀❤️🌸
Ah rollercığım iyi olsunlar da, kim gitse eksikliği hissediliyor:) biz de kendimiz hatırlatalım artık bu süreçte, benim de cumartesi son randevum 🥲

Canımm güzel haberlerle gel inşallah, maşallah size yaa 40. Haftadan gün aldınız, bebişin keyfi baya yerinde anlaşılan🥰 ayrıca artık adınız belli olmuş, bu detayı kaçırmışım. Alparslan Göktuğ🍀❤️🌸
Ah rollercığım iyi olsunlar da, kim gitse eksikliği hissediliyor:) biz de kendimiz hatırlatalım artık bu süreçte, benim de cumartesi son randevum 🥲
Teşekkürler Gugubiciğim... İsmini ilk kez paylaşıyorum, çünkü ben de iki hafta önce karar verdim....
Babası Tarih annesi Türk İslam Sanatları Tarihi Hocası olunca ismi de böyle oldu :))

Bebiş aynen çok rahat :) :emir_bebek:

Evet ya gerçekten bebişi olanları özlüyoruz tabi, dediğin gibi iyi olsunlar da ne de olsa sohbetimize devam ederiz....:anne:

Ayy cumartesi son mu, 6 Haziran ı kadar yaklaştı mı, çok az kalmış...

Bu gidişle beraber doğuracağız sanırım :))))

Gerçi bana en başından beri doktorlar 1-3 haziran diyorlardı... Bakalım, hayırlısı artık :dondurma: :KK47: :skandal:

Güzel haberler olsun inşallah yarın 🙏
Yarın benimde kontrolüm var gün belirlicez doğum için saat 3 te ✌
Sağ ol kuzum, sen de güzel haberlerle gel....
Gününün belli olması da çok heyecanlı...
O güne kadar uyku tutmaz insanı, heyecandan...
Bakalım ne zamana geliyor senin bebişşş :anne: :dondurma::KK47:

X