- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.041
İnşallah gönlündeki gibi güzel bir doğum yaşarsın canımm, inanmak ve istemek önemli zaten, bebişten ve senden kaynaklı zorunlu bir durum yoksa neden olmasın kiKızlar hepiniz mi sezaryen oluyorsunuz aybi ben normalde ısrarcıyım doktora bile sormadım sezaryen mi normal mi diye kendimi normale o kadar odakladım ki 10 dk dogurup cıkacagım oyle hissediyorum insallah öyle de olur
Evet canım bende şimdi hazırlanıyorum bakalım benim oğlan ne alemdeymiş buralara kadar geldik doğum konuşmaya gidiyorum hala inanılır gibi değil hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallahTatlış minnak bir oğlan bebiş gelicek, doğunca alır alır kiloları uzar boyu dazaten bir sorun görse doktorlar dan dan dan her şeyi söylüyor. Seninle satlarımız da aynıymış baksana takvimde beklenen doğum aynı. Bizim de 6 haziran, ay aramız çok az olacak
Bende normal düşünüyorum isallah bir sorun cikmazda hemencecik doğurur gelirizKızlar hepiniz mi sezaryen oluyorsunuz aybi ben normalde ısrarcıyım doktora bile sormadım sezaryen mi normal mi diye kendimi normale o kadar odakladım ki 10 dk dogurup cıkacagım oyle hissediyorum insallah öyle de olur
Canım o zaman ilk doktorların küçük gordugu için gec döllenme demiştir bence detaylınin dediği doğru çünkü onlar daha iyi biliyorlar gelişim sürecini aslında geç döllenme değil de minik bir bebiş benim de mesela erken döllenme ve kendi haftama rağmen kilosu az ama dr.um uzun zayıf bir bebek o zaman dedi sonundaSanırım cihaz hepsinin ortalamasını alıp bir tarih çıkarıyor canım. Hepsi aynı değil takip ediyorum zaten ama en başından crl ölçümünden beri hep 1 hafta geride çıktığı için oradaki doktorum geç döllenme demişti. Ancak detaylıdaki doktor da normal olduğunu bebeğin minyon olduğunu söylemişti. Buradaki doktorumu dikkate alacağım artık bakalım yarın ne diyecek 30 Mayıs- 5 Haziran haftasında bir gün seç demişti 3 ya da 4 Haziran demeyi düşünüyorum
Ayy bereketli bir haftaKızlar benim sabırsız oğlum geliyor. Doğum kanalına girmiş eylem başlamış babamız yanımızda değil risk alıp 27 sine kadar bekletmeye çalışacağız. 27 sinde geliyor oğlum nasipse
Hadi maşallah sağlıkla gelsin az daha dursun bakalımKızlar benim sabırsız oğlum geliyor. Doğum kanalına girmiş eylem başlamış babamız yanımızda değil risk alıp 27 sine kadar bekletmeye çalışacağız. 27 sinde geliyor oğlum nasipse
Canım çok teşekkür ederimm evett hazırlandım az sonra girmek üzere beklemedeyim Allahım sağlıkla hepimizi evlatlarımıza kavuştursun çok hassas duygular içindeyim hepinizi öpüyorum ilk fırsatta yazacağımVeeee YasemincimmAryArel saat 12yi geçmiş, bugün senin için unutulmaz bir gün olacak. 24 mayıs 2022 Arel aramıza katılacak sağlıkla bebeğini kucaklamanı diliyorum canım. Allah kolaylık versin, su gibi aksın gitsin sürecin. Kendini iyi hissettiğinde bizleri de haberdar et. Kalbimiz seninle Arel paşa geliyor Arya abla oluyor
Yaa çok heyecanlı sağlıcakla al kucağına inşallah dualarım seninleCanım çok teşekkür ederimm evett hazırlandım az sonra girmek üzere beklemedeyim Allahım sağlıkla hepimizi evlatlarımıza kavuştursun çok hassas duygular içindeyim hepinizi öpüyorum ilk fırsatta yazacağım
Biz de seni çok öpüyoruz. Kalpten sarılıyorum. Gözler her şeyi anlatıyorCanım çok teşekkür ederimm evett hazırlandım az sonra girmek üzere beklemedeyim Allahım sağlıkla hepimizi evlatlarımıza kavuştursun çok hassas duygular içindeyim hepinizi öpüyorum ilk fırsatta yazacağım
Evet canım ben biraz daha beklesin büyüsün derken o planlarını yapmış meğerseAyy bereketli bir haftababasını beklesin inşallah Göktürk bey. Geri sayım başladı
Evet canım inşallah 3 gün daha bekleyelim full yatacağım zatenHadi maşallah sağlıkla gelsin az daha dursun bakalımdikkat et kendine
Hadi bakalım sağ Salim kavuşun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzCanım çok teşekkür ederimm evett hazırlandım az sonra girmek üzere beklemedeyim Allahım sağlıkla hepimizi evlatlarımıza kavuştursun çok hassas duygular içindeyim hepinizi öpüyorum ilk fırsatta yazacağım
Sağlıcakla gelsin inşallahKızlar benim sabırsız oğlum geliyor. Doğum kanalına girmiş eylem başlamış babamız yanımızda değil risk alıp 27 sine kadar bekletmeye çalışacağız. 27 sinde geliyor oğlum nasipse
Ben hastaneye sorduğumda kalktı artık yapmıyoruz demişlerdi ama ameliyat öncesi tetkiklere baktım yapmışlar testAaa pcr kalkmadı mı? Geçenlerde kalktı diye bir haber paylaşmıştı başka bir topikte biri
Yakınında yakını 1 gün kalmış sadece maşallah çok güzel bir doğum olur inşallah
Bu bana oluyordu önemli olan sıklığı demişti doktor saatte dört beş düşene kadar sorun yok demişti öyle olursa da nst bakarız demiştiKızlar bazen karnım çok sert oluyor mesela şuan yeni uyandım bi sertlik vurdu bazen oluyo böyle sizde de oluyor mu sebebi nedir aceba?
Ayyy heyecaaaaanSelamlar
Doktordan geldim 3050 olmuş oğlum. Haftası ile uyumlu gelişmesi iyi dedi. Haftaya gidip anestezi uzmanıyla görüşecekmişim. Sonra doktor gün verecek. Bugün tahlilleri yaptırdım tam 7 tüp kan alındı
İnşalalh gönlüne göre olur summerKızlar hepiniz mi sezaryen oluyorsunuz aybi ben normalde ısrarcıyım doktora bile sormadım sezaryen mi normal mi diye kendimi normale o kadar odakladım ki 10 dk dogurup cıkacagım oyle hissediyorum insallah öyle de olur
Hadi bakalım sağlıcakla gelsinKızlar benim sabırsız oğlum geliyor. Doğum kanalına girmiş eylem başlamış babamız yanımızda değil risk alıp 27 sine kadar bekletmeye çalışacağız. 27 sinde geliyor oğlum nasipse
Ayyyyyy gözlerin konuşuyorCanım çok teşekkür ederimm evett hazırlandım az sonra girmek üzere beklemedeyim Allahım sağlıkla hepimizi evlatlarımıza kavuştursun çok hassas duygular içindeyim hepinizi öpüyorum ilk fırsatta yazacağım
Ay saglıkla gelsin dayanamirem artık yaa bizim ne zamam gelecekCanım çok teşekkür ederimm evett hazırlandım az sonra girmek üzere beklemedeyim Allahım sağlıkla hepimizi evlatlarımıza kavuştursun çok hassas duygular içindeyim hepinizi öpüyorum ilk fırsatta yazacağım
Canım çok teşekkür ederimm evett hazırlandım az sonra girmek üzere beklemedeyim Allahım sağlıkla hepimizi evlatlarımıza kavuştursun çok hassas duygular içindeyim hepinizi öpüyorum ilk fırsatta yazacağım
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzCanım çok teşekkür ederimm evett hazırlandım az sonra girmek üzere beklemedeyim Allahım sağlıkla hepimizi evlatlarımıza kavuştursun çok hassas duygular içindeyim hepinizi öpüyorum ilk fırsatta yazacağım
Ayy hadi hayırlısıyla, sağ salim kucağına al kuzu. Normal doğum mu olacak..? Öyle bekletiliyor mu ya :)Kızlar benim sabırsız oğlum geliyor. Doğum kanalına girmiş eylem başlamış babamız yanımızda değil risk alıp 27 sine kadar bekletmeye çalışacağız. 27 sinde geliyor oğlum nasipse
Yaseminciğim muhtemelen şu an çıkmışsındır. Umarım her şey gönlünce geçmiştir...Canım çok teşekkür ederimm evett hazırlandım az sonra girmek üzere beklemedeyim Allahım sağlıkla hepimizi evlatlarımıza kavuştursun çok hassas duygular içindeyim hepinizi öpüyorum ilk fırsatta yazacağım
Yani açıklığım falan yok ama sancılarım var yat dedi canım. Bekler mi bilmem ama biz tarihi 27 Mayıs yapalım dedi eğer suyun gelirse nişanın gelirse yaz bana hemen dedi. Babamızla da konuştuk yarın akşamüzeri burada inşallah ondan sonra gelebilir artıkAyy hadi hayırlısıyla, sağ salim kucağına al kuzu. Normal doğum mu olacak..? Öyle bekletiliyor mu ya :)