2022 ikizler burcu anneleri

Yaseminciğim muhtemelen şu an çıkmışsındır. Umarım her şey gönlünce geçmiştir...
Pammuk Arel hoşgeldi..:KK200:
Ayy nasıl tatlıdır o şimdi...:nazar:
Senin biraz ağrıların vardı, kendini iyi hissedince yaz bize. :110:

Öpüyoruz seniii, çook geçmiş olsun. Tebrik ediyorum :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
ayy kaçırdığım mesajlara hemen bakayım istiyorum🙏

AryArel AryArel doğurdu muu🙏🧡🧡 güzel haberler olsun inşallah 🙏🙏🧡🧡

Kızlar benim sabırsız oğlum geliyor. Doğum kanalına girmiş eylem başlamış babamız yanımızda değil risk alıp 27 sine kadar bekletmeye çalışacağız. 27 sinde geliyor oğlum nasipse ☺️

sürpriz sever bebeler🙏 hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzum inşallah 🙏 az kalmış heyecan dorukta🧡

inşallah herkes iyidir, koşturmacadan giremedim hiç, benim hastanem 2 gece yatış yapıyo sezaryen doğumda, dün öğleden sonra çıkış yaptık✌️
ama tabii emmesi zayıf benim de sütüm henüz az bu sebeple bebek sarılığı oldu gibi, bugün kontrole çağırdılar, dünden bu yana kilo vermemiş🙏 harta 10 gram almış ama değer tam sınırda hâlâ, yarın da kontrole gidicez, iyiye giderse sorun yok, değervstabilse ya da gerilemezse foto terapi dedi doktor ama ben de onunla yatış yapıcam

bakalım inşallah yarına kadar değerlerimiz güzel ikerler, böylece yatış yapmayız🙏
İnşsllah hiç gerek olmaz dualarım seninle ve ardenle🙏🏻🙏🏻 Olursa da seni de yatırmaları çok süpermiş yanında olacaksın🧿💓💓💓

inşallah herkes iyidir, koşturmacadan giremedim hiç, benim hastanem 2 gece yatış yapıyo sezaryen doğumda, dün öğleden sonra çıkış yaptık✌️
ama tabii emmesi zayıf benim de sütüm henüz az bu sebeple bebek sarılığı oldu gibi, bugün kontrole çağırdılar, dünden bu yana kilo vermemiş🙏 harta 10 gram almış ama değer tam sınırda hâlâ, yarın da kontrole gidicez, iyiye giderse sorun yok, değervstabilse ya da gerilemezse foto terapi dedi doktor ama ben de onunla yatış yapıcam

bakalım inşallah yarına kadar değerlerimiz güzel ikerler, böylece yatış yapmayız🙏
Hoşgeldin canım geçmiş olsun ❤️‍🩹
Ardeniko atlatır inşallah bu sarılığıda 👌
Sen nasılsın canım nasıl hissediyorsun dikişlerin toparladı mı

Az kızlar cok alakasız ama bir sorum olacak. Benim elektrikli süpürgem toz torbalı. Dün torba dolunca attım ama yenisini nereye koydum bir türlü bulamadım kafam gitti iyice. Ben bunu torbasız süpürsem bir günlüğüne ne olur ev çok tozlandı😁

İnşallah gerek kalmaz canım ama olursa da sağ salim atlatırsınız güçlü yavrunla ☺️🙏
sürpriz sever bebeler🙏 hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzum inşallah 🙏 az kalmış heyecan dorukta🧡
Bir anda oldu yarın alacaktı da ertelettik tabi beklerse 😅 teşekkür ederim canım 🙏🙏

Ben hastaneye sorduğumda kalktı artık yapmıyoruz demişlerdi ama ameliyat öncesi tetkiklere baktım yapmışlar test😀kan testi ama

Bu bana oluyordu önemli olan sıklığı demişti doktor saatte dört beş düşene kadar sorun yok demişti öyle olursa da nst bakarız demişti

Ayyy heyecaaaaan😍😍😍

İnşalalh gönlüne göre olur summer🙏🏻🙏🏻

Hadi bakalım sağlıcakla gelsin🙏🏻

Ayyyyyy gözlerin konuşuyor❤️ Güzel güzel geçsin doğumun❤️❤️ gözümüz kulağımız sende🙏🏻🙏🏻
Aaa kandan çaktırmadan vay beeeee 😆 Benim hastane yapıyor mu hiç bilmiyorum nereye soruluyor acaba 😃

Mama desteği veriyor musun kuzum genelde öyle yapıyorlar sanırım sütün yetmediği zamanlarda.. Mavi ışık veriyorlar sanırım o dimi foto terapi.. Minnoşumuz iyi olsun gerisi hiç önemli değil 😍

Kızlar gümüş kapak aldınız mı hangi marka aldıysanız kullanmaya başladınız mı nasıl kullanıyorsunuz dün ebe bana başla dedi fiyat aralığı çok geniş ne alıcam bilemedim 🤷🏻‍♀️
Biz silvermoon aldık. Ben her gün olmasa da ara ara kullanıyorum. Yaklaşık 1 -1 buçuk saat kadar. Nemlendiriyor, yumaşacık yapıyor..

Kızlar gümüş kapak aldınız mı hangi marka aldıysanız kullanmaya başladınız mı nasıl kullanıyorsunuz dün ebe bana başla dedi fiyat aralığı çok geniş ne alıcam bilemedim 🤷🏻‍♀️
Silverette bu kadar pahalı olmasaydı onu alıcaktım. Diğerlerinide bilemedim arada baya fark var neden bilmiyorum. Göğüs kalkanı var silikon şimdilik, duruma göre alırım ya da almam.

Aaa kandan çaktırmadan vay beeeee 😆 Benim hastane yapıyor mu hiç bilmiyorum nereye soruluyor acaba 😃
Ben nst çeken ebeye sormuştum😀
Kızlar süt parası için falan başvurun hastane yapıyormus diye biliyorum.
Yok canım hastane doğum raporu verecek onla sosyal hizmetlere başvuracaksın dediler bana
Ben henüz almadım makine ile sağımda lansinohun kremi yeterli oldu ama emzirirken yara oluyormuş zaten makineyle yara olmuyormuş, gerekirse alırım diye düşündüm🥰🥰 verebildin mi karar ne alacaksın

Ben göğüs kalkanı aldım chicco markanın. Gümüş kalkan almadım.

Ben de gümüş kapak aldım zaten 999 989ayar iki çeşidi oluyor diye biliyorum güvenilir olduktan sonra bütçeme en uygununu aldım gümüş olsun yeter 🤭silverette markalaşmış artık fiyatı da gereksiz pahalı keşke böyle olmasa da herkes alsa ama
Bu arada kızlar siz de göğsünüzü nemlendiriyor musunuz? Arkadaşımın yeni bebeği oldu doğumdan sonra bırakmıştım dedi birkaç beden büyüdü sütten dolayı, göğsüm çatladı deyince sürmeye başladım ben de

Ben de gümüş kapak aldım zaten 999 989ayar iki çeşidi oluyor diye biliyorum güvenilir olduktan sonra bütçeme en uygununu aldım gümüş olsun yeter 🤭silverette markalaşmış artık fiyatı da gereksiz pahalı keşke böyle olmasa da herkes alsa ama
Bu arada kızlar siz de göğsünüzü nemlendiriyor musunuz? Arkadaşımın yeni bebeği oldu doğumdan sonra bırakmıştım dedi birkaç beden büyüdü sütten dolayı, göğsüm çatladı deyince sürmeye başladım ben de
Bende araştırıyorum hala 🤦🏼‍♀️
Saf gümüş ve kaplama olanlar var kaplama olanların fiyatı daha makul saf olanlar allah ne verdiyse yukarı doğru tırmanıyor fiyatlar silvermoon fiyat olarak silverettenin yarı fiyatı iyice kafam karıştı alan kullanan bizi aydınlatsın 🤪🤪

Ben hiç müdahale yapmıyorum. Gebe okulunda yapmamamız söylendi. Benim yanlış emzirme sebebiyle ilk doğumumda çok yara olmuştu inşallah doğru emzirdiğimiz sürece yara olmayacaktır. Bir de 3 arkadaşımda göğüs kalkanı kullanmış aynı markanın onlarda hiç olmamış. Ben de aynı marka aldım inşallah bende de olmaz.

X