- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.021
Maşallah,Merhabaaalar
Ben mayıs annelerindeyimama roller ile tedavi sürecimiz aynı dönemdi taaa test yaptığımız ilk günlerden tanışıyoruz 5gün önce kızıma kavuştum. Darısı sizlere olsun inşallah
Doğum hikayem öyle pek heyecanlı falan değil açıkçası ikinci bebeğim bu o yüZden planlı bi sezaryen oldubebiş gününü bekledi öncesinde gelmedi neyseki, giyinip süslenip gittim aldım kızımı geldim çok şükür
Sağol canım bilgilendirme içinTatlım görüşmeye doktora kontrole gidileceği için tok gidilecek çünkü nst de girilecek bebek ac olmuyor. Tahlillerde rutin kan değerleri idrar tahlili ve sarılık hiv hepatit testleri. Anestezi de de ilaç ve ameliyat geçmişi alerji varmı sorgulaması o kadar . Sezeryan günü gecesi sadece 12 itibariyle yemek içmek yok ameliyat günü kusma wc sıkıntısı olmaması için . Birde bizim burada 1.gun önce pcr istediler yarın sabahta onu vereceğiz
Belli bir yerde toplanma gibi oluyor bende de uzun zamandır doktor normal demişti bu ara daha da sık oluyorKızlar bazen karnım çok sert oluyor mesela şuan yeni uyandım bi sertlik vurdu bazen oluyo böyle sizde de oluyor mu sebebi nedir aceba?
O ayaklar doğunca yenecek haberi yok minnoşunBiz kontrolden geldik
Nst normal çıktı
Bebişim yüzünü gösterdi önce ayak kafadaydı bildiğin ayak tabanını gördükannesine hediye çok tatlı
Yine önden önden gidiyor nereye yetişecekse
Doğumda yanımda bulunacak ebeyle görüştüm güzel bilgiler verdi
10 gün sonra kontrol var sonra her hafta gel dedi
Oradaki doktorun neden ikna olmuyor ki bu durumaAnladım canım bende aynı durumdayım da Urfa’daki doktorum geç döllenme diyor buradaki memleketteki illa sat a göre alacağım diyor benimde 1 hafta erken alınacak bu gidişle bebekte küçük. Tek sağlıklı olsunlar da inşallah sende sağ Salim kucağına alırsın
Huzurla büyüt bebeğiniçok şükür güzel bir doğum süreci, beraber de eve dönmüşsünüz benim de planlı sezaryen olacak, spinal istiyorum ama bakalım anestezi uzmanı ne diyecek. Mutlaka yap/yapma dediğin bir tavsiye var mı?
Teşekkür ederim paylaşım içinHayırlısı olsun inşallah
Ben epidural oldum ertesi güne kadar kataterim kaldı hiçbişey hissetmedim Çok rahattı. İlk ayağa kalkış ve ilk idrarı yaparken biraz ağrınız oluyor tabi ama Bol bol yürüyün gaz çıkarması çok kolay oluyor.
Hastaneden çıkınca tabi evdeki ilk bikaç gün biraz ağrım oldu. Onun dışında bebeğine sarılınca Zaten hepsi unutuluyor. Şuan meme yarasıyla başım dertte tek önerim Ona ekstra dikkat edin çünkü bıçak yarasından beter bişey. bebeğin tam kavraması yara olmaması için çok önemli. Silverette gümüş kapağı önerdi hasTane ben başka marka almıştım yara oldu yinede maalesef.inşallah en güzel doğum hikayeleri sizin olsun kızlar
Urfa’daki doktorun evraklarını inceledi ve normal olduğuna kanaat getirdi halbuki halen 1 hafta geriden çıkıyor ultrasonda. Bilmiyorum bende anlayamadım bu saatten sonra başka doktor bulma seçeneğim de yok maalesef. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek sat a göre 37+2 bugün ama yavrum küçük daha 36+2 uyumlu, minyon bebek diyor doktorOradaki doktorun neden ikna olmuyor ki bu duruma
Neye göre 36+2 diyorlar ki canım? Bir sürü şeyi ölçüyor, göbek çevresi, bacak kemiği, kafası, en son boy kilo, hatta boy kiloyu tahmini söylüyorlarmış kemik uzunluğuna göre galiba. Tüm ölçümler mi 36+2? Hem öyleyse bile buna gerilik denebilir mi? Kimi bebek iri olur kimisi minyon. Organ gelişiminde sorun yoksa üzülme, doğunca toparlar hızlıcaUrfa’daki doktorun evraklarını inceledi ve normal olduğuna kanaat getirdi halbuki halen 1 hafta geriden çıkıyor ultrasonda. Bilmiyorum bende anlayamadım bu saatten sonra başka doktor bulma seçeneğim de yok maalesef. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek sat a göre 37+2 bugün ama yavrum küçük daha 36+2 uyumlu, minyon bebek diyor doktor
Silverettede çok pahalandıHayırlısı olsun inşallah
Ben epidural oldum ertesi güne kadar kataterim kaldı hiçbişey hissetmedim Çok rahattı. İlk ayağa kalkış ve ilk idrarı yaparken biraz ağrınız oluyor tabi ama Bol bol yürüyün gaz çıkarması çok kolay oluyor.
Hastaneden çıkınca tabi evdeki ilk bikaç gün biraz ağrım oldu. Onun dışında bebeğine sarılınca Zaten hepsi unutuluyor. Şuan meme yarasıyla başım dertte tek önerim Ona ekstra dikkat edin çünkü bıçak yarasından beter bişey. bebeğin tam kavraması yara olmaması için çok önemli. Silverette gümüş kapağı önerdi hasTane ben başka marka almıştım yara oldu yinede maalesef.inşallah en güzel doğum hikayeleri sizin olsun kızlar
Rica ederim ne demek canım benimSağol canım bilgilendirme içinYarın güzel haberlerini bekliyoruz kendini iyi hissedince haberdar et bizide sağlıcakla kucağına aldığın haberini alalım inşallah dualarımız seninle canım kaçta alacağı bellimi ameliyata
Ahahaha tabii şuan bize özel her hareket her hissiyat. Şimdi babası bilmemnesi hahaha çocuğum arz olacak resmenBişey diycem bu kadar beklediğine göre 5 kilo falan mı doğdu kız :)))
Şimdi kaç yaşında kızın...
Bende de garip bi his var, o kadar alıştım ki karnımda süzülen bir bebişe... Sanki ömür boyu böyleymişim gibi :)
Hepimiz eksikliklerini hissedeceğiz... Ama canlı canlı elini tutup, gözlerine bakmak, saçını okşamak çok daha güzel olacak
Paylaşıma açılıyor ne demek kız :) ahaskslsdaşfjaş
Balkızcığım bir hafta geri olması tek başına bir anlam ifade etmiyor ki... Bakarsın haftaya ileri geçmiş. O değişken bir durum. Üzme kendini... Yarın güzel haberlerle gelUrfa’daki doktorun evraklarını inceledi ve normal olduğuna kanaat getirdi halbuki halen 1 hafta geriden çıkıyor ultrasonda. Bilmiyorum bende anlayamadım bu saatten sonra başka doktor bulma seçeneğim de yok maalesef. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek sat a göre 37+2 bugün ama yavrum küçük daha 36+2 uyumlu, minyon bebek diyor doktor
Benim de oğlum minyon kızım da öyleydi. 2 üstü haftalar ileri veya erken olması problem. O yüzden kafanı takma bu duruma kızım da bir hafta geriden geliyordu evet ufak doğdu ama çabuk toparlandı.Urfa’daki doktorun evraklarını inceledi ve normal olduğuna kanaat getirdi halbuki halen 1 hafta geriden çıkıyor ultrasonda. Bilmiyorum bende anlayamadım bu saatten sonra başka doktor bulma seçeneğim de yok maalesef. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek sat a göre 37+2 bugün ama yavrum küçük daha 36+2 uyumlu, minyon bebek diyor doktor
Maşallah daha ne olsun, baya iymiş kilosuAhahaha tabii şuan bize özel her hareket her hissiyat. Şimdi babası bilmemnesi hahaha çocuğum arz olacak resmenvalla 53 cm 3.780 doğdu kızım o kdrda tontik deildi ama bakalım oğlum nasıl olacak geçen hafta ptesi 50 cm 3200 civarıydı
Evett çok heyecanlı kuzucum garip bi hüzün içimde kızım evde ben oglusla orada.. aklım biriyle ama inşallah iyi oluruzda 1 gün kalarak geliriz evimizeMaşallah daha ne olsun, baya iymiş kilosu..
Oğluşunda 3400 civarı olur bence.... Ay tahmin etmeye ne gerek var.. YARIN BÜYÜK GÜN ZATEN
Sanırım cihaz hepsinin ortalamasını alıp bir tarih çıkarıyor canım. Hepsi aynı değil takip ediyorum zaten ama en başından crl ölçümünden beri hep 1 hafta geride çıktığı için oradaki doktorum geç döllenme demişti. Ancak detaylıdaki doktor da normal olduğunu bebeğin minyon olduğunu söylemişti. Buradaki doktorumu dikkate alacağım artık bakalım yarın ne diyecek 30 Mayıs- 5 Haziran haftasında bir gün seç demişti 3 ya da 4 Haziran demeyi düşünüyorumNeye göre 36+2 diyorlar ki canım? Bir sürü şeyi ölçüyor, göbek çevresi, bacak kemiği, kafası, en son boy kilo, hatta boy kiloyu tahmini söylüyorlarmış kemik uzunluğuna göre galiba. Tüm ölçümler mi 36+2? Hem öyleyse bile buna gerilik denebilir mi? Kimi bebek iri olur kimisi minyon. Organ gelişiminde sorun yoksa üzülme, doğunca toparlar hızlıca
Sağol canım evet buradaki doktorum da öyle diyor zaten sıkıntılı zamanları geçtik dedi bakalım erken olsa bile 37+ larda alınmış olacak önemli olan kilosu değil ciğer gelişimi falan tamamlansın da kiloya çok takılmıyorum bende 2350 gr doğmuşum zaten minikmişimBalkızcığım bir hafta geri olması tek başına bir anlam ifade etmiyor ki... Bakarsın haftaya ileri geçmiş. O değişken bir durum. Üzme kendini... Yarın güzel haberlerle gel
Hep 1 haftaydı hiç 2 ye çıkmadı şükür sanırım benim oğlan da annesi gibi minik bebek olacak, küçük doğunca daha çabuk toparlanıyor diyorlar organ gelişimi tamamlansın da bir şekilde kilo alır inşallah doğunca daBenim de oğlum minyon kızım da öyleydi. 2 üstü haftalar ileri veya erken olması problem. O yüzden kafanı takma bu duruma kızım da bir hafta geriden geliyordu evet ufak doğdu ama çabuk toparlandı.
Tatlış minnak bir oğlan bebiş gelicek, doğunca alır alır kiloları uzar boyu daSanırım cihaz hepsinin ortalamasını alıp bir tarih çıkarıyor canım. Hepsi aynı değil takip ediyorum zaten ama en başından crl ölçümünden beri hep 1 hafta geride çıktığı için oradaki doktorum geç döllenme demişti. Ancak detaylıdaki doktor da normal olduğunu bebeğin minyon olduğunu söylemişti. Buradaki doktorumu dikkate alacağım artık bakalım yarın ne diyecek 30 Mayıs- 5 Haziran haftasında bir gün seç demişti 3 ya da 4 Haziran demeyi düşünüyorum