2022 ikizler burcu anneleri

Maşallah,
Öyle güzel anlattın ki sanki çok kolay geçmiş gibi... Biz tabi ilk olunca sorular, düşünceler her şeyi merak edip kafaya takıyoruz :)

İnşallah bizim süreçler de senin ki gibi geçer. Miniğini güle güle büyüt.

Sağol canım bilgilendirme için Yarın güzel haberlerini bekliyoruz kendini iyi hissedince haberdar et bizide sağlıcakla kucağına aldığın haberini alalım inşallah dualarımız seninle canımkaçta alacağı bellimi ameliyata

O ayaklar doğunca yenecek haberi yok minnoşun

Oradaki doktorun neden ikna olmuyor ki bu duruma

Hayırlısı olsun inşallah
Ben epidural oldum ertesi güne kadar kataterim kaldı hiçbişey hissetmedim Çok rahattı. İlk ayağa kalkış ve ilk idrarı yaparken biraz ağrınız oluyor tabi ama Bol bol yürüyün gaz çıkarması çok kolay oluyor.
Hastaneden çıkınca tabi evdeki ilk bikaç gün biraz ağrım oldu. Onun dışında bebeğine sarılınca Zaten hepsi unutuluyor. Şuan meme yarasıyla başım dertte tek önerim Ona ekstra dikkat edin çünkü bıçak yarasından beter bişey. bebeğin tam kavraması yara olmaması için çok önemli. Silverette gümüş kapağı önerdi hasTane ben başka marka almıştım yara oldu yinede maalesef.inşallah en güzel doğum hikayeleri sizin olsun kızlar

Teşekkür ederim paylaşım için biz de silvermoon almıştık, şimdiden kullanıyorum göğüs kremiyle dönüşümlü, inşallah işe yarar. Güzel dilekleriniz için teşekkürler hayırlı ömürlü olsun evladınız

Oradaki doktorun neden ikna olmuyor ki bu duruma
Urfa’daki doktorun evraklarını inceledi ve normal olduğuna kanaat getirdi halbuki halen 1 hafta geriden çıkıyor ultrasonda. Bilmiyorum bende anlayamadım bu saatten sonra başka doktor bulma seçeneğim de yok maalesef. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek sat a göre 37+2 bugün ama yavrum küçük daha 36+2 uyumlu, minyon bebek diyor doktor

Neye göre 36+2 diyorlar ki canım? Bir sürü şeyi ölçüyor, göbek çevresi, bacak kemiği, kafası, en son boy kilo, hatta boy kiloyu tahmini söylüyorlarmış kemik uzunluğuna göre galiba. Tüm ölçümler mi 36+2? Hem öyleyse bile buna gerilik denebilir mi? Kimi bebek iri olur kimisi minyon. Organ gelişiminde sorun yoksa üzülme, doğunca toparlar hızlıca

Silverettede çok pahalandı İnşallah hemencecik geçer yaran

Rica ederim ne demek canım benim sabah 8de gel dedi doktor ilk alacak sanırsam canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım

Ahahaha tabii şuan bize özel her hareket her hissiyat. Şimdi babası bilmemnesi hahaha çocuğum arz olacak resmen valla 53 cm 3.780 doğdu kızım o kdrda tontik deildi ama bakalım oğlum nasıl olacak geçen hafta ptesi 50 cm 3200 civarıydı

Balkızcığım bir hafta geri olması tek başına bir anlam ifade etmiyor ki... Bakarsın haftaya ileri geçmiş. O değişken bir durum. Üzme kendini... Yarın güzel haberlerle gel

Benim de oğlum minyon kızım da öyleydi. 2 üstü haftalar ileri veya erken olması problem. O yüzden kafanı takma bu duruma kızım da bir hafta geriden geliyordu evet ufak doğdu ama çabuk toparlandı.

Maşallah daha ne olsun, baya iymiş kilosu..
Oğluşunda 3400 civarı olur bence.... Ay tahmin etmeye ne gerek var.. YARIN BÜYÜK GÜN ZATEN

Maşallah daha ne olsun, baya iymiş kilosu..
Oğluşunda 3400 civarı olur bence.... Ay tahmin etmeye ne gerek var.. YARIN BÜYÜK GÜN ZATEN
Evett çok heyecanlı kuzucum garip bi hüzün içimde kızım evde ben oglusla orada.. aklım biriyle ama inşallah iyi oluruzda 1 gün kalarak geliriz evimize

Sanırım cihaz hepsinin ortalamasını alıp bir tarih çıkarıyor canım. Hepsi aynı değil takip ediyorum zaten ama en başından crl ölçümünden beri hep 1 hafta geride çıktığı için oradaki doktorum geç döllenme demişti. Ancak detaylıdaki doktor da normal olduğunu bebeğin minyon olduğunu söylemişti. Buradaki doktorumu dikkate alacağım artık bakalım yarın ne diyecek 30 Mayıs- 5 Haziran haftasında bir gün seç demişti 3 ya da 4 Haziran demeyi düşünüyorum

Balkızcığım bir hafta geri olması tek başına bir anlam ifade etmiyor ki... Bakarsın haftaya ileri geçmiş. O değişken bir durum. Üzme kendini... Yarın güzel haberlerle gel
Sağol canım evet buradaki doktorum da öyle diyor zaten sıkıntılı zamanları geçtik dedi bakalım erken olsa bile 37+ larda alınmış olacak önemli olan kilosu değil ciğer gelişimi falan tamamlansın da kiloya çok takılmıyorum bende 2350 gr doğmuşum zaten minikmişim
Benim de oğlum minyon kızım da öyleydi. 2 üstü haftalar ileri veya erken olması problem. O yüzden kafanı takma bu duruma kızım da bir hafta geriden geliyordu evet ufak doğdu ama çabuk toparlandı.
Hep 1 haftaydı hiç 2 ye çıkmadı şükür sanırım benim oğlan da annesi gibi minik bebek olacak, küçük doğunca daha çabuk toparlanıyor diyorlar organ gelişimi tamamlansın da bir şekilde kilo alır inşallah doğunca da

Tatlış minnak bir oğlan bebiş gelicek, doğunca alır alır kiloları uzar boyu da zaten bir sorun görse doktorlar dan dan dan her şeyi söylüyor. Seninle satlarımız da aynıymış baksana takvimde beklenen doğum aynı. Bizim de 6 haziran, ay aramız çok az olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…