2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar bazen karnım çok sert oluyor mesela şuan yeni uyandım bi sertlik vurdu bazen oluyo böyle sizde de oluyor mu sebebi nedir aceba?
Selam summer,

Sertlik oluyor ara ara... Rahim kaslarından kaynaklıymış ve olması normalmiş diye okumuştum....

Ama nasıl taş gibi oluyor ben de hayret ediyorum :)))

Anladım canım bende aynı durumdayım da Urfa’daki doktorum geç döllenme diyor buradaki memleketteki illa sat a göre alacağım diyor benimde 1 hafta erken alınacak bu gidişle bebekte küçük. Tek sağlıklı olsunlar da inşallah sende sağ Salim kucağına alırsın

Maşallah tosbiğe, kocaman olmuş... Hadi gözün aydın kuzum...
Tahlillerinde sorunsuz çıksın umarım...

Günaydın kızlar....

Miyacığım nasıl geçti kontrolün?
Biz kontrolden geldik
Nst normal çıktı
Bebişim yüzünü gösterdi önce ayak kafadaydı bildiğin ayak tabanını gördük annesine hediye çok tatlı
Yine önden önden gidiyor nereye yetişecekse
Doğumda yanımda bulunacak ebeyle görüştüm güzel bilgiler verdi
10 gün sonra kontrol var sonra her hafta gel dedi

Oof offff tabiii 42+3 bekledi cadaloz kizim çatı yapıldı olmaz dendi kanama oldu 1 cm bile açılma yoktu sabırlı kızım gelesi yoktu evett garip bi hüzün içimde. Bana aitti şimdi paylaşıma açılıyor çocuğumm Deli gibi sevmek ruhumuzda var diyorummm

Maşallah canımm benim de bu cumartesi anestezi görüşmem var. Bakalım sana ne zaman gün verecekler, bizim beklenen doğum tarihleri de yakın görünüyor, biz şimdilik 6 haziran dedik bir aksilik olmazsa
Ebeyle görüşebilmen çok iyi olmuş canım şimdiden tanışmışsın Son 3 seferdir biz de yüzünü göremedik, artık kocaman oldukları için görmek zorlaşıyor. Olsun, sağlıklı olsunlar da haziran sonunu bekleyemeyecek anlaşılan

Ahahshsh canım yaa bana aitti paylaşıma açılıyor yorumun şahaneymiş aynı bedenden ayrılma düşüncesi bana da değişik geliyor, çok merak etsem, artık yeter doğsun desem de içimdeki hissini özleyeceğim

Maşallah, gözün aydın Miya... Her şey yolunda çok şükür...
Yüzünü görmek çok iyi gelmiştir. Ben 2 aydır falan asla görmüyorum :)
Senin bıdık hep önden önden gidiyor acelesi var tabi, bir an önce annesine kavuşmak istiyor
Kaç haftalık oldunuz, kilosu nasıl? Yalnış hatırlamıyosam minik kuşta bi tontişlik vardı ...
Ben de merak ediyorum doğumda kim olacak yanımda diye ama henüz tanışamadık....

Evt çok iyi oldu doğumda da hastanede yanımda olacak emzirme hastane çantası normal doğum için neler yapmalıyım bayağı konuştuk 24 saat arayabilirsin nişan kasılma su gelmesi olursa hemen benle iletişime geç dedi inşallah güzel bi süreç olur doğumumda
Doktor sen çantanı hazırda tut dedi bakalım ne sürprizler hazırlıyor anneciğine

Bişey diycem bu kadar beklediğine göre 5 kilo falan mı doğdu kız :)))

Şimdi kaç yaşında kızın...

Bende de garip bi his var, o kadar alıştım ki karnımda süzülen bir bebişe... Sanki ömür boyu böyleymişim gibi :)
Hepimiz eksikliklerini hissedeceğiz... Ama canlı canlı elini tutup, gözlerine bakmak, saçını okşamak çok daha güzel olacak
Paylaşıma açılıyor ne demek kız :) ahaskslsdaşfjaş

Ah canım beniiiimmmm
Gözün aydın sağlıcakla büyüsün erkeğimiz
İnşallah kolayca toparlanırsın kolaylıklar diliyorum sana sütün bol olsun canım.

Benimde hiç ümidim yoktu doktor biraz uğraşınca gösterdi minnoş yüzünü
Bugün 34+4 normalde ölçüm 36+2 2700 olmuş kilosuda gününü tamamlarsa iri bebek olur dedi ama ben cihazlara güvenmiyorum normal yeme içme düzenimde devam ediyorum
Benim doğum paketimin içinde ebede varmış hastanede sadece doktorun hastalarıyla ilgileniyor özel doula değil tabiki ama en azından sürekli soru sorabileceğimiz birisi olması ve doğumdan önce tanışmak bana çok iyi hissettirdi

Oh oh maşallah tontik kuş ebenizin diyologunu çok sevdim, çok şanslısın canım süper bir hizmetmiş. Ben de doula tutmak istedim, çok güven verici aslında ama doktorum gerek yok dedi, ten tene temas her şeyi yaptırırız dedi valla çemkiririm yaptırmazsa ameliyat masasında dkfkfkfk

Eşimide aldı eğitime oda dinledi ben anlatsam çok ilgisini çekmeyebilirdi şimdi en azından soru sormaya başladı inşallah hepimiz stressiz istediğimiz gibi atlatırız bu süreci

Ah canım beniiiimmmm
Gözün aydın sağlıcakla büyüsün erkeğimiz
İnşallah kolayca toparlanırsın kolaylıklar diliyorum sana sütün bol olsun canım.
Purple merhaba,
Seni bizim topikte ilk defa mı görüyorum yoksa ben mi unuttum
Profilin de doğumunun üzerinden 5 gğn geçti diyor hayırlı olsun, tebrik ederim... Bize doğum hikayeni anlatmak istersen seve seve okuruz

Purple merhaba,
Seni bizim topikte ilk defa mı görüyorum yoksa ben mi unuttum
Profilin de doğumunun üzerinden 5 gğn geçti diyor hayırlı olsun, tebrik ederim... Bize doğum hikayeni anlatmak istersen seve seve okuruz

Merhabaaalar
Ben mayıs annelerindeyim ama roller ile tedavi sürecimiz aynı dönemdi taaa test yaptığımız ilk günlerden tanışıyoruz5gün önce kızıma kavuştum. Darısı sizlere olsun inşallah
Doğum hikayem öyle pek heyecanlı falan değil açıkçası ikinci bebeğim bu o yüZden planlı bi sezaryen oldubebiş gününü bekledi öncesinde gelmedi neyseki, giyinip süslenip gittim aldım kızımı geldim çok şükür

Huzurla büyüt bebeğini çok şükür güzel bir doğum süreci, beraber de eve dönmüşsünüz benim de planlı sezaryen olacak, spinal istiyorum ama bakalım anestezi uzmanı ne diyecek. Mutlaka yap/yapma dediğin bir tavsiye var mı?

oy oy oy hem de iki hafta önden gidiyor... Kuzunun acelesi var belli ki :)
Maşallah, çok güzel büyüyor...

Çok güzel bir hizmet. Numarasını da vermiş bir şey olursa ara diye. Harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…