2022 ikizler burcu anneleri

Aaaa nasıl oluyor sancı kuzum, biraz tarif eder misin.
Bi de çatı muayenesi nasıldı... Herkes berbat bişi falan diyor. Sen tecrübe etmişsin biraz anlatırmısın..
Çatı muayenesi yapılacağı zaman elbise mi giymek daha mı rahat olur sence :)

Bendede geçende alttan muayene yapmışlardı çatı değildi ama evet elbise giyerim ben bundan sonra perde arkasında soyun üstüne bez var onu bağla ipler arkada olsun demişti popom açıkta kalmıştı duzgun baglayamadigim için ama taytı çıkarıp giyerken çok çok zorlandım elbise altında bol şort külot çıkarmak daha kolay olur

Canım karnım komple kasılıyor benim öne doğru eğilme ihtiyacı hissediyorum alt karın kısmında değil de daha çok üstte bebeğin olduğu yerde oluyor ama bunlar olurken alt karnımda da adet sancısı gibi ağrılarım oluyor.
Çatı muayenesinde tayt vardı bende ebe zaten komple çıkarttırmadı yarım indirdim sadece ama doktor çatala çıkarırsa o farklı bir şekilde olabilir belki. Bende çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı anlık bir şey zaten 5-10 saniye sürdü sonrasında da kanamam falan olmadı şükür

Tesekkür ederim kuzu. Ben hep böyleyimdir. Düğünümde bile 15 gün kala gelinlik almaya cıkmıstır. Acayip riski severim ama kızım 9 ay hic zorlamadı beni ona teşekkür borcluyum cok Aslında çok da zor değil. Ufak tefek seyler haricinde internet elimizde, para varsa her sey var vallahi. Sağlıkla gelsinler hepsi. 34+2den selamlar

rollercoaster canım sen söylemiştin aldım kolonyalari makrome anahtarlık yerine kayinvaldem sabun demişti birde sabun aldım ikiside geldi çok teşekkür ederim şimdi sadece paketleme kaldı
çok güzel görünüyolar

sabun da çok mantıklı, insanlar kullanabilir böylece

yazıları da yazılmış harika biz de bugün ozalitçiye gidip hediyelik için yazısını çıkarttırıcaz

Ayy ne mutlu sana ya.. ben tam haziran annesi olacağım. Sayılı gün çabuk gecer. Bol bol tecrübelerini yaz lütfen çok ihtiyacımız var

Bu sabah ben de öyle hissettim, hatta gidip gidip aynada bakıyorum ama anlamadım da. Dediğin gibi mide ve mesanede değişiklik yok ama his olarak öyle geliyor. Benimki olmasa da senin haftan ileri canım inmiş olabilir, tatlı bebek nasıl da biliyor yolunu, yavaş yavaş kanala yöneliyordur, 2 haftası kalmış en fazla
rollercoaster canım sen söylemiştin aldım kolonyalari makrome anahtarlık yerine kayinvaldem sabun demişti birde sabun aldım ikiside geldi çok teşekkür ederim şimdi sadece paketleme kaldı
Güle güle kullanın canım, sabunların da çok güzel görünüyor, ben de istedim istedim kaldı. Nereden aldın, ne kadara ve kaç günde geldi?

Sağol kuzu, ben de bu hafta ki kontrolde öyle muayene olacağım sanırım. Elbise giyeyim bari de totoşum ortada kalmasın :)))

Aaaa tam bir hijyen seti olmuş, çok iyi düşünmüşsün. Defne Hanımın güzel bir hatırası. olacak..
Paketlemeyi nasıl yapacaksın?

Ay sağol kuzu, insan çekiniyor hiç tecrübe etmeyince.....

Acaba bize mi öyle geliyor :)
Eşime soruyorum biraz inmiş gibi diyor ama bilemiyorum...
Artık dediğin gibi bizim maximum 2 haftamız kaldı, akıllı bıdık inmişte olabilir.
29. Haftadan beri ters dönük çıkmayı bekliyor :))))

Son düzenleme:
Sabunlar çok güzel lavanta kokuyor trendyolda satıcı nikah şekeri market diye 50 tanesi 150 TL kutulu kendinden geliyor bide soru cevap kismina sipariş numarası ve yazıyı yazınca etiketleri kendisi hediye gönderiyor ben Perşembe gece 11 gibi verdim sipariş cuma sabah yola çıkmıştı pazartesi dagitimdaydi Eyüp Sabri Tuncer de kendi sitesinde daha uygun zaten ama Trendyol da kupon var altta onu kullaninca iki kutu 154 oldu oda aynı gün verdim pazartesi geldi bu arada sabunda da kupon var iki ayrı sipariş oluşturup verdim tekte tek kupon kullandırıyor diye
Aaaa tam bir hijyen seti olmuş, çok iyi düşünmüşsün. Defne Hanımın güzel bir hatırası. olacak..
Paketlemeyi nasıl yapacaksın?
Aynen bende kullanılsın bari çantada kolonya doldurur doldurur kullanılır dedim paketleme de sabunu susleyecegim o iplerden bende var sözden kalma yapay cicekle bagliyip ikisini birden karton çantaya koyarım aşağıda aldığım yerleri ekledim

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-19-16-02-55-723_trendyol.com.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2022-05-19-16-01-07-220_trendyol.com.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2022-05-19-16-08-01-327_com.dolap.android.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2022-05-19-16-07-38-641_com.dolap.android.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 56
Aaa hemen de gelmiş. Sabundan ben de alayım o zaman. Kurdela ile süslerim kendim. Çoook sağol canım

Bı gidiyorum şeker yükselmiş bı digerinde şeker düşmüş baska sefer suyun fazla olmuş zaten ilk aylarim düşük tehlikesiyle geçti hayirlsiyla doguryadik valla artık kucagima almak istiyorum sanki gözümle görünce daha güvende hissedecem

günaydınn

yalancı sancılar olabilir, nst'ye girrme şansın varsa anlaşılır

Ritmik olmadı ağrılar şükür sanıırm artık son düzlük ve olacak bu ağrılar biraz panik yaptım sabah.
rollercoaster canım sen ne yaptın nst nasıl geldi?
M muge demir sen nasılsın nasıl oldun minik kuşun nasıl

Son 10 15 gündür mütemadiyen heleki bu hafta evdeyim ptesi itibariyle iyice coştu canım kızım benim zaman azaldı arkadaş söylemleri falanda etken. Sen nasılsın iyimisin canım benim son anlardayız hepimiz
Yaaa kıyamam ona başlarda zorlanırsınız sonra alışır iyiyim canım çok şükür gün sayıyoruz cumartesi kontrol var bakalım ne diyecek doktor güzel şeyler duyalım hepimiz inşallah sona yaklaştık

Inşallah canım benim tek çocuk evdeki haliyle bocalıyor güzel haberlerle inşallah doğum belli mi senin. Benim inş salı sabah gidicez doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…