2022 ikizler burcu anneleri

Ayyyy geldi mi o an
Biz daha geçen konuşmadık mı ya yeniydi daha hamilelikler Sağlıkla Gelsin Yakışıklı Kuş

evet bi popoyu bi kafayı dayıyolar tontişler

top gibi şişiriyolae değişik değişik hareketler

Ardeniko geliyor mu yaniii çok heyecanlı sağlıcakla gelsin minik kuş, mis kokusuyla doldursun her bir yanı

En iyisi neyse o olsun inşallah bebeğin ve senin için
Haftan da iyi canım inşallah en kısa sürede çıkacak minişin evin mis kokusuyla dolacak
İnşallah canım
Ay maasallh canım çok sevindim valla rabbim tez zamanda kucağına aldirsin inslalh geriden geliyorum okumaya umarım sona geldimde çıkmış bile olur kuvezden
Durumu stabil şimdilik inşallah iyi olacak
valla geldi galiba

heyecan dorukta
Sağlıkla gelsin minik kuşumuz

Yaa kuzum oda stres yapıyordur şimdi son zamanlar diye biliyorsa o yokken gelirse diye psikolojiktir belkide

Güzel haberler olsun inşallah

7 kilo maşallah ne güzel bence 30.haftaya değil direk 39 a ışınlanmak lazım

Amanın neler oluyor minik kuşumuz geliyor mu yani cuma nedir o kadar yakın mı ayy heyecan tavan

Yaa artık sadece bir kaç gün mü kaldı... Gözyaşım pıt....

Ya kızlar gece gece de yazıyorum ama ben hep kabızdım neyse gene bugün tuvalete öyle gittim ikindim fln kan gördüm klozette ama makattan mi geldi yoksa anüs mu asla belli değil iki yere de kontrol ettim ikisindede belirti yok önceden çünkü kan makattan gelmişği vardı hatta korkup peçete ile kontrolde anlamıştım ama bu sefer anlamadım neyse nişan bile gelmiş olsa sonuçta sancı değil su değil Dr a gitmelik bişey yok diye düşünüyorum sizce ?

zorlayınca tahriş ettin bence

sana demir ilacı kullanıyosan gyno ferro sanol önerebilirim benim demir ilacım buydu, doktoruna sor ok derse bunu öneririm, öyle bi tuvalete çıkıyosun ki tuvalet yeni mekânın oluyo

arada kontrol et yine peçeteyle emin olamazsan yarın bi kontrole git kuzu baksınlar kanama var mı diye, hatırlayabilir midin bilmem bana peçeteye nokta şeklinde kan gelmişti 28 deydim galiba, baktılar kanama falan yok, tahriş olmuştur demişti doktor, sen de gidersin için rahat eder, ama gyno ferro sanol aklında bulunsun kabızlık ne kelime ishale hoş geldin dedirten cinsten

Yaa kuzum oda stres yapıyordur şimdi son zamanlar diye biliyorsa o yokken gelirse diye psikolojiktir belkide
Son 10 15 gündür mütemadiyen heleki bu hafta evdeyim ptesi itibariyle iyice coştu canım kızım benim zaman azaldı arkadaş söylemleri falanda etken. Sen nasılsın iyimisin canım benim son anlardayız hepimiz

Ayyy desene harekat başlıyor önce sen sonra ben geliyorlar minnoskocuklarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…