- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.781
Ayyyy geldi mi o anben dün nst'ye girmiştim sonucumda sancı çıkmadı, doktoruma yolladım sabah, çünkü bir önceki 100'lerde çıkmıştı
bir de sordum artık kontrol var mı yoksa doğumda mı görüşeceğiz diye, o da bugün beni kontrole çağırdı
yarın akşam son bir nst çekiliyorum doktoruma gönderiyorumsancı çıkarsa cuma, çıkmazsa pazartesi doğum
valla geldi galibaAyyyy geldi mi o an
Biz daha geçen konuşmadık mı ya yeniydi daha hamileliklerSağlıkla Gelsin Yakışıklı Kuş
evet bi popoyu bi kafayı dayıyolar tontişlerÇok teşekkür ederim canım hepimizki sağlıkla gelsin inşallahben çatladığımı hissettim zaten çok gergin ve resmen kaşınıyordu göbek kısmım, poposu varmış oralarda orasını öyle geriyordu ki göbek çevremi, o merak ettiğim dalgalanmaları görüyordum az az. Aaay aaay noluyo diye bağırıyorum bir de arada unutuyorum içimde bir pammuk yumağı olduğunu gece yatınca ve sabah kalkınca çok bariz hissediyorum debelenmeleri
birkaç aya özleyeceğiz bu halimizi
Ardeniko geliyor mu yaniiiben dün nst'ye girmiştim sonucumda sancı çıkmadı, doktoruma yolladım sabah, çünkü bir önceki 100'lerde çıkmıştı
bir de sordum artık kontrol var mı yoksa doğumda mı görüşeceğiz diye, o da bugün beni kontrole çağırdı
yarın akşam son bir nst çekiliyorum doktoruma gönderiyorumsancı çıkarsa cuma, çıkmazsa pazartesi doğum
Ah ah az önce bunu düşündüm milimetriklerdi ya daha düne kadar gram gram büyüdülerAyyyy geldi mi o an
Biz daha geçen konuşmadık mı ya yeniydi daha hamileliklerSağlıkla Gelsin Yakışıklı Kuş
evet yaa tohum kadarlardı, doktorlar bize ; şu tektaş gibi olan şey bebek diyolardıAh ah az önce bunu düşündüm milimetriklerdi ya daha düne kadar gram gram büyüdüler
En iyisi neyse o olsun inşallah bebeğin ve senin içinMaşallah haftasına göre çok çok iyi kilosu, görüyomusun sen akıllı bıdığı, erken çıkacağım diye kendini nasıl hazırlamış :))))
Yaaa severim ben onu, minicik elleri, burnu nasıl tatlıdır o, miss gibi kokuyordur....
Biz artık doğumu konuşuruz sanırım :) Bebiş gelecek hala doğum detayları belli değil.. Sadece normal öneriyorum diyo doktor hep, sen normal doğurursun diyor o kadar :)
Gerçekten heyecanlı
İnşallah canımHaftan da iyi canım inşallah en kısa sürede çıkacak minişin evin mis kokusuyla dolacak
Durumu stabil şimdilik inşallah iyi olacakAy maasallh canım çok sevindim valla rabbim tez zamanda kucağına aldirsin inslalh geriden geliyorum okumaya umarım sona geldimde çıkmış bile olur kuvezden
Sağlıkla gelsin minik kuşumuzvalla geldi galiba
heyecan dorukta
Yaa kuzum oda stres yapıyordur şimdi son zamanlar diye biliyorsa o yokken gelirse diye psikolojiktir belkideSelam kızlar nasılsınızUyku tutmuyor beni valla izine çıktık artık bu hafta ama haftaya doğum olacak bir sürü de iş var 2 yat 1 kalk idare ediyorum. Benim minnoş cadı kızımsa her gün ama karnı ağrıyor ama midesi bulanıyor okuldan sürekli beni arıyor sanırım ablasal stress
Güzel haberler olsun inşallahDikkat et kuzum dikişlerini zorlama sakın, bol bol dinlen, ağır kaldırma ve kendini sıcak sakla....
Çok şükür en zor kısmı atlatıyorsun, zamanla daha da iyi olacaksın
Ben de iyiyim çok şükür, bebişte iyi artık aşırı hareket edemiyor yeri daraldığı için ama süzülüşlerini hissediyorum...
Prş günü kontrole gideceğim bir değişiklik olmazsa bakalım nasılmış tosbik :)
Bu arada minik prenses kaç kilo doğdu kuzu?
7 kilo maşallahGünaydın kızlar
Heryerim dökülüyor enerji sıfır
Duş almadan yatamıyorum heryerimde karıncalar yürüyor sanki duşa giriyorum gece üşüyorum bu sefer beni tekrardan 30. haftaya ışınlasalar son zamanlar zormuş öncesi hiç hamilelik bile değildi gerçekten
Karnımda aldı başını gitti kocaman bişey oldu 7 kilo aldım ama karnım 20 gibi
Hahahaaahhh 39 daha mantıklı7 kilo maşallahne güzel bence 30.haftaya değil direk 39 a ışınlanmak lazım
Amanın neler oluyorben dün nst'ye girmiştim sonucumda sancı çıkmadı, doktoruma yolladım sabah, çünkü bir önceki 100'lerde çıkmıştı
Yaa artık sadece bir kaç gün mü kaldı... Gözyaşım pıt....ben dün nst'ye girmiştim sonucumda sancı çıkmadı, doktoruma yolladım sabah, çünkü bir önceki 100'lerde çıkmıştı
zorlayınca tahriş ettin benceYa kızlar gece gece de yazıyorum ama ben hep kabızdım neyse gene bugün tuvalete öyle gittim ikindim fln kan gördüm klozette ama makattan mi geldi yoksa anüs mu asla belli değil iki yere de kontrol ettim ikisindede belirti yok önceden çünkü kan makattan gelmişği vardı hatta korkup peçete ile kontrolde anlamıştım ama bu sefer anlamadımneyse nişan bile gelmiş olsa sonuçta sancı değil su değil Dr a gitmelik bişey yok diye düşünüyorum sizce ?
ahaha tahmin ettiğim gibi o zamanTamam çözdüm yani bı yarım saat sürdü ama yanlış alarm gene makatmisne çektim be
Son 10 15 gündür mütemadiyenYaa kuzum oda stres yapıyordur şimdi son zamanlar diye biliyorsa o yokken gelirse diye psikolojiktir belkide
Ayyy desene harekat başlıyorben dün nst'ye girmiştim sonucumda sancı çıkmadı, doktoruma yolladım sabah, çünkü bir önceki 100'lerde çıkmıştı