- 24 Ocak 2022
- 236
- 887
- 31
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.841
Teşekkür ederim canımRitmik olmadı ağrılar şükür sanıırm artık son düzlük ve olacak bu ağrılarbiraz panik yaptım sabah.
rollercoaster canım sen ne yaptın nst nasıl geldi?
M muge demir sen nasılsın nasıl oldun minik kuşun nasıl
Ben de merak içindeyiim bize haber verirdi mutlaka, bir de istediği gün bugun oluncarollercoaster canımcım akşam nst ye gireceğim demiştin son durumun ne merak içerisindeyim
salı mıııInşallah canım benim tek çocuk evdeki haliyle bocalıyorgüzel haberlerle inşallah doğum belli mi senin. Benim inş salı sabah gidicez doğuma
Yaaa süper sağlıcakla al kucağına güzel haberini alalım inşallahInşallah canım benim tek çocuk evdeki haliyle bocalıyorgüzel haberlerle inşallah doğum belli mi senin. Benim inş salı sabah gidicez doğuma
Haftaya bebişler çoğalacak sağlıcakla gelsin inşallah hepsisalı mıııbu önümüzdeki hafta minnoş bebeler geliyo inşallah
Ctesi kontrolde verir belki tarihi belli mi olur haftaya bebisler ile şenlenecek buralar oleeyyyyYaaa süper sağlıcakla al kucağına güzel haberini alalım inşallahbenim daha belli değil tarih
Eveeet kuzuum senin belli oldu mu nst nasıl cıktısalı mıııbu önümüzdeki hafta minnoş bebeler geliyo inşallah
Canım burda Dilara Hoca'da mı düşünüyorsun doğumu? Rabbim kolaylıkla geçirsin doğumu inşallahCtesi kontrolde verir belki tarihi belli mi olur haftaya bebisler ile şenlenecek buralar oleeyyyy
Evet canım aynen salıgünü inşallah Dilara hoca ile yapacağım . Amiin inşallah Allah razı olsun hepimizeCanım burda Dilara Hoca'da mı düşünüyorsun doğumu? Rabbim kolaylıkla geçirsin doğumu inşallah
Ne kadar güzel ve naif düşünmüşsün canım, çok hoşuma gittiKızlar bu arada magnet için biz Tema vakfına yaptırdık düşünen olursa fikir acısından paylaşıyorumkızımda çok çeşit yapmıştım ama şimdi malum Abla terörü de var 1 çeşit magnet ve çikolata ile bebiş sade olacak
Çok teşekkür ederim canım benim eşime söyledim ve o da bizim fidanımız oğlumuz ondan da fidanlar olsun deyince çok hoşumuza gitti hemen sipariş verdim yoksa başka şeylerde vardı düşündüğümNe kadar güzel ve naif düşünmüşsün canım, çok hoşuma gitti
Abla terörü iyiymiş buKızlar bu arada magnet için biz Tema vakfına yaptırdık düşünen olursa fikir acısından paylaşıyorumkızımda çok çeşit yapmıştım ama şimdi malum Abla terörü de var 1 çeşit magnet ve çikolata ile bebiş sade olacak
nst çok sakin çıktı hiç sancı yok, bu bebe dalga geçiyor bizimleEveeet kuzuum senin belli oldu mu nst nasıl cıktıben ne zaman gitsem doktor nasıl hissetmiyorsun diyor
harika bi fikirKızlar bu arada magnet için biz Tema vakfına yaptırdık düşünen olursa fikir acısından paylaşıyorumkızımda çok çeşit yapmıştım ama şimdi malum Abla terörü de var 1 çeşit magnet ve çikolata ile bebiş sade olacak
Hadi hayırlısı canımnst çok sakin çıktı hiç sancı yok, bu bebe dalga geçiyor bizimle
pazartesi doğum oluyo bakalım