2022 ikizler burcu anneleri

Ya kızlar gece gece de yazıyorum ama ben hep kabızdım neyse gene bugün tuvalete öyle gittim ikindim fln kan gördüm klozette ama makattan mi geldi yoksa anüs mu asla belli değil iki yere de kontrol ettim ikisindede belirti yok önceden çünkü kan makattan gelmişği vardı hatta korkup peçete ile kontrolde anlamıştım ama bu sefer anlamadım 😐 neyse nişan bile gelmiş olsa sonuçta sancı değil su değil Dr a gitmelik bişey yok diye düşünüyorum sizce ?
Esra kontrolün ne zaman? Bebek kanala girmiş mi demiştin sanki sen?

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Dünden beri çok ağır hissediyorum kendimi. Bacaklarımda kasıklarımda ve kalça tarafıma vuran ağrı var. Hani mesela çok yorulursunuz da sızlar ya kaslarınız öyle bir ağrı. Sancı gibi de oluyor ama hafif ve uzun aralıklı. Halsizlikte var. Bebeğim hareketli ama hissediyorum.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Dünden beri çok ağır hissediyorum kendimi. Bacaklarımda kasıklarımda ve kalça tarafıma vuran ağrı var. Hani mesela çok yorulursunuz da sızlar ya kaslarınız öyle bir ağrı. Sancı gibi de oluyor ama hafif ve uzun aralıklı. Halsizlikte var. Bebeğim hareketli ama hissediyorum.
günaydınn🎈

yalancı sancılar olabilir, nst'ye girrme şansın varsa anlaşılır

zorlayınca tahriş ettin bence✌️

sana demir ilacı kullanıyosan gyno ferro sanol önerebilirim benim demir ilacım buydu, doktoruna sor ok derse bunu öneririm, öyle bi tuvalete çıkıyosun ki tuvalet yeni mekânın oluyo🙈🙈🙈

arada kontrol et yine peçeteyle emin olamazsan yarın bi kontrole git kuzu baksınlar kanama var mı diye, hatırlayabilir midin bilmem bana peçeteye nokta şeklinde kan gelmişti 28 deydim galiba, baktılar kanama falan yok, tahriş olmuştur demişti doktor, sen de gidersin için rahat eder, ama gyno ferro sanol aklında bulunsun kabızlık ne kelime ishale hoş geldin dedirten cinsten😂
Heemmmen soracağım ya aslında magnezyum ilk kullanmaya başladığımda düzeldi sonra gene aynı vücut hemen alışıyor kandıramazsın diyor bana 😅 ve benim için isal asla sorun olamaz bebeğim en fazla soruncuk olabilir😀😀
Esra kontrolün ne zaman? Bebek kanala girmiş mi demiştin sanki sen?
Benim kontrolum haftaya canım 🙁 evet benim bebe hep kanalda heran herzaman gelebilir olarak geçiyor günler 😅 ama konuşuyorum ben anneannen tasiniyo 37 ti bekle diyorum ben daha küçükken ona dön demiştim erkenden dönmüştü ama kanala gir dememistim eşim diyo senin yüzünden oldu erkenden döndürdun 😂

Günaydın 😇
Benim sabırsız oğlan gelmek için acele ediyor. Doktorum 24 ünde tekrar görüşelim dedi ama o zamana kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum nst de bir tane 100 diğerleri de 50 nin üstünde stabil sancılarım vardı yat dinlen tutabildiğimiz kadar tutalım dedi daha da çok küçük haftasından geride ilk baştan beri.
Diğer doktorum geç döllenme diyordu memleketteki doktor onu da kabul etmedi işler çok karıştı şu an sat a göre 36+5 geç döllenmeye göre 35+5 ama erken alınacağım doğuma ayy ayy 🤦‍♀️🤷‍♀️

Günaydın 😇
Benim sabırsız oğlan gelmek için acele ediyor. Doktorum 24 ünde tekrar görüşelim dedi ama o zamana kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum nst de bir tane 100 diğerleri de 50 nin üstünde stabil sancılarım vardı yat dinlen tutabildiğimiz kadar tutalım dedi daha da çok küçük haftasından geride ilk baştan beri.
Diğer doktorum geç döllenme diyordu memleketteki doktor onu da kabul etmedi işler çok karıştı şu an sat a göre 36+5 geç döllenmeye göre 35+5 ama erken alınacağım doğuma ayy ayy 🤦‍♀️🤷‍♀️
Geçmiş olsun canım 🙏🙏 bende birkaç haftadır yatıyorum ve benim de bebeğim zayıftı hep göbek yap göbek yap diyordu bu hafta en son yeter yumurta et kusucam dedim oda tamam o zaman senin uzun ve ince bir bebeğin olcak yapısı o dedi:sinirli: 😶 o yüzden evet yat ama kiloya hiç takilip moral bozma her bebek aynı mi sanki organ gelişimini tamamlasın sağlıcakla doğuncada yediririz biz 😍

Geçmiş olsun canım 🙏🙏 bende birkaç haftadır yatıyorum ve benim de bebeğim zayıftı hep göbek yap göbek yap diyordu bu hafta en son yeter yumurta et kusucam dedim oda tamam o zaman senin uzun ve ince bir bebeğin olcak yapısı o dedi:sinirli: 😶 o yüzden evet yat ama kiloya hiç takilip moral bozma her bebek aynı mi sanki organ gelişimini tamamlasın sağlıcakla doğuncada yediririz biz 😍
Teşekkür ederim canım yok kilosuna takılmıyorum zaten de işte 1 hafta gerilik canımı sıkıyor diğer doktorum 7 sinden önce alınmamalı diyor ama buradaki doktorum 30 Mayıs-5 Haziran arası tarih seç dedi.
Gerçi bunları geçtim benim minik zaten gelmek için aceleci. Eve gönderdi doktor beni o kadar sancı ile yat dinlen dedi valla doğurdum doğuracağım korkuyorum 24 üne kadar bari bekleseydik hareket takibi yapmaktan gerildim 😅😢

ahaha tahmin ettiğim gibi o zaman

gyno ferro sanol demir ilacını sor sen bi🤌 kabızlık derdinden kurtulabilirsin ama yeni bi sorunun oluşabilir😂
Ooo gyno ferro bebeğim😅😅 en baştan beri bunu kullanıyorum ve sıfır kabızlık ile bugünlere geldik😅😂
Ağırlık oluyor canım artık, vücut zorlanıyor. Ama benim duyduğum tam doğurmaya yakın bi enerji geliyormuş, rahat hissediyormuşsun. Bu doğru mu acaba😅 azcık daha dursunlar ya
Günaydın 😇
Heeyy minnak oğlan dur bakalım az daha yahu acelen nedir😅 bizim satlar yakın galiba kuzum, bana da haziranın ilk haftası dedi doğum için. Sağlıkla gelsinler inşallah, kimi kısa kimi uzun kimi tombik kimi çubuk bacak olacak ama hepsi sağlıklı olsun da 🧿

Günaydın 😇
erken bile gelse haftan güzel hiç dert etme🙏 geç döllenme haftan bile 35+5 neredeyse 36🙏

güzel enerjilerle biraz daha kalır içeride minik kuş 🙏🧡

Ooo gyno ferro bebeğim😅😅 en baştan beri bunu kullanıyorum ve sıfır kabızlık ile bugünlere geldik😅😂

Ağırlık oluyor canım artık, vücut zorlanıyor. Ama benim duyduğum tam doğurmaya yakın bi enerji geliyormuş, rahat hissediyormuşsun. Bu doğru mu acaba😅 azcık daha dursunlar ya

Heeyy minnak oğlan dur bakalım az daha yahu acelen nedir😅 bizim satlar yakın galiba kuzum, bana da haziranın ilk haftası dedi doğum için. Sağlıkla gelsinler inşallah, kimi kısa kimi uzun kimi tombik kimi çubuk bacak olacak ama hepsi sağlıklı olsun da 🧿
Evet canım seninle yakın bizim ☺️ Hayırlısı olsun inşallah bütün miniklerimiz sağlıkla gelsin 🙏🙏
erken bile gelse haftan güzel hiç dert etme🙏 geç döllenme haftan bile 35+5 neredeyse 36🙏

güzel enerjilerle biraz daha kalır içeride minik kuş 🙏🧡
Evet canım bende sürekli konuşuyorum bak annecim biraz daha kal orda daha gelme erken daha güzel güzel büyü diye 😂
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏 ❤️

Günaydın minnoş,
Kasıklarda ve arada kalça da ağrı oluyor. Önemli olan rutin aralıklarla olup olmadığı...
Eğer rutin aralıklarla oluyor ve geçmiyorsa doğum habercisi diyorlar...
Biraz takip et bakalım :dondurma:

Günaydın 😇
Günaydın Balkız..

Sabırsız tontiş daha fazla durmak istemiyor mu... Bak sen yaramaza :)))

Ama sancılar değişiyor sanırım. Geçen rollerın nst'de sancısı çıktı, ertesi gün hiç çıkmadı....

sanırım arka arkaya devamlı sancı olursa bile hemen doğuma almıyolar... Açılma vs. bekliyorlar...

Ayyy acele etmesin yaa, sırasını beklesin tatlı tobiğim :nazar: :KK200:

Kilosu az doğan bebekler doğduktan sonra daha hızlı kilo alıyormuş, annem öyle diyor. O nedenle kilosuna hiççç takılmayın kızlarr... Önemli olan sağlıkla, vaktinde gelmeleri :rapci:

Teşekkür ederim canım yok kilosuna takılmıyorum zaten de işte 1 hafta gerilik canımı sıkıyor diğer doktorum 7 sinden önce alınmamalı diyor ama buradaki doktorum 30 Mayıs-5 Haziran arası tarih seç dedi.
Gerçi bunları geçtim benim minik zaten gelmek için aceleci. Eve gönderdi doktor beni o kadar sancı ile yat dinlen dedi valla doğurdum doğuracağım korkuyorum 24 üne kadar bari bekleseydik hareket takibi yapmaktan gerildim 😅😢
Kuzum nst'de çıkan sancıları sen de hissediyor musun?

Kızlar bir şey diycem....
Sanki benim karnım biraz aşağı indi... Yoksa bana mı öyle geliyor bilemiyorum....
Doğuma yakın iniyor diyorlar ya ondan mı acaba...
Bugün 37+6 yız..:dondurma:
Böyle hisseden var mı başka.
Kontrolüm yarın :rolleyes:
Artık aşağı inmiştir ya normal bence az önce benim altta yazan güncellemeyi okudum canım sen de bak 🤭 bana bile inebilir diyor. Rahatlama hissediyorsan inmiştir Çok kasık ağrım oluyor hatta şuan hıçkırıyor minnak 🐠 İçerde kasıklarımda oynayan bir şeyler hissediyorum arada, elleri sanırım 🥺🙈😍

Kızlar bir şey diycem....
Sanki benim karnım biraz aşağı indi... Yoksa bana mı öyle geliyor bilemiyorum....
Doğuma yakın iniyor diyorlar ya ondan mı acaba...
Bugün 37+6 yız..:dondurma:
Böyle hisseden var mı başka.
Kontrolüm yarın :rolleyes:
Benimde aşağı indi 35+1 iz ama midemdeki yanma hiç geçmiyor bebek aşağı insede ayaklarıyla totosuyla midemi bırakmıyor yarın benimde var kontrolum bklm inslalh sıkıntısız geçer her Dr girdimde bı stresle geri dönüyorum

Artık aşağı inmiştir ya normal bence az önce benim altta yazan güncellemeyi okudum canım sen de bak 🤭 bana bile inebilir diyor. Rahatlama hissediyorsan inmiştir Çok kasık ağrım oluyor hatta şuan hıçkırıyor minnak 🐠 İçerde kasıklarımda oynayan bir şeyler hissediyorum arada, elleri sanırım 🥺🙈😍
Bir rahatlama olmadı, sık idrara da çıkmıyorum... Ama arada kasıklarda baskı hissediyorum. Genelde çok oturup kalktıktan sonra oluyor :)

Ayy hıçkırık olayı çok ilginç ben de her gün bi kaç defa hıçkırık seanslarını hissediyorum. Hatta netten de bakmıştım neden hıçkırıyor diye... İyi bir şey miş, ciğerlerini hazırlıyormuş :)

Ahahahah elleriyle oynuyor mu , allahım allahım :KK200:

Benimde aşağı indi 35+1 iz ama midemdeki yanma hiç geçmiyor bebek aşağı insede ayaklarıyla totosuyla midemi bırakmıyor yarın benimde var kontrolum bklm inslalh sıkıntısız geçer her Dr girdimde bı stresle geri dönüyorum
Zaten hamilelikte en çok mide yanmaları zorluyor insanı.. Onu yaşadığım gün artık bebiş doğsa da rahatlasam diyor insan :)

Neden strese giriyorsun kuzum....

İnşallah çok güzel haberlerle döneriz, Benim son kontroller olabilir.
Senin azıcık daha var....

Günaydın Balkız..

Sabırsız tontiş daha fazla durmak istemiyor mu... Bak sen yaramaza :)))

Ama sancılar değişiyor sanırım. Geçen rollerın nst'de sancısı çıktı, ertesi gün hiç çıkmadı....

sanırım arka arkaya devamlı sancı olursa bile hemen doğuma almıyolar... Açılma vs. bekliyorlar...

Ayyy acele etmesin yaa, sırasını beklesin tatlı tobiğim :nazar: :KK200:
Bakalım bekler inşallah 🙏 Açılmam yoktu şükür ebe çatı muayenesi yaptı onda sorun çıkmadı doktor da bekleyelim dedi işte yatıyorum bol bol 😍 Akşamına gittim sancım olunca açılmaya baktılar ertesi gün de doktoruma gittim o nst de de sancı çıktı ama açılma olmayınca dinlen dedi doktorum 😅
Kuzum nst'de çıkan sancıları sen de hissediyor musun?
Evet canım ben hissettim hatta nst deki hemşire de sordu hissediyor musun diye çünkü bazen hiç hissetmeden de sancı olabiliyormuş ama ben hep hissettim özellikle 100 e vurduğunda 🤷‍♀️

X