- 24 Ocak 2022
- 236
- 887
- 31
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.801
Esra kontrolün ne zaman? Bebek kanala girmiş mi demiştin sanki sen?Ya kızlar gece gece de yazıyorum ama ben hep kabızdım neyse gene bugün tuvalete öyle gittim ikindim fln kan gördüm klozette ama makattan mi geldi yoksa anüs mu asla belli değil iki yere de kontrol ettim ikisindede belirti yok önceden çünkü kan makattan gelmişği vardı hatta korkup peçete ile kontrolde anlamıştım ama bu sefer anlamadımneyse nişan bile gelmiş olsa sonuçta sancı değil su değil Dr a gitmelik bişey yok diye düşünüyorum sizce ?
günaydınnHayırlı sabahlar arkadaşlar. Dünden beri çok ağır hissediyorum kendimi. Bacaklarımda kasıklarımda ve kalça tarafıma vuran ağrı var. Hani mesela çok yorulursunuz da sızlar ya kaslarınız öyle bir ağrı. Sancı gibi de oluyor ama hafif ve uzun aralıklı. Halsizlikte var. Bebeğim hareketli ama hissediyorum.
Heemmmen soracağım ya aslında magnezyum ilk kullanmaya başladığımda düzeldi sonra gene aynı vücut hemen alışıyor kandıramazsın diyor banazorlayınca tahriş ettin bence
sana demir ilacı kullanıyosan gyno ferro sanol önerebilirim benim demir ilacım buydu, doktoruna sor ok derse bunu öneririm, öyle bi tuvalete çıkıyosun ki tuvalet yeni mekânın oluyo
arada kontrol et yine peçeteyle emin olamazsan yarın bi kontrole git kuzu baksınlar kanama var mı diye, hatırlayabilir midin bilmem bana peçeteye nokta şeklinde kan gelmişti 28 deydim galiba, baktılar kanama falan yok, tahriş olmuştur demişti doktor, sen de gidersin için rahat eder, ama gyno ferro sanol aklında bulunsun kabızlık ne kelime ishale hoş geldin dedirten cinsten
Benim kontrolum haftaya canımEsra kontrolün ne zaman? Bebek kanala girmiş mi demiştin sanki sen?
Geçmiş olsun canımGünaydın
Benim sabırsız oğlan gelmek için acele ediyor. Doktorum 24 ünde tekrar görüşelim dedi ama o zamana kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum nst de bir tane 100 diğerleri de 50 nin üstünde stabil sancılarım vardı yat dinlen tutabildiğimiz kadar tutalım dedi daha da çok küçük haftasından geride ilk baştan beri.
Diğer doktorum geç döllenme diyordu memleketteki doktor onu da kabul etmedi işler çok karıştı şu an sat a göre 36+5 geç döllenmeye göre 35+5 ama erken alınacağım doğuma ayy ayy
Teşekkür ederim canım yok kilosuna takılmıyorum zaten de işte 1 hafta gerilik canımı sıkıyor diğer doktorum 7 sinden önce alınmamalı diyor ama buradaki doktorum 30 Mayıs-5 Haziran arası tarih seç dedi.Geçmiş olsun canımbende birkaç haftadır yatıyorum ve benim de bebeğim zayıftı hep göbek yap göbek yap diyordu bu hafta en son yeter yumurta et kusucam dedim oda tamam o zaman senin uzun ve ince bir bebeğin olcak yapısı o dedi o yüzden evet yat ama kiloya hiç takilip moral bozma her bebek aynı mi sanki organ gelişimini tamamlasın sağlıcakla doğuncada yediririz biz
Ooo gyno ferro bebeğimahaha tahmin ettiğim gibi o zaman
gyno ferro sanol demir ilacını sor sen bikabızlık derdinden kurtulabilirsin ama yeni bi sorunun oluşabilir
Ağırlık oluyor canım artık, vücut zorlanıyor. Ama benim duyduğum tam doğurmaya yakın bi enerji geliyormuş, rahat hissediyormuşsun. Bu doğru mu acabaHayırlı sabahlar arkadaşlar. Dünden beri çok ağır hissediyorum kendimi. Bacaklarımda kasıklarımda ve kalça tarafıma vuran ağrı var. Hani mesela çok yorulursunuz da sızlar ya kaslarınız öyle bir ağrı. Sancı gibi de oluyor ama hafif ve uzun aralıklı. Halsizlikte var. Bebeğim hareketli ama hissediyorum.
Heeyy minnak oğlan dur bakalım az daha yahu acelen nedirGünaydın
Benim sabırsız oğlan gelmek için acele ediyor. Doktorum 24 ünde tekrar görüşelim dedi ama o zamana kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum nst de bir tane 100 diğerleri de 50 nin üstünde stabil sancılarım vardı yat dinlen tutabildiğimiz kadar tutalım dedi daha da çok küçük haftasından geride ilk baştan beri.
Diğer doktorum geç döllenme diyordu memleketteki doktor onu da kabul etmedi işler çok karıştı şu an sat a göre 36+5 geç döllenmeye göre 35+5 ama erken alınacağım doğuma ayy ayy
erken bile gelse haftan güzel hiç dert etmeGünaydın
Evet canım seninle yakın bizimOoo gyno ferro bebeğimen baştan beri bunu kullanıyorum ve sıfır kabızlık ile bugünlere geldik
Ağırlık oluyor canım artık, vücut zorlanıyor. Ama benim duyduğum tam doğurmaya yakın bi enerji geliyormuş, rahat hissediyormuşsun. Bu doğru mu acabaazcık daha dursunlar ya
Heeyy minnak oğlan dur bakalım az daha yahu acelen nedirbizim satlar yakın galiba kuzum, bana da haziranın ilk haftası dedi doğum için. Sağlıkla gelsinler inşallah, kimi kısa kimi uzun kimi tombik kimi çubuk bacak olacak ama hepsi sağlıklı olsun da
Evet canım bende sürekli konuşuyorum bak annecim biraz daha kal orda daha gelme erken daha güzel güzel büyü diyeerken bile gelse haftan güzel hiç dert etmegeç döllenme haftan bile 35+5 neredeyse 36
güzel enerjilerle biraz daha kalır içeride minik kuş
Günaydın minnoş,Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Dünden beri çok ağır hissediyorum kendimi. Bacaklarımda kasıklarımda ve kalça tarafıma vuran ağrı var. Hani mesela çok yorulursunuz da sızlar ya kaslarınız öyle bir ağrı. Sancı gibi de oluyor ama hafif ve uzun aralıklı. Halsizlikte var. Bebeğim hareketli ama hissediyorum.
Günaydın Balkız..Günaydın
Kilosu az doğan bebekler doğduktan sonra daha hızlı kilo alıyormuş, annem öyle diyor. O nedenle kilosuna hiççç takılmayın kızlarr... Önemli olan sağlıkla, vaktinde gelmeleriGeçmiş olsun canımbende birkaç haftadır yatıyorum ve benim de bebeğim zayıftı hep göbek yap göbek yap diyordu bu hafta en son yeter yumurta et kusucam dedim oda tamam o zaman senin uzun ve ince bir bebeğin olcak yapısı o dedi o yüzden evet yat ama kiloya hiç takilip moral bozma her bebek aynı mi sanki organ gelişimini tamamlasın sağlıcakla doğuncada yediririz biz
Kuzum nst'de çıkan sancıları sen de hissediyor musun?Teşekkür ederim canım yok kilosuna takılmıyorum zaten de işte 1 hafta gerilik canımı sıkıyor diğer doktorum 7 sinden önce alınmamalı diyor ama buradaki doktorum 30 Mayıs-5 Haziran arası tarih seç dedi.
Gerçi bunları geçtim benim minik zaten gelmek için aceleci. Eve gönderdi doktor beni o kadar sancı ile yat dinlen dedi valla doğurdum doğuracağım korkuyorum 24 üne kadar bari bekleseydik hareket takibi yapmaktan gerildim
Artık aşağı inmiştir ya normal bence az önce benim altta yazan güncellemeyi okudum canım sen de bakKızlar bir şey diycem....
Sanki benim karnım biraz aşağı indi... Yoksa bana mı öyle geliyor bilemiyorum....
Doğuma yakın iniyor diyorlar ya ondan mı acaba...
Bugün 37+6 yız..
Böyle hisseden var mı başka.
Kontrolüm yarın
Benimde aşağı indi 35+1 iz ama midemdeki yanma hiç geçmiyor bebek aşağı insede ayaklarıyla totosuyla midemi bırakmıyor yarın benimde var kontrolum bklm inslalh sıkıntısız geçer her Dr girdimde bı stresle geri dönüyorumKızlar bir şey diycem....
Sanki benim karnım biraz aşağı indi... Yoksa bana mı öyle geliyor bilemiyorum....
Doğuma yakın iniyor diyorlar ya ondan mı acaba...
Bugün 37+6 yız..
Böyle hisseden var mı başka.
Kontrolüm yarın
Bir rahatlama olmadı, sık idrara da çıkmıyorum... Ama arada kasıklarda baskı hissediyorum. Genelde çok oturup kalktıktan sonra oluyor :)Artık aşağı inmiştir ya normal bence az önce benim altta yazan güncellemeyi okudum canım sen de bakbana bile inebilir diyor. Rahatlama hissediyorsan inmiştir Çok kasık ağrım oluyor hatta şuan hıçkırıyor minnak İçerde kasıklarımda oynayan bir şeyler hissediyorum arada, elleri sanırım
Zaten hamilelikte en çok mide yanmaları zorluyor insanı.. Onu yaşadığım gün artık bebiş doğsa da rahatlasam diyor insan :)Benimde aşağı indi 35+1 iz ama midemdeki yanma hiç geçmiyor bebek aşağı insede ayaklarıyla totosuyla midemi bırakmıyor yarın benimde var kontrolum bklm inslalh sıkıntısız geçer her Dr girdimde bı stresle geri dönüyorum
Bakalım bekler inşallahGünaydın Balkız..
Sabırsız tontiş daha fazla durmak istemiyor mu... Bak sen yaramaza :)))
Ama sancılar değişiyor sanırım. Geçen rollerın nst'de sancısı çıktı, ertesi gün hiç çıkmadı....
sanırım arka arkaya devamlı sancı olursa bile hemen doğuma almıyolar... Açılma vs. bekliyorlar...
Ayyy acele etmesin yaa, sırasını beklesin tatlı tobiğim
Evet canım ben hissettim hatta nst deki hemşire de sordu hissediyor musun diye çünkü bazen hiç hissetmeden de sancı olabiliyormuş ama ben hep hissettim özellikle 100 e vurduğundaKuzum nst'de çıkan sancıları sen de hissediyor musun?