2022 ikizler burcu anneleri

Ritmik olmadı ağrılar şükür sanıırm artık son düzlük ve olacak bu ağrılar😊 biraz panik yaptım sabah.
rollercoaster rollercoaster canım sen ne yaptın nst nasıl geldi?
M muge demir sen nasılsın nasıl oldun minik kuşun nasıl 😊
Teşekkür ederim canım💓 gün geçtikçe daha zor oluyo ne yalan söyleyim😞 durumu stabil dedi doktor, umutla bekliyoruz toplayacak kendini inşallah🙏🏻

Kızlar bu arada magnet için biz Tema vakfına yaptırdık düşünen olursa fikir acısından paylaşıyorum 🙏💙 kızımda çok çeşit yapmıştım ama şimdi malum Abla terörü de var:rapci::sinirli: 1 çeşit magnet ve çikolata ile bebiş sade olacak 🙏😎:spor::KK55:

Eklentiler

• 20220520_093607.png
    20220520_093607.png
    629,7 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bu arada magnet için biz Tema vakfına yaptırdık düşünen olursa fikir acısından paylaşıyorum 🙏💙 kızımda çok çeşit yapmıştım ama şimdi malum Abla terörü de var:rapci::sinirli: 1 çeşit magnet ve çikolata ile bebiş sade olacak 🙏😎:spor::KK55:
Ne kadar güzel ve naif düşünmüşsün canım, çok hoşuma gitti😍😍

Ne kadar güzel ve naif düşünmüşsün canım, çok hoşuma gitti😍😍
Çok teşekkür ederim canım benim eşime söyledim ve o da bizim fidanımız oğlumuz ondan da fidanlar olsun deyince çok hoşumuza gitti hemen sipariş verdim yoksa başka şeylerde vardı düşündüğüm 😍🙏🍬 tabii birde akli eren bir abla var süslü şaşaalı şeyleri yapamıyorum üzülür akli kalır diye .

Merhaba Kızlar
Bizim bugün kontrolümüz vardı...
37+7 yiz.
Nst iyi çıktı, sancı yoktu...
Bebiş iyi, fıldır fıldır :) Kafası doğum kanalındaymış :)
3300 olmuş, boyunu hiç söylemiyor doğru olmaz diye :))

Çatı muayenesi yapmadı.. Ben de hiç hatırlatmadım :)
Aylık yapılan rutin tahlilller için kan ve idrar verdim ...Sonuçlar bugün çıkar sanırım.

Korseyi sordum önermiyorum dedi... Sonrasında selülit yapıyormuş. Onun yerine kuşak sararsın dedi...
Haftaya doğurmazsan tekrar randevuya gel dedi :)

Selam kızlar ben geldim kontrolden şükür diyet işe yaramis suyum normale dönmüş boğazımı tutacam doğuma kadar muhtemel tarihi verdi Haziran 13 ve sonrası günleri dedi ben direk 13 secicem :anne:insallh nst de iyi çıktı ama benim sancım çok var nasıl normal çıktı anlamadım :KK43: şimdilik böyle yarım kilocuk vermişim bebiste hiç almamış aman sağlıklı olsunda böyle iyiyiz

X