- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.741
Aaaa bu aralar voleybol falan oynama kuzucuk, bebiş sonra heves edip erken gelecek bak :)))Ben bugün birazcık voleybol oynadım. Eve gelince 15 dj önce bı anda bı akıntı geldi tuvalete zor yetiştim ama kaçırdım da bayağı. Bilmiyorum su mu yoksa sıkışmamıştım ama anlamadım. Yarın kontrol hakkım var gidip bı bakayımÇocuk diyecek bu kadın bı halay çekiyor bı top oynuyo amacı ne acaba
Dikkat et kuzum dikişlerini zorlama sakın, bol bol dinlen, ağır kaldırma ve kendini sıcak sakla....İnşallah
Ağrı oluyor ama ağrı kesici ile hafifliyor biraz daha
Sende durumlar nasıl? Nasılsın bebiş ne yapıyor
Oyyyy yer bırakmadılar içerde tabiiDikkat et kuzum dikişlerini zorlama sakın, bol bol dinlen, ağır kaldırma ve kendini sıcak sakla....
Çok şükür en zor kısmı atlatıyorsun, zamanla daha da iyi olacaksın
Ben de iyiyim çok şükür, bebişte iyi artık aşırı hareket edemiyor yeri daraldığı için ama süzülüşlerini hissediyorum...
Prş günü kontrole gideceğim bir değişiklik olmazsa bakalım nasılmış tosbik :)
Bu arada minik prenses kaç kilo doğdu kuzu?
sabahın 6'sında uyandım, rüya mı görüyorum acaba? voleybol mu oynadınBen bugün birazcık voleybol oynadım. Eve gelince 15 dj önce bı anda bı akıntı geldi tuvalete zor yetiştim ama kaçırdım da bayağı. Bilmiyorum su mu yoksa sıkışmamıştım ama anlamadım. Yarın kontrol hakkım var gidip bı bakayımÇocuk diyecek bu kadın bı halay çekiyor bı top oynuyo amacı ne acaba
Çok güzel haber, ilk ben diye diye en son sen olacaksın sanırım kuzum :)))
Beklesinler bekleyebildikleri kadar, içerde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi.... Bu gidişle 40 ı da geçecez sanki :)
Doğum belirtisine dair hiç emare de yok :)
Perşembe büyük ihtimalle kontrole gideceğim, sanırım doktor hep bahsettiği çatı muayenesini de bu gittiğimde yapar sanırım. Bakalım ne diyecek ben de merak içindeyim...
Voleybol muuuuuBen bugün birazcık voleybol oynadım. Eve gelince 15 dj önce bı anda bı akıntı geldi tuvalete zor yetiştim ama kaçırdım da bayağı. Bilmiyorum su mu yoksa sıkışmamıştım ama anlamadım. Yarın kontrol hakkım var gidip bı bakayımÇocuk diyecek bu kadın bı halay çekiyor bı top oynuyo amacı ne acaba
haklısın ben şu gece uyurken terleme ve üşüme döngüsünü çözemedim bir türlü. Ne giysem, ne örtünsem sürekli bir yanıyorum bir üşüyorumKaburga ağrıların soğuktan oluyordur büyük ihtimal, havalar serin sıcak olsa da bizim vücutlar bu aralar fazla hassas o nedenle sıcak tut kendini kuzucum...
Oh çok şükür izne çıkıyorsun artık, tam vakti çünkü hareket etmesi çok daha zor... Büyüklerin ağırlaştın mı sorusunu hiç anlamıyordum, şimdi çok iyi anlıyorum :)))))
Sabah kalkmak yorucu tabi ki, evde rahat rahat dinlenir, heyecanını yaşarsın, eşinle bebişsiz son gezilerinizi yaparsınız :) Ohh missss...
Ben de iyiyim çok şükür, tez yazmakla geçiyor günüm...
Maşallah haftasına göre çok çok iyi kilosu, görüyomusun sen akıllı bıdığı, erken çıkacağım diye kendini nasıl hazırlamış :))))Oyyyy yer bırakmadılar içerde tabii
2600 doğdu cuma ölçümde de öyle çıkmıştı kiloda pek sapma olmuyor galiba ama boyu hoca 48 ölçmüştü 46 doğdu.
Kilosuna güveniyordum kuzumun ama tontik anca yanak yapmış biraz da ciğer geliştiriym dememiş tombişim.
Bu hafta muayenede doğum mu konuşacaksınız çok heyecanlı güzel güzel doğsun inşallah
Ya zaten çocuk gibi oynuyorlar benimle.sabahın 6'sında uyandım, rüya mı görüyorum acaba? voleybol mu oynadınben şok
bir rahat durur muydun acaba
babaanneler gibi konuşucam; yapman kuzum, etmen eylemen kuzum
gittiğinde doktora da yaptıklarını anlat da bilsin
Bakalım bugün zamanı varsa bı gideyim baksın kızceye. Hareketleri iyiydi ama bakalım.Voleybol muuuuuahahahshsh ya kuzum gerçekten halaylar voleybollar maşallahın var su olunca devamı geliyormuş, durmuyormuş yani. Bakalım kontrolde dr ne diyecek.
Instagram'da Ecemarda diye birini takip ediyorum ablasal stres diyince onu hatırlattın banaSelam kızlar nasılsınızUyku tutmuyor beni valla izine çıktık artık bu hafta ama haftaya doğum olacak bir sürü de iş var 2 yat 1 kalk idare ediyorum. Benim minnoş cadı kızımsa her gün ama karnı ağrıyor ama midesi bulanıyor okuldan sürekli beni arıyor sanırım ablasal stress
ben de bugün ayrıldım izne, planlanana göre olursa 18 günüm var, iş falan yapacak hiç halim yok gerçekten. çantayı son kez gözden geçirip öylece bekleyeceğim. Camları sildireceğim ama yağmur hiç fırsat vermiyor.Selam kızlar nasılsınızUyku tutmuyor beni valla izine çıktık artık bu hafta ama haftaya doğum olacak bir sürü de iş var 2 yat 1 kalk idare ediyorum. Benim minnoş cadı kızımsa her gün ama karnı ağrıyor ama midesi bulanıyor okuldan sürekli beni arıyor sanırım ablasal stress
Gerçekten son ay çok zorlamaya başladı beni de. Yine de hamileliği sevdim ben genel olarak, özleyeceğimGünaydın kızlar
Heryerim dökülüyor enerji sıfır
Duş almadan yatamıyorum heryerimde karıncalar yürüyor sanki duşa giriyorum gece üşüyorum bu sefer beni tekrardan 30. haftaya ışınlasalar son zamanlar zormuş öncesi hiç hamilelik bile değildi gerçekten
Karnımda aldı başını gitti kocaman bişey oldu 7 kilo aldım ama karnım 20 gibi
Hayranım son dakika her işini halledebilen insanlara. Ben şaşkın ördek oluyorum, organize olamıyorum. Kardeşim de senin gibidir, çok da güzel ve tam olur her yaptığı ama yapana kadar da bana fenalık geçirtirBende alışverişe yeni başladım a dostlarbiliyorum çok şaşıracaksınız ama bende böyle bir tipim çoğu seyin siparisi verildi 3 güne gelir
Haftan da iyi canım inşallah en kısa sürede çıkacak minişin evin mis kokusuyla dolacakBugün taburcu oldum ben kızım yoğun bakımda hala, eve geldikten sonra daha zor geldi ama ne yapalım elden gelen bir şey yok yavrularımız iyi olsunlar inşallah
Tüm yavrular küvözler bi odada ibretlik gibi orda yarım saat kalsam psikolojim ne olur bilmiyorum o kadar küçük bebekler var ki oyuncak gibişifa diliyorum hepsine
Gerçekten maşallahhh diyorum arkadaşımVoleybol muuuuuahahahshsh ya kuzum gerçekten halaylar voleybollar maşallahın var su olunca devamı geliyormuş, durmuyormuş yani. Bakalım kontrolde dr ne diyecek.
Napim ya aşerdim diyelimGerçekten maşallahhh diyorum arkadaşımben yatakta soldan sağa dönersem şükrediyorum bu gece aynı ters kaplumbağa gibi debeleniyordum eşim de arkadan ittiriyordu haahha
Biz hala memleketteyiz canım kendi evimde olsam biraz daha rahat olurdum az kaldı pazar dönüş var inşallahGerçekten son ay çok zorlamaya başladı beni de. Yine de hamileliği sevdim ben genel olarak, özleyeceğim