- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.761
Sağ salim dönün evinize inşallah. Özgürce hareket etmenin kıymetini ben de anladım ama bir süre daha sabredeceğiz sanırım. Doğum sonrası da hemen rahat olunmuyormuş çünkü. O zaman da bebek kokusu unutturur her şeyi inşallahBiz hala memleketteyiz canım kendi evimde olsam biraz daha rahat olurdum az kaldı pazar dönüş var inşallah
Minnoşum hareket ettikçe çok mutlu oluyorum tabiki ama yatıp kalkmak falan zorluyor artık alt karnım spor yapıpta hamlamış gibi etim acıyor
Sorma o camlar resmen camur oldu yarın yine yağışlıben de bugün ayrıldım izne, planlanana göre olursa 18 günüm var, iş falan yapacak hiç halim yok gerçekten. çantayı son kez gözden geçirip öylece bekleyeceğim. Camları sildireceğim ama yağmur hiç fırsat vermiyor.
Onun ablasal stresini yesinlersürece hep dahil et kuzum, çantayı beraber hazırlayın, o da seçsin alınacakları gibi. Kendisini dışlanmış hissetmemesi çok önemli. Kardeşliğin doğasında var kıskançlık ama onu yönetmek de anne babanın elinde, dengeyi tutturunca atlatacaktır
Yaa bilindik birimi bakayım ben doğaçlama uydurdumInstagram'da Ecemarda diye birini takip ediyorum ablasal stres diyince onu hatırlattın banayeni doğan bebeği çok sakin o yüzden ikinci çocuk korkulacak birşey değilmis ben hala ilkinden korkuyorum mesela demişti umarım sende hayırlısı ile kucağına alirisin
Çıktım kızlar, Nstye aldılar sancı yok tansiyon da normal, bebek gününde ölçümler de günümde çıktı, su gibi gelen akıntıı söyledim devam etmedi dedim. Suyuna baktı ama pelvik muayenede bir baksınlar dedi, çatı yani işte muayeneden çıktım onu da yaptırmadım açıkçası. 37. Haftaya kadar da yapmasınlar mümkünseKızlar ben de hastaneye geldim bebek hareketleri maşallah şu birkaç gündür iyice hissediyorum geçen gece de azar azar su gibi akıntım oldu. İçim rahat etsin diye doktora geldim suyu iyi mi en azından bilgi verir
Selam Aryacım... Bu arada bu isim Game Of Thrones'tan mı... Ne diziydi ama ya, ismini görünce aklıma o geliyor :)))Selam kızlar nasılsınızUyku tutmuyor beni valla izine çıktık artık bu hafta ama haftaya doğum olacak bir sürü de iş var 2 yat 1 kalk idare ediyorum. Benim minnoş cadı kızımsa her gün ama karnı ağrıyor ama midesi bulanıyor okuldan sürekli beni arıyor sanırım ablasal stress
Kontrolün nasıl geçti kuzu?Kızlar ben de hastaneye geldim bebek hareketleri maşallah şu birkaç gündür iyice hissediyorum geçen gece de azar azar su gibi akıntım oldu. İçim rahat etsin diye doktora geldim suyu iyi mi en azından bilgi verir
Geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim bi sıkıntı görünmüyorsa çatıyı ertelemek mantıklı herkesin yapısı bir değil ama çoğunluk uyarım olduktan sonra doğumun başladığını belirtmiş günlerimiz yakın benimde alt karnımda iki küçük çatlak olmuş bende dikkat etmiştim ama son haftalarda karnım bağımsızlığını ilan etti ve kaçınılmaz son çatladı inşallah yukarı yukarı ilerlemezÇıktım kızlar, Nstye aldılar sancı yok tansiyon da normal, bebek gününde ölçümler de günümde çıktı, su gibi gelen akıntıı söyledim devam etmedi dedim. Suyuna baktı ama pelvik muayenede bir baksınlar dedi, çatı yani işte muayeneden çıktım onu da yaptırmadım açıkçası. 37. Haftaya kadar da yapmasınlar mümkünsesuyun devam etmemesi ve ölçümlerin hareketin iyi olmasından dolayı ben kendi isteğimle kaçtım yani. Bu sefer psikolojimi etkiliyor uyarıldı mı diye. 10-15gün sonra da kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum inşallah o zamana kadar içim rahat etsin dedim.
Baş geliş halen oturduktan sonra kalkınca kasıklarım öyle öyle ağrıyor ki yürüyünce kendime geliyorum ama bu arada günde kaç kez çeşit çeşit yağlarla yağlanmama rağmen göbek kısmımda iki çatlak daha belirmiş çok geriliyordu zaten hissediyordum. Sürmesem ne haldeydim bilmiyorum gerçi karnım çok büyüdü sizde durumlar nasıl
Çok teşekkür ederim canım hepimizki sağlıkla gelsin inşallahGeçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim bi sıkıntı görünmüyorsa çatıyı ertelemek mantıklı herkesin yapısı bir değil ama çoğunluk uyarım olduktan sonra doğumun başladığını belirtmiş günlerimiz yakın benimde alt karnımda iki küçük çatlak olmuş bende dikkat etmiştim ama son haftalarda karnım bağımsızlığını ilan etti ve kaçınılmaz son çatladı inşallah yukarı yukarı ilerlemez
Ahh kardeşlik. Benim de kardeşimle 3 yaş aram. Çocukluk dönemlerimde hissettiklerimi hatırlıyorum, hem tatlı bir rekabet vardı hem de en iyi arkadaşımdı. Çok tatlı çok derin bir bağ kardeşlik. Şimdiden kurmuş gibi görünüyorlar, daim olsunSorma o camlar resmen camur oldu yarın yine yağışlıbende çok hal kalmadı sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah . Herşeye dahil edip ona aldırıyoruz eksikleri ki birşey almaya korkuyoruz anında sabotaj ama gece gündüz eli karnımda ve birbirlerine tepkileri çok güzel. Karnım kasılınca Arel yapma annemizi acıtma diyor ve düzeliyor ben söyleyince tınlamıyor oğlan
Güzel haberlerÇıktım kızlar, Nstye aldılar sancı yok tansiyon da normal, bebek gününde ölçümler de günümde çıktı, su gibi gelen akıntıı söyledim devam etmedi dedim. Suyuna baktı ama pelvik muayenede bir baksınlar dedi, çatı yani işte muayeneden çıktım onu da yaptırmadım açıkçası. 37. Haftaya kadar da yapmasınlar mümkünsesuyun devam etmemesi ve ölçümlerin hareketin iyi olmasından dolayı ben kendi isteğimle kaçtım yani. Bu sefer psikolojimi etkiliyor uyarıldı mı diye. 10-15gün sonra da kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum inşallah o zamana kadar içim rahat etsin dedim.
Baş geliş halen oturduktan sonra kalkınca kasıklarım öyle öyle ağrıyor ki yürüyünce kendime geliyorum ama bu arada günde kaç kez çeşit çeşit yağlarla yağlanmama rağmen göbek kısmımda iki çatlak daha belirmiş çok geriliyordu zaten hissediyordum. Sürmesem ne haldeydim bilmiyorum gerçi karnım çok büyüdü sizde durumlar nasıl
Oh haberler harika...gözün aydın Goose...Çıktım kızlar, Nstye aldılar sancı yok tansiyon da normal, bebek gününde ölçümler de günümde çıktı, su gibi gelen akıntıı söyledim devam etmedi dedim. Suyuna baktı ama pelvik muayenede bir baksınlar dedi, çatı yani işte muayeneden çıktım onu da yaptırmadım açıkçası. 37. Haftaya kadar da yapmasınlar mümkünsesuyun devam etmemesi ve ölçümlerin hareketin iyi olmasından dolayı ben kendi isteğimle kaçtım yani. Bu sefer psikolojimi etkiliyor uyarıldı mı diye. 10-15gün sonra da kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum inşallah o zamana kadar içim rahat etsin dedim.
Evett inşallah canım benim darisi sizlereAhh kardeşlik. Benim de kardeşimle 3 yaş aram. Çocukluk dönemlerimde hissettiklerimi hatırlıyorum, hem tatlı bir rekabet vardı hem de en iyi arkadaşımdı. Çok tatlı çok derin bir bağ kardeşlik. Şimdiden kurmuş gibi görünüyorlar, daim olsun
Güzel haberleriyi yapmışsın canım, sorun yok dediyse kendi doktorun görmeden yaptırmaman iyi olmuş. Gerektiği zaman yapılması daha iyi. Belki de onunla alakası olmayacak ama tüh çatı muayenesi yaptırdım diye evham yapmaktan iyidir benim de bayadır baş geliş duruyor, altta hep bir ağrı ve dolgunluk var dediğin gibi. Sen kremlere devam et, benim 10 gündür çok büyüdü göbeğim, günde 3e çıkardım krem ve yağı, henüz çatlak yok.
Selam canım evettSelam Aryacım... Bu arada bu isim Game Of Thrones'tan mı... Ne diziydi ama ya, ismini görünce aklıma o geliyor :)))
Bu aralar uyumak çok zor gerçekten....
Aaaa ablası da heyecandan mı böyle oldu acaba....
Amin canım Allah razı olsun caniminşallah yetişir
arkadaşın için gözün aydınsağlıkla büyütsün
Ay canım sen ne zaman doğum yaptın ya ben yeni gördüm hayirli olsun insallh hemen geçmişe gidip bakmam lazımOyyyy yer bırakmadılar içerde tabii
2600 doğdu cuma ölçümde de öyle çıkmıştı kiloda pek sapma olmuyor galiba ama boyu hoca 48 ölçmüştü 46 doğdu.
Kilosuna güveniyordum kuzumun ama tontik anca yanak yapmış biraz da ciğer geliştiriym dememiş tombişim.
Bu hafta muayenede doğum mu konuşacaksınız çok heyecanlı güzel güzel doğsun inşallah
Ay maasallh canım çok sevindim valla rabbim tez zamanda kucağına aldirsin inslalh geriden geliyorum okumaya umarım sona geldimde çıkmış bile olur kuvezdenEvet sezaryen oldu spinal yaptılar iğne yapıldığını bilmesem hiç anlamam bile ufacık bişi hiç acımıyor sonra birden ayaklarım karıncalandı uyuştu tahminim bir beş dkya bel altım tamamen uyuşmuştu. Önce ayağını kaldır diyerek test ediyolar ilk kaldırabiliyorsun sonra mümkün değilsonra buz torbasıyla test ediyor soğuk mu diye diye öyle bi beş dk geçti. Bebeğin çıkması o kadar kısa sürüyor ki yani ameliyat toplam 20 dk falan sürdü sanırım.
Çok garip hissediyorum henüz idrak edemedim olayı sanırım ben hala karnıma bakıyorum aaa yok diyorum falan
Kızımı bir kez gördüm minnoşum uyuyordu tek duamız şimdi hemen kendini toplaması
Durumlar böyle. Kimi doğuma aldılar yaa durumu nasıl??
aiyy geliyor gelmekte olanSelam kızlar nasılsınızUyku tutmuyor beni valla izine çıktık artık bu hafta ama haftaya doğum olacak bir sürü de iş var 2 yat 1 kalk idare ediyorum. Benim minnoş cadı kızımsa her gün ama karnı ağrıyor ama midesi bulanıyor okuldan sürekli beni arıyor sanırım ablasal stress
o kadar haklısın ki... valla artık tamamım ben deGünaydın kızlar
Heryerim dökülüyor enerji sıfır
Duş almadan yatamıyorum heryerimde karıncalar yürüyor sanki duşa giriyorum gece üşüyorum bu sefer beni tekrardan 30. haftaya ışınlasalar son zamanlar zormuş öncesi hiç hamilelik bile değildi gerçekten
Karnımda aldı başını gitti kocaman bişey oldu 7 kilo aldım ama karnım 20 gibi
Evet kuzum az kaldı çokta yoruldum sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah. Sen nasılsınaiyy geliyor gelmekte olan
süperÇıktım kızlar, Nstye aldılar sancı yok tansiyon da normal, bebek gününde ölçümler de günümde çıktı, su gibi gelen akıntıı söyledim devam etmedi dedim. Suyuna baktı ama pelvik muayenede bir baksınlar dedi, çatı yani işte muayeneden çıktım onu da yaptırmadım açıkçası. 37. Haftaya kadar da yapmasınlar mümkünsesuyun devam etmemesi ve ölçümlerin hareketin iyi olmasından dolayı ben kendi isteğimle kaçtım yani. Bu sefer psikolojimi etkiliyor uyarıldı mı diye. 10-15gün sonra da kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum inşallah o zamana kadar içim rahat etsin dedim.