- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
-C-A-N-A-N- olmuştu
o akşam hafif semptom yaşadı ama sabaha bir şeyi kalmamıştı
tetanoz aradan çıksın 1 ay sonra ben de 3. dozu olurum
Kızlarr yarına Biontech randevusu aldım hamileyken hiç olmamıştım inşallah çok fazla yan etkisi olmaz
yarın kimsenin randevusu var mı?
bu arada ben yarın tetanoz aşısı olmaya gidiyorum sağlık ocağına, belki gitmişken kalbini de dinlerim tontiğin
Ben de pzt oldum, ağrısı olmadı. Sana da şimdiden geçmiş oldun kuzucum. Hem kalbini de dinletti hemşire yaaa at yarışı gibi nasıl hızlı değil mi
Çok sevindim canım gözün AydınŞu atlattık lafını inşallah tam anlamlıyla ben de duyarım iğne ve ilaç kesti mi sende doktorun?
İnşallah canım. Bebeğinle konuş. İnan ve kendine güven. Hepsi geçecek o sedyede kalp atışını duyup bebeği görünce herşey bitiyorvitamin kullanacağım sadece iğneyi sormayı unuttum ya o heyecanla ama 1 tane kaldı. Onu da yarın vurdururur.
Bu arada doktor bugün de üstüne basa basa dedi. Lütfen uykuna dikkat et. Geçen de demişti en geç 23.30 da yatmamız gerekiyormuş.
Ben liste yapıyorum. Doktor diyo aç sorularını. 10 sorum varsa o zaten 9unu muaynede yanıtlamış oluyor. 1 tane kaliyoGerçekten öyle, sağlıklı bir şekilde görünce insan o kadar rahatlıyor ki, doktora soracağı bütün sorular gidiyo aklından.
.
Ben liste yapıyorum. Doktor diyo aç sorularını. 10 sorum varsa o zaten 9unu muaynede yanıtlamış oluyor. 1 tane kaliyoe diyorum ben gideyim o zaman
Valla ya. Bu ara 3ten erken yatamıyorum.Yatıyoruz da uyuyabiliyoruz mu acaba?
.
Şimdi haftaya son kez gidicem ne var ne yok yazmam lazımYa evet, ben de bir ara yapıyordum onu da ne zamandır boşladım.
.
Ohh şifa olsun bende pazartesi olmuştum.İlk gün kolum hiç ağrımadı ama dün gece baya sızladı ama geçti şuan
yarın kimsenin randevusu var mı?
bu arada ben yarın tetanoz aşısı olmaya gidiyorum sağlık ocağına, belki gitmişken kalbini de dinlerim tontiğin
Teşekkür ederiimmmGüle güle giydir newnew, yumoş yumoş gözüküyor
-C-A-N-A-N- olmuştu
o akşam hafif semptom yaşadı ama sabaha bir şeyi kalmamıştı
tetanoz aradan çıksın 1 ay sonra ben de 3. dozu olurum
Hepimize ve bebişlerimize şifa olsun inşallah kızlar teşekkür ediyorumOlsa da sıkıntı etme canım, 6 saatte bir parol alabilirsin.
Sirkeli suda havlu sıkıp alnıma koydum bi de ben. Çok şükür geçti gitti.
.
Ben sadece kol ağrısıyla atlattım canım. Şifa olsun şimdidenKızlarr yarına Biontech randevusu aldım hamileyken hiç olmamıştım inşallah çok fazla yan etkisi olmaz
İyi geceler kızlar, park yatağı kurduk tam incelerken eşimin babaannesinin vefat ettiğini öğrendikApar topar çıktık, annemlerdeydik. Balkiz94 rengi siyah gibi görünüyordu antrasitin ama baya güzel bir antrasit geldi. Kumaş kalitesini çok beğendim, kurulumu da çok zor değildi ama bir kaç seferde baya kolay hale gelebilir. İçine ben bile kıvrılıp yatabilirim baya geniş ve sağlam. Sonuç olarak ben memnun kaldım, 5 yaşa kadar kullanır diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım, hayat işte, bir yerde yeni umutlar heyecanlar yaşarken, öbür taraftan kayıp verdikbaşınız sağolsunGugubi mekânı cennet olsun
Park yatağı sevmene çok sevindim
sağlıkla doğup, güle güle kullansın
Ya ben 3-4 ten önce hiç uyuyamıyorum uzun süredirBu arada doktor bugün de üstüne basa basa dedi. Lütfen uykuna dikkat et. Geçen de demişti en geç 23.30 da yatmamız gerekiyormuş.
2 Şubat şimdilik kulağa uzak gibi geliyorAy hadi bakalım, inşallah canım.
Ne zaman senin kontrolün?
.
Maalesef ya. Ben her gece 00.00. olsun da happymom dan bakayim diye bekliyorumYa ben 3-4 ten önce hiç uyuyamıyorum uzun süredir