2022 ikizler burcu anneleri

Gerçekten öyle, sağlıklı bir şekilde görünce insan o kadar rahatlıyor ki, doktora soracağı bütün sorular gidiyo aklından.

.

Gerçekten öyle, sağlıklı bir şekilde görünce insan o kadar rahatlıyor ki, doktora soracağı bütün sorular gidiyo aklından.

.
Ben liste yapıyorum. Doktor diyo aç sorularını. 10 sorum varsa o zaten 9unu muaynede yanıtlamış oluyor. 1 tane kaliyo e diyorum ben gideyim o zaman

yarın kimsenin randevusu var mı?

bu arada ben yarın tetanoz aşısı olmaya gidiyorum sağlık ocağına, belki gitmişken kalbini de dinlerim tontiğin
Ohh şifa olsun bende pazartesi olmuştum.İlk gün kolum hiç ağrımadı ama dün gece baya sızladı ama geçti şuan Bu arada benim bebişin kalbini dinlemeye çalıştı ama cihaz çok eskiydi ben hiçbişey anlamadım sende benim gibi olursan korkma boşuna
Güle güle giydir newnew, yumoş yumoş gözüküyor
Teşekkür ederiimmm Gelsin gelince resmini atarım buraya

İyi geceler kızlar, park yatağı kurduk tam incelerken eşimin babaannesinin vefat ettiğini öğrendik Apar topar çıktık, annemlerdeydik. Balkiz94 rengi siyah gibi görünüyordu antrasitin ama baya güzel bir antrasit geldi. Kumaş kalitesini çok beğendim, kurulumu da çok zor değildi ama bir kaç seferde baya kolay hale gelebilir. İçine ben bile kıvrılıp yatabilirim baya geniş ve sağlam. Sonuç olarak ben memnun kaldım, 5 yaşa kadar kullanır diye düşünüyorum.

başınız sağolsun Gugubi mekânı cennet olsun

Park yatağı sevmene çok sevindim
sağlıkla doğup, güle güle kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…