2022 ikizler burcu anneleri

Şimdi Şok'a gittim, ben de depend külotlardan aldım✌️

bir de zeka kartlarından bulabildim, ondan da aldım
bu zeka kartlarının siyah beyaz olanları her ne kadar bana korkunçlu gelse de🙈 faydalı diyolar, onu da almış oldum🚀🚀

Eklentiler

• 0140F284-7EF0-4A3D-BD48-D0720C52CB60.jpeg
    0140F284-7EF0-4A3D-BD48-D0720C52CB60.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 38
👩‍💻

yarın kimsenin randevusu var mı? 👀

bu arada ben yarın tetanoz aşısı olmaya gidiyorum sağlık ocağına, belki gitmişken kalbini de dinlerim tontiğin🤩
Ya o cihaz varya mucize gibi bir şey küçücük ve gerçekten de o kadar net duyuluyor ki ben pamuk gibi olmuştum 🤭 bu arada benim tetanozun 3. günü bir yan etki olmadı kol ağrısı dışında. Seninde rahatça geçer inşallah 🙏

Ya o cihaz varya mucize gibi bir şey küçücük ve gerçekten de o kadar net duyuluyor ki ben pamuk gibi olmuştum 🤭 bu arada benim tetanozun 3. günü bir yan etki olmadı kol ağrısı dışında. Seninde rahatça geçer inşallah 🙏

inşallah ağrısız geçer, enn kötü ihtimalle bi tane parol alayım✌️
bugün de tepik üstüne tepik yediğim bir gün ✌️😂

Yaa tehlikenin geçmiş olmasına sevindim canım 😍 yavru kapattı mı cinsiyetini ayy kurban olsunlar ona 🥰
Çocuğum çok üsturuplu teyzesi 🥰 babasını erkenden masrafa sokmak istemiyor 😂 bayağı çevirdi döndü etti ama bacaklarını açmadı 😂
ayyy nazlı minnoş bende oyumu kızdan yana kullanıyorum💕🎈💕
Hayırlısı canım. Aslında bizim için de önemli değil. Merak çok fazla sadece 🥰
Yaa tehlikenin geçmiş olmasına sevindim canım 😍 yavru kapattı mı cinsiyetini ayy kurban olsunlar ona 🥰
Çocuğum çok üsturuplu teyzesi 🥰 babasını erkenden masrafa sokmak istemiyor 😂 bayağı çevirdi döndü etti ama bacaklarını açmadı 😂
Gözün aydın kuzu, her şeyin yolunda olmasına sevindim :KK50:Senin minik pek nazlı, göstermiyor işte yaa, azıcık merak edin :) Bence de kız:lülülü:
İnşallah 🥰🥰🥰 Büyümüş . Göbek deliğinin altına yerleşmiş 😂 Esim diyor ki başka yere gidelim. Dedim her türlü baktı en iyi makine çocuk ayaklarını acmiyo makineyle alakası yok 😂😂
Oh oh, çok şükür canım. Gözünüz aydın. 🤗
Ay çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. 😉
Eee, haftaya kadar alışveriş yapmayacaksın bu durumda. 🙈
Bence zaten kız yaa, Ramzi de öyle demişti değil mi?
Evettt kız demiştin 🥰🥰🥰 maaşı bekliyor çocuğum 😂😂
canım herşeyin yolunda olmasına sevindim🙏🏻💕
cinsiyet için erkek tahmini yapıyorum. çünkü oğlumda da aynısı olmuştu. 2 3 kez elimiz boş döndük. Sonra erkek dedi🤣 herkes kız kız demişti kıza öyle adapte olmuştuk ki erkek diyince düştük bian🤣🤣 sen şartlama kendini kız diye🤭 hayırlısı olsun hakkında🙏🏻💕
Yok şartlamadi. Da biraz bağlandım 😂 Görümcein de geç gösterdi erkek çıkmış 😂😂
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim🥰
Muzip bebek, daha şimdiden keyfine göre nasıl da yönlendiriyorlar süreci🤣 sağlık olsun artık bir dahakine daha bi heyecan yaşarız gösterecem mi diye🤣🤣
Vallahi ya. Evet kanama alanı bitti ya. Doktor dedi farkettiysen çok zor bı dönem geçirdin ama Allah'a şükür atlattık. Haftaya yine aynı heyecan bakalım 🥰

👩‍💻

yarın kimsenin randevusu var mı? 👀

bu arada ben yarın tetanoz aşısı olmaya gidiyorum sağlık ocağına, belki gitmişken kalbini de dinlerim tontiğin🤩
Ben de pzt oldum, ağrısı olmadı. Sana da şimdiden geçmiş oldun kuzucum. Hem kalbini de dinletti hemşire yaaa at yarışı gibi nasıl hızlı değil mi:nazar::anne:

Ben de pzt oldum, ağrısı olmadı. Sana da şimdiden geçmiş oldun kuzucum. Hem kalbini de dinletti hemşire yaaa at yarışı gibi nasıl hızlı değil mi:nazar::anne:
Mükemmel bir şey degil mi ya küçücük bir cihaz ama bebeğinin kalp atışlarını dinleyebiliyorsun her eve lazım 🤭😍

ben her akşam steteskopla deniyorum ama hâlâ bi şey duyamadım🙈

sağlık ocağında da ilk defa dinliycem bakalım😍
Hemşire o cihazla bile biraz aradıktan sonra buldu civcivi :) Bir takım sesler geliyordu fakat hemşire o kordon falan dedi :) Sonrasında allaaaah sanki hipodrum 140 atıyordu küçük prensimin kalbi :nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK9:

Vallahi ya. Evet kanama alanı bitti ya. Doktor dedi farkettiysen çok zor bı dönem geçirdin ama Allah'a şükür atlattık. Haftaya yine aynı heyecan bakalım 🥰
Çok sevindim canım gözün Aydın ☺️ Şu atlattık lafını inşallah tam anlamlıyla ben de duyarım 🙏 iğne ve ilaç kesti mi sende doktorun?

Çok sevindim canım gözün Aydın ☺️ Şu atlattık lafını inşallah tam anlamlıyla ben de duyarım 🙏 iğne ve ilaç kesti mi sende doktorun?
İnşallah canım. Bebeğinle konuş. İnan ve kendine güven. Hepsi geçecek o sedyede kalp atışını duyup bebeği görünce herşey bitiyor 🥰 vitamin kullanacağım sadece 🥰 iğneyi sormayı unuttum ya o heyecanla 😂 ama 1 tane kaldı. Onu da yarın vurdururur.

İnşallah canım. Bebeğinle konuş. İnan ve kendine güven. Hepsi geçecek o sedyede kalp atışını duyup bebeği görünce herşey bitiyor 🥰 vitamin kullanacağım sadece 🥰 iğneyi sormayı unuttum ya o heyecanla 😂 ama 1 tane kaldı. Onu da yarın vurdururur.
☺️ Konuşmam mı ☺️ onu görüp kalp atışlarını duyunca her şey önemini yitiriyor 😍 2 hafta kaldı randevuya, biran önce günler geçsin gitsin diye bekliyorum 🙃

X