- 5 Mart 2021
- 5.814
- 8.706
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Başınız saolsunİyi geceler kızlar, park yatağı kurduk tam incelerken eşimin babaannesinin vefat ettiğini öğrendikApar topar çıktık, annemlerdeydik. @Balkiz94 rengi siyah gibi görünüyordu antrasitin ama baya güzel bir antrasit geldi. Kumaş kalitesini çok beğendim, kurulumu da çok zor değildi ama bir kaç seferde baya kolay hale gelebilir. İçine ben bile kıvrılıp yatabilirim baya geniş ve sağlam. Sonuç olarak ben memnun kaldım, 5 yaşa kadar kullanır diye düşünüyorum.
Ya ben 3-4 ten önce hiç uyuyamıyorum uzun süredir
İlk zamanlar gece 12 olmadan uykum geliyordu ama sabah olana kadar uykum çok bölünüyordu. Sonra öğlen uyumaya başladım. Şimdide gece geç saatlere kadar uyanığım. Öğlen aralıklı olarak uyuyorum. Çok bölük börçük ne biçim işben de en az gece 1
e hani bu hamileler bütün gün uyuyodu
bi biz mi değişiğiz
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinTeşekkür ederim canım, hayat işte, bir yerde yeni umutlar heyecanlar yaşarken, öbür taraftan kayıp verdik
Önceden di canım onlar bebekler şimdi cino gibi doğuyor gözler fıldır fıldırben de en az gece 1
bi biz mi değişiğiz
Valla ya. Bu ara 3ten erken yatamıyorum.
Şimdi haftaya son kez gidicem ne var ne yok yazmam lazım
Bugün heyecandan ultrason görüntüsünü almayı unuttuk
İyi geceler kızlar, park yatağı kurduk tam incelerken eşimin babaannesinin vefat ettiğini öğrendikApar topar çıktık, annemlerdeydik. @Balkiz94 rengi siyah gibi görünüyordu antrasitin ama baya güzel bir antrasit geldi. Kumaş kalitesini çok beğendim, kurulumu da çok zor değildi ama bir kaç seferde baya kolay hale gelebilir. İçine ben bile kıvrılıp yatabilirim baya geniş ve sağlam. Sonuç olarak ben memnun kaldım, 5 yaşa kadar kullanır diye düşünüyorum.
Ya ben 3-4 ten önce hiç uyuyamıyorum uzun süredir
2 Şubat şimdilik kulağa uzak gibi geliyor
Maalesef ya. Ben her gece 00.00. olsun da happymom dan bakayim diye bekliyorum
3 te yattım ya 5 de ayaktaydımBen 12’de uygulamalara bakıp kapatıyorum telefonu ama dönüp duruyorum yatakta, uyumam çok uzun zaman alıyo.
.
9 olsun yazacağımHadi yaa...
Belki doktor almış saklıyordur senin için.
Haftaya sorarsın.
Ama uygulama patates diyo. Hocam patates kadar olmuş mu dedim. Patates i geçmiş dedi
Bende bu hafta öğrendim kuzum merak çok fazla oluyorHayırlısı canım. Aslında bizim için de önemli değil. Merak çok fazla sadece
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesinİyi geceler kızlar, park yatağı kurduk tam incelerken eşimin babaannesinin vefat ettiğini öğrendikApar topar çıktık, annemlerdeydik. @Balkiz94 rengi siyah gibi görünüyordu antrasitin ama baya güzel bir antrasit geldi. Kumaş kalitesini çok beğendim, kurulumu da çok zor değildi ama bir kaç seferde baya kolay hale gelebilir. İçine ben bile kıvrılıp yatabilirim baya geniş ve sağlam. Sonuç olarak ben memnun kaldım, 5 yaşa kadar kullanır diye düşünüyorum.
ay o benim galibaben de en az gece 1
bi biz mi değişiğiz
Başınız saolsunAllah rahmet eylesin
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Günaydın kızlargüzel bir gün olsun hepimiz için
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin
ay o benim galibaÇok uykum var ya hep uykum var. akşam 11-12 gibi yatıyorum ama sabah 6.30 da kalkıyorum. Hiç dinlenemiyorum. Bakıyorum derin uykum bütün gece 10 dk 20 dk. o yüzden sanırım hep uykum var.
Hepinize teşekkür ederim kızlar, dostlar sağolsun. Günaydın herkese güzel bir gün diliyorumCanım Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Park yatağı beğenmene sevindim, güle güle kullan.
.
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsunİyi geceler kızlar, park yatağı kurduk tam incelerken eşimin babaannesinin vefat ettiğini öğrendikApar topar çıktık, annemlerdeydik. @Balkiz94 rengi siyah gibi görünüyordu antrasitin ama baya güzel bir antrasit geldi. Kumaş kalitesini çok beğendim, kurulumu da çok zor değildi ama bir kaç seferde baya kolay hale gelebilir. İçine ben bile kıvrılıp yatabilirim baya geniş ve sağlam. Sonuç olarak ben memnun kaldım, 5 yaşa kadar kullanır diye düşünüyorum.
Sağolasın canımAllah rahmet eylesin, başınız sağolsun
ayyy resmen %50 zam gelmiş.Oksapar iğnelerimi almaya gittim.
İçinde 2 tane iğne olan 7 kutuya 80 lira ödüyordum, 161 lira ödedim. Raporum olmasına rağmen hem de.
Yani tanesi 11,5’a geliyo.
iMom ve Magzinc kullanıyorum, 2’si 180 lira. Günlük 6 lira da onlara gidiyo.
Sadece 3 ilaç günlük 17,5 lira. Aylık 525 lira.
Artık hamile kalmak da lüks oldu sanki. Ne yapsın bu vatandaş?
.
güzel günler de giysin kuzucukBu arada bi takım daha almışım ben, şimdi geldi.
Hiç bilmediğim bir markaydı, tasarım çok hoşuma gitti. 85 liraydı zaten, risk aldım ama değdi.
Eldiveni dışında acayip beğendim.
Zaten onu da pek kullanmayı düşünmüyorum.
Eki Görüntüle 2991790 Eki Görüntüle 2991794
aiyyy çok güzeeellllllgetirdiler nevresim takımlarını
kumaşı yumoş yumoş , fotolarını ekledimlinkini de koyayım;
Bebek Nevresim Takımı Modelleri ve Fiyatları - n11
Bebek Nevresim Takımları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Nevresim Takımları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
sonrasında oğlum kızım bi dur allahını seversen diyip duracağız bence :)Bu döngü hiç bitmicek heralde, yani bende öyle. Ah bir hamile kalabilsem dedim, sonra ah ilk 3 ayı bir atlatsam, şimdi ah sağlıkla doğsasonrasındaki seviyelerde tahminim yok tecrübesizim
ay göstermediyse ben oyumu kızdan yana kullanıyorum :)Göstermedi
Kapatmış bacaklarını
Kanama alanı yok Allah'a şükür.
Normale dönebilirsin dedi ama dikkat et yine dedi.
Zorlu bı düşük atlattın dedi.
Alttan da muayne etti ama yok kendini göstermedi çocuğum çok terbiyeli
Şu aralar kilo almaman iyi dedi.
Kasılmalar; baskı hepsi normal dedi.
Haftaya gel bakalım dedi.
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfamaherkes merakla bekliodu sonuc yok
sfhakjdhkasdhaskdhs senden beklerim bu performansı :) :)ben bu hızla gidersem okul kıyafetlerini de alıcam
ayy ama bunlar da çok güzeller. of o kadar güzel şeyler atıyorsunuz ki hangisini alsam diye kararsız kalıyorum hepKızlaar park yatak almayı düşünenler hangi marka almayı düşünüyor acabaa?
Bende bugün Chakra’nın yeni doğan takımını aldımm
şifa olsun kuzu
yarın kimsenin randevusu var mı?
bu arada ben yarın tetanoz aşısı olmaya gidiyorum sağlık ocağına, belki gitmişken kalbini de dinlerim tontiğin
canım ben 16. haftamda olmuştum 3. dozuKızlarr yarına Biontech randevusu aldım hamileyken hiç olmamıştım inşallah çok fazla yan etkisi olmaz
heh tamam bu ben.Bu arada doktor bugün de üstüne basa basa dedi. Lütfen uykuna dikkat et. Geçen de demişti en geç 23.30 da yatmamız gerekiyormuş.
aaa başınız sağolsun canım Allah mekanını cennetsin etsinİyi geceler kızlar, park yatağı kurduk tam incelerken eşimin babaannesinin vefat ettiğini öğrendikApar topar çıktık, annemlerdeydik. @Balkiz94 rengi siyah gibi görünüyordu antrasitin ama baya güzel bir antrasit geldi. Kumaş kalitesini çok beğendim, kurulumu da çok zor değildi ama bir kaç seferde baya kolay hale gelebilir. İçine ben bile kıvrılıp yatabilirim baya geniş ve sağlam. Sonuç olarak ben memnun kaldım, 5 yaşa kadar kullanır diye düşünüyorum.