-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
ayyy resmen %50 zam gelmiş.
%50 zam gelmeyen bir şey kalacak mı acaba
ülkeme o kadar üzülüyorum ki
güzel günler de giysin kuzucuk
aiyyy çok güzeeellllll
aldığın fiyat ile aynı mı peki
sonrasında oğlum kızım bi dur allahını seversen diyip duracağız bence :)
ay göstermediyse ben oyumu kızdan yana kullanıyorum :)
sfhakjdhkasdhaskdhs senden beklerim bu performansı :) :)
ama çok mantıklı olur o zamana kadar aldıklarımız 4 5 katı falan olacak
ayy ama bunlar da çok güzeller. of o kadar güzel şeyler atıyorsunuz ki hangisini alsam diye kararsız kalıyorum hep
şifa olsun kuzu
canım ben 16. haftamda olmuştum 3. dozu
ilk iki dozda nasıl seyrettiyse öyle devam etti.
kol ağrısı ve uyku dışında bir şey olmadı çok şükür.
umarım sen de kolay atlatırsın
heh tamam bu ben.
ama nadirde olsa kaçıyor uyku ona yapacak bir şey yok artık :)
aaa başınız sağolsun canım Allah mekanını cennetsin etsin
guzel geçecek inşallah, benimde iki hafta sonra inşallah, bende hem heyecanlı hemde stresliyimhiç olmadığım kadar heyecanlıyım kızlar sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor.
yarına detaylım var.
hem çok korkuyorum hem çok özledim oğluşu merak ediyorum hem de çok heyecanlı bu kadar duyguyu aynı anda nasıl yaşayabiliyorum hiç bilmiyorum hadkasdhaks :) :)
bu ay kredi kartını öyle patlattım ki. şansımı şubat ayında denicem :)aldığım fiyata baktım aynıinşallah bu fiyatta kalır yumoş yumoşmuş sonra 1 tane daha alırım
sen alabildin mi randevu kuzuguzel geçecek inşallah, benimde iki hafta sonra inşallah, bende hem heyecanlı hemde stresliyim
Her detaylıya girenle biz de heyecanlanıyoruzhiç olmadığım kadar heyecanlıyım kızlar sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor.
yarına detaylım var.
hem çok korkuyorum hem çok özledim oğluşu merak ediyorum hem de çok heyecanlı bu kadar duyguyu aynı anda nasıl yaşayabiliyorum hiç bilmiyorum hadkasdhaks :) :)
Mhrs girdim az önce randevu tarihi görünmüyorsen alabildin mi randevu kuzu
Patlat anam patlat burda çorap almayan kadın napsınbu ay kredi kartını öyle patlattım ki. şansımı şubat ayında denicem :)
eğer hala indirimde olursa alırım kesin çok güzel gözüküyor çünkü :)
Güzellcee geçsin gitsin bebiş sana poz versin inşallahhhiç olmadığım kadar heyecanlıyım kızlar sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor.
yarına detaylım var.
ayy inşallah inşallah yüzünü gösterir umarım. çikolata yiyip gideceğim :)Her detaylıya girenle biz de heyecanlanıyoruzHadi inşallah her şey güzel geçer, oğluşunda sana bi öpücük atar, ohhh misler gibi çıkarsın
kuzu saat tam 4e alarm kur. mhrs ye saat tam 4te gir. 15 gün sonraya direk yeni randevu açıyorlar.Mhrs girdim az önce randevu tarihi görünmüyorbildirim bekliyorum en kötü alamazsam özele giderim çokta fifi
hahaha kız ben de kıyafet falan almadım bebeğe. başka ihtiyaçlar vardı onu karşıladım :)Patlat anam patlat burda çorap almayan kadın napsınbende 1 ay sonra filan başlarım inşallah inan sağlıklarından başka bişey düşünemedim ikiz olması da beklenmedik anda olunca halen şoktayım daha hiç bişey bakamadım
ahjajahahah kalk kalk aç bırakma bebeleri :)Ahh şu kapı açılsaydı eşimin elinde kahvaltı tepsisi olsaydışu aç kadını doyurduğu için cennetlik olurdu yerimden kalkamıyorum hayali iyidi
heh bir de en büyük tedirginliğim o :)Güzellcee geçsin gitsin bebiş sana poz versin inşallahhBenimki vermedi çünkü çok özeniyorum
3 te yattım ya 5 de ayaktaydım
Şimdi eşim işe gidiyor 1 saat sonra radyoyu açar öyle uyurum anca :/
9 olsun yazacağım
Ama uygulama patates diyo. Hocam patates kadar olmuş mu dedim. Patates i geçmiş dedi
Çok hızlı buyuyo bu bebekler
Günaydınnnn
Bende happy mom dan açıklamaları okuyorum
P.C diye bir uygulamadan da büyüklüğüne ortalama boy ve kilosuna bakıyorum
birisi domates derken biri nar diyor çocuğuma
Öyle eğleniyoruz bakalım
Benimde aslında uykum geliyor sabah iş için mecbur erken kalkıyoruz ama lavaboya gitmekten uyuduğumu hiç anlamıyorum sürekli bölünüyor hiç dinlenemiyorum
en büyük olanı hayal et bence :) :)Ay orda yazan meyve boyları hiç ölçücü değil zaten.
Her boyda portakal var, ben şimdi hangisini hayal edeyim?
.
Tamam girip bakacağım inşallah alırımkuzu saat tam 4e alarm kur. mhrs ye saat tam 4te gir. 15 gün sonraya direk yeni randevu açıyorlar.
sistemin açığı bu.
15 gün sonraya veriyor ama alabiliyorsun.
bildirim bekleme gelmez.
sen benim dediğimi yap bak bugün kesin alırsın randevu.
4ü kaçırma ama direk bitiyor yoksa
hahaha kız ben de kıyafet falan almadım bebeğe. başka ihtiyaçlar vardı onu karşıladım :)
kendime aldım birazcık.
yoksa bebeğin ıslak mendil ve bezden başka bir şeyi yok :) :)
senin 2 tane masraf. Allah kolaylık versin hepimize :)
ahjajahahah kalk kalk aç bırakma bebeleri :)
Evet canım ya Allah'a şükürBende bu hafta öğrendim kuzum merak çok fazla oluyor
Kanama alanının bitmiş olmasına çok sevindim riskli dönemi atlatmışın şükür
Bende kızdan yana kullanmak istiyorum.ay göstermediyse ben oyumu kızdan yana kullanıyorum :)
heh tamam bu ben.
ama nadirde olsa kaçıyor uyku ona yapacak bir şey yok artık :)
Şimdi uyandim hemen yazıyorumYazdın mı doktora, saklamış mı ultrason kağıdını?