2022 ikizler burcu anneleri

hiç olmadığım kadar heyecanlıyım kızlar sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor.
yarına detaylım var.
hem çok korkuyorum hem çok özledim oğluşu merak ediyorum hem de çok heyecanlı bu kadar duyguyu aynı anda nasıl yaşayabiliyorum hiç bilmiyorum hadkasdhaks :) :)

aldığım fiyata baktım aynı inşallah bu fiyatta kalır yumoş yumoşmuş sonra 1 tane daha alırım

guzel geçecek inşallah, benimde iki hafta sonra inşallah, bende hem heyecanlı hemde stresliyim

Her detaylıya girenle biz de heyecanlanıyoruz Hadi inşallah her şey güzel geçer, oğluşunda sana bi öpücük atar, ohhh misler gibi çıkarsın

bu ay kredi kartını öyle patlattım ki. şansımı şubat ayında denicem :)
eğer hala indirimde olursa alırım kesin çok güzel gözüküyor çünkü :)
Patlat anam patlat burda çorap almayan kadın napsın bende 1 ay sonra filan başlarım inşallah inan sağlıklarından başka bişey düşünemedim ikiz olması da beklenmedik anda olunca halen şoktayım daha hiç bişey bakamadım

Güzellcee geçsin gitsin bebiş sana poz versin inşallahh Benimki vermedi çünkü çok özeniyorum

Her detaylıya girenle biz de heyecanlanıyoruz Hadi inşallah her şey güzel geçer, oğluşunda sana bi öpücük atar, ohhh misler gibi çıkarsın
ayy inşallah inşallah yüzünü gösterir umarım. çikolata yiyip gideceğim :)
gerçi bir önceki kendi doktoruma gittiğimde yiyip gitmiştim çok hareketliydi yine. doktor yeme bir daha demişti adhksdjl

Mhrs girdim az önce randevu tarihi görünmüyor bildirim bekliyorum en kötü alamazsam özele giderim çokta fifi
kuzu saat tam 4e alarm kur. mhrs ye saat tam 4te gir. 15 gün sonraya direk yeni randevu açıyorlar.
sistemin açığı bu.
15 gün sonraya veriyor ama alabiliyorsun.
bildirim bekleme gelmez.
sen benim dediğimi yap bak bugün kesin alırsın randevu.
4ü kaçırma ama direk bitiyor yoksa
hahaha kız ben de kıyafet falan almadım bebeğe. başka ihtiyaçlar vardı onu karşıladım :)
kendime aldım birazcık.
yoksa bebeğin ıslak mendil ve bezden başka bir şeyi yok :) :)
senin 2 tane masraf. Allah kolaylık versin hepimize :)
Ahh şu kapı açılsaydı eşimin elinde kahvaltı tepsisi olsaydı şu aç kadını doyurduğu için cennetlik olurdu yerimden kalkamıyorum hayali iyidi
ahjajahahah kalk kalk aç bırakma bebeleri :)

Ben P.C.’nin ajandasını kullanıyorum canım, baya kullanışlı bence.
Belirti falan giriyorsun, ileride bir tarihe tıklayınca o gün kaç hafta kaç günlük olduğu çıkıyo falan...

.

Tamam girip bakacağım inşallah alırım

Bende bu hafta öğrendim kuzum merak çok fazla oluyor
Kanama alanının bitmiş olmasına çok sevindim riskli dönemi atlatmışın şükür
Evet canım ya Allah'a şükür
Artık hamileliğin keyifli zamanlarına geçelim
ay göstermediyse ben oyumu kızdan yana kullanıyorum :)
heh tamam bu ben.
ama nadirde olsa kaçıyor uyku ona yapacak bir şey yok artık :)
Bende kızdan yana kullanmak istiyorum.
Valla şimdi uyandim ama sanırım geri yatacağım
Yazdın mı doktora, saklamış mı ultrason kağıdını?
Şimdi uyandim hemen yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…