2022 ikizler burcu anneleri

Oh oh, çok şükür canım. Gözünüz aydın.

Ay çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.

Eee, haftaya kadar alışveriş yapmayacaksın bu durumda.

Bence zaten kız yaa, Ramzi de öyle demişti değil mi?

.

Ben de ilk defa duymuş oldum :) Sezeryan olursa nasıl olur ben de merak ediyorum. Acaba o zamanda kullanılabiliyor mu Biz yine de alalım o zaman ne olur ne olmaz
canım ben ilk doğumda sezaryen oldum. 2 paket kullandım. çok rahat oldu. dikişimi de hiç rahatsız etmedi.
canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
cinsiyet için erkek tahmini yapıyorum. çünkü oğlumda da aynısı olmuştu. 2 3 kez elimiz boş döndük. Sonra erkek dedi herkes kız kız demişti kıza öyle adapte olmuştuk ki erkek diyince düştük bian sen şartlama kendini kız diye hayırlısı olsun hakkında

Tabiki canım eşim işten gelince hemen kurduracağım. Sen Aydınlı mıydın? Ben orayı kaçırmışım. Gelebilme imkanı olan babadağlılar işhanına gelmeli. Chakra madame coco taç hep buranın markası. Çarşıda daha uyguna bulabiliyoruz

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Muzip bebek, daha şimdiden keyfine göre nasıl da yönlendiriyorlar süreci sağlık olsun artık bir dahakine daha bi heyecan yaşarız gösterecem mi diye

Bir ara inmişti ne güzel yatak o zaman alacaktım eşim erteledi şimdi bakıyorum 2500 olmuş Evet canım Urfa'da çalışıyorum ama Aydınlıyım doğumu orada yapacağım inşallah. Babadağlılar iş hanı tamam tuttum bunu Chakra oranın ya evet daha uygun olduğunu duydum doğru mu gerçekten

Senin aldığını da görelim canım, Özge’den başka nevresim takımı alan olmadı sanırım.

.
Ben kendime çamaşır falan alırken indirim haftasında baya uyguna almıştım canım lcwdan, şimdi indirim bitmiş ama çok sevimli. Yastığı için aldım

Offf sorma ben favorilerime aldığımda 1350ymiş, 1690a aldık hepsiburadadan. Bugün baktım yine artmış Ohhh Aydın süper, yaz boyu deniz havası da alırsınız sıkıldıkça. İncirleri de yersin süt olur Öyle canım gerçekten daha uygun ama yabancı olduğunu belli etmeyip dibine kadar pazarlık yapacaksın

Kızlaar park yatak almayı düşünenler hangi marka almayı düşünüyor acabaa?
Bende bugün Chakra’nın yeni doğan takımını aldımm

Benimki bugün gelmiş, kardeşim hediye almıştı.

Abla çok güzel dokusu diyo, ipek gibi.

Alanlar da yedek olarak alabilir, bu ayarda battaniyeler sadece 150-200 lira.

.

Ay çok güzelmiş.

Ben de favorilere atayım, indirime girince alırım inşallah.

.

Kızlar bimdeki küvete yetişmeyenler buna bakabilir

Evet kuzum tam deniz kenarında değiliz ama 45 dk ya varıyoruz oo pazarlık mi asla yapamam ama yapacak birini götürürüm yanımda bakalım bende çok artmadan alırım inşallah eşim karar verebilirse
Aaa gördüm şimdi evet çok güzel

Yaaa bende bi bakayım bide elele diye marka var sanırım onuda öneriyorlar
Ona da bakayım canım bende yoykoda tamam gibiyim ama bakmaktan bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…