- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Şimdi Şok'a gittim, ben de depend külotlardan aldım
bir de zeka kartlarından bulabildim, ondan da aldım
bu zeka kartlarının siyah beyaz olanları her ne kadar bana korkunçlu gelse defaydalı diyolar, onu da almış oldum
Ya o cihaz varya mucize gibi bir şey küçücük ve gerçekten de o kadar net duyuluyor ki ben pamuk gibi olmuştum
yarın kimsenin randevusu var mı?
bu arada ben yarın tetanoz aşısı olmaya gidiyorum sağlık ocağına, belki gitmişken kalbini de dinlerim tontiğin
Ya o cihaz varya mucize gibi bir şey küçücük ve gerçekten de o kadar net duyuluyor ki ben pamuk gibi olmuştumbu arada benim tetanozun 3. günü bir yan etki olmadı kol ağrısı dışında. Seninde rahatça geçer inşallah
Çocuğum çok üsturuplu teyzesiYaa tehlikenin geçmiş olmasına sevindim canımyavru kapattı mı cinsiyetini ayy kurban olsunlar ona
Hayırlısı canım. Aslında bizim için de önemli değil. Merak çok fazla sadeceayyy nazlı minnoş bende oyumu kızdan yana kullanıyorum
Çocuğum çok üsturuplu teyzesiYaa tehlikenin geçmiş olmasına sevindim canımyavru kapattı mı cinsiyetini ayy kurban olsunlar ona
İnşallahGözün aydın kuzu, her şeyin yolunda olmasına sevindimSenin minik pek nazlı, göstermiyor işte yaa, azıcık merak edin :) Bence de kız
Evettt kız demiştinOh oh, çok şükür canım. Gözünüz aydın.
Ay çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.
Eee, haftaya kadar alışveriş yapmayacaksın bu durumda.
Bence zaten kız yaa, Ramzi de öyle demişti değil mi?
Yok şartlamadi. Da biraz bağlandımcanım herşeyin yolunda olmasına sevindim
cinsiyet için erkek tahmini yapıyorum. çünkü oğlumda da aynısı olmuştu. 2 3 kez elimiz boş döndük. Sonra erkek dediherkes kız kız demişti kıza öyle adapte olmuştuk ki erkek diyince düştük bian sen şartlama kendini kız diye hayırlısı olsun hakkında
Vallahi ya. Evet kanama alanı bitti ya. Doktor dedi farkettiysen çok zor bı dönem geçirdin ama Allah'a şükür atlattık. Haftaya yine aynı heyecan bakalımHer şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Muzip bebek, daha şimdiden keyfine göre nasıl da yönlendiriyorlar sürecisağlık olsun artık bir dahakine daha bi heyecan yaşarız gösterecem mi diye
Güle güle giydir newnew, yumoş yumoş gözüküyorKızlaar park yatak almayı düşünenler hangi marka almayı düşünüyor acabaa?
Bende bugün Chakra’nın yeni doğan takımını aldımm
Ben de pzt oldum, ağrısı olmadı. Sana da şimdiden geçmiş oldun kuzucum. Hem kalbini de dinletti hemşire yaaa at yarışı gibi nasıl hızlı değil mi
yarın kimsenin randevusu var mı?
bu arada ben yarın tetanoz aşısı olmaya gidiyorum sağlık ocağına, belki gitmişken kalbini de dinlerim tontiğin
senin yazdığını görmüştüm moral oldu banaBen de pzt oldum, ağrısı olmadı. Sana da şimdiden geçmiş oldun kuzucum. Hem kalbini de dinletti hemşire yaaa at yarışı gibi nasıl hızlı değil mi
Ya bu neeee ahahahaGugubi bu sana sen seversin
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Mükemmel bir şey degil mi ya küçücük bir cihaz ama bebeğinin kalp atışlarını dinleyebiliyorsun her eve lazımBen de pzt oldum, ağrısı olmadı. Sana da şimdiden geçmiş oldun kuzucum. Hem kalbini de dinletti hemşire yaaa at yarışı gibi nasıl hızlı değil mi
Mükemmel bir şey degil mi ya küçücük bir cihaz ama bebeğinin kalp atışlarını dinleyebiliyorsun her eve lazım
Evet ya hemşireye dedim bunun tam olarak adı ne ben de alayım :) Diyor ki öyle bir şey yapma strese sokar seni hiç gerek yok :)Mükemmel bir şey degil mi ya küçücük bir cihaz ama bebeğinin kalp atışlarını dinleyebiliyorsun her eve lazım
Hemşire o cihazla bile biraz aradıktan sonra buldu civcivi :) Bir takım sesler geliyordu fakat hemşire o kordon falan dedi :) Sonrasında allaaaah sanki hipodrum 140 atıyordu küçük prensimin kalbiben her akşam steteskopla deniyorum ama hâlâ bi şey duyamadım
sağlık ocağında da ilk defa dinliycem bakalım
Çok sevindim canım gözün AydınVallahi ya. Evet kanama alanı bitti ya. Doktor dedi farkettiysen çok zor bı dönem geçirdin ama Allah'a şükür atlattık. Haftaya yine aynı heyecan bakalım
İnşallah canım. Bebeğinle konuş. İnan ve kendine güven. Hepsi geçecek o sedyede kalp atışını duyup bebeği görünce herşey bitiyorÇok sevindim canım gözün AydınŞu atlattık lafını inşallah tam anlamlıyla ben de duyarım iğne ve ilaç kesti mi sende doktorun?
Kızlarr yarına Biontech randevusu aldım hamileyken hiç olmamıştım inşallah çok fazla yan etkisi olmaz
İnşallah canım. Bebeğinle konuş. İnan ve kendine güven. Hepsi geçecek o sedyede kalp atışını duyup bebeği görünce herşey bitiyorvitamin kullanacağım sadece iğneyi sormayı unuttum ya o heyecanla ama 1 tane kaldı. Onu da yarın vurdururur.