2022 ikizler burcu anneleri

Şimdi Şok'a gittim, ben de depend külotlardan aldım

bir de zeka kartlarından bulabildim, ondan da aldım
bu zeka kartlarının siyah beyaz olanları her ne kadar bana korkunçlu gelse de faydalı diyolar, onu da almış oldum

Eklentiler

• 0140F284-7EF0-4A3D-BD48-D0720C52CB60.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 35

yarın kimsenin randevusu var mı?

bu arada ben yarın tetanoz aşısı olmaya gidiyorum sağlık ocağına, belki gitmişken kalbini de dinlerim tontiğin
Ya o cihaz varya mucize gibi bir şey küçücük ve gerçekten de o kadar net duyuluyor ki ben pamuk gibi olmuştum bu arada benim tetanozun 3. günü bir yan etki olmadı kol ağrısı dışında. Seninde rahatça geçer inşallah

inşallah ağrısız geçer, enn kötü ihtimalle bi tane parol alayım
bugün de tepik üstüne tepik yediğim bir gün

Yaa tehlikenin geçmiş olmasına sevindim canım yavru kapattı mı cinsiyetini ayy kurban olsunlar ona
Çocuğum çok üsturuplu teyzesi babasını erkenden masrafa sokmak istemiyor bayağı çevirdi döndü etti ama bacaklarını açmadı
ayyy nazlı minnoş bende oyumu kızdan yana kullanıyorum
Hayırlısı canım. Aslında bizim için de önemli değil. Merak çok fazla sadece
Yaa tehlikenin geçmiş olmasına sevindim canım yavru kapattı mı cinsiyetini ayy kurban olsunlar ona
Çocuğum çok üsturuplu teyzesi babasını erkenden masrafa sokmak istemiyor bayağı çevirdi döndü etti ama bacaklarını açmadı
Gözün aydın kuzu, her şeyin yolunda olmasına sevindim Senin minik pek nazlı, göstermiyor işte yaa, azıcık merak edin :) Bence de kız
İnşallah Büyümüş . Göbek deliğinin altına yerleşmiş Esim diyor ki başka yere gidelim. Dedim her türlü baktı en iyi makine çocuk ayaklarını acmiyo makineyle alakası yok
Evettt kız demiştin maaşı bekliyor çocuğum
Yok şartlamadi. Da biraz bağlandım Görümcein de geç gösterdi erkek çıkmış
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Muzip bebek, daha şimdiden keyfine göre nasıl da yönlendiriyorlar süreci sağlık olsun artık bir dahakine daha bi heyecan yaşarız gösterecem mi diye
Vallahi ya. Evet kanama alanı bitti ya. Doktor dedi farkettiysen çok zor bı dönem geçirdin ama Allah'a şükür atlattık. Haftaya yine aynı heyecan bakalım

yarın kimsenin randevusu var mı?

bu arada ben yarın tetanoz aşısı olmaya gidiyorum sağlık ocağına, belki gitmişken kalbini de dinlerim tontiğin
Ben de pzt oldum, ağrısı olmadı. Sana da şimdiden geçmiş oldun kuzucum. Hem kalbini de dinletti hemşire yaaa at yarışı gibi nasıl hızlı değil mi

Ben de pzt oldum, ağrısı olmadı. Sana da şimdiden geçmiş oldun kuzucum. Hem kalbini de dinletti hemşire yaaa at yarışı gibi nasıl hızlı değil mi
Mükemmel bir şey degil mi ya küçücük bir cihaz ama bebeğinin kalp atışlarını dinleyebiliyorsun her eve lazım

ben her akşam steteskopla deniyorum ama hâlâ bi şey duyamadım

sağlık ocağında da ilk defa dinliycem bakalım
Hemşire o cihazla bile biraz aradıktan sonra buldu civcivi :) Bir takım sesler geliyordu fakat hemşire o kordon falan dedi :) Sonrasında allaaaah sanki hipodrum 140 atıyordu küçük prensimin kalbi

Vallahi ya. Evet kanama alanı bitti ya. Doktor dedi farkettiysen çok zor bı dönem geçirdin ama Allah'a şükür atlattık. Haftaya yine aynı heyecan bakalım
Çok sevindim canım gözün Aydın Şu atlattık lafını inşallah tam anlamlıyla ben de duyarım iğne ve ilaç kesti mi sende doktorun?

Çok sevindim canım gözün Aydın Şu atlattık lafını inşallah tam anlamlıyla ben de duyarım iğne ve ilaç kesti mi sende doktorun?
İnşallah canım. Bebeğinle konuş. İnan ve kendine güven. Hepsi geçecek o sedyede kalp atışını duyup bebeği görünce herşey bitiyor vitamin kullanacağım sadece iğneyi sormayı unuttum ya o heyecanla ama 1 tane kaldı. Onu da yarın vurdururur.

Konuşmam mı onu görüp kalp atışlarını duyunca her şey önemini yitiriyor 2 hafta kaldı randevuya, biran önce günler geçsin gitsin diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…