- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Senin aldığını da görelim canım, Özge’den başka nevresim takımı alan olmadı sanırım.
.
ben bu hızla gidersem okul kıyafetlerini de alıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin aldığını da görelim canım, Özge’den başka nevresim takımı alan olmadı sanırım.
.
Göstermedi
Kapatmış bacaklarını
Kanama alanı yok Allah'a şükür.
Normale dönebilirsin dedi ama dikkat et yine dedi.
Zorlu bı düşük atlattın dedi.
Alttan da muayne etti ama yok kendini göstermedi çocuğum çok terbiyeli
Şu aralar kilo almaman iyi dedi.
Kasılmalar; baskı hepsi normal dedi.
Haftaya gel bakalım dedi.
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfama herkes merakla bekliodu sonuc yok
ben bu hızla gidersem okul kıyafetlerini de alıcam
canım ben ilk doğumda sezaryen oldum. 2 paket kullandım. çok rahat oldu. dikişimi de hiç rahatsız etmedi.Ben de ilk defa duymuş oldum :) Sezeryan olursa nasıl olur ben de merak ediyorum. Acaba o zamanda kullanılabiliyor mu Biz yine de alalım o zaman ne olur ne olmaz
canım herşeyin yolunda olmasına sevindimGöstermedi
Kapatmış bacaklarını
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfama herkes merakla bekliodu sonuc yok
Tabiki canım eşim işten gelince hemen kurduracağım. Sen Aydınlı mıydın? Ben orayı kaçırmışım. Gelebilme imkanı olan babadağlılar işhanına gelmeli. Chakra madame coco taç hep buranın markası. Çarşıda daha uyguna bulabiliyoruzAhh kalbim çok güzeller, güzel günlerde giysin insallah
Bende bu yataktan almayı düşünüyorum kuzum kurunca yorumlarını paylaşabilir misin
Allah'ım nasıl güzeller güzel günlerde kullanın
Bende oraya gelip almayı düşünüyorum tekstil için birkac bir şey bir Aydın'a gecebilirsem
Yaa tehlikenin geçmiş olmasına sevindim canım yavru kapattı mı cinsiyetini ayy kurban olsunlar ona
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindimGöstermedi
Kapatmış bacaklarını
Bir ara inmişti ne güzel yatak o zaman alacaktım eşim erteledi şimdi bakıyorum 2500 olmuş Evet canım Urfa'da çalışıyorum ama Aydınlıyım doğumu orada yapacağım inşallah. Babadağlılar iş hanı tamam tuttum bunu Chakra oranın ya evet daha uygun olduğunu duydum doğru mu gerçektenTabiki canım eşim işten gelince hemen kurduracağım. Sen Aydınlı mıydın? Ben orayı kaçırmışım. Gelebilme imkanı olan babadağlılar işhanına gelmeli. Chakra madame coco taç hep buranın markası. Çarşıda daha uyguna bulabiliyoruz
Ben kendime çamaşır falan alırken indirim haftasında baya uyguna almıştım canım lcwdan, şimdi indirim bitmiş ama çok sevimli. Yastığı için aldımSenin aldığını da görelim canım, Özge’den başka nevresim takımı alan olmadı sanırım.
.
Aaaa -C-A-N-A-N- da aldı bu takımdan. Benim de çok hoşuma gitti güle güle kullansın biz yoyko 8in1 modelini aldık canım, görseli paylaşmıştımKızlaar park yatak almayı düşünenler hangi marka almayı düşünüyor acabaa?
Bende bugün Chakra’nın yeni doğan takımını aldımm
Canim Gugubi nin aldığı yoyko markaya çok yükseldim bende onu alacak gibiyimKızlaar park yatak almayı düşünenler hangi marka almayı düşünüyor acabaa?
Offf sorma ben favorilerime aldığımda 1350ymiş, 1690a aldık hepsiburadadan. Bugün baktım yine artmış Ohhh Aydın süper, yaz boyu deniz havası da alırsınız sıkıldıkça. İncirleri de yersin süt olur Öyle canım gerçekten daha uygun ama yabancı olduğunu belli etmeyip dibine kadar pazarlık yapacaksınBir ara inmişti ne güzel yatak o zaman alacaktım eşim erteledi şimdi bakıyorum 2500 olmuş Evet canım Urfa'da çalışıyorum ama Aydınlıyım doğumu orada yapacağım inşallah. Babadağlılar iş hanı tamam tuttum bunu Chakra oranın ya evet daha uygun olduğunu duydum doğru mu gerçekten
Kızlaar park yatak almayı düşünenler hangi marka almayı düşünüyor acabaa?
Aaaa -C-A-N-A-N- da aldı bu takımdan. Benim de çok hoşuma gitti güle güle kullansın biz yoyko 8in1 modelini aldık canım, görseli paylaşmıştım
Aaa gördüm şimdi evet çok güzelAaaa -C-A-N-A-N- da aldı bu takımdan. Benim de çok hoşuma gitti güle güle kullansın biz yoyko 8in1 modelini aldık canım, görseli paylaşmıştım
Yaaa bende bi bakayım bide elele diye marka var sanırım onuda öneriyorlarCanim Gugubi nin aldığı yoyko markaya çok yükseldim bende onu alacak gibiyim
Ben kendime çamaşır falan alırken indirim haftasında baya uyguna almıştım canım lcwdan, şimdi indirim bitmiş ama çok sevimli. Yastığı için aldım
Bebek Nevresim Takımı - LCW HOME - 369,99 TL
KARIŞIK Baskılı Dokuma Erkek Bebek Nevresim Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1J242Z1-F9Cwww.lcwaikiki.com
Hatta kendi sitesine girdim chakranın, indirimsiz halleri çok pahalı. Kalitesine çok çok güvendiğim bir marka zaten. Erkek bebek için sade takım bulmak da zor, valla alabilirimHoşuna gittiyse hiç kaçırma canım, en dandik setler bu fiyata geliyo.
.
Evet kuzum tam deniz kenarında değiliz ama 45 dk ya varıyoruz oo pazarlık mi asla yapamam ama yapacak birini götürürüm yanımda bakalım bende çok artmadan alırım inşallah eşim karar verebilirseOfff sorma ben favorilerime aldığımda 1350ymiş, 1690a aldık hepsiburadadan. Bugün baktım yine artmış Ohhh Aydın süper, yaz boyu deniz havası da alırsınız sıkıldıkça. İncirleri de yersin süt olur Öyle canım gerçekten daha uygun ama yabancı olduğunu belli etmeyip dibine kadar pazarlık yapacaksın
Ona da bakayım canım bende yoykoda tamam gibiyim ama bakmaktan bir şey olmazAaa gördüm şimdi evet çok güzel
Yaaa bende bi bakayım bide elele diye marka var sanırım onuda öneriyorlar
Kızlaar park yatak almayı düşünenler hangi marka almayı düşünüyor acabaa?