2022 ikizler burcu anneleri

Göstermedi 😂😂
Kapatmış bacaklarını 😂
Kanama alanı yok Allah'a şükür.
Normale dönebilirsin dedi ama dikkat et yine dedi.
Zorlu bı düşük atlattın dedi.
Alttan da muayne etti ama yok kendini göstermedi çocuğum çok terbiyeli 😂😂
Şu aralar kilo almaman iyi dedi.
Kasılmalar; baskı hepsi normal dedi.
Haftaya gel bakalım dedi.
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfama 😂 herkes merakla bekliodu sonuc yok 😂😂

Oh oh, çok şükür canım. Gözünüz aydın. 🤗

Ay çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. 😉

Eee, haftaya kadar alışveriş yapmayacaksın bu durumda. 🙈

Bence zaten kız yaa, Ramzi de öyle demişti değil mi?

.

Ben de ilk defa duymuş oldum :) Sezeryan olursa nasıl olur ben de merak ediyorum. Acaba o zamanda kullanılabiliyor mu :110:Biz yine de alalım o zaman ne olur ne olmaz :anne:
canım ben ilk doğumda sezaryen oldum. 2 paket kullandım. çok rahat oldu. dikişimi de hiç rahatsız etmedi.
Göstermedi 😂😂
Kapatmış bacaklarını 😂
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfama 😂 herkes merakla bekliodu sonuc yok 😂😂
canım herşeyin yolunda olmasına sevindim🙏🏻💕
cinsiyet için erkek tahmini yapıyorum. çünkü oğlumda da aynısı olmuştu. 2 3 kez elimiz boş döndük. Sonra erkek dedi🤣 herkes kız kız demişti kıza öyle adapte olmuştuk ki erkek diyince düştük bian🤣🤣 sen şartlama kendini kız diye🤭 hayırlısı olsun hakkında🙏🏻💕

Ahh kalbim 😍 çok güzeller, güzel günlerde giysin insallah 🤗

Bende bu yataktan almayı düşünüyorum kuzum kurunca yorumlarını paylaşabilir misin 😊😊

Allah'ım nasıl güzeller 😍😍 güzel günlerde kullanın 🙏🙏

Bende oraya gelip almayı düşünüyorum tekstil için birkac bir şey 😊 bir Aydın'a gecebilirsem 🤷‍♀️

Yaa tehlikenin geçmiş olmasına sevindim canım 😍 yavru kapattı mı cinsiyetini ayy kurban olsunlar ona 🥰
Tabiki canım eşim işten gelince hemen kurduracağım. Sen Aydınlı mıydın? Ben orayı kaçırmışım. Gelebilme imkanı olan babadağlılar işhanına gelmeli. Chakra madame coco taç hep buranın markası. Çarşıda daha uyguna bulabiliyoruz🥰

Göstermedi 😂😂
Kapatmış bacaklarını 😂
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim🥰
Muzip bebek, daha şimdiden keyfine göre nasıl da yönlendiriyorlar süreci🤣 sağlık olsun artık bir dahakine daha bi heyecan yaşarız gösterecem mi diye🤣🤣

Kızlaar park yatak almayı düşünenler hangi marka almayı düşünüyor acabaa?
Bende bugün Chakra’nın yeni doğan takımını aldımm😍

Eklentiler

• D0B73ECC-31AC-4260-A4D8-CD869FEDF7EF.png
    D0B73ECC-31AC-4260-A4D8-CD869FEDF7EF.png
    408,3 KB · Görüntüleme: 37
Tabiki canım eşim işten gelince hemen kurduracağım. Sen Aydınlı mıydın? Ben orayı kaçırmışım. Gelebilme imkanı olan babadağlılar işhanına gelmeli. Chakra madame coco taç hep buranın markası. Çarşıda daha uyguna bulabiliyoruz🥰
Bir ara inmişti ne güzel yatak o zaman alacaktım eşim erteledi şimdi bakıyorum 2500 olmuş 🤷‍♀️ Evet canım Urfa'da çalışıyorum ama Aydınlıyım doğumu orada yapacağım inşallah. Babadağlılar iş hanı tamam tuttum bunu 😊 Chakra oranın ya evet daha uygun olduğunu duydum doğru mu gerçekten 😍

Senin aldığını da görelim canım, Özge’den başka nevresim takımı alan olmadı sanırım. 😉

.
Ben kendime çamaşır falan alırken indirim haftasında baya uyguna almıştım canım lcwdan, şimdi indirim bitmiş ama çok sevimli. Yastığı için aldım🤣

Bir ara inmişti ne güzel yatak o zaman alacaktım eşim erteledi şimdi bakıyorum 2500 olmuş 🤷‍♀️ Evet canım Urfa'da çalışıyorum ama Aydınlıyım doğumu orada yapacağım inşallah. Babadağlılar iş hanı tamam tuttum bunu 😊 Chakra oranın ya evet daha uygun olduğunu duydum doğru mu gerçekten 😍
Offf sorma ben favorilerime aldığımda 1350ymiş, 1690a aldık hepsiburadadan. Bugün baktım yine artmış🤷🏼‍♀️ Ohhh Aydın süper, yaz boyu deniz havası da alırsınız sıkıldıkça. İncirleri de yersin süt olur🥰🥰 Öyle canım gerçekten daha uygun ama yabancı olduğunu belli etmeyip dibine kadar pazarlık yapacaksın😅

Kızlaar park yatak almayı düşünenler hangi marka almayı düşünüyor acabaa?
Bende bugün Chakra’nın yeni doğan takımını aldımm😍

Benimki bugün gelmiş, kardeşim hediye almıştı.

Abla çok güzel dokusu diyo, ipek gibi. ❤️

Alanlar da yedek olarak alabilir, bu ayarda battaniyeler sadece 150-200 lira. 😉

.

Ben kendime çamaşır falan alırken indirim haftasında baya uyguna almıştım canım lcwdan, şimdi indirim bitmiş ama çok sevimli. Yastığı için aldım🤣

Ay çok güzelmiş. ❤️

Ben de favorilere atayım, indirime girince alırım inşallah. 🤗

.

Kızlar bimdeki küvete yetişmeyenler buna bakabilir💕

Offf sorma ben favorilerime aldığımda 1350ymiş, 1690a aldık hepsiburadadan. Bugün baktım yine artmış🤷🏼‍♀️ Ohhh Aydın süper, yaz boyu deniz havası da alırsınız sıkıldıkça. İncirleri de yersin süt olur🥰🥰 Öyle canım gerçekten daha uygun ama yabancı olduğunu belli etmeyip dibine kadar pazarlık yapacaksın😅
Evet kuzum tam deniz kenarında değiliz ama 45 dk ya varıyoruz 😊 oo pazarlık mi asla yapamam ama yapacak birini götürürüm yanımda 😂 bakalım bende çok artmadan alırım inşallah eşim karar verebilirse 😂😂
Aaa gördüm şimdi evet çok güzel😍

Yaaa bende bi bakayım bide elele diye marka var sanırım onuda öneriyorlar😍
Ona da bakayım canım bende yoykoda tamam gibiyim ama bakmaktan bir şey olmaz 😂🤭

X