- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Şa ha neLink paylaşmıyorum artık canım, koleksiyon paylaşıyorum.
Bütün aldıklarımı burada bulabilirsin.
.
kuzum telden denedim açıldı PC den açılmıyorTrendyol uygulaması yüklü mü canım?
.
Külot değil de bez gibi düşün canım.
Külot gibi giyiliyor, keserek çıkartılıyor.
Hatta ilk zamanlar ekstra ped de koyuyorlar içine. Hani hastaneden veriliyor ya kalın bir şey, onu da koyuyorlar. Pijamaların temiz kalıyo.
Sadece sezaryen olursa nasıl kullanılır onu bilemiyorum. Dikişe gelince acıtır sanki.
.
Ben de ilk defa duymuş oldum :) Sezeryan olursa nasıl olur ben de merak ediyorum. Acaba o zamanda kullanılabiliyor muahaha onu ben de merak ediyodum yeni öğrendimdoğum sonrasında kullanacakmışız
lohusa küloduymuş
çok hoş kaliteli görünüyor desenleri çok tatlıgetirdiler nevresim takımlarını
kumaşı yumoş yumoş , fotolarını ekledimlinkini de koyayım;
Bebek Nevresim Takımı Modelleri ve Fiyatları - n11
Bebek Nevresim Takımları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Nevresim Takımları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
çok hoş kaliteli görünüyor desenleri çok tatlı
Güle güle kullansın minik tırtılın
Bu döngü hiç bitmicek heralde, yani bende öyle. Ah bir hamile kalabilsem dedim, sonra ah ilk 3 ayı bir atlatsam, şimdi ah sağlıkla doğsasağlıkla doğsalar da kullansalar
Oldukça işe yarar bir şey demek ki, hiç duymamıştım. Ben de alacağım kuzumKuzum doğum sonrası kanama oluyormuş reglden daha yoğun. Daha önce tecrübeli arkadaşlarım hep bunu önerdi. Ben sezaryen olacağım ama en büyük boyunu aldım, zaten bandaj oluyor rahatsız etmiyormuş bel kısmı da esnek. Hatta instagramda yurt dışında hastanede paylaşım yapan kadınlar var, keşfetime düşüyor benim, altlarında sadece bununla foto paylaşıyorlar, ten rengi çamaşırımsı bir bez
Göstermedi
Ne şirin bunlar böyle, güle güle kullansın küçük prensgetirdiler nevresim takımlarını
Bebek Nevresim Takımları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Nevresim Takımları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Göstermedi
Kapatmış bacaklarını
Kanama alanı yok Allah'a şükür.
Normale dönebilirsin dedi ama dikkat et yine dedi.
Zorlu bı düşük atlattın dedi.
Alttan da muayne etti ama yok kendini göstermedi çocuğum çok terbiyeli
Şu aralar kilo almaman iyi dedi.
Kasılmalar; baskı hepsi normal dedi.
Haftaya gel bakalım dedi.
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfamaherkes merakla bekliodu sonuc yok
Sağolsun valla.net kız diyorum o zaman
her şey çok yolundaymış çok şükür
e iyi bari doktoru da çıldırtmış da haftaya tekrar gel gemişben cinsiyeti bilemedi dedirtmem demiş doktorun
amin kuzum herşeyden önce sağlık tabikisağlıkla doğsalar da kullansalar
ayyy nazlı minnoş bende oyumu kızdan yana kullanıyorumGöstermedi
Kapatmış bacaklarını
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfamaherkes merakla bekliodu sonuc yok
Ahh kalbim
Bende bu yataktan almayı düşünüyorum kuzum kurunca yorumlarını paylaşabilir misinBiz de geçen hafta park yatak almıştık yoykonun. Az önce geldi, akşam açıp bakacağım
Allah'ım nasıl güzellergetirdiler nevresim takımlarını
Bende oraya gelip almayı düşünüyorum tekstil için birkac bir şeyAyyy çok tatlılarben de 1 takım aldım ama diğerini çarşıdan alalım diyor annem, bizim burası tekstil cenneti mışıl mışıl uykuları olsun bebişin
Yaa tehlikenin geçmiş olmasına sevindim canımGöstermedi
Kapatmış bacaklarını
Ayyy çok tatlılarben de 1 takım aldım ama diğerini çarşıdan alalım diyor annem, bizim burası tekstil cenneti mışıl mışıl uykuları olsun bebişin
kuzum telden denedim açıldı PC den açılmıyor
Çok güzel aldıkların carters ın tulumları zaten tam yemelik
Bu döngü hiç bitmicek heralde, yani bende öyle. Ah bir hamile kalabilsem dedim, sonra ah ilk 3 ayı bir atlatsam, şimdi ah sağlıkla doğsasonrasındaki seviyelerde tahminim yok tecrübesizim
Gözün aydın kuzu, her şeyin yolunda olmasına sevindimSağolsun valla.
Bayağı da oynadı bebekle.
Döndu çocuk içerde ama bacaklarını açmadı
Seviyorum doktorumu ya