2022 ikizler burcu anneleri

ahaha onu ben de merak ediyodum yeni öğrendim doğum sonrasında kullanacakmışız

lohusa küloduymuş
Ben de ilk defa duymuş oldum :) Sezeryan olursa nasıl olur ben de merak ediyorum. Acaba o zamanda kullanılabiliyor mu Biz yine de alalım o zaman ne olur ne olmaz

Oldukça işe yarar bir şey demek ki, hiç duymamıştım. Ben de alacağım kuzum

EzgininAnnesi çıktın mııı

kız diyeceksin içime doğuyo
Göstermedi
Kapatmış bacaklarını
Kanama alanı yok Allah'a şükür.
Normale dönebilirsin dedi ama dikkat et yine dedi.
Zorlu bı düşük atlattın dedi.
Alttan da muayne etti ama yok kendini göstermedi çocuğum çok terbiyeli
Şu aralar kilo almaman iyi dedi.
Kasılmalar; baskı hepsi normal dedi.
Haftaya gel bakalım dedi.
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfama herkes merakla bekliodu sonuc yok

net kız diyorum o zaman

her şey çok yolundaymış çok şükür

e iyi bari doktoru da çıldırtmış da haftaya tekrar gel gemiş ben cinsiyeti bilemedi dedirtmem demiş doktorun

net kız diyorum o zaman

her şey çok yolundaymış çok şükür

e iyi bari doktoru da çıldırtmış da haftaya tekrar gel gemiş ben cinsiyeti bilemedi dedirtmem demiş doktorun
Sağolsun valla.
Bayağı da oynadı bebekle.
Döndu çocuk içerde ama bacaklarını açmadı
Seviyorum doktorumu ya

ayyy nazlı minnoş bende oyumu kızdan yana kullanıyorum

Ahh kalbim çok güzeller, güzel günlerde giysin insallah
Biz de geçen hafta park yatak almıştık yoykonun. Az önce geldi, akşam açıp bakacağım
Bende bu yataktan almayı düşünüyorum kuzum kurunca yorumlarını paylaşabilir misin
Allah'ım nasıl güzeller güzel günlerde kullanın
Ayyy çok tatlılar ben de 1 takım aldım ama diğerini çarşıdan alalım diyor annem, bizim burası tekstil cenneti mışıl mışıl uykuları olsun bebişin
Bende oraya gelip almayı düşünüyorum tekstil için birkac bir şey bir Aydın'a gecebilirsem
Yaa tehlikenin geçmiş olmasına sevindim canım yavru kapattı mı cinsiyetini ayy kurban olsunlar ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…